I duschen på jobbet. (En fantasi)

Det skulle bli ganska mycket folk på nattklubben i kväll. Min kollega bakom baren sa att det var stor efterfrågan på biljetterna, att det skulle bli en succé med en gäst DJ hade väll ingen trott.
Vi bestämde oss för att ringa in 2 extra till baren och 2 till servisen. Mange och jag ansvarade för drinkar och shots och dom andra killarna fick ansvara för ölet. Vakterna kom redan vid 20.30 och sa att det var sådant tryck utanför att dom var tvingade att börja släppa in folk annars fanns risken för bråk.

Jag hade ingen aning om vem denne DJ var men han var tydligen populär. Baren började fyllas med folk och övervägande delen av gästerna var tjejer och det mesta som beställdes var drinkar men en och annan öl slank också ner.

När Dj:n började spela vid 22 var det som om någon hade släppt en stinkbomb vid baren, alla reste sig unisont upp och gick mot dansgolvet.
-God evening folks. I hop you´re here fore the music i´m gonna play tonight, and fore the drinks and beer. Ett högt och tydligt YES hördes från dansgolvet. Han började spela och hela dansgolvet gungade.
Vart efter kvällen led blev det mer och mer folk vid baren och det var ganska svettigt för oss. Av samtalen att döma vid baren var Dj:n en snygg kille som dom flesta tjejer ville ha med hem i kväll. ”Kan du fatta att han är här å spelar. Åh gud han är så snygg. Han skulle få sätta på mej bakom Dj båset när som helst. Om han bjöd på en drink skulle jag inte dricka en droppe. Han har så vackra ögon. Den munnen kan nog ge underbara kyssar.” Så där höll dom på, jag hade inte sätt killen eller läst på affischerna vem det var och jag brydde mej inte så mycket, bara han spelade bra musik och det gjorde han
Mange min chef kom upp bakom mej och halvskrek i mitt öra: -Lotta kommer och byter av dig. Du får 30 minuter så du kan äta och duscha om du vill. Hon fixade nya kläder till oss alla så vi turas om att ta rast. Jag bockade och såg Lotta komma mot mej. -Tar du svängen förbi Dj båset och ställer in en back vatten till killen?
-Ingen öl eller drink?
-Jag frågade, han sa att det tar han efteråt, när han jobbar vill han vara på alerten.
-Smart kille. Snygg? Lotta himlade med ögonen och log. –Du får se själv. Jag tog en back mineralvatten och började gå mot Dj båset men insåg snart att jag inte skulle komma fram över dansgolvet så jag bad en vakt släppa in mej genom sidodörren. Med mycket möda så lyckades jag peta upp bakdörren till båset med höften, långsamt backande och samtidigt hukande för att inte synas skulle jag ställa ner backen under bordet när jag stöter emot någon.
-Mmm, are you fore real? Han tog tag I mina höfter och klämde till. Jag fann mej snabbt och svarade: No i’m a ghost and here is your water sir. Jag petade under backen under bordet och vände mej om och såg rakt in i ett bar underbara nötbruna ögon. Hans leende fick det att pirra till i kroppen och jag kom på mej själv med att stirra på honom med halvöppen mun.
-See you later maybe? Frågan var oskyldig men blicken var allt annat än det.
-Maybe. Jag gick iväg mot personalrummet för att äta lite och duscha av mej.

Inne i omklädningsrummet hade man ställt in ett bord med allsköns godsaker och kallskuret, jag misstänkte att det var till Dj:n men jag var för hungrig för att bry mej så jag tog en liten smakbit. Vid mitt skåp hade Lotta lagt fram byxor och blus så jag klädde av mej och gick in i duschen. Jag höjde värmen i munstycket så att jag skulle få riktigt mycket ånga. Jag var tacksam att Mange, efter många års tjat från oss anställda, renoverat vårt personalrum så det även fanns duschmöjligheter. Jag hörde hur någon kom in men eftersom duschen är i ett lite skymt hörn så hade jag ingen aning om vem det var och jag tänkte inte fråga.
Plötsligt kände jag att någon som smög sig upp bakom mej i duschen.
-För faan Mange, gå här ifrån det är säkert mycket att göra i baren och jag har inte tid med dig nu vi får ta det sen. Händerna som smekte sig upp över min mage och lade sig på mina bröst var inte Manges, så vems var dom då? ”Han” ställde sig tätt bakom mej och började kyssa mej i nacken, jag kände att ”han” var mycket upphetsad.
-Sorry but i can´t just let you do this on your own. Det klack till i mej, det var inte Mange det var ju Dj:n. Ena handen sökte sej upp runt min hals samtidigt som den andra sökte sig ner till klitoris.
-We´re not going to do anything fancy, this is just a plain fuck so bend over honey. Sättet han sa det på fick mej att rysa, ett vanligt råknull i duschen inga förpliktelser, inga namn, inget annat än ren njutning.
Jag särade på benen och böjde mej långsamt fram för att bjuda in honom i mej. Han förde toppen långsamt upp och ner i min skåra som för att känna om jag var redo.
-Yes, this pussy is ready fore some action.
-So what are you waiting fore? Give me all you got. Han tog ett stadigt tag om min ena axel och lyfte upp mitt ben och satte det mot väggen så trängde han långsamt in i mej. Han stötte några gånger försiktigt sen ökade han takten. För att jag inte skulle ramla var jag tvungen att sätta händerna mot väggen Han pumpade frenetiskt ut och in och för varje bottenstöt tog han ett stadigare tag om min axel. Vi hörde att någon kom in i personalrummet så han böjde sig över mej och viskade.
-Just be as quiet as you can be, we don´t want anyone to hear us. Right? Samtidigt gled han långsamt in och ut i mej och smekte klitoris. Han kände att mina inre muskler började dra ihop sig så han tog det lite lugnare . –I don’t want you to come just yet. Turn around baby, let me see you when i fuck you. Jag vände mej mot honom och satte upp mitt ena ben mot väggen. Han tog ett stadigt tag om mina skinkor, lyfte upp mej och sänkte sakta ner mej över hans präktiga stånd.
-Vem är här inne? Det var Lotta som frågade.
-Jag, jag duschar ville du något. Jag kan svära på att Lotta hörde hur ansträngd jag lät.
-Dj:n kommer snart in hit. Kan du se till att vara färdig då, han vill säkert låna duschen han också. Jag har lagt fram nya handdukar till honom, kan du se till att ingen annan tar dom?
-Jag ska göra mitt bästa. När Lotta gått frågade han vad hon sagt, Jag berättade vad som sagts och han brast ut i skratt.
-What would happen if she knows i´m already in here fucking you? Would you bee fired?
-No, but my boss would be jealous. He think he is the only one fucking me.
-Is he your boyfriend?
-No, he is my boss and sometime my bedmate, nothing serious. Under hela konversationen hade han långsamt lyft mej upp och ner över sitt hårda stånd. Han ökade takten och jag märkte att han började närma sig orgasm slutade han helt plötsligt.
-We have no protection.
-Don´t worry i´m on pills and as far as I know i´m healthy. What about you?
-Last checkup 2 weeks ago I was healthy. So let´s end this. Han tryckte upp mej mot väggen, ökade takten och stötte hårt I botten.
-Oh yes this is just right, i´m coming. Han stötte hårt några gånger till och vi kom samtidigt. Vi duschade av oss och gick ut för att klä på oss. När vi stod i omklädningsrummet kom Lotta tillbaka, hon tittade på oss, nickade och gick. Jag såg att hon visste vad vi gjort, jag bara log. Dj:n gick fram till mej och smekte mej över armarna
-I don´t know your name but thanks fore a pleasant time. Han böjde sig fram och kysste mej med mjuka men krävande läppar.
-Thank you. I´m Anna, and you?
-You can call me Max.
Här om dagen satt jag tillsammans med Mange och tittade på en ny film som han laddat ner. Det var en filmatisering av ett dataspel och när jag såg vem som spelade huvudrollen log jag ett fånigt leende.

Rösta på I duschen på jobbet. (En fantasi):
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (14 röster, snitt: 3.21 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera I duschen på jobbet. (En fantasi)