Erik 2 – Lammkött

Nu var jag en helt ny människa, så kändes det i alla fall, nu när jag gjort min sexdebut.

Sofia, 40 år, hade fått min svendom och min mamma, Irma, hade varit påskyndare och funnits på åskådarplats då debuten ägde rum.

Jag såg fram emot det utlovade samlaget med Sofias dotter Britt. Mamma missade inte chansen till peptalk. Flera gånger hade hon frågat mig om det skulle bli spännande att få smaka på lammkött. Visst var det spännande. Jag tänkte knappast på annat i vaket tillstånd.

Jag hade gripits av stark förväntan och det hade fått till följd att jag kände mig kåt på ett helt annat och kraftfullare sätt än jag gjort tidigare, alltså innan jag hade smakat min första fitta. Flera gånger om dagen kände jag hur kuken växte sig stor. Jag kunde inte somna om kvällarna innan jag runkat mig till utlösning.

Men i dag skulle vi mötas, Sofias dotter Britt och jag. Britt som jag kände så väl ända sedan förskoletiden, Britt, som jag aldrig kysst, aldrig smekt. Nu skulle vi tack vare våra mammor bli sexpartners, uppleva det intimaste vi människor kan ge oss in på. Vi skulle knulla. Klockan 18 skulle jag vara hos henne.

Jag mötte Britt direkt när jag steg in. Det var en annan Britt än den unga skolflicka jag brukade möta om dagarna. Nu var hennes läppar röda av läppstift, hennes blus djupt urringade, hennes kjol den kortaste jag sett.

Jag blev kåt direkt. Jag tog henne i min famn och mötte hennes villiga läppar, tryckt min kropp med min genast styva kuk mot henne.

Efter en stund sköt Britt mig ifrån sig.

- Jag har längtat, Erik, men jag är litet rädd.
- Vadå, rädd?
- Ja, mamma säger att du har en ovanligt stor kuk för att vara så ung och min fitta är ju så trång.
- Vi tar det lugnt, Britt. Var inte rädd!

Sofia tittade fram.

- Sängkammaren står till ert förfogande mitt herrskap. Hoppas ni får en skön stund. Jag avstår från att vara med. Britt är väl förberedd liksom du, Erik.

Britt och jag steg in i sängkammaren.

- Vad menar din mamma med att du är väl förberedd?
- Jo, hon har gett mig en dildo som vi tränat med. Den är lika stor och tjock som din kuk, Erik. Så säger i alla fall mamma. Så litet beredd på din stora kuk är jag faktiskt.

Britt lät kjolen falla. Hon var helt naken under. Hennes fitta glänste. Det rann fittsaft utefter hennes lår.

- Du måtte vara rejält kåt, Britt.
- Jag är superkåt. Jag har inte gjort annat än tänkt på dig och på vad vid ska göra.

Britt steg intill mig och vi började kyssas. Hon förde en hand till min kuk och började gnida den genom byxtyget. Jag slet av henne hennes blus och förde min mun till ett av hennes bröst, sög in bröstvårtan, flyttade munnen till den andra vårtan och sög in den.

Min kuk var nu jättestyv. Jag kände hur den pockade på att bli utsatt för Britts tonårsfitta.
Jag stjälpte ikull henne i sängen, drog av mig byxor och kalsonger och skulle just till att sticka in den i Britts rosa, vackra fitta, när Britt avbröt mig.

- Stopp, Erik! Inte så het på gröten! Vi måste ha ett bättre förspel. Kom med din kuk till min mun!

Jag lydde henne, kröp fram så att hon fick kuken precis ovanför sin mun. Britt tvekade inte, gapade över kuken, stängde igen sim mun runt den och började låta munnen glida utefter kukskaftet. När hon hade munnen i ytterläge låt hon sin tunga spela över ollonet. Vidunderligt skönt. Sofia hade tydligen instruerat sin kåta dotter på allra bästa sätt.

Det var nära att det gick för mig så jag bad Britt sluta.

- Låt mig komma in med kuken i din fitta nu, Britt!
- Nej du knullgosse, först måste du slicka min längtande tonårsfitta.

Jag backade mitt huvud ner till Britts skrev. Britt särade på sina ben. Jag hade plötsligt som en autostrada framför mig. Britts lilla tonårsfitta låg öppen för mig, fittläpparna var lätt vikta åt sidan och jag kunde se rätt in mellan dem. Detta måste vara den sötaste lilla fitta som finns, tänkte jag, och förde mina läppar in mot mynningen. Jag började dra huvudet upp och ner utefter öppningen med mina läppar mjukt tryckta mot hennes genitala läppar. Så lät jag min tunga komma med i spelet. Jag stack ut den så långt jag kunde så att den kom en bra bit in i fittan. Jag slickade och gned och Britt skrek av förtjusning.

- Å, du min härliga fittslickare. Fortsätt! Slicka! Ååååååååååååå!

Britt började kasta med kroppen och nu kom den. Hennes orgasm. Jag kände och såg hur den grep tag i hela hennes kropp. Britt kunde inte ligga still. Hon kastade sig av och an, tryckte upp sitt underliv hårt mot mitt huvud.

Jag hade aldrig trott att en kvinnas orgasm kunde vara så våldsam. Och det tog en himla tid innan den ebbade ut.

Nu var jag superkåt, visste inte hur jag skulle bära mig åt. Britt verkade helt borta. Jag vågade inte tränga mig in med kuken. Det enda jag kunde göra var att börja runka. Jag tog det så lugnt jag kunde. Sakta drog jag förhuden fram och tillbaka. Jag kände hur kuken styvnade alltmer.

Nej, nu kunde jag inte vänta längre. Jag la mig på Britt och lirkade in min lem i hennes genomvåta fitta. Den gled fint in. Jag stötte till och var med ens i botten på fittan.
Jag stannade upp, försökte göra en del cirkelrörelser.

Britt tittade upp. Hon log mot mig.

- Nu är vi vid målet, Erik. Jag vill att du knullar mig hårt och vilt. Pumpa på! Fort!
Nu ska du få uppleva din skolkamrats fulla kåthet. Hör du, Erik, jag har aldrig varit så kåt som nu. Gör med mig allt det sköna du kan. Min fitta är din.

Jag gjorde som Britt bad mig. Jag pumpade på. Det blev ett våldsamt knull. Jag ville inget hellre än att spruta Britts trånga tonårsfitta full med min sperma. Jag kände hur alla nerver spändes i mig och hur njutningen började bli nästan outhärdlig.

Britts njutning var säkert inte mindre. Hon skrek och stönade och rabblade upp alla förbjudna ord hon hunnit lära sig i sitt unga liv.

- Knullbock, fittslickare, kukbjässe, min fitta, å, min horfitta, din kuk gör mig tokig. Ååååå!

Det blev en explosion, både för Britt och för mig. Den kom, fick vi senare veta, när våra båda mammor just öppnat dörren för att se hur det gick för oss. Jag tror att de verkligen kände att de ordnat till det för Britt och mig på bästa sätt.

2 svar to “Erik 2 – Lammkött”

  1. Nilsson Nils:

    Mycket bra.Jag väntar på fortsättningen de har ju bara börjat nu blir det ju bara bättre ju mer de lär känna varann i älskogens labyrint.Väntar på flera avsnitt med trekant o med kanske(mammorna inblandade)eller något annat sexigt.

  2. kukuku:

    Högsta betyg till Irma och Sofia som lärarinnor.

Kommentera Erik 2 – Lammkött