Ett nytt försök med partnerbyte

Efter Lasse och Berit varit hos oss, Lasse blev svartsjuk när han såg sin fru knulla med andra män, sa Maggan, min fru, hur gör vi nu? Ska vi prova ett annat par? Vi satt på kvällarna och snackade hit och dit. Vi hade nu provat nästan allt, min fru som fick orgasm efter orgasm när många killar knullade henne, sa bestäm du. Du vet vad jag behöver. Ja sa jag som njöt när jag såg hennes orgasmer med andra män, vi får se. Så en kväll ringde Lasse, till min stora förvåning, han var skitsur när dom gick hem, svartsjuk på sin fru. Han var först förlägen, bad om ursäkt, ville träffa mig på lunch nästa dag. Okey sa jag, vi kom överens om tid och plats. Så satt vi och åt, han var väldigt förlägen, så jag frågade hur det var med hans fru. Ja sa han, det är därför vi träffas, vi har pratat hela tiden om vad som hände, jag ber om ursäkt. Men om du inte tar illa upp, jag kan inte glömma din fru, en fantastisk kvinna, har aldrig sett någon vackrare. Jaha sa jag, kanske du vill knulla henne igen? Han satte nästan maten i halsen, hostade och sa, orgasmerna jag kände i henne är det skönaste jag varit med om, jag drömmer om henne varje dag. Okey sa jag, jag snackar med Maggan i kväll, sen ringer jag, hon får bestämma. Nu såg jag på honom att det var något mer, sa okey säg vad det är. Han sa förläget, jag har berättat för min bäste vän om din fru, han tror att jag överdriver. Får han följa med? Maggan bestämmer sa jag, vi hörs i kväll. Maggan srattade roat när jag brättade vad han ville, sa för mig är det inga problem som du vet, men jag vill också att 19 åringen kommer. Han hade ju varit med några gånger, kåt som en kanin, om han inte får vara först i fittan sprutar han när han ser på knullandet. Jag ringde till Lasse, sa det är okey, Berit följer väl med? Han tvekade, sa måste hon? Ja sa jag, du sa att ni var överens, är det sant? Okey sa han, men du måste lova mig att bara du knullar henne, efter förra gången känner hon sig som ett luder. Är det okey om min kompis Pär kommer, om inte din fru vill knulla honom får han titta på och runka. Ja sa jag, vi får se vad som händer, ska vi äta middag här nu på lördag? Så kom dom, Maggan hade fixat en god middag, vi drack vin och pratade, Lasse viskade, vem är det där, han kan inte vara gammal. Jag förklarade att han var 19 år, varit med oss förut, kåt som en kanin. Ska han knulla Berit sa han förskräckt, du lovade ju. Ingen fara sa jag, ni behöver hjälp med min fru, hon är outtröttlig. Maggan skickade in oss i vardagsrummet, sa klä av er så kommer Berit och jag med groggar. Där satt vi nakna, Pär var väldigt generad, det var nog första gången för honom i en sådan situation. Så kom kvinnorna med groggar, båda nakna, Pär stirrade på min fru, hans kuk stod rakt upp, när Maggan gick omkring med gungande bröst tänkte jag, han får nog utlösning snart. Pär sa till Lasse, du hade rätt, hon är det vackraste jag sett. Nu hade vi alla rejäla stånd, ynglingen var också nära orgasm, så jag sa, det är bäst att Pär och grabben knullar dig, annars går det för dom i soffan, Lasse får bli tredje man, sen kan vi ta en grogg så kukarna kommer upp igen, andra orgasmen tar längre tid. Maggan lade sig på vår stora säng, ynglingen var först i henne, men som vanligt sprutade han innan kuken var helt inne, Pär slet bort honom, galen av kåthet, körde in kuken, tre drag så gick det för honom, Maggan var nu jättekåt så när Lasse stoppade in kuken fick hon en våldsam orgasm, Lasse sprutade direkt. Berit och jag låg på den andra sängen, jag smekte hennes bröst, masserade klitoris, medan vi tittade på, det var rena porren att se. Hon höll min kuk, frågade, kan du vänta lite till? Nästa gång dom knullar får jag orgasm sa hon. Inga problem sa jag, jag njuter när jag ser min fru knulla andra män. Hon tittade blygt på mig, sa jag börjar förstå nu. Maggan reste sig upp, sperman rann ur fittan, tittade på Berit, sa om hon inte vill knulla dig så kom, ta mig. Ingen fara sa jag, vi väntar, kvällen är ung. Min fru gick på muggen för att tvätta bort sperma, hon sa vi tar en grogg, vänta så serverar jag. Vi satt i vardagsrummet och snackade, Pär var helt begaistrad, sa hela tiden vilken kvinna! Jag var nu den ende med ståkuk, de andra tre var mjölkade. Så kom min fru med wiskey och groggvirke, hon gick om kring och serverade med brösten gungande, killarna stirrade på henne, hon är väldigt vacker, stora fasta bröst, fantastisk kropp, väldigt sensuell. Hon strök sina bröst mot grabbarna, snart hade alla stånd igen. När hon kom till mig drog jag ner henne på min kuk, viskade, ska jag skaffa hjälp? Hon rörde sig sakta fram och tillbaka, viskade, ja jag är jättekåt, det räcker inte med tre. Innan det gick för mig reste hon sig upp, sa Berit får knulla dig, när vi blir ensamma ska jag få det att gå minst tre gånger för dig. Berits ögon glänste, hon var riktigt kåt. Kom sa jag, följ mig till köket, jag behöver hjälp. Vi gick dit, jag sa till henne att Maggan ville ha flera kukar. Går det bra för dig sa jag, du behöver inte knulla om du inte vill. Hon tittade med stora ögon på mig, sa blir du inte svartsjuk när så många knullar din fru? Nej sa jag, vi var över 50 när vi började med det här, det är det bästa vi gjort, alla år förut kände jag att hon aldrig blev tillfredställd när vi knullade, hur skön hon än är kan jag max tre fyra gånger. Jag kände på hennes fitta, nu var den blöt, jag satt mig på en stol, drog ner henne på min kuk och ringde till en av killarna som varit med oss förut. När jag förklarat vad vi höll på med sa han, jag sitter med min fru och två kompisar och tar några groggar, vi hade också tänkt oss lite knull med Eva, hans fru. Vi kommer sa han, jag saknar Maggans fitta, vi åker direkt. Jag ropade in min fru, hon kom, såg Berit sitta på min kuk, sa du lär dig. Dom kommer sa jag, Eva, hennes man och två killar till, han sa att vi inte träffat dom förut, men Eva och hennes man träffade dem ofta, varje gång de ville ha gruppsex och inget annat var planerat ringde dom till dem. Som jag berättat förut så var Eva en yngre kopia av min fru, lika kåt, vacker kropp med något mindre bröst. Nu var min fru så kåt, hon sa till Berit, flytta på dig, jag måste ha kuk. Nej vänta sa jag, Berit börjar att få orgasm, vi går in i sovrummet, du hinner knulla alla tre innan dom andra kommer, säg inget om att det kommer flera. Maggan lade sig på sängen, tittade på killarna, sa vem är kåtast? Pär sa inget, han kastade sig på henne, körde in kuken, nu kunde han knulla längre innan det gick, men när Maggan fick orgasm gick det för honom. Berit och jag låg på den andra sängen, hon låg på sidan så hon kunde se porren på den stora sängen, min kuk rörde sig sakta i henne, bakifrån. Jag kramade hennes bröst, knullade sakta, vi tittade på knullandet, jag kände att hon började få orgasm. Hennes man slet bort Pär och kastade sig på min fru, när han knullade henne och Berit tittade kände jag att det gick för henne, skönt för mig också, men jag hade ju inte haft utlösning som de andra så jag sprutade. Jag drog mig ur, sa till 19 åringen som stod med jättekuk och väntade på sin tur, men Lasse knullade på, Maggan skrek av orgasmer, knulla Berit. Han var genast inne i henne, knullade hårt, jag höll hennes bröst, viskade, går det bra? Hon stönade, ja, det går hela tiden. Nu sprutade Lasse för andra gången i min fru, rullade av, såg sin fru bli knullad av ynglingen, hörde henne stöna av orgasm, jag tänkte nu blir han sur igen. Kom sa jag till honom, vi tar en grogg, det kommer snart en överraskning. Vi satte oss i vardagsrummet, jag sa bli inte svartsjuk igen, du knullar ju min fru. Maggan kom in, hon hade tvättat fittan igen, serverade oss groggar, Lasse och Pär stirrade på henne, båda ville känna på hennes bröst trots att dom knullat henne två gånger var. Nu kom Berit, hon hade också varit och tvättat fittan, hon satte sig bredvid mig, viskade, är Lasse sur? Lugn sa jag, snart får han annat att tänka på. Så ringde det på dörren, jag öppnade, där stod Evaoch hennes man med två killar jag inte träffat förut. Oj sa hon, här verkar det gå livligt till, jag var ju naken. Av med kläderna sa jag, ni får groggar i vardagsrummet. Medans dom klädde av sig förklarade jag vad som hänt, ni måste hjälpa Berit, hennes man är sur igen, hon knullade ynglingen efter mig. Du Eva får koncentrera dig på honom så han får knulla två kvinnor, hans fru har ju blivit knullad av två män. Okey sa Eva, min man och hans två kompisar har knullat mig en gång var, när du ringde satt vi med en grogg, jag saknade Maggan, hon får alltid killarna kåta igen. Vi gick nakna in till dom andra, Maggan satt med Lasse och snackade samtidigt som han kramade hennes bröst. När vi kom in stirrade Lasse och Pär på Eva, som gick runt och hälsade med vickande höfter och gungande bröst. Jag satte mig bredvid Berit, jag förstod att hon kände sig underlägsen, Maggan och Eva är otroligt vackra. Evas man vill alltid knulla min fru, han säger att hennes orgasmer är det skönaste han vet. Jag håller med, hon är oslagbar. Lasse ville att vi skulle gå till köket, där sa han till mig, ska dom här killarna också knulla min fru, då åker vi hem. Ingen fara sa jag, vill hon knulla mer blir det med mig. Du, Pär och grabben får ta hand om Eva, hon är lika kåt som min fru, de andra vill knulla Maggan. När vi kom tillbaka till dom andra var stämningen på topp, alla stirrade på kvinnorna som gled omkring och serverade, Berit satt ensam, hon var förlägen igen. Jag satte mig bredvid henne, gav henne en kram, sa nu ska vi ha det skönt. En av dom nya killarna sa till mig, Kurt har berättat om din fru, säger att hon är fantastisk, vi trodde att han överdrev, Eva är ju så vacker, men din fru är vackrare. Eva är ju 10 år yngre, min fru är mognare, det är skillnaden, sa jag. Om du tycker Eva är skön att knulla, så kommer ni att gilla att knulla min fru, hon får värre orgasmer än Eva. Så bestämde tjejerna att Eva skulle ge Lasse, Pär och ynglingen en omgång var Maggan tar hand om Kurt och hans kompisar. Snart låg tjejerna i stora sängen, Berit och jag på den andra. Tjejerna sa, ni får komma överens om turordningen. En av dom nya var snabbast inne i min fru, Pär var först i Eva, nu var det rena porren igen, fyra män stod med kukarna uppe medans två knullade . Maggan fick snart orgasm, Hon stönade, mera mera. Berit låg på sidan och tittade på, jag bakom henne, smekte brösten, masserade klitoris. När Pär sprutat var grabben genast där Lasse hann inte med. Nu hade också Eva orgasm, hon var inne på sin andra kuk, stönade av orgasm. Jag kände att Berit var redo, synen av knullandet bredvid oss var upphetsande jag körde sakta in kuken i hennes blöta fitta bakifrån så hon kunde se dom andra. När jag sakta knullade henne började det genast gå för henne, jag tog det lugnt, ville hålla på länge, jätteskönt. Nu var Lasse inne i Eva, hennes man Kurt inne i min fru. När Berit såg sin man knulla Eva fick hon en våldsam orgasm, jag höll igen så mycket jag kunde, tordes inte titta på Maggan som nu skrek, det gick hela tiden för henne. När Lasse tömde sig i Eva skrek han rakt ut. Då gick det för mig, jag trodde att jag skulle svimma, så skönt var det. Maggan och Eva låg bredvid varandra med med slutna ögon, orgasmerna ebbade ut. Jag smekte min fru på kinden, frågade, mår du bra? Ja viskade hon, men jag är jättekåt. Vi måste vila sa jag, alla är slaka, men Eva och du får snart upp kukarna igen. Båda gick för att torka sperma, vi sju killar till vardagsrummet, sperma rann ur Berit, men hon var blyg för de båda nymfomanerna, jag visade henne till vår andra toalett, hjälpte henne att tvätta sig. Hur mår du sa jag? Hon tittade blygt på mig, sa det här är det skönaste jag upplevt, jag visste inte att sex kunde vara så skönt. När vi kom tillbaka till de andra var tjejerna i full gång med att glida omkring, brösten gungade när dom serverade groggar. Nu var vi alla halvfulla, Kurts kompisar snackade med Lasse och Pär, dom var begaistrade av Eva och Maggan, diskuterade vem som hade skönaste fittan, Pär och Kurts kompisar hade hört dem berätta, men trodde dom överdrev. Maggan satt sig bredvid Lasse, sa sug på mina bröstvårtor, Eva satte sig bredvid mig, jag slickade på hennes bröst, gav henne sugmärken på brösten, viskade till henne, kom hit med Kurt i morgon ska vi knulla, men nu måste jag ta hand om Berit och ni om våra gäster. Kukarna började resa sig, Kurt tog över min fru, sög och slickade, på morgonen var hennes bröst fulla med sugmärken, alla var där och sög, en efter en. Ynglingen var nu så kåt, när han sög på Evas bröst sprutade han. Vi andra sex hade nu stånd igen, jag frågade min fru som satt med Kurts kompisar, dom sög på varsitt bröst, båda masserade fittan, hon skakade av kåthet, hur vill ni knulla nu? Tjejerna hamnade i sängen, sa ni får knulla oss så mycket ni orkar. Så jag pch Berit låg igen på sidan och tittade på, jag hade kuken i henne, knullade sakta, i den andra sängen var det rena orgien, så fort en tjej blev ledig var nästa man där. Berit och jag fick snart gemensam orgasm, hon viskade, vi går ut i köket, jag måste dricka kaffe, jag är helt slut. Vi satt där, hon med kaffe, jag med en grogg, jag frågade vad hon tyckte om kvällen, fantastisk sa hon. Snart kom dom andra, ingen orkade mer, Maggan kom sist, Lasse och Kurt hade tagit henne två gånger var. Jag viskade, tvätta inte fittan, när dom gått vill jag känna all sperma från dom andra. Snart gick alla hem, tackade för en skön kväll, Eva sa vi kommer till lunch i morgon. Jag berättar nästa gång.

3 svar to “Ett nytt försök med partnerbyte”

 1. 30+:

  Det är alltid kul at läsa om din kåta fru Maggan som aldrig tycks få nog mad kuk.
  Varför kan hon inte få ställa, nej lägga sig upp i samlagsmaraton.
  Rekordet är i dag 620 samlag på tio timmar.
  Hur många män som knullade sig trötta framgår inte.
  www. swipnet.se/trivialt nonsens/ sexuella rekord, där finns mer sex att hämta.

 2. Kobi:

  Den sög.

 3. kukuku:

  Lycklig trekant som har en superkåt fru som vet hur fittan ska användas.
  Det är tyvärr få kvinnor som är så våta att de kan knulla som Maggan gör, men den ständiga smörjning av fittan med sperma gör att glidet blir gott.
  En del kvinnor trivs inte med att fittan är för våt, de vill känna kuken mera.
  Men då blir de också ganska ömma i musen efter några timmars knullning.

Kommentera Ett nytt försök med partnerbyte