Bäcken del 1

Bäcken del 1

Det första sms:et kom redan innan 7 på morgonen, strax efter att han klivit upp ur sängen. Med ett leende på läpparna läste han hennes meddelande ”vad gör han? Tänkte på dig innan jag somnade igår….:-)”

Dom hade setts under några månader och alltihop var fortfarande väldigt spännande. Förmodligen berodde det på att dom jobbade ihop och det fick absolut inte komma ut att dom umgicks. Redan från början hade dom passat väldigt bra ihop i sängen. Hon var en tjej som tyckte om sig själv, var nyfiken och gärna tog initiativ.

Han svarade på sms:et innan han gick in i duschen. Idag skulle det bli en lång dag på jobbet med flera möten och ett par besök i regionen. Då är man värd en lång varm dusch, eller kanske en kall med tanke på vilka associationer han fick av hennes meddelande. Han iakttog sin spegelbild och kunde inte låta bli att känna en viss stolthet över att han fortfarande hade en så pass vältränad kropp, trots att han inte varit så aktiv sista åren. Det blir ju lätt så när man har levt i ett förhållande försökte han intala sig själv.
Hon hade inte svarat på hans meddelande vilket gjorde honom lite förvånad. Det var ju som upplagt för en fortsättning.

På förmiddagen skulle dom ha ledningsmöte, inte direkt något han såg fram emot. Oftast var dom mötena både långa och ganska tråkiga. Mötet startade precis så segt som han hade förväntat sig och det var svårt att koncentrera sig. Inte ens hans egen avrapportering fick honom att piggna till. Hans telefon ringde, så han ursäktade sig och gick ut och svarade. Det var en leverantör som ville ha svar på ett par snabba frågor, vilket inte var något problem. Medan dom pratade hördes signalen för inkommande sms. En snabb blick och han såg att det var från henne. Nu ville han avsluta samtalet snabbt, men det drog ut på tiden. Med ivern hos ett litet barn på jul öppnade han inboxen och läste. ”läste ditt mess i bilen och hann tänka mkt innan jag kom till jobbet….:-) var tvungen att byta trosor innan jag kunde gå ner och jobba”
Om jag går in på mötet direkt är risken stor att dom ser mitt stånd, tänkte han. Samtidigt hade han varit borta en stund, så han borde skynda sig. Han hämtade lite material på sitt rum och tiden det tog räckte för att den värsta upphetsningen skulle lägga sig.
Mötet kändes plötsligt lättare och han var mycket mer fokuserad. Det surrade till i mobilen igen och det var ytterligare ett sms från henne. ”undrar hur det skulle kännas att göra det på jobbet…..”. Det var allt hon skrev, men det räckte för att han skulle styvna direkt. För att inte avslöja sin belägenhet var det bäst att sätta sig mer upprätt och dra stolen närmare bordet. Nu såg han oerhört engagerad ut, något som säkert förvånade några av hans kollegor. Speciellt med tanke på att dom diskuterade en fråga som var långt ifrån hans favoritområde.
Under den sista timmen av mötet hann det komma ytterligare två sms, varav det sista löd ”kan du inte komma förbi här i e.m?…..jag har en överraskning till dig”

Timmarna fram tills dom skulle ses gick fort och han fick mycket gjort på jobbet. Det kom inga fler sms så han hade gått om tid att fundera på överraskningen. Han kom fram till hennes lägenhet innan henne och gick en kort sväng för att sträcka på benen. När han var på väg tillbaka kunde han se henne stå och vänta vid hans bil och ju närmare han kom, desto klarare såg han henne i solskenet. Långt mellanblont hår, solglasögon, jeans och en utanpåskjorta. Trots att klädseln kanske inte framhävde hennes former, så gick det inte att undgå att se dom när hon rörde sig mot honom. Hon sköt upp glasögonen i pannan och ropade hej. Han sträckte ut sin armar mot henne och hon välkomnade honom med en varm kram. Med näsan i hennes hår stod han helt still och bara kände henne mot sin kropp. Han hade alltid gillat doften av hennes hår och trots en dag på jobbet, så luktade hon fräscht. Hon böjde sig lite bakåt, såg upp i hans ansikte och gav honom en lätt kyss, först på kinden och sedan på munnen. Han ville mer, men hon drog sig undan med ett leende.

”Kom” sa hon. ”Vi ska bara hämta några grejer så åker vi sen”

”Vart ska vi?” frågade han……”det är ju en överraskning har jag ju sagt” sa hon och skrattade åt hans förvånade min.

I hennes lägenhet gick det fort. Medan han tittade på packade hon snabbt ner några saker i en bag och sedan åkte dom. Väl på väg, så frågade han vart dom skulle. Fortsätt på denna vägen bara, så säger jag till när du ska svänga.
Överraskningar är kul, men en liten känsla av irritation kröp ändå på honom. Hans upphetsning en stund tidigare hade gjort det obekvämt att sätta sig i bilen och han kände nästan sig lite öm i pungen. Som när man var 15 o hånglade i flera timmar utan att få utlösning tänkte han och log för sig själv.
”Vad tänker du på?” frågade hon…..”inget” svarade han….”det måste du gjort, annars skulle du inte se ut sån” sa hon….
Han svarade: ”jag kanske berättar sen, det blir en överraskning för dig” Bägge skrattade åt det absurda i situationen och hon berättade vart dom skulle och vari överraskningen bestod.

Första delen av överraskningen var att dom skulle åka till en bäck uppe på fjället och ta ett dopp. Hon hade vid ett tidigare tillfälle berättat att hon och en väninna brukade stanna till där ibland och ta ett dopp. Tanken på de bägge tjejerna nakna i en kall bäck hade fått honom att fråga om dom inte kunde bada där någon gång alla tre. Nu hade väninnan träffat en ny kille, så det var inte aktuellt längre, men alternativet var inte illa det heller.
Efter en stunds körning på dammiga grusvägar var dom framme vid en plats där det bara fick plats en bil. Dom parkerade och när han klev ur bilen kunde han skymta ett hus mellan träden på andra sidan vägen.

”det bor ju folk här” sa han…”ja, än sen…kom nu” sa hon och försvann snabbt iväg in mellan två träd. Mindre än 30 m innanför träden så öppnade det upp sig och i en sänka hade det bildats som en liten pool i bäcken.
När han kom fram hade hon redan kommit ur kläderna och var på väg ner. Bakifrån var hon så otroligt fin, inte trådsmal, men med former som gjorda för att smeka, både med blick och händer.
Han iakttog henne samtidigt som han klädde av sig. Hon stod ett par meter ut och vattnet gick henne precis till höfterna. Hennes mjukt rundade mage såg innerligt lockande ut och hennes av kylan styva vårtor verkade kalla på honom att komma och värma henne.
Hon böjde på benen och doppade sig upp till halsen. Hon blev sittande så någon minut och när hon reste sig igen, glittrade vattnet i solens strålar som letat sig ner genom det täta lövverket. Hon smekte sig sakta över magen, över brösten som för att värma sig igen. För ett ögonblick verkade hennes kropp nästan glöda i solljuset. Bilden av henne i vattnet och tankarna på vad som skulle komma sen fick honom bli hård och svullen av förväntan.
Hans upphetsning fick dock ett bryskt uppvaknande när han satte ner den första foten i vattnet. Det var verkligen svinkallt. Med vattnet till knäna kände han sig fram på den ojämna stenbottnen för att inte halka. Ett skratt fick honom att titta upp….”fryser du?” sa hon. Han tittade ner och kunde inte låta bli att skratta han också. Den var verkligen inte mycket att skryta med just nu. Lika bra att chocka kroppen tänkte han o slängde sig rakt fram i vattnet. Han dök upp mindre än en halvmeter från henne. För ett par ögonblick så såg dom bara varandra i ögonen innan hon tog ett steg in i hans famn. Underligt nog frös han inte längre och kände att kroppens funktioner sakta vaknade till igen. Hennes bröst mot hans bringa och hennes läppar mot hans hals var oerhört upphetsande. Hon saxade sina ben runt hans midja och lutade sig bakåt så att hennes långa hår släpade i det strömmande vattnet. Hennes rörelser fick brösten att häva sig framför honom och det rann små vattendroppar mellan dom. Med ett fast tag under hennes skinkor och bakom hennes rygg lutade han sig fram och kysste henne lätt mellan brösten. Hon lutade sig lite åt sidan så att hennes ena bröst fann hans läppar. Många gånger hade han kysst dessa bröst och aldrig hade han tröttnat. Hennes gensvar på hans behandling var alltid lika belönande. Hans tunga och läppar lekte med hennes bröstvårta och nu var det inte kylan som gjorde den styv. Han avbröt och såg henne djupt i ögonen. Hennes stora ögon var glittriga och hade fått något vilt i sig, ett säkert tecken på att hon var upphetsad, det hade han lärt sig. ”Vad tycker du om överraskningen?” frågade hon samtidigt som hon sjönk ner och retade hans hårda lem med sina skinkor. Utan att svara ändrade han grepp och tog tag om hennes skinkor med bägge händerna. Han höll isär skinkorna och sänkte henne lite till. Han visste vad hon tyckte om och med lite milt våld tryckte han sig in i henne. Hon spärrade upp ögonen och gav till ett litet ljud, som av smärta eller njutning, han visste inte vilket. Hon lutade sig bakåt igen och han stötte lite djupare än en gång. Han visste inte hur länge dom älskat i vattnet när hon plötsligt gled ur hans grepp. Hon tog ett par simtag bort till ett par stenar som stack upp ur vattnet. Hon satte sig på den ena och la upp ena benet på den andra. Inför hans ögon började hon sedan att smeka sina bröst, händer som kupade, fingrar som lekte, blickar som retades. När han såg henne smeka sig över magen kunde han nästan ta på känslan av hur mjuk den var och värmen som kom från henne när han brukade smeka henne. Hennes händer gled nerför låren, sakta. På vägen uppför insidan av låren så särade hennes händer på benen ytterligare. Hennes sköte var det vackraste han sett, mjukt, varmt och inbjudande. Han tog ett par steg mot henne, men hon satte upp handen när han var ett par meter ifrån. Hon smekte nu sina läppar. Två fingrar höll isär läpparna medan ett tredje finger lekte i öppningen som han nyss hade njutit så av.

Han tog ett steg till och stod nu mindre än en meter ifrån henne. Hon tecknade åt honom att smeka sig själv. Hans blick kunde inte släppa hennes händer för en sekund. Hans högerhand släppte taget om höften och greppade hans hårda lem. Den var stenhård men inte riktigt lika grov som annars. Det måste bero på kylan. Han smekte sig själv sakta medan han iakttog henne. Nu hade hon fått in två fingrar och han kunde se hur det glittrade mellan hennes ben. Han visste att hon nu var ordentligt upphetsad. I takt med att hans egen upphetsning ökade så svällde också lemmen till en storlek som han kände igen. Dom fokuserade varandra med blicken samtidigt som dom ökade takten i sina smekningar. Hon slöt ögonen och koncentrerade sig på sin njutning, två fingrar som smekte clitoris och den lediga handen som smekte över magen och brösten. Han hade njutit av att se henne smeka sig själv, även om hon varit lite blyg till en början.
Han märkte att hon började rycka och skaka, tecken på att hon var nära. Det sporrade honom att öka takten i sina egna smekningar. Med ett litet skrik gick det för henne och hennes rörelser avstannade samtidigt som hennes underliv rörde sig krampaktigt. Hans egen utlösning kom både snabbare och mer kraftigt än vanligt. Hans sats kom delvis över hennes mage och hon smekte med ett leende ut den över sina bröst.
Han gick fram, böjde sig ner och kysste henne på halsen, ner över brösten, lät tungan leta sig ner över magen. Hans egen sälta blandat med bäckvattnet rann sakta ner för hennes mage, i ljumsken och mellan skinkorna.

Hans läppar kysste mjukt hennes blygläppar, men innan han kunde smaka på henne mer tog hon hans huvud mellan sina händer och sa.

”kom nu, jag har fortfarande en överraskning kvar”

Någon som vill läsa mer?

4 svar to “Bäcken del 1”

 1. jokke:

  Skit bra.Skriv resten också

 2. tina:

  vill gärna ha en fortsättning på denna =) bra skrivet

 3. kåt frasse:

  ja klart som fan den va skit bra vill ju ha del 2 ;)

 4. Erica:

  Ja :O Riktigt bra :O :)

Kommentera Bäcken del 1