God jul

Det är dan före dopparedan och jag bestämmer mej för att åka ut i skogen och knycka mej en julgran. Fast jag bor ensam är det något visst att ha en riktig julgran som är pyntad och fin. Jag hade redan sett ut en tidigare i veckan när jag åkte hem från jobbet. Den var lagom stor, tät och fin.

Sågen låg i bilen så det var bara att åka. Väl framme såg jag att granen stod kvar men att den var märkt med ett blått plastband. Lite förvirrad av att “min” gran var märkt började jag att leta efter en annan gran. Inte så långt bort stod en nästan lika fin gran, den fick duga.
Jag böjde mej framåt och började såga av den när jag hör någon harkla sig bakom mej. Snabbt vänder jag mej om och där står skogsägaren själv med ett knippe blåa plastband i handen.

-Fin utsikt, och vad tror du att du håller på med?
Jag kände att paniken kom smygande. Här står jag med ändan i vädret och stjäl en gran. Jag sa det första som dök upp i huvudet: -Ser du inte det får du skaffa glasögon. Han tittade på mej med stora mörka ögon. Helt plötsligt brast han ut i ett gapskratt.
-Det svaret hade jag inte väntat mej, det var fyndigt sagt.
Killen som stod framför mej var en syn för gudarna. Lång, muskulös, axellångt mörkt hår, nötbruna ögon och ett leende som kunde smälta guld. Jag svalde långsamt och tittade på honom.
-Jag menar…jag tänkte…ehm…faan.
-Fin ordföljd, har du någon översättning?
-Faan jag skulle bara knycka mej en gran, den jag hade sett ut satt det ju ett sånt plastband på så jag letade upp en ny, vaddådå?

-Vet du om att det är straffbart att stjäla granar?
Vad skulle jag svara, klart jag visste det men jag hade ju inte råd att köpa en. Jag drog ut på svaret.-Neej det visste jag inte.
-Jag ska inte anmäla om jag får 50 spänn för granen. Jag svalde min stolthet och nickade.
-Jag har pengarna i bilen, kan du vänta.
-Vi säger så här: Jag sågar av granen åt dig och tar med den upp till huset. Du kommer dit och hämtar din gran och betalar samtidigt?
-Visst. Jag gick iväg till bilen och för ögonblicket tänkte jag bara åka därifrån men jag såg att han fortsatte såga av granen och då kunde jag inte åka.

Jag svängde upp till huset eller herrgården rättare sagt, tog min plånbok och traskade mot dörren. Innan jag kom fram öppnades dörren och där stod han och räckte fram handen.
-God morgon. Jag heter John förresten, kom in kaffet är klart. Jag tvekade lite men tog hans hand. Den var stor och varm, långa fingrar slöt sig om min lilla hand
-God morgon, Anna heter jag och kaffe hade du inte behövt sätta på. Han kunde därimot få sätta på mej, tänkte jag. Känna hans stora varma händer smeka min kropp. Jag rös till det var ett tag sen jag hade sex.
-Jag skulle ändå dricka kaffe så jag satte på lite extra. Ett leende spelade på hans läppar. Fryser du?
-Njae, lite kanske. Varför var det blåa band på vissa granar? Jag ångrade min fråga i samma stund jag ställt den.
-Dom granarna skänker jag till Ronald McDonalds hus. Många sjuka barn kan inte åka hem vid jul och då försöker jag se till att dom får åtminstone en julgran och lite pynt så dom får något att glädjas över.
-Det är mycket generöst av dig. Så varför kunde inte jag få en gran då. Faan vad korkad jag är, först tänkte jag stjäla granen och nu tigger jag. Att jag inte kan hålla min stora trut.
John skrattade till.-Jag är nog ganska generös men jag tycker inte om att man försöker stjäla av mej, hade du bara ringt och frågat hade du också fått en gran. Jag tog mej för pannan och svor tyst.
-Du får ursäkta mej jag har lite svårt att hålla truten i bland.
Vi satt tysta en stund och drack kaffe. Han hade dukat upp frukost för två så jag började fundera på om hans fru inte skulle dyka upp snart.
-Jag ska inte sitta här längre och ta upp din tid, din fru kommer väl snart och vill ha frukost.
-Fru? Jag har ingen fru…längre. Hon tyckte jag hade för lite pengar så hon träffade någon rikare och drog. Jag bara stirrade på honom. Han fick vara hur rik eller fattig han ville men jag kunde inte fatta att någon vettigt funtad kvinna kunde lämna denna goding.
-Det var inte min mening att snoka, ursäkta mej.
-Jag dukade frukost till två när jag såg din bil i morse. Han vände sig om och pekade ut igenom fönstret. -Granen som du hade sett ut syns från köksfönstret så jag tänkte att du kanske var hungrig efter att ha gått upp så tidigt och försökt stjäla en gran.
Jag fattar inte hur korkad man får bli. “Min” gran syntes klart och tydligt från fönstret. Han måste ha sett mej stå och klia mej i huvudet. Jag kom på mej själv med att titta på hans händer och undrade hur det skulle kännas att ha dom på min kropp. Känna dom långa fingrarna smeka mej till orgasm. Jag kände att jag började rodna så jag reste på mej och tog med min kopp till diskbänken. På vägen dit tappade jag min servett som jag böjde mej ner för att ta upp. -Jag ska nog åka iallafall. När jag vände mej om stod han precis bakom. Han ögon hade mörknat en nyans.
-Jag gillar den sidan av dig.
-Du menar den dumma blondinen.
-Dum blondin vet jag inte du är ju brunett. Du är så spontan. Han tog ett steg närmare, han luktade en blandning mellan tvål och skog det retade mina sinnen. -Vad tänkte du på förut? jag såg att du började rodna.
-Öhmm…på hur idiotisk jag är som försöker stjäla en gran och nu sitter jag här och dricker kaffe med offret som visar sig vara en snäll människa. Jag kunde ju inte säga som det var. Han böjde sig fram och viskade i mitt öra.
-Jag tror inte det. Jag såg att du tittade på mina händer. Vad tänkte du på? Andedräkten var varm mot mitt öra, det gick en rysning av välbehag genom kroppen, jag slöt ögonen och andades in hans doft.

-Dina händer. Jag tittade ner i golvet, vad skulle hända nu?
-Vad vill du att jag ska göra med dom? Tala om för mej Anna så gör jag precis vad du vill. Hjärnan arbetade på högvarv, vad ville jag?
-Jag vill att du tar på mej, jag vill känna dina händer på min kropp. Han började stryka mej på armarna. Hans blick sökte min.
-Bara ta på dig? inte något annat? Jag kunde inte tänka. Han tittade i mina ögon. Hans ögon skiftade från nötbruna till guldgruna till nästan svarta av åtrå. -Vill du att jag talar om för dig vad jag vill göra?
-Uhm… Jag stod stilla slöt mina ögon och särade på läpparna.
-Jag vill smeka av dig dina kläder. Han kysste mej på halsen när han knäppte upp knapparna i skjortan. Läpparna lämnade våta avtryck ner mot nyckelbenet. Skjortan gled långsamt av och landade på golvet. Händerna letade sig upp på ryggen, lätta smekande rörelser som fick min hud att knottra sig. John böjde sig långsamt fram och kysste klyftan mellan mina bröst, tungan ritade cirklar som retade mina vårtor till stenhårda kulor. Med ett knäppand ljud fick han upp B.H:n hans läppar lämnade inte min kropp när han lyfte upp mej på diskbänken.
-Mmmm du gillar det, bra. Han kysste mina bröstvårtor och sög in de ena i munnen sammtidigt som han smekte den andra mellan tummen och pekfingret. Tungan var varm och sträv, ett stön kom över mina läppar och jag kunde inte låta bli att köra in mina händer i hans hår. Jag sköt fram bröstkorgen för att han skulle komma åt bättre. Han släppte mitt bröst med fingrarna och knäppte upp mina byxor och stack ner händerna och greppade mina skinkor. Han tittade mej i ögonen för att se om jag var med på noterna. Min blick var dimmig av kåthet.
-Kliv ner på golvet så jag får ta av dej byxorna. Utan att protestera gled jag ner från bänken. Han satte sig på huk, tog tag i byxlinningen och drog sakta ner mina byxor samtidigt åkte trosorna med ner.
-Kliv ur dom. Hans röst var mörk och hes. Jag gjorde som han sa.
Långsamt reste han sig upp och lade en hand om min nacke, tummen smekte långsamt min käklinje. Han tittade in i mina ögon, låste fast mej med blicken.
-Nu när du är naken vill jag kyssa din kropp, undersöka varje vrå av dig. Ta på dig, få dig att vrida dig under mina händer. Jag vill höra sig stöna. Jag vill höra dig tigga och be att jag ska tränga in i dig.

Varje stavelse i meningen fick min kropp att vibrera. Han tog mina händer.
-Kom, jag vet ett bättre ställe. Han gick före in i sängkammaren, sängen var fortfarande obäddad. Långsamt vände han mej om och backade upp mej mot väggen.
-Sängen är ett utmärkt ställe att undersöka din kropp på men det får vänta lite till. Han tryckte sin kropp mot min och kysste mej. Jag kände att han var hård och sänkte mina händer för att smeka honom utanpå byxorna.
-Absolut inte. Han tog mina händer och tryckte upp dom över mitt huvud. Han fortsatte kyssa mej. Tungan retades mot mina läppar, jag särade på dom och välkomnade honom in i min mun. Kyssen djupnade och jag kände ett pirr i kroppen, hans kyss var underbar. Jag lutade mej mot honom, tog långsamt ner mina händer och förde dom under hans tröja och upp för ryggen. Sakta rev jag honom på ryggen och han stönade till. John´s läppar började söka sig ner över min hals. Han kysste och slickade på min hud ner mot brösten. Bröstvårtorna stod i givakt och välkomnade honom. Munnen sökte sig till ena bröstet där han började nafsa och bita lätt. Jag hade svårt att stå still, helst ville jag ligga i hans säng och känna hans nakna kropp mot min. Känna hur han tränger in i mej, älskar med mej.
-Vänd dig om så jag får smeka dig bakifrån. Mitt hjärta hoppade till, lånsamt vände jag mej om och var väldigt noga med att se till att min bak nuddade vid hans praktfulla stånd. Han grymtade till och tog tag om axeln med ena handen, den andra började rita cirklar på min rygg. Varje ritad cirkel avslutades med en kyss på stället. Ståndet tryckte han retligt mot mej för att visa att han var stenhård, att han ville tränga in men att jag får vänta. Jag kände att han började närma sig mina skinkor. John satte sig på huk.
-Sära på benen jag ska slicka dig. Hans röst avslöjade att han var väldigt kåt. Långsamt slickade han insidan av mina lår. Händerna vilade på mina skinkor med tummarna farligt nära min fitta. Jag vet inte om det var han saliv eller min fittsaft som rann ner för mina lår i vilket fall som helst var jag vrålkåt.
-Snälla slicka mej, smek mej med munnen. Jag putade med rumpan mot honom för att han skulle nå bättre. Han skrattade lågt, nästan morrade.
-Det skulle du bra gärna vilja va?
-Ja väldigt gärna, snälla bara lite. Han skrattade till igen, jag kände att han särade mer på mina skinkor och jag höll andan. En sträv varm tunga slickade långsamt hela min våta skåra. Det var så överrumplande att jag skrek till.
-Var det skönt?
-Ja, snälla mer. Ge mej en orgasm, snälla jag dör snart jag är så kåt. Han reste sig upp och drog med mej till en fotölj.
-Sätt dig så ska jag smeka dig till orgasm. Jag formligen kastade mej ner i fotöljen och särade villigt på benen. John satte sig på knä mellan mina ben. -Smek dig, visa vart du vill att jag ska smeka dig. Jag sög långsamt in två fingrar i munen och förde ner dom mot klitoris. sakta började jag smeka mej samtidigt som jag tittade John i ögonen. Jag såg att han gillade vad jag gjorde. Fingrarna cirklade runt klitoris och jag kände att jag började närma mig klimax. Jag tog bort mina fingrar och stoppade dom i hans mun.
-Nu är det din tur att visa mej vad du kan göra med din tunga. Han slickade girigt av mina fingrar och böjde sig fram. Först placerade han en lätt kyss på mina blygläppar, långsamt särade han på sina läppar och lät tungan komma fram. Ett lång stund satt han helt still med tungan viland mot mina blygläppar innan han sakta började slicka sig upp mot klitoris. Det gick en elektrisk stöt genom kroppen och jag kände att jag inte behövde vänta på orgasmen. Han sög och slickade på klitoris som om det var en godisbit. Tungan började cirkla snabbare och snabbare och jag kände att jag var på väg mot världens underbaraste orgasm. När klimax kom tog jag tag i hans huvud och tryckte det mot mej, kroppen skakade okontrollerat och jag skrek rakt ut.
-Oh gud jag tror jag dör. När orgasmen började klinga av hörde jag att han tog av sig sina kläder, och satte på en kondom.
-Kom, nu är det dax för sängen. Han lade sig på rygg och jag kröp upp och skulle precis gränsla hans grova kuk.
-Sätt dig på mitt ansikte, kom Anna jag vill att du kommer en gång till. Jag log bara och gjorde som jag blev tillsagd. Den här gången slickade han hela min våta skåra, lapade som en törstig katt. När jag kände att jag var nära orgasm igen tog han tag om mina höfter och spetsade mej på sin grova kuk. Känslan att kan trängde in i mej ända till botten fick det att gå för mej. Mina fittmuskler kramade han kuk och kan stötte in i mej snabbare och snabbare.
-Oh jag kommer igen.
-Kom du Anna jag håller i dig. Orgasmen var helt fantastisk hela kroppen spändes i en båge och jag skrek rakt ut. Jag sjönk ner mot John bröstkorg, andningen var snabb och ytlig. Som i en dimma märkte jag att han rullade runt så jag hamnade på rygg. Han tog tag i mina ben och lade dom över sina axlar så började han stöta in i mej igen. Jag var fullständigt utmattad men hans långsamma rörelser in och ut fick min kropp att vakna till liv.
-Välkommen tillbaka till verkligheten, nu ska du få mer. Sättet han sa det på fick mej att le, det var en hes kåt röst som lät ansträngd av återhållsamhet. Han stötte långsamt men bestämt in i mej och jag svär på att han blev längre och hårdare ju snabbare han stötte. Han började grimasera och drog sig plötsligt ur.
-Vänd dig om, ställ dig på alla fyra med rumpan i vädret. Jag satte mej upp och skulle precis vända mej om när jag ångrade mej. Jag knuffade till honom så han hamnade på rygg.
-Jag vill också smaka. Jag tog av kondomen och började slicka från roten och uppåt, tungan cirklade runt ollonet som glänste av försats. Jag sög in ollonet försiktigt i munnen och tungan fortsatte cirkla runt. Han tog tag i mitt huvud och försökte få bort mej.
-Fortsätter du så där sprutar jag dig i munnen. Jag slickade och sög mer frekvänt, manade honom att stöta in i min mun och det gjorde han. John stelna till under mej så jag tog ett stadigt tag om roten och klämde till.
-Nej du inte än, du skulle ta mej bakifrån sa du. Jag satte mej upp. -Har du någon mer kondom?
-I nattduksbordet. Jag tog fram en och öppnade paketet. Jag satte på kondomen på toppen och böjde mej fram för att rulla på den med händerna när jag ångrade mej och rullade på den med munnen. John drog efter andan och tog tag i mitt hår. Han började lyfta upp mitt huvud och sökte mej med blicken.
-Fortsätter du att rulla på den med munnen kommer jag på fläcken. Han tog ett stadigt tag om kuken och rullade på resten själv. -Vänd dig nu om så ska jag knulla dig tills du ber mej komma.
Sagt och gjort. Jag tog tag i sänggaveln och gungade inbjudande med rumpan. Han tog tag i mina höfter och stötte hårt i botten och där blev han stilla. Jag började stöta mot honom och han stötte tillbaka. Långsamt drog han den nästan ända ut och stötte sedan hårt i botten. Han ökade takten och böjde sig fram över mej och smekte mitt klitoris. John stötte hårdare och hårdare, jag kände att jag var nära orgasm.
-Ah du är så trång och skön, jag är väldigt nära nu. Han lade båda händerna på mina höfter och ökade takten. -Smek dig, låt mej få känna dig komma sammtidigt. Jag började smeka mej själv och samtidigt smekte jag hans pung. Vår andhämtning blev snabbare och jag kände orgasmen närma sig.
-Nu John, nu kommer jag. Han grymtade till när han kände att jag drog ihop mej runt honom.
-Snälla kom, KOM, KOM ÅH JAAAA. Han stötte hårt en sista gång i botten och skrek rakt ut.

Vi sjönk ihop på sängen och lade oss på sidan, John var fortfarande inne i mej. Efter en stund när båda hade något så när normal andhämtning kysste han mej i nacken.
-Det var helt underbart, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, Tack Anna för ett underbart ligg.
-Tack själv. Det var mer än underbart det var en helt fantaskisk upplevelse. Jag hade fått en helt ny upplevelse, jag hade fått multippla orgasmer och det har ingen av mina tidigare ligg fixat.
John reste sig ur sängen, öppnade garderoben och räckte mej en morgonrock.
-Kom nu så äter vi en ordentlig frukost så får vi se vad som händer efter det.

Så mycket kan jag säga att jag behöver inte stjäla någon mer gran och vanligt ragg med tillhörande dåligt “one-night-stands” är nu ett minne blott, nu är det dagliga ligg på alla möjliga och omöjliga ställen med multippla orgasmer som gäller.

/nöjd “herrgårdsfru”

3 svar to “God jul”

  1. Nilsson:

    Vad mycket Julen kan ge.Mest härligt att känna insidan utan skydd som inte behövs när man litar på varann känslan är guddomig.( vet)10p.

  2. Jag heter OCKSÅ anna, (min namnsdag idag):

    den var helt underbar! känner att jag bara vill ha hans hårda kuk.. ååååååååååååååh……………………..

  3. tjackpunder:

    många stavfel men ändå läsbar. den var mer komisk än upphetsande.

Kommentera God jul