Bäcken del:3 (Sista natten och morgonen)

Forts från del 2

Hennes underbara häck var i perfekt höjd och han lekte med en tumme mellan skinkorna. Hon vickade lite på rumpan, som för att reta honom.

Snabbt drog han sig ur henne, lyfte upp henne i famnen och bar in henne till den lilla sängen.

”Sätt dig så länge”, sa han och gick bort till byrån.

Föga kunde dom veta att detta skulle bli den sista gången dom var tillsammans. Här och nu kände deras åtrå inga gränser och morgondagen var fortfarande avlägsen.

Med ena handen bakom ryggen ställde han sig mellan hennes ben. ”Litar du på mig?”, frågade han. Hon tittade upp på honom med sina stora, vackra, av upphetsning fortfarande uppspärrade ögon. I det flammande skenet från stearinljusen skiftade hennes ögon i grönt ömsom i grått.
Hon nickade, smekte honom lätt på insidan av låret och sa ”Klart jag litar på dig”

Han tog fram halsduken i siden som han köpt till henne när dom hade haft en underbar helg i Oslo några veckor tidigare. ”Bind för dina ögon”, sa han och räckte fram halsduken. Ett leende spreds över hennes ansikte när hon förstod vartåt det lutade.

När hon var klar la han henne raklång på rygg i sängen med armarna längs sidorna. ”Nu ligger du still, annars…”. Han avslutade inte meningen och hans tonläge hade fått en hårdare klang, inte aggressiv, snarare bestämd. Han gick ut i köket och förberedde sakerna han behövde den närmaste stunden. Tillbaka i sovrummet satte han sig tyst på sängkanten och betraktade henne.
”Ligger du bra?”, frågade han. ”Mmmm, men vad ska du göra?” replikerade hon. ”Schhhh, du ska vara tyst också”, avbröt han henne.
”Detta är din stund, och min gåva till dig”, fortsatte han.

”Men jag hade ju en överraskning också?”, hennes röst lät låg med ett uns av besvikelse. Hans spontana skratt fick henne att slappna av och känna sig bättre till mods. ”Vi har väl all tid i världen, har vi inte?” sa han och kysste henne.

Ur byrålådan tog han fram de sista sakerna som krävdes för att fullborda verket. Han ställde sig på knä med ett ben på var sida om hennes ena ben, lutade sig fram och viskade i hennes öra ”Är du beredd?”…Hon lät ett svagt, njutningsfullt stön komma över sina läppar och var sedan tyst.
I sin högerhand hade han en fjäder som han först sakta drog längs hennes hals upp mot örat. Hon skakade till och försökte komma undan, men slappande av i takt med att den kittlande känslan ersattes av en värme som spreds i kroppen. Fjädern fortsatte att smeka henne över kinderna, över axlarna ner mot händerna. Beröringen var så lätt att hon nästan domnade av i de delar som han smekte. Samtidigt som han smekte henne med fjädern hade han andats med djupa andetag rätt mot hennes sköte. Hon hade varit så koncentrerad vid känslan av fjädern att hon inte ens märkt det. När nu denna nya känsla tog över kände hon hur blodet rusade genom kroppen och samlades mellan hennes ben.
Av gammal vana rörde hon sin hand mot sitt sköte, men hon blev bryskt tillrättavisad av honom.
Nu satte han fjädern mot hennes vänstra bröst samtidigt som han lät sin andedräkt smeka det högra. När hon nu var beredd på bägge känslorna samtidigt så kunde hon inte låta bli att kröka på ryggen för att lyfta sina bröst mot platsen där hans mun borde vara.

Det var verkligen skönt att lämna ut sig så fullständigt till någon annan. Om han bara kunde smeka brösten med sina läppar. Känslan av att växa mellan hans läppar hade alltid gjort henne upphetsad.

Vad höll han på med?

Tankarna virvlade och hon kom på sig själv med att försöka resa sig på ena armbågen. Hans händer på hennes axlar fick henne att lägga sig igen, förväntansfull, otålig och med en stigande laddning mellan sina ben som snart måste få ett utlopp.

”Vad gör du?” hon frågade för det var alldeles tyst och hon kunde känna att han inte längre var i sängen. Så var den där igen, denna gång kom fjädern på insidan av hennes vänstra ankel där huden är tunn och de ytliga blodkärlen är som känsligast. När fjädern letat sig en bit uppför hennes vad kunde hon känna hans läppar mot hennes andra ben. Blandningen av känslor både fyllde henne med värme och gjorde henne lite illa till mods. Det var motstridiga känslor inom henne som hon inte visste hur hon skulle hantera.

Han lät nu fjädern gå i cirklar uppför hennes lår, runt naveln, upp under brösten. Det kittlade nu så intensivt att hon kunde känna hur det pulserade i hennes blodfyllda och svullna blygdläppar. Tystnaden som omgav dem stördes bara ibland av stön som hon inte kunde hjälpa kom över hennes läppar. Beroende på var fjädern retade henne så var det ibland njutningsfulla stön och ibland var dom fyllda av återhållen skön smärta.
En plötslig iskyla förlamade hennes vänstra bröst och spred sig genom hennes överkropp. Det luktade glass och nu kände hon fler delar av kroppen utsättas för den isande kylan. Magen, låren, mellan brösten och i den lilla gropen på sidan av halsen, alla dessa platser fick uppleva den sensationella känslan. På alla dessa platser slog kylan till med full kraft. Hon skakade av köld samtidigt som hon kände en brännande värme sprida sig från sitt kön och utåt. Åter igen hade den plötsliga känslan gjort att hon stängt av övriga delar av kroppen och därför inte känt hans tunga och läppar som kysst, smekt och värmt hennes kön. Hon kände tungan som särade på läpparna, sög in dom med en beslutsamhet hon kommit att njuta av så många gånger tidigare.
Hennes underliv rörde sig som i vågrörelser och denna gång fanns hans mun där för att hjälpa henne. Hon särade benen brett och drog upp dom mot magen. Han hindrade henne inte denna gång utan kysste upp glassen som kylande rann mot hennes sköte. Med munnen full av kall glass lät han tungan vila mot hennes blygd och skillnaden mellan kyla och värme gjorde henne enormt upphetsad.

Nu kände hon hans andedräkt mot sin hals när han slickade upp glassen. Hans mun var en cm från hennes och hon kände hans tunga leta sig in i hennes mun. Smaken av glass blandat med hennes egna safter var eggande, lite frän och hon tog för sig av hans läppar och tunga.

”Ta tag om dina ben och håll upp dom mot dig”, bad han henne. Hon gjorde som han sa och kände sig utlämnad på ett sätt hon aldrig känt förut. Vad tittade han på? Vad tänkte han? Osäkerheten kändes spännande. Hon kände hur han smekte hennes blygdläppar med sin mun, det kändes som att den var stängd. Hans tunga trängde in i henne, pullade henne, smekte henne. Hon kände hur han lätt kysste öppningen samtidigt som han lät tungan leka med de yttre blygdläpparna, in mot ljumsken för att vika tillbaka mot hennes skinkor. Sedan upp igen mot hennes öppning som nu var varm, fuktig och svullen. Tungan ritade cirklar och andra figurer i hennes öppning, över blygdläpparna och bak mot hennes anus. Detta hade ingen gjort innan och hon visste inte vad hon skulle tycka om det.
Hennes instinkt sa att hon skulle släppa greppet om benen och lägga sig raklång, men något fick henne att låta bli. Nu smekte han skinkorna och runt hennes bakre hål med ett par fingrar. Ibland ersattes dom av hans tunga och läppar. Han upphörde för ett litet tag med sin behandling och nästa gång hon kände tungan så tryckte den in något mellan hennes blygdläppar. Vad var det för något? En till och nu kände hon igen sina geishakulor som han förde in i henne med tungan. Han måste ha värmt dom i munnen och hon hade inte märkt något. Hon måste medge att han var riktigt skicklig med mun och tunga, mycket bättre än många killar i hennes egen ålder.
Framförallt älskade han att tillfredsställa henne.

”Knip hårt nu, för du ska ställa dig på knä”, sa han. Hon knep om kulorna och det sände stötvågor genom hennes kropp när hon kände rörelserna inuti sig. Hon kom runt utan problem och väntade på nästa instruktion.
”Vila på armbågarna och sträck fram händerna”. När hon gjorde som han sa blev följden att hon svankade ganska djupt och kände kulorna röra sig, liksom uppåt magen till. I nästa ögonblick kände hon kallt stål mot handlederna och snart var handbojorna på. Nu skulle hon inte kunna röra sig alltför mycket och inte heller göra motstånd.

Hon var nu helt utlämnad.

I vanliga fall var hon inte helt förtjust i att svanka så här, men detta var långt bortom allt dom gjort tidigare eller som hon hade upplevt själv.
Han tryckte in sin tumme bakifrån, kom åt kulorna och förde dom fram och tillbaka i henne. Nu började det närma sig för henne och det var inte vanligt att det gick för henne utan att bli stimulerad med munnen eller om hon inte gjorde det själv. När han med milt våld tryckte in tummen i hennes anus samtidigt som han tryckte in sitt hårda stånd i henne bakifrån så släppte allt för henne. Orgasmen kom långt nerifrån, fortplantade sig genom kroppen och när den nådde hennes huvud kunde hon inte hålla tillbaka tårarna, så skönt var det. Tummen rörde sig sakta i henne och han rörde sitt underliv i cirklar så att hans kuk och hennes kulor tumlade runt, slog mot varandra och kom åt alla hennes känsliga ställen.

”Snälla, släpp loss mig, jag klarar inte mer” sa hon samtidigt som nästa orgasm kom smygande. Försiktigt denna gång, men inte mindre kraftig när den väl nådde sin topp. Mellan hennes stön kom snyftningar som överraskade henne. Hon hade aldrig upplevt orgasmer så starkt att hon börjat gråta tidigare.

När efterdyningarna av hennes starka orgasm lagt sig, så bad han henne att backa lite i sängen och ställde sig på knä framför henne. Han tog tag om hennes nacke och pressade försiktigt hennes huvud neråt tills munnen nådde toppen på hans ollon. De sista tårarna letade sig fram under halsduken och droppade sakta ner på ollonet där dom blandades med hans safter. Återigen var det en angenäm blandning. Hans lite starkare manliga doft och smak gick väl ihop med hennes egna dofter och smaker. Hon öppnade stort och tog in så mycket hon någonsin kunde. Det var inte helt lätt utan händer att hjälpa till med, men hon hörde på hans andhämtning att han njöt. Med läpparna ökade hon trycket runt hans lem och sög honom sakta, med långa drag djupt in. Med tungan roterade hon runt hans ollon, lekte längs kanten och i den lilla springan. Nu skulle han få igen, tänkte hon och log. Försiktigt lät hon tänderna hjälpa till i arbetet, då hon visste att detta skänkte honom en smärtblandad njutning.
Hon ökade takten i sina smekningar och han juckade försiktigt emot. Hans grepp om nacken släppte och han la istället händerna på hennes spända skinkor. Han drog något upp och ner mellan skinkorna och hon fick svårt att koncentrera sig på att suga. När han la vibratorn mot hennes blygdläppar bet hon ofrivilligt ihop med tänderna och han gav till ett tjut av smärta. Detta fick henne att dra in tänderna och övergå till att mjukt kyssa honom istället. Hon arbetade sig nerför hans skaft tills hon nådde den lena pungen. Hon sög in en av kulorna och lät tungan spela.
Han smekte henne med ett finger i skåran och smorde in hela hennes underliv med hennes safter. Hans fingrar gled lätt mellan skinkorna och han smekte hennes anus med ett finger. Han prövade försiktigt om hon var redo och hennes muskel slappnade av mot hans finger.

Han drog sig bakåt, gled ur hennes mun och sa åt henne att stå kvar där hon stod. Han låste upp handbojorna, la sig ner bredvid henne och sa åt henne att grensla honom. Med ett förtjust stön gled hon ner över hans stånd och kände hur han fyllde henne med värme och hårdhet. Hon började sakta rida honom och han sög in hennes ena bröst i munnen. Brösten var varken små eller stora, snarare helt perfekta och fortfarande fasta, lena och glada över hans beröring. Från hans plats under henne hade han full uppsikt över henne, hennes uttryck och attraktiva former utgjorde en sensuell och unik kombination.
Hon satte sig upprätt, sträckte på sig och tog av ögonbindeln. När blickarna möttes formade hennes läppar ett ord…tack.

Han log till svar, tog ett fast tag om hennes skinkor och förde in den silverfärgade dildon i hennes stjärt. Han kände hur hon liksom lyfte innan hon vande sig och sjönk ner igen. Han kunde klart känna dildon, även om den inte var så långt in ännu.

Hennes ögon blev dimmiga och hon tittade upp mot taket. Han kände hur blodet strömmade till i hennes mellangärde och hennes andhämtning blev tyngre.
Hon tog tag i hans hand som höll dildon och tog över. Med ett vant grepp satte hon igång vibratorn och den skickade omedelbart starka signaler som gjorde honom ännu hårdare och han kände hur han svällde lite till.
Hon satt nu helt stilla på honom och han fick göra jobbet underifrån. Han stötte hårdare och djupare i henne med hårt grepp om skinkorna. Hans fingrar grävde sig in i det fasta hullet och hon stönade högt, både av smärta och stark njutning.

När hon kände hur de välbekanta ryckningarna hos honom tilltog så satte hon sig djupt över honom, så han inte kunde stöta längre. Samtidigt tryckte hon in dildon flera cm till och skruvade upp vibratorn till max. Hon satt stilla innan hon började röra underlivet i cirklar runt hans stånd. Hon var nära och tryckte in dildon den sista biten och det fick henne att komma igen. Sammandragningarna runt hans kuk tycktes aldrig ta slut och hans utlösning kom plötsligt, välkommet och våldsamt

Tillsammans skakade dom ett bra tag efteråt innan han försiktigt drog dildon ur henne. Han drog ner henne mot sin bröstkorg och la hennes huvud mot sin bringa. Hon andades tungt och dom låg så tills dom kände hur han slaknade och gled ur.

Innan han hann reagera hade hon flyttat sitt huvud till hans mellangärde och sög in hans slaka lem och kysste ömsom slickade den ren.
Hans utlösning hade varit så kraftig att hennes behandling faktiskt gjorde ont, men han var för slut för att orka bry sig.

Natten kom och dom somnade tillfredsställda efter att ha legat och pratat en stund. Hans sömn var djupare än på länge och därför vaknade han inte lika lätt som han brukade. En genomträngande smärta i hans ljumskar fick hans djupa sömn att övergå i fullt medvetande. Hon satt mellan hans ben och smekte honom med långa drag, ibland med ena handen allt oftare med bägge. Smärtan var tvådelad, inte helt oangenäm även om den var påträngande. En del av känslan kom sig av att hon smekt upp ett ordentligt stånd. Hur länge hon hållit på visste han inte. Han försökte se vad klockan var, men den hade hon tagit av honom när han sov.

Hon lutade sig fram över honom och viskade. ”Hur känns min överraskning?” Nu blev han medveten om var den andra delen av smärtan kom ifrån. På något sätt hade hon fört in en ”butt-plug” i hans anus. Dom hade pratat om detta, men inte kommit till skott. Ärligt talat, så hade han inte varit speciellt pådrivande. Nu hade hon gjort det utan att fråga först. Han fick en känsla av hjälplöshet och att ha blivit utnyttjad. Samtidigt kunde han inte vara arg, för i takt med att hennes mjuka händer smekte honom ersattes smärtan av en helt ny njutning, inte lik något annat han känt innan. Det kändes som att hans mellangärde stod i brand och han förstod att hon smort in honom med någon värmande olja eller liknande. Hans lem var svullen som om han hade runkat oavbrutet ett par timmar och han trodde inte han var förmögen att få utlösning. Hon sänkte sin mun över hans ollon och sög honom hårt. Värmen växlade till kyla på ett ögonblick. Hon sög honom med en isbit i munnen.

Herregud….vad gjorde hon med honom?

Alla hans spärrar släppte, en efter en. Hon kände detta och ökade trycket med sina läppar. När hon hade honom helt i munnen drog hon ur ”butt-plugen” lite för att sekunden efter trycka den i botten. Som spetsad av ett spjut gick det för honom stötvis. Utlösningen var så skön och ny för honom att han glömde andas för ett ögonblick.

När han fick ner luft i lungorna igen var allt han kunde säga ”fan, fan, fan”

Hon la sig vid hans sida och förde ena handen över hans bröst som slog vilt. Handen hade en lugnande inverkan och hans andhämtning återgick till det normala.

När hans puls och andning gått ner viskade hon i hans öra och log ”Nu är vi kvitt”
Hans skratt var innerligt och med ett raskt grepp drog han henne över sig. Hans armar omfamnade henne och hans ben låste fast henne. Med sina läppar mot hennes hals viskade han tillbaka ”Tack, tack för att du fick mig att släppa hämningarna”

Med de orden ringande i öronen kurade dom ihop sig och somnade snart.

Epilog:

Efter att dom duschat ihop på morgonen och haft ett snabbt, hårt samlag mot duschväggen, så skiljdes dom åt i dörren.
Hon sträckte sig på tå, kysste honom mjukt och sa till honom att inte köra som en fartdåre. Han klappade henne på kinden, kysste henne på nästippen, log ett lyckligt leende och lovade att vara försiktig.
Tiden tills hon skulle börja jobbet gick fort och var fylld av minnena från kvällen och natten innan. Idag fick det bli till att jobba stående, hon var fortfarande öm, men lycklig.

Hon kom till jobbet rosig om kinderna, fylld av glädje. I samma ögonblick som hon mötte sin närmaste kollega kände hon att något inte var rätt.
”Gode gud, har du hört?”, sa hennes kollega. ”Nej, jag kom precis”, svarade hon.

NN har krockat med ett rattfyllo precis utanför på leden. Dom vet inte om han kommer att klara sig.

Rösta på Bäcken del:3 (Sista natten och morgonen):
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (21 röster, snitt: 3.48 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Bäcken del:3 (Sista natten och morgonen)