Åtrå

Vi sitter på ett litet mysigt café. Ganska nära så att vi stöter emot varandra när vi rör oss. Hud mot hud. Det går stötar genom kroppen varje gång. Jag lägger min hand på din. Låter mina naglar smeka din hand. De rispar lätt i din hud. Du vibrerar varje gång jag flyttar fingrarna.jag lutar mig en aning framåt. Du kommer närmare. Ser hur du fuktar dina röda läppar. Ser hur du kommer närmare mina läppar. Tills vi möts i en het djup kyss. Våra tungor slingrar sig i en tuff kamp. Vem ska få den andre på fall?

Vi säger inte så mycket, det finns ett sug mellan oss, en känsla som vibrerar.Vi reser oss, går ut, promenarar länge, tittar på människor, vatten, fåglar och njuter av den varma heta solen.Vi stannar vid ett träd, du lutar dig lättjefullt bakåt med ett lockande leende på läpparna. Kan inte motstå dig, dina ögon gnistrar, böjer mig fram och kysser dig sakta, låter mina händer smeka din rygg, låter ena handen glida genom ditt långa blonda hår.

Den långa kyssen övergår i en snabbare tungvirvlande dans i våra munnar. Dina händer går raskt över min kropp, hittar alla de ställen som känns så underbara att bli smekt på. Knapparna i din blus ser ut att ryckas loss av din byst som vill komma ut, ut och bli smekt av mina händer, tunga och mun. Vi samlar ihop oss och går vidare. Letar upp en avskild plats på närmsta strand och där fortsätter vi leken.

Du sliter av mina kläder, sätter dig, fortfarande påklädd, gränsle över min mage, håller mina händer hårt ovanför mitt huvud så att jag inte kan göra något. Inte mer än att se och framförallt känna vad du gör. Du kysser mig som du är en gudinna! Långsamt och snabbt, omväxlande krävande och givande.Vill klä av dig men du släpper inte mina armar. Du nafsar och biter i mina bröstvårtor så det nästan gör ont, men du vet gränsen, du låter tungan svepa över dem så det är outhärdligt, nu slänger jag av dig från mig och rycker isär din blus. Knapparna i jeansen är väl tröga men till slut ger de sig.

Wow! Vilken kvinna!

Det är lite svårt att få jeansen att glida ner över höfterna, men med din hjälp så kommer jag närmare målet. Ser ett par svarta hipsters som sitter som gjutna runt din läckra häck. Klär av dig din trasiga blus och ser en svart spetsbehå som väldigt sexigt visar upp klyftan mellan dina bröst. Bröstvårtorna ser ut att när som helst sticka igenom behån, de pekar som hårda spetsar mot mig. Så skönt att lägga armarna runt för att knäppa upp behån och äntligen få se brösten i full frihet. De är så vackra. Kan inte låta bli att kupa händerna runt dem och mjukt smeka och känna dem. Tvinna fingrarna runt vårtornas styvhet. Låta munnen sjunka ner och sakta och mjukt suga in så mycket jag kan av dem i munnen och känna den mjuka huden och värmen från din kropp. Lägger dig ner på rygg och fortsätter smeka dig på bröstet, halsen, nacken, allt med mun, fingrar och en lockande tunga. Kysser dig hastigt med en djup tungkyss tills du inte kan hålla andan längre, du sliter dig loss med ett stön och drar in luft, Vad gör du, säger du, ska du kväva mig? Gör det igen, Nu! Låter munnen vandra neråt över magen och känner den goa huden och hur magen pulserar av upphetsning.

Du lyfter bäckenet för att jag ska snudda vid ditt venusberg men jag parerar så att du missar. Åhhh, stönar du.Kommer närmare ditt heligaste område, biter tag i troskanten och drar den neråt, ser mer blottad hud och ser en aning av de få hårstrå du har. En lite tofs är det enda som du lämnat.Släpper trosan och går vidare, ner mot låren och kysser, smeker ner till knäna.Vidare ner på smalbenen och ner till fötterna. Låter tungan leka mellan tårna och suger sakta på dem tills du åter stönar. Vänder sakta uppåt med samma smekande krypande behandling. Når strax åter det nu, mer fuktiga området jag siktar mot. Tar av dig trosan helt och ser en underbar syn, så vacker du är där du ligger helnaken ute på en strand, vem som, kan egentligen se oss.

Låter mina läppar sakta möta dina blöta blygdläppar, låter tungan glida i din genomvåta springa. Och du luktar så gott, så mycket kvinna. Du skriker hastigt när min tunga når clitoris, du höjer dig för att öka trycket och du manar på mig, hårdare, mer, mer, mer. Kan knappt andas när trycker dig mot mig och du så nära orgasm. Reser mig upp och låter min hårda kuk glida mot din fitta, sakta trycker jag på och då öppnar sig hemligheten och värmen är otrolig. Så skönt att glida in i dig, stannar i botten för att bara känna känslan av dig. Så skönt, så trångt. Börjar sakta pumpa in och ut, hastigheten ökar och du stönar nu, nu, jag kommer. I samma ögonblick släpper jag efter, det känns som om halva ryggraden följer med ut. Så skön orgasm, vi sjunker ihop i en svettig hög och pustar ut.
Glada lyckliga och en sexig stund rikare!

Kommentera Åtrå