Erik 1- Debut

I natt, när jag vaknat och var på väg till toaletten, hörde oväntade ljud från mammas och pappas sängkammare. Jag hörde hur mamma stönade. Jag smög mig fram till sängkammardörren. Den stod en aning på glänt så jag kunde kika in. Jag såg genast att det var något extra på gång. Pappa låg ovanpå mamma och hans bak höjdes och sänktes ner mot mamma. Jag förstod att de knullade. Det hade jag aldrig sett dem göra tidigare.

Jag kunde inte låta bli att kika. Mamma stönade alltmer och pappas bak guppade fortare och fortare. Så såg jag hur mamma hastigt lyfte upp underkroppen så att pappa kom högt upp i luften.

Mamma skrek och hennes skrik var gällt:
- Å, Axel, ååååå, nu, NU! Kom djupt in! Nu, åååååå, KOM! Spruta mig full! Ååååååååå!

Pappa gjorde ett par häftiga och snabba stötar med sin underkropp mot mamma. Så rullade han av mamma och blev liggande alldeles stilla.

Jag var som förhäxad. Jag hade aldrig sett någon knulla och nu såg jag min mamma och pappa göra det. Det kändes konstigt i hela kroppen att stå där vid dörrspringa och se på vad de gjorde. Mest konstigt kändes det mellan mina ben.

Jag böjde mig ner och tittade på min kuk. Den hade börjat resa sig och blivit långt större än jag någonsin sett den förut. Jag tog ett grepp om den, kände hur den svällde i min hand. Instinktivt började jag dra i den, fram och tillbaka. Å, vad skönt det kändes. Nu var jag helt koncentrerad på min kuk och det pirr jag kände i den och hade för ett ögonblick alldeles glömt bort mamma och pappa. Men så väcktes jag till medvetande om situationen. Det var mammas röst som fick mig att släppa kuken och titta upp.

- Erik, gå genast och lägg dig. Jag ska prata med dig i morgon.

Jag lommade i väg.

Nästa morgon, en stund sedan pappa gett sig iväg till sitt jobb och jag just ätit mitt morgonmål kom mamma fram till mig och smekte mig över nacken. Så satte hon sig på stolen bredvid min.

- Du Erik, jag förstår att du såg en hel del av vad pappa och jag gjorde i natt men det gör inget att du fick se oss älska. Pappa och jag är inte arga på dig. Såg det ut som om vi hade det skönt
-. Ja
- Jag såg satt du blev litet upphetsad. Det är helt i sin ordning. Du börjar bli stor nu. Snart kommer du att hitta en flicka som du kan kela med, kyssa och göra samma sak med som pappa gjorde med mig.

Så började mamma tala om hur skönt en man och kvinna kan ha det tillsammans, hur samlaget är det härligaste livet kan ge.. En riktig gudagåva kallade hon det. Hon sa också att det var på tiden att jag gjorde min debut och sa att hon skulle försöka ordna så att jag fick göra det snart.

Jag gick till skolan och när jag kom hem mötte jag mamma i dörren. Hon välkomnade mig med ett stort leende.

- Nu du Erik, nu ska du få en härlig upplevelse. Gå och duscha på en gång och kom tillbaka så ska du få höra.

Och höra fick jag. Mamma hade talat med sin väninna i grannhuset, Sofia, och nu var det meningen att vi skulle gå över till henne. Jag skulle vara beredd på en angenäm överraskning, något som hörde vuxenvärlden till men som jag nu skulle få vara med om. Jag blev varm inombords, pulsen steg och jag började få lockande och spännande aningar.

Genast vi stigit in hos Sofia så slog hon armarna om mig och kysste mig. Hennes kyss ville inte upphöra och så jag besvarade kyssen och njöt av hennes mjuka och stora läppar. Sofia stack in sin tunga i min mun, våra tungor möttes och gned sig mot varann. Jag kände hur en härlig värme spred sig i min kropp och hur min penis styvnade.

Sofia tog ett halvt steg ifrån mig, titta mig in i ögonen och sa:

- Erik, jag vill bli din kärleksvän här och nu. Jag vill förföra dig och älska med dig, göra dig till man. Jag gör det för att du är en sån fin och god pojke och för att din mamma och pappa tycker att det är dags för dig att få ditt första knull.

Jag visste inte vad jag skulle svara. Jag kände mig knäsvag men också förväntansfull. Jag var utan tvekan kåt och tveklöst beredd på att ställa upp på det Sofia hade i tankarna. Mamma och Sofia tog mig i var sin hand och ledde mig in i Sofias sängkammare. Sängöverkastet var avtaget och sängtäcket uppviket. För mig såg det ut som en himmelsk kärleksbädd.

Under instruktion av mamma och Sofia fick jag nu klä av Sofia. Hon är bedövande vacker. Jag blev hänryckt när jag såg hennes stora och vackra bröst med stora härliga, röda tuttar.
Jag kände kuken resa sig än mer när jag såg hela hennes kropp med den öppna vulvan inramad av stora blygdläppar. Hon var verkligen ett lockbete för mig den oerfarne fjortonåringen.

- Kom nu till mig, du min unge, sköne, kåte yngling och visa mig hur stor och god en kuk kan vara.

Jag tvekade men mamma puffade på mig.
- Kära Erik, tveka inte. Du får en lektion du aldrig kommer att glömma.

Jag gick fram till sängen där Sofia nu lagt sig på rygg med vitt särade ben. Jag stirrade på hennes fitta och den lilla hårslinga som kvarstod orakad strax ovanför. Plötsligt kände jag mig som en bärsärk. Heltokig och superkåt. Jag kastade mig ner över henne och försökte rikta in min kuk mot hennes öppna fitta.
- Unge man ta det litet lugnt nu. Först måste du låta din mun bekanta sig med min fitta. Kyss henne!

Mamma och Sofia tog tag i mig och såg till att jag fick mitt ansikte mellan Sofias ben. . Jag tvekade men så sänkte jag munnen mot Sofias fittöppning.

- Var så god, min unge herre. Min fitta står till din disposition. Slicka henne och gör mig glad och kåt!

Jag förde läpparna till hennes fittöppning, gned dem upp och ner. När mina läppar nådde övre delen av Sofias fitta tog hon tag i mitt bakhuvud och tryckte ner mitt huvud.

- Stanna där och slicka!

Jag sträckte ut min tunga och slickade. En härlig doft trängde in i min näsa. Detta var första gången jag kände doften av en fitta. Den var underbar. Jag slickade och slickade och nu hörde jag Sofia börja stöna., hon börjad kalla mig sig ”min goda fittslickare”, ”min älskade ungkuk”
och ”kvinnornas frälsare”.

Jag kände att min kuk var på väg att spruta. Sofia måste ha märkt det på något sätt för nu bad hon mig hålla tillbaka. Jag skulle öva mig sa hon, att hålla tillbaka mitt sprut. Kunde jag inte det så skulle jag aldrig kunna bli en bra älskare.

Nu började mamma och Sofia berätta närmare om vad de hade för baktanke med knullandet. Det skulle vara en förövning inför min planerade sexuella förening med Britt, Sofias dotter, min klasskamrat sedan många år. Nu hade jag fått reda på regel nummer ett och två, de som stadgade att man börjar inte ett samlag utan att först kåta upp kvinnan genom att slicka hennes fitta och som föreskrev att man skulle hålla tillbaka sitt sprut tills man kände att kvinnan var nära sin orgasm.

Jag såg att Sofia var upptänd och att hon nu vill ha min kuk i sig. Hon ställde sig på alla fyra.
Mot mig exponerade hennes härliga fitta och hennes stjärthål. Jag valde utan tanke på att jag bjöds två alternativ min kuk in i hennes vidöppna och våta fitta. Den gled lätt in. I mitt stilla sinne tänkte jag att denna fitta har haft kuk i sig många gånger och tanken berusade mig. Kuken stelnade ytterligare, Sofia flämtade och berömde mig kuk. Jag kände mig stolt och tryckte på in i hennes fitta allt jag kunde, fick så ordern att stanna en stund inne i botten av den och trycka på ännu mera. Jag låg så och tryckte och kände hur Sofia tryckte mot. Det gav en helt underbar känsla.

Så kunde jag inte låta bli utan drog ut min kuk och tryckte in den igen. Så fortsatte jag pumpa in och ut under kåta och uppeggande rop från Sofia. Mamma gick fram till Sofia, böjde sig ner över henne och gav henne en lång kyss. Sedan steg mamma åt sidan, drog sig tillbaka ett stycke och när jag sneglade åt hennes håll såg jag att hon fört in en hand under sina trosor.
Jag började nu knulla Sofia sakta, sakta för att få tillfälle att se vad mamma gjorde. Det var helt tydligt att hon pullade sig.. Hon var kåt insåg jag. Hon var avundsjuk på Sofia.

Plötsligt kunde jag inte hålla emot längre. Jag skrek åt Sofia att jag skulle komma på en gång.
Sofia knep med sin fitta hårt om min kuk och när hon släppte efter kom min sperma i ett sjuhundrande sprut. Det kändes så härligt befriande. Jag föll ihop bakom Sofia och jag hörde som i en dimma hur hon fick sin orgasm.

Vi började efter en stund prata med varann och nu pratade vi mest om Britt. Sofia lovade att hon skulle förbereda Britt för hennes debutknull med mig och att Britt och jag skulle kunna få vårt samlag om ett par dar.

Så fick jag beröm av Sofia. Hon tyckte att jag agerade som en toppenälskare och menade att jag skulle kunna få ett härligt knull med Britt, att Britt skulle bli stormkåt tack vare min stora kuk och att jag skulle vara mannen som skulle få henne till härligheternas orgasmer.

Jag fick så order om att ta på mig och gå ut ur rummet medan hon och mamma skulle rådgöra.
Jag gjorde som Sofia bett mig om, gick ut ur sängkammaren men lämnade dörren en aning på glänt.

Vad jag såg fick min kuk att återigen resa sig. En syn som jag aldrig skall glömma. Mamma och Sofia, dessa två fyrtioåriga kvinnor hade nu fallit i varandras armar och låg och kysste varann medan deras händer sökte sig ner till den andras sköte. De stönade högt och bedyrade varandra sin kärlek, talade om hur härligt det var med kvinnosex. De slingrade sina ben om varandra. Jag såg plötsligt hur mammas ett par fingrar trängt in i Sofias fitta. Sofia stötte emot med underlivet och tryckte själv in ett par fingrar i mamma Irmas fitta. Så måste det båda fått utlösning för det skrek i högan sky. När det lugnat sig efter en stund tog Sofia fram två stora dildos ur sin nattygslåda och så började de dildoknulla varann.
- Å, du är underbar, Irma. Du har världens godaste kyssar och världens kåtaste fitta.
- Du är ju likadan Sofia. Vi är nog ett par riktiga kåtluder. Och vi passar för varann. Synd att vi får tillfälle att älska så sällan.
- Irma, du ska se att det blir fler tillfällen sedan Erik och Britt börjat knulla. Å, skjut in honom lång nu, ååååå.

Jag drog mig tillbaka och på hemvägen upplevde jag i tankarna på nytt det jag varit med om. Och så började jag fantisera om hur det skulle bli när Britt och jag knullade. Tankarna gjorde att jag inte kunde hålla mig längre. Jag gick bakom knuten och runkade ut min sperma i en lång stråle.

4 svar to “Erik 1- Debut”

 1. Nilsson Nils:

  Har läst den förut någonstans Men lika bra fördet.

 2. knullkuken:

  Vilken underbara välgörerska Sofia var för Erik.
  Men även Britt får snart smaka hans kuk.
  Knulla gärna båda två.

 3. slitz:

  fy fan att bli påkommen med att runka åt att ens mamma och pappa knullar. fan vad pinsamt..

 4. kåt kille:

  killen kan provknulla med sin morsa. grymt

Kommentera Erik 1- Debut