Badhuset

Det hade regnat hela dagen när min pojkvän och jag bestämde oss för att åka till badhuset, som låg mitt i stan. Vi packade ner allt som behövdes i varsin väska och åkte. Resan tog ine mer än fem minuter, men det räckte för att få oss på glatt humör.

Väl framme parkerade vi bilen, gick ingom dörren och vidare till kassan för att betala, gick sedan hand i hand mot omklädningsrummen som låg i en lång korridor, där vi stannade för att prata. Bestämde att vi skulle träffas vid bubbelpoolen, innan vi skildes åt med en kyss och en kram. Med ett leende gick han in till herrarnas och jag damernas för att byta om och duscha.

Jag hade så bråttom att jag slet av mig klänningen och trosorna, tog bikinin i handen, låste skåpet innan jag sprang in till duschen. Gick sedan med raska steg ut till poolen. För första gången under vårt förhållande kom vi ut exakt samtidigt, gick därför varandra till mötes och gav varandra en kram.

Såg till vår förvåning att det inte var fullsatt, vilket var väldigt ovanligt vid årstiden. Bestämde oss för att simma några längder. Det var kallt i vattnet, men efter att ha hoppat i och haft vattenkrig en stund blev vi varma. När det sedan var dags att simma kastade han underliga blickar på mig och gjorde grimaser, vilket bara betydde en sak: Vi skulle tävla!

Slängde oss i vattnet samtidigt och simmade i kapp några längder, men sedan blev jag trött och behövde vila. Medan han fortsatte simma full av energi några längder, stod jag och såg på honom. Efter några minuter drömde jag mig bort till hans goa famn när han tillfredsställde mig, var därför långt borta när han kom tillbaka. Han stod och såg på mig en lång stund innan han sedan vräkte omkull mig, vi båda sjönk….

När vi kom upp till ytan skrattade vi innan han gav mig en het kyss och undrade vad jag hade tänkt på, men fick inget svar bara ett leende. Han tog mig i handen och förde mig uppför trappan, upp ur simbassängen. Jag undrade vart vi var på väg, men fick inget svar. När vi passerade kaféet och närmade oss poolen flörtade han med mig och hjälpte mig i, innan han gav mig ett leende.

Vi satte oss bland alla de andra i en halvfull bubbelpool, jämte varandra och njöt av värmen. Det kändes skönt att få massage efter den ansträngande simturen, därför drog jag mig längre ner och då gick vattnet upp till axlarna. Jan såg på mig för en stund innan han gjorde likadant. Efter några sekunder kände jag hans hand komma smygande…. därefter dröjde det några sekunder innan han började smeka mig försiktigt på mina styva bröstvårtor och på min nyrakade fitta, vilket fick mig att öppna ögonen och stirra, men han bara log och fortsatte.

När jag kände hur jag blev upphetsad, kunde jag inte låta händerna vara i styr, började därför att smeka på honom. Först utanpå badbyxorna, sedan innanför. Det var en spännande känsla att sitta och smeka varandra utan att de andra visste vad vi gjorde. Det var så skönt och så upphetsande, att känna hur kuken växte i min hand samtidigt som jag blev het.

Ingen av oss hade tidigare gjort detta, därför var det extra skönt. Hur som helst, satt vi och njöt av varandras fingrar, när vi plötsligt hörde att det blev tyst omkring oss. Vi öppnade därför ögonen, såg på varandra innan vi såg oss omkring och förstod att det gått hett till eftersom alla tittade konstigt på oss – vi förstod att det var dags att sluta. Det var även dags att kliva upp, tiden var ute eftersom den röda lampan lyste.

Vi gick istället till vågbassängen, där jag visste att det fanns en grotta och där vi kunde vara ensamma. Jan gjorde allt för att dölja sitt stånd, som han lyckades med, men jag tyckte synd om honom. Tog varandra i handen och småsprang innan vi hoppade i vattnet.

Som tur var det inte så många barn i bassängen och ingen var i grottan, därför tog vi ett djupt andetag och gick raka vägen. Efter halva vägen stannade vi för att kolla om någon såg vart vi skulle, men det var ingen risk eftersom alla hade fullt upp med att leka. Då passade han på att retas med mig, genom att smeka mig på rumpan och innanför bikinitrosorna mot “hålet” – som han visste gjorde mig galen av kåthet, kände hur jag blev varm inombords.

Väl framme gick han in före mig och satte sig längst in, satte sig tillrätta på en planka. Medan jag stod upp och kollade in läget. Det märktes att jag var nervös eftersom jag var stel som en pinne, men när Jan viskade till mig med sin mjuka röst, föll jag. Han ville att jag skulle komma, kände jag hur det pirrade härligt i kroppen, eftersom jag visste mycket väl vad som skulle hända: Vi skulle knulla!

Han sträckte ut sin arm och tog tag i min hand, förde mig närmare honom eftersom han ville ha mig nära. Vi kysstes hett och intensivt med armarna om varandra. Några minuter senare smekte han mig innaför bikinitrosorna och långt in i min heta fitta, samtidigt som jag smekte honom innanför badbyxorna och kände hur kuken växte sig stor.

Därefter dröjde det inte många sekunder förrän han fått ett praktfullt stånd, jag böjde mig därför ner, höll för näsan och tog ett djupt andetag innan jag dök ner i vattnet. Tog kuken i munnen och sög några tag upp och ner innan jag var tvungen att hämta luft. Så fort jag kom upp, ville han ha mer. Tryckte därför ner mig igen. Jag gjorde som han ville, men efter några sekunder var det dags att andas och då passade han på att nypa hårt på mina bröstvårtor. Jag blev så kåt att jag höll på att spricka, därför tog han mig i famnen och förde mig till sitt knä, där jag satte mig gränsle över honom.

Jag kysste honom samtidigt som han vinklade bort bikinitrosorna och körde in sin hårda och underbara kuk långt in i fittan. Det var så skönt att jag var tvungen att bita honom i axeln för att inte skrika högt, som jag gjorde hemma.

Från att ha juckat lite sakta upp och ner några minuter började det hetta till ordentligt. Jag kädne hur jag var nära en orgasm, juckade därför allt fortare som om jag var en ryttarinna på en häst. Försvann långt bort och släppte alla mina hämningar samtidigt som jag bet honom allt hårdare på axeln.

Han höll mig i ett stadigt grepp om midjan och stönade lågt mitt namn. När det sedan gick för mig vibrerade jag i hela kroppen, vilket automatiskt gjorde att även han kom. Han sprutade mig full och jag njöt. Han märkte att det var bland det skönaste och spännande jag någonsin varit med om, eftersom jag himlade med ögonen och bad honom att dra mig i håret.

Efteråt satt jag kvar en stund, kom sakta tillbaka till verkligheten och kysste honom ömt samtidigt som jag skämdes och sa:
- Älskling, vi är inte kloka! Tänk om någon hörde eller såg oss!
- Det bryr jag mig inte om!

Sedan skrattade vi och han hjälpte mig att sätta mig tillrätta jämte honom. Det kändes pinsamt att sitta och titta ut på de andra som lekte utanför grottan efter vad vi gjort, men ingen hade tydligen sett oss eller brytt sig. Vi andades ut samtidigt som vi såg på varandra och log. Satt där en stund innan vi simmade ut, där vi stannade och lekte i vågorna. När vi sedan gick upp efter en stund såg vi att vi lyckats gömma oss ganska väl längst in i grottan utan att blivit upptäckt.

När vi kom upp till ytan såg vi att några föräldrar tittade konstigt på oss, vilket vi bara skrattade åt. Gick sedan med bestämda steg hand i hand mot handikapptoaletten, där vi tvättade av oss och gjorde våra behov.

Bestämde sedan att simma några längder innan vi badade i bubbelpoolen en sista gång och åkte hem. Denna gång tävlade vi inte utan simmade i egen takt i ca 30 min. Därefter gick vi upp och bubblade lite lätt andfådda. Satte oss jämte varandra och höll varandra i handen samtidigt som vi njöt av värmen. Jag log för mig själv när jag såg bitmärkena på axeln och kände sakta hur jag blev upphetsad.

Tiden var snart ute och den röda lampan lyste ytterligare en gång. Alla gick upp och gick åt varsitt håll, liksom vi. Jan gick in till herrarnas och jag till damernas, men innan vi skildes åt bestämde vi att gå till cafeterian och fika eftersom vi blivit hungriga.

Jag skyndade mig att duscha, tvätta håret och kroppen innan jag sprang in till skåpet, torkade av mig och drog på mig kläderna och gick ut till korridoren. Även denna gång kom vi ut exakt samtidigt och gick varandra till mötes. Lade armarna om varandra och log, gick längs med fönstren i korridoren och tittade ut innan vi gick förbi kassan och vidare till caféet. Så fort vi kom in genom glasdörrarna hörde vi till vår förvåning att någon pratade om oss och skrattade. Vi tog ett djupt andetag, gick till kassan och beställde. Låtsades inte lyssna när vi satte oss långt bort från alla andra. Fikade, pratade och kollade igenom fönstren till badhuset där de andra lekte, innan vi bestämde oss för att åka hem med ett leende på läpparna.

Väl hemma sprang vi uppför trappan och tävlade om vem som skulle komma in först. Jag var steget före därför låste jag upp dörren och Jan låste efter oss, innan han slet tag i min arm och ville ha mig i sin famn – kysste mig hett och intensvit.

Han tog mig med våld att jag kände mig vimmelkantig, samtidigt som jag kände hur bröstvårtorna styvnade och hur fittan rann. Jag blev oerhört upphetsad när han smekte av mig kläderna i hallen och slet av sig själv kläderna, inann han vände på mig och tog mig bakifrån. Efter några minuter gick vi nakna in till sovrummet, där han lade mig på sängen.

Jag stönade när han bad mig lägga mig på mage och slappna av. Tog för givet att han skulle ta mig bakifrån genom att köra in sin underbara kuk långt in i mig, men det var inte hans tanke. Istället lämnade han mig ensam i sängen för några minuter och gick till byrån för att hämta massageolja. Jag undrade vart han tog vägen och om han snart skulle komma. Hann precis vända mig om när han sa med bestämd röst att ligga stilla på mage innan han kom tillbaka för att hälla varm olja över ryggen. Jag blundade och slappnade av, njöt när hans fingrar var upphetsande mjuka och förföriska. Han kunde sin sak, även här!

Jag stönade lågt medan han masserade mig. Plötsligt hällde han olja på rumpan, vilket fick mig att stöna högt och hamna i “sjunde himlen”. Att bli smekt och masserad på rumpan gjorde mig oerhört upphetsad. Samtidigt som han gjorde detta sade han upphetsande ord, som gjorde mig galen. Efter en stund smekte han med fingrarna neråt springan och vidare mot fittan. Jag kände hans fingrar långt in i mig samtidigt som det kluckade ifrån mig när han fingerpullade mig.

Han fingerpullade mig tills det gick för mig, sedan körde han in kuken långt in i mig och knullade mig hårt. Jag blev fullständigt galen och på nytt kom jag. Min orgasm gjorde att han drog ut kuken och körde in den i “fel” hål. Jag vred och skrek om vartannat, eftersom jag älskade att bli knullad i “fel” hål. Putade därför allt vad jag orkade med rumpan, för att han skulle komma så långt in som var möjligt. Oljan gjorde att det inte var några svårigheter att få in kuken, som gled in som ingenting. Han juckade några gånger, tog ett fast grepp om rumpan innan han skrek ut sin orgasm.

Efteråt låg han en stund på min rygg och bet mig i axeln, innan han lade sig bredvid mig och jag lade mig på hans arm. Låg så en lång stund och pratade innan det var dags att duscha, eftersom vi var både svettiga och kladdiga.

Jag klev i badkaret och skulle precis sätta på kranen när han kom in med ett leende. Ställde sig framför mig, lade sina kraftfulla och muskulösa armar om min kropp och kysste mig hett och intensivt, samtidigt som jag sköljde av hans kropp. Kände hur jag blev kåt, stönade innan jag började att smeka hans kuk. Han kysste mig hetare än någonsin och allt svartnade när han fingerpullade mig.

Efter några minuter tog jag duschtvålen och tömde ut lite i handen. Tog ett steg bakåt och började tvåla in honom sensuellt på kuken och resten av kroppen, samtidigt som jag kysste honom. Han stönade mitt namn gång på gång, samtidigt som han ville ha hårdare. Jag sköljde av kuken innan jag tittade honom djupt in i ögonen och böjde mig ner, tog hela härligheten i munnen. Han tog tag i mitt långa hår, drog det från ansiktet och drog. Jag sög hårdare och hårdare. Så helt plötsligt drog han mig hårdare i håret, drog upp mig. Tog tvålen och började tvåla in mig. Jag försvann långt bort i en helt annan värld där bara vi två existerade. Att bli smekt av honom gjorde mig fullständigt galen och kåt. Blundade och njöt av hans sensuella händer som smekte mig överallt. Sköljde sedan av mig innan han tog tag i mitt ben, ställde det på badkarskanten och körde in kuken. Jag lutade mig bakåt och höll hårt i honom för att inte ramla.

Bytte sedan ställning. Jag ställde mig med ryggen mot honom och han knullade mig bakifrån, där vi kom samtidigt. Efteråt duschade vi snabbt av oss och gick mot sängen… där vi knullade hela natten.

SLUT!

3 svar to “Badhuset”

 1. lov-ee:

  blir skit kåt!

 2. NisseHult:

  Schyst x)

 3. Matte:

  Jag och min flickvän hade sex i badhuset för inte så länge sedan,
  En utmärkt plats att få en nytändning av sexlivet.
  + att det är spännande. :P

Kommentera Badhuset