Ett sommarjobb att minnas

Vi har en gammal bondgård som sommarstuga. Mina föräldrar har släpat dit mig varje sommar sedan jag var sju år. Jag tycker det är mördande tråkigt då det inte bor några människor här. Finns ju inga kompisar alls. Morsan och farsan trivs som fan och jobbar dagarna i ända med grödor och skit. Dom är båda lärare så sommarloven på landet blir väldigt långa.

En sommar när jag just hade fyllt sexton år, gick jag ensam till sjön som låg en bit från vår gård för att bada. Jag var lite deppig då min kille sedan ett drygt år hade åkt hem till stan för några dagar sedan. Han hade verkligen förgyllt sommaren med sin närvaro. Han har varit här hos mig i tre veckor men nu skulle vi inte ses på över en månad.

Det var en liten sjö med en ganska stor och trevlig brygga, tror att det var någon gammalt privat brygga egentligen, men jag har aldrig sett en männinska här. Det är ganska ensligt och folktomt i den här delen av landet verkar det som. Min kille, Tommie, och jag har cyklat hit nästan varje dag för att sola och bada, det har varit en helt fantastisk sommar. Då vi aldrig sett några människor här och mina föräldrar är för upptagna för att ta sig hit, har vi haft detta som vårt eget lilla paradis.

Vi har solat nakna och knullat flera gånger om dagen här på bryggan. Härligt att ligga naken på filten och dåsa med särade ben och bara vänta på att plötsligt få Tommies kuk på besök i min solvarma fitta. Det var också härligt att suga honom och eller rida hans fina kuk sakta medan man njöt av utsikten, friden och stillheten här vid den lilla sjön.

Men det var ju som sagt flera dagar sedan han lämnat mig för att åka tillbaka till stan och sommarjobba. Jag hade fått punktering på cykeln och tagit mig en tidig promenad till sjön, hade ju inte bråttom precis. Nu klev jag upp ur vattnet och lade mig att soltorka på den varma bryggan, hade inte ens orkat ta med mig någon handuk idag. Hade under sommaren vant mig vid att bara ha en tunn sommarklänning på då jag velat vara lätt tillgänglig om Tommie fick lust att knulla mig.

Då vi dessutom hela sommaren gått omkring barfota, ingav det en skön frihetskänsla att bara kasta en klänning på sig.

Regelbunden sex blir lätt en vana, kände hur min kropp ropade och skrek efter Tommies sköna tunga eller styva kuk. Det hade bara gått några dagar och jag började redan bli smått frustrerad. Solen värmde skönt min brunbrända kropp, jag särade benen och lekte med mjuka lätta fingrar i fittan.

Öppnade inte ens ögonen då jag var helt säker på att det inte fanns en människa i närheten. Fantiserade dock om att det stod någon kåt kille och kollade in mig så jag hade fått lite sällskap.Här på landet händer aldrig något så chansen att någon kille skulle råka hitta mig är minimal.

Det var inte bara Tommies kuk som var på besök i fittan i mina fantasier, försökte tänka mig de flesta jag kunde komma på inom mils omkrets. Just när jag höll på att få orgasm kom jag att tänka på militärer, vi hade ju hört skjutövningar bortifrån skogen i förra veckan. Kan det vara så att dom fortfarande är kvar?

Jag fick en otroligt skön orgasm, låg där på bryggan och kved och saknade en kuk.
Efter en stund blev jag rastlös, kan inte ligga här ensam hela dagen, bestämde mig för att gå hem.

Tog ett sista dopp och funderade. Om det finns militärer i skogen så innebär det killar, kan väl åtminstone gå bort och kolla lite. Så fort jag torkat hjälpligt drog jag på klänningen och tog stigen upp genom storskogen åt det håll vi hört skotten. Det var en underbar sommardag, fåglarna kvittrade och det var lugnt och stilla i skogen. Jag log vid tanken på hur vi sprungit omkring nakna här och provknullat mossan.

Sakta och drömmande tog jag mig genom skogen, bröt kvistar som markerade vägen så fort jag bytte rikning och följde någon ny stig. Tänkte på vad jag skulle säga om jag träffade någon, kunde ju säga att jag letat svamp och gått vilse eller så. Om jag hittar någon kille i skogen som varit här i någon vecka eller så kanske han är lika kåt som jag vid det här laget. Tommie kanske inte skulle ha lämnat mig ensam tänkte jag leende.

Jag går och dagdrömmer om killar, får inte bort tankarna på sex ur skallen. Skulle jag verkligen knulla med en militär i skogen om jag fick en chans, frågade jag mig?
Svaret blir nog, ja kanske?

Tommie är bra på att knulla men den enda jag gjort det med, vore spännande att testa någon annan. Det han inte vet lider han inte av.

Något senare ser jag ett stort grönt tält med någon sorts nät över i skogen. Hjärtat slog volter i bröstet på mig, då fanns det kanske killar i skogen då!

Nu måste jag ju gå fram för att se vilka dom var. När jag kommit närmare såg jag att det absolut var ett militärtält. Jag ropade hallå och gick försiktigt framåt.

- Är det någon hemma, ropade jag!

Ut ur tältet tittade en blond snagg, han sken upp i ett brett leende då han fick syn på mig.
- Hej, sa han. Jag trodde att det var fienden som kom, sa han skämtsamt och log.

Han såg verkligen inte dålig ut och hade ett fint leende.

- Nä, det är bara jag som är på en tur i skogen, sa jag.

- Vem pratar du med , sa en annan kille i tältet och tittade ut..

- Hej! Har ni varit här länge, frågade jag.

- Snart två veckor, sa den första, men innan dess hade vi övning och har inte haft permission på en och en halv månad nu. Dom enda kvinnor vi sett är kärringarna i köket, här i skogen har vi inte ens sett dom. Du är den första intressanta tjej vi sett på evigheter och det är väldigt trevligt att se en ung söt tjej igen, tillade han. Jag heter Micke föresten och det där är Anton, vad heter du?

- Jag heter Gunilla men kallas för Nilla, sa jag med ett leende.

Anton såg inte heller illa ut och dom ansträngde sig verkligen för att vara trevliga. Frågade var jag bodde och hur det kom sig att jag hittat hit. Dom log hela tiden och åt mig med ögonen, pratade i munnen på varandra vilket fick mig att skrattande säga:

- Det var ett tag sedan ni såg en tjej va?

- Jo det har varit lite dåligt med sådana här i skogen, sa dom i mun på varann.
- Man börjar nästan klättra på tältväggarna snart och längtar tillbaka till stan, sa Micke. Dessvärre ska vi vara kvar i elva dagar till, kommer ju att dö av tristess och tjejbrist.

- Ni får väl ta igen det sedan, sa jag leende.

- Jovisst, men nu har vi ju fått besök av en liten sötnos så just nu är det väl inget att klaga på, sa Anton. Vill du se hur vi har det i vårt tält?

Jag borde vara lite försiktig, tänkte jag, men samtidigt var jag oerhört pirrig i kroppen. Jag hade bara varit med Tommie som var jämnårig med mig, dom här killarna måste väl vara tjugo eller så. Förstod ju att dom var svältfödda och gärna skulle knulla mig om dom fick, en och en halv månad utan tjejer sa väl det mesta. Jag som bara varit utan i några dagar och ändå känner mig utsvulten. Jag gick fram till öppningen för att titta in.

- Så fint ni har det, hur många bor ni här i tältet, sa jag?.
- Vi är tolv och ett befäl, svarade Micke.
- Dom andra är ute på övningar och vi vaktar tältet, sa Anton.

Jag gick ut och satte mig på en sten och killarna satte sig i gräset framför mig.
Om jag hade särat lite på mina smala ben så hade dom säkert sett rätt upp under klänningen. Tanken på att dom då skulle se min lilla fitta var spännande.

Kanske kände dom det i luften, kanske var det deras långvariga celibat som fick dom att äta mig med hungriga ögon. Ser i ögonen på dom att dom nog gärna skulle vilja knulla mig, Kanske slipper jag vänta en hel månad ändå? Borde inte vara så svårt att locka någon av dom här ut i skogen lite!

Retsamt sträckte jag på mig så att mina fylliga bröst spänner under det tunna tyget i klänningen.

- Oj vilken liten söt tjej du är, sa Anton. Hur gammal är du?
- Jag fyllde sexton för ett par veckor sedan, sa jag med ett leende.
- Har du någon kille, frågade Micke?
- Ja, jag är ihop med en kille som heter Tommie sedan ett år ungefär, svarade jag.

- Var är han då?

- Han åkte tillbaka till stan i söndags för att sommarjobba, han har varit här i tre veckor, sa jag. Men nu kommer vi inte att ses på över en månad.

- Jahaja, sa Micke. Då kommer du också att få sexabstinens då?

- Vad betyder det, frågade jag?

- Det betyder att man nästan blir tokig av längtan att få ha sex igen. Att vi till och med fantiserat om dom fula kärringarna i köket, sa Anton.

- Ha ha ha, skrattade jag. Ja, känner igen det, jag har redan känt av det.

- Välkommen i gänget, sa Micke med ett roat leende. Men en liten sexig och söt tjej som du behöver väl aldrig vara utan sex, finns väl hur många killar som helst som med glädje skulle vara med dig?

- Knappast några här ute på landet i alla fall, suckade jag.

- Utom vi förstås, sa Micke och log stort.

- Ja men ni är ju bara här tillfälligt, å så är ni ju lite äldre också, sa jag.

- Så du tycket att vi är för gamla att ha sex med, frågade Anton glatt.

- Kanske, vet inte , sa jag och rodnade.

- Skulle du vågar testa lite, sa Micke ivrigt. Skulle du våga prova och se om du kan med oss? Om du har övat ordentligt med din kille så spelar det nog ingen roll hur gammal killen är som du knullar med längre.

- Kanske skulle det vara lite lockande att testa eller hur, sa Anton?

- Vet inte kanske, sa jag blygt. Men inte med er bägge två i alla fall!

- Vem vill du testa med då, frågade Micke?

- Dig kanske, viskade jag.

- Okay, kom då, sa Micke och tog min hand och drog upp mig på fötter.

Han förde mig in i tältet där det var skuggigt och svalt. Drog mig intill sig och kysste mig hungrigt medan han kramade mig mjukt. Hans händer smekte min kropp och stelnade till en aning då han kände att jag var helt naken under klänningen.
Oj, oj, oj, vilken härlig tjej du är viskade han och drog av mig klänningen. Kramade mig hårt innan han tittade på mig med stora ögon och sa att jag var helt fantastiskt fin. Kysste mig igen innan han lade mig ner på en stor grön filt som täckte en stor del av marken. Han kastade av sig kläderna innan han särade mina ben och lade sig mellan mina smala lår.

Micke slickade mig fantastiskt skönt och först efter att jag kommit pressade han sig in i mig med den stora styva kuken. Det var skitskönt att få smaka kuk igen och det gick ju bra fastän det var en äldre kille, även om kuken var lite strörre än Tommies. Han knullade mig så att jag stönade högt av glädje under honom. Plötsligt ser jag Anton stå där naken och titta på mig med uppspärrade ögon. Han runkade sakta sin stora kuk medan han såg på mig med ögon fulla av åtrå. Det gick samtidigt för mig och Micke och jag tror att det nästan svartnade för mig när han stötte sig djupt och fyllde mig med sin babyjuice.
Jag förstog att Anton var sprickfärdig och också ville knulla mig. För att slippa ta beslut själv låg jag bara blundande kvar med särade ben när Micke klev av mig. Strax därpå hade jag en ny hård kuk i fittan. Jag njöt av att bli så ordentligt genomknullad och dom fortsatte sedan att turas om med mig flera gånger var.

När dom så småningom var klara tänkte jag att det var bäst att gå innan dom andra kommer tillbaka. Försiktigt reste jag mig och drog klänningen över huvudet. Det rann sperma nerför låren när jag gick mot tältöppningen.

- Du Nilla, sa Micke, skulle inte du vilja göra en insatts för det svenska försvaret och sommarjobba hos oss.

- Hur menar du?

- Jo här har vi stackars killar, i över åtta veckor levt utan en enda tjej i sikte. Vi är så kåta och frustrerade att vi snart blir sjuka och inte vet var vi ska göra av oss.

- Jo men ni har ju just fått vad ni velat, sa jag. Vad vill ni att jag mer ska göra?

- Vi hoppas förstås att du är svaret även på våra andra kompisars drömmar. Att du är en tjej som älskar att knulla har vi ju märkt. Vad säger du om att komma tillbaka och knulla med resten av oss? Jag lovar att du får tvåhundra kronor per dag av varje kille som får knulla dig.

Jag är kåt och att jag älskar att knulla har dom ju rätt i, men ska jag verkligen låta dom här grabbarna få anställa mig?

Min fitta skriker åt mig att sluta snacka och låta killarna få vad dom vill ha.

- Får man verkligen anställa folk så där hur som helst, frågade jag?

- Javisst, sa Micke, Du kommer ju inte att tjäna så mycket att du behöver betala skatt och då får du jobba som du vill och vi kan anställa dig tillfälligt.

- Okay då, sa jag blygt. Men då vill jag ha pengarna i förhand så jag vet att jag inte blir lurad.

- Du tjejen, du är fantastisk vet du det, sa Micke?

Tycker mig se en glimt av kåthet i dina ögon? Här får du hur som helst fyrahundra som tack för ett underbart knull.

- Tack, sa jag överraskat! Det är sant att jag är kåt, säger jag, var försiktig med mig och jag ska göra vad jag kan för att hjälpa till. Stolt om jag kan göra en insatts för det svenska försvaret. Jag kommer tillbaka i morgon, då kan ni låta ett par andra killar vakta tältet så får vi se vad jag kan göra för dom?

Trallande och lycklig skuttade jag, med pengarna i handen, stigen tillbaka med sperma rinnande nerför låren, stannade och tog ett dopp i sjön för att tvätta av mig. Tänkte på det som hänt och funderade, hur skulle jag göra?

Utan militären skulle det bli trist och tomt tills jag kunde träffa Tommie om över en månad. Nu hade jag chansen att skaffa mig erfarenhet och knulla av bara fan i tio dagar med ett gäng killar som ville fördriva tiden med mig. Snabbt räknade jag ut att jag skulle kunna tjäna 24000 kronor om jag klarade att knulla med allihop varje dag till dom stack. Oj, jag som aldrig tjänat en krona förr och alltid var fattig, kanske kan jag köpa mig lite snygga kläder till i höst?

Dagen därpå satt två nya killar och väntade på mig då jag kom. Jag sa hej och log stort då jag såg deras intresse glittra i ögonen.

- Härmed anmäler jag mig till tjänstgöring, sa jag blygt men med sexigaste rösten.

- Är det sant att vi får knulla med dig, du är ju skitfin ju, frågade dom skeptiskt?

- Javisst, det är mitt sätt att hjälpa till, sa jag och log men det kostar er tvåhundra var.

Killarna tycktes inte tro sina ögon, gav mig pengarna med ett leende. Dom var verkligen utsvultna på sex, kastade sig över mig och bar in mig till den gröna filten i tältet. Innan jag visste ordet av var jag naken, hade en kuk i handen och en djupt in i min flödande fitta. Som små kaniner turades dom om att knulla mig så att det slog gnistor för mina ögonen. Orgasmerna förde mig in i ett rosenrött töcken, kändes som om jag gled på en mjuk våg som varsamt kastade mig hit och dit..

Genom dimman tycker jag mig efter hand känna fler killar omkring mig, anar att resten av gänget kommit tillbaka. Hundralapparna samlades i en allt tjockare bunt i min hand.

Jag sänder Tommie en tanke, tänk om han såg mig nu?

Jag tänker inte stoppa dom, vill att dom knullar mig allihop. Jag gör så gott jag kan, tänker jag. Härligt med kåta svenska militärer. Jag älskar det här!

Här ska knullas för kung och fosterland.

Rösta på Ett sommarjobb att minnas:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (25 röster, snitt: 3.40 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

3 svar to “Ett sommarjobb att minnas”

 1. Emma:

  Verkligen ett häftigt sommarjobb!
  Jättebra berättat!
  Nästan så att man blir avundsjuk.
  Men får man verkligen göra så där?

 2. Sabrin:

  Ett sånt där sommarjobb vill jag ha!
  Man kan ju jobba ganska mycket innan man behöver betala någon skatt.
  Är man duktig får man säkert dricks också.

 3. Lina:

  Håller med! Får man göra så där? Om det är tillåtet vill jag oxå ha ett sådant sommarjobb! Jag är inte så van ännu men vore kul att få öva upp sig.
  Hur gammal måste man vara?

Kommentera Ett sommarjobb att minnas