Fortsättning på partnerbyte med min fru.

Som jag berättade förra gången, så kom Eva och hennes man Kurt till oss på lunch dagen efter orgien i vår säng. Det var söndag, vi åt lite , snackade om gårdagskvällen, jag frågade Kurt om han hade knullat sin fru när dom kom hem. Jag kunde inte sa han, din fru är så kåt, det gick för mig gång på gång. Jag sa att min fru och jag knullade när alla gått hem, han tittade på mig, sa okey, jag kan knulla henne nu. Våra fruar klädde sakta av sig, vi också, snart låg vi och smektes, Kurt knullade min fru, jag knullade hans fru. När det gått för oss drack vi kaffe och snackade om nästa helg, vi var ju ganska slaka alla fyra. Tjejerna sa att dom ville ha mer känslor, inte bara kuk efter kuk. Ja va fan sa jag, i bland är det för få, i bland för många, jag vet inte. Då sa han, på lördag är det stor fest på sexklubben, vi åker dit och kollar. Så blev det, nästa lördagseftermiddag åkte vi fyra dit, vi tog av oss alla kläder, satt oss i baren med en grogg, det var väl kanske fyra andra nakna män där, ingen jag sett förut. Kurt och jag snackade med dom, de stirrade på våra fruar, två av dem var gifta, deras fruar var inne och knullade. Okey sa jag, värm upp våra fruar får vi se vad som händer. Vi gick till ett rum med en stor säng, där kastade dom sig över våra fruar, knullade båda , det gick fort för alla, Maggan och Eva är mycket vackra, stora bröst fantastiska kroppar, båda är nymfomaner. Nu stod Kurts och min kuk rakt upp, vänta sa jag till honom, vi får se vad fruarna vill. Kurt sa jag kan inte, när min fru fått två spermasatser i sig kastade han sig på henne, knullade hårt, det gick fort för honom, Maggan hade nu orgasmer hela tiden. När Kurt sprutat i henne körde jag in kuken också, det gick direkt för mig, hennes orgasmer är otroliga. Sen gick vi ut till baren igen, killen som ägde klubben kom och tog en grogg med oss, vi kände honom, vi hade ju varit medlemmar ett tag nu. Han sa att våra fruar var dom vackraste tjejerna där, i dag är det jubileum, jag tänkte ordna ett lotteri, kan inte era fruar vara första pris? Jag skrattade och sa , vad får vi då? Jag tänkte så här sa han, det är bara fem kvinnor här i kväll, men över tjugo män, så om era fruar kan klara fem killar var får du och Kurt välja vem ni vill knulla, det är upp till er. Men lotteriet är numrerat från ett till fem på varje fru, så först vill jag att vi står bredvid och tittar på när dom blir knullade av fem killar var. Under tiden kan ni välja vem ni vill, det är reglerna. Kurt och jag tog våra fruar till baren och sa vad han ville dom skulle göra, kan ni knulla fem var frågade vi? Båda två hade redan varit på toan och torkat sperma, bägge var glansiga i ögonen av kåthet, dom tittade på varandra och sa okey, men ni måste titta på när vi knullar. Det är meningen sa vi, så alla blir jättekåta. Så gick en ung tjej, naken förstås, runt och sålde lotterna, snart var det tio vinnare , fem på varje fru, lotterna var numrerade från ett till fem, vi ställde oss alla runt den största sängen , båda våra fruar låg där, dom första två killarna, ganska unga var direkt på dom, knullade hårt, vi andra stod och tittade på, det var rena porren. Jag hörde min fru stöna, det gick för henne direkt hon fick första kuken i sig. Killarna sprutade fort, båda tjejerna hade orgasmer hela tiden, dom blev ju ändå kåtare när alla vi andra tittade på. Vi som stod och såg på hade alla ståkukar nu, när den fjärde killen körde kuken i min fru gick det nästan för mig, efter att alla fem tömt sig i henne kastade jag mig på henne, körde in kuken i hennes spermafyllda fitta, det var fantastiskt, när jag kände allas sperma i hennes fitta sprutade jag , när jag rullade av henne var Kurt genast där och körde in sin kuk, min fru är hans favorit trots att hon är tio år äldre än hans fru. Nu stönade min fru, jag måste vila, jag har fått tio kukar redan, jag är slut. Kurts fru Eva hade knullat sina fem vinnare, hon var också slut, så vi hamnade i baren och väntade på våra fruar som tvättade sig på muggen. Vi satt med en grogg och snackade med dom andra där, alla tyckte att det var fantastiskt att se på när våra fruar blev knullade av så många män. När tjejerna kom frågade jag, är ni nöjda nu , ska vi åka hem? Ja sa båda, våra fittor orkar inte mer. Då sa ägaren som lovat oss att välja varsin tjej, välj nu. Vi måste nog åka hem med våra fruar sa jag, dom är helt utknullade. Inga problem sa han, välj varsin tjej, dom följer er hem. Jag valde en av de yngsta, en söt liten brud, hennes man var nummer tre på min fru i lotteriet, Kurt valde en äldre kvinna, ca 60 år, fortfarande snygg, fin kropp, vi var ju alla nakna . Jag viskade till Kurt, ska vi bjuda med oss deras män, vi åker hem till oss? Så blev det, vi kom till vårt hus, satte oss med en grogg, kvällen var fortfarande ung. Det kändes ju lite svårt att bara sätta på kvinnorna när deras män var med så jag sa till min fru , alla kan väl klä av sig, om inte Eva och du orkar knulla mer så kan ni väl runka deras män när vi knullar deras fruar. Snart låg Kurt och jag med varsin tjej och smektes, min tjej var helt blöt i fittan, hon viskade till mig att när hon såg sin man knulla min fru gick det för henne. Jag vände henne på sidan, körde sakta in min kuk bakifrån samtidigt som jag kramade hennes bröst, knullade henne långsamt, hon var skön. Kan inte min man få knulla din fru bredvid oss, viskade hon till mig? Som jag berättat förut så är vår säng stor, fyra par får plats i den. Maggan och dom andra stod och tittade på oss som knullade, jag frågade henne, orkar du med hennes man? Okey sa hon, jag är kåt igen. Så låg dom bredvid oss, killen var ju ung, han hade jättestånd. När dom började knulla kände jag hur tjejen jag knullade började få orgasm, hon tittade på sin man som knullade min fru som en kanin. Så stönade hon, det går för mig, snart sprutade jag våldsamt, när jag drog mig ur var genast den äldre kvinnans man på henne, men efter några sekunder gick det för honom. Maggans kille hade också fått orgasm, när Kurt såg att hon var ledig drog han ut kuken ur den äldre kvinnan, körde in den i min fru, stönade att det är bara Maggan som ger mig så våldsamma orgasmer. Han knullade henne våldsamt, det plaskade varje gång han körde in kuken, Maggans fitta hade ju fått så mycket sperma, den var genomblöt. Min fru och Kurt fick orgasm samtidigt, båda skrek rakt ut, Maggan sa senare att när hon kände att Kurt började spruta fick hon en orgasm hon aldrig känt förut. Vi gick alla in i vardagsrummet, nakna, tog en grogg, jag tittade på killarna, den äldre hade stånd igen, jag frågade vem han ville knulla. Han sa lite förläget, kan jag knulla din fru? Fråga henne sa jag, det är okay för mig. Maggan hörde vad vi sa, hon tittade på mig och nickade. Vi gick alla till sängen, min fru lade sig i mitten, Kurt och jag på varsin sida, vi sög på varsitt bröst när den äldre började knulla henne. Min fru fick genast orgasm, när vi smeker och suger på hennes bröst går det för henne oavbrutet när hon också har en annans kuk i sin fitta. Nu lyckades gubben knulla längre, när det gick för honom var genast Kurt på henne. Jag sa till hans fru, kom och rid mig. Hon satte sig på min kuk, knullade mig sakta, jätteskönt. Så gick alla hem, Maggan sa till mig att det blev för mycket igen. Hon var så öm i fittan så det tog en vecka innan jag kunde knulla henne, jag berättar nästa gång vad vi gjorde nästa sexorgie.

2 svar to “Fortsättning på partnerbyte med min fru.”

 1. kukuku:

  Vilken underbar kåt kvinna Maggan är.
  De flesta kvinnor vill att mannen skall vara uthållig och kunna knulla så länge som möjligt och ge den flera orgasmer.
  Men Maggan är ju rena knullmaskínen, som suger sperman ur männen fortare än kvickt.
  Tydligen mår hon gott av att få byta kuk i fittan så ofta som möjligt.
  Hon bekräftar att kvinnor över 50 år knullar bäst.

 2. Buu1:

  Novellerna om Maggan är härligt eggande.
  Tydligen mår hon gott av att ofta få en ny hård kuki sin våta fitta.
  Undrar hur hon skulle må om hon fick en amn som kunde knulla henne, ja tex. 4 – 5 timmar utan avbrott.
  Hoppas att hon hittar en sådan superhingst.
  Tror att med sin våta fitta klarar hon nog det.

Kommentera Fortsättning på partnerbyte med min fru.