Sex för tre, fortsättningen

Läs gärna början på detta sexäventyr i novellen: Sex för tre. Det blev en liten miss, allt skulle ha publicerats tillsammans.

Jag kan inte annat än att stöna, när jag känner två tungor sakta virvla runt mina bröstvårtor. Två par händer smeker sakta uppför mina ben och in mellan mina lår. Jag lutar mig bakåt och drar häftigt efter andan. Händer verkligen det här? Jag har fantiserat om detta ögonblick så länge, äntligen skulle jag få ha sex med två killar samtidigt.


Sakta börjar jag komma till sans och inser att detta är verklighet. Jag lägger mina händer på deras lår och börjar smeka uppåt, jag når fram till deras otroligt hårda kukar och börjar försiktigt dra upp och ner längs skaftet. Genast kommer det små stönanden från bägge två. Jag reser mig upp och vänder mig emot dem, sjunker ner på knä och tar ett stadigt tag om deras kukar, försiktigt böjer jag mig fram och slickar längst upp på Anders ollon. Jag vänder upp huvudet och våra blickar möts: -Tack, viskar jag och suger in kuken så långt jag kan.
Det rycker till lite i Mickes kuk och jag vänder mig genast dit och börjar suga.

Efter en grundlig bearbetning av bägge kukarna, kommer jag upp för att “få lite luft”. Då passar killarna på att resa sig upp och överlämna sittplatsen till mig. Jag särar på benen och lutar mig bakåt. De smeker mig på varsitt lår, längre och längre in. De stannar upp och Anders kommer dit med sin tunga i stället, väldigt varsamt med fjäderlätt beröring slickar han mig. Jag är nu så kåt att det rinner ur mig och jag nästan skriker av upphetsning. Micke har under tiden återgått till att bearbeta mina bröst. Det börjar bli väldigt hett nu, på fler sätt än ett, eftersom vi är kvar i bastun.

-Kom, vi går upp till sängen, säger Micke.
/p>
När vi kommer upp till sängen lägger jag mig på rygg och väntar på deras nästa drag. Nu dyker Micke ner mellan mina ben och jag stönar högt. Han kan verkligen använda sin tunga lika bra som Anders, lite extra pirrigt blir det också eftersom det här är ju egentligen något förbjudet, jag och Anders är ju gifta.
Anders suger på mina bröst och smeker min mage, sedan ställer han sig på knä bredvid mitt huvud och jag kommer åt att suga på hans stora härliga kuk.

-Vänta lite, säger jag efter en stund, jag vill flytta på mig så jag kan suga bägge två, jag älskar att suga. De flyttar på sig och jag lägger mig på rygg, med huvudet lite utanför kanten och resten av kroppen in mot mitten. Anders och Micke ställer sig vid sängkanten och riktar sina kukar mot min längtande mun. Jag börjar slicka på dem och sedan tar jag in en taget i munnen.
Sakta börjar de jucka ut och in. Med den ställningen, kan jag ta in dem rätt långt in i munnen, även om jag inte klarar hela.

Jag känner att nu är det dags för dem att fylla upp mina andra hål också, så jag ställer mig på alla fyra och Anders tar mig bakifrån samtidigt som jag fortsätter att suga på Mickes hårda kuk. Vad skönt det är när de stöter från båda håll samtidigt. Jag börjar smeka Micke mellan skinkorna och letar mig fram till hans hål, jag drar med ett finger över där och känner genast en reaktion. Då blöter jag fingret i munnen och sakta börjar jag trycka upp det i Mickes trånga hål. Han reagerar genast, genom att börja jucka hårdare in i munnen på mig. Han stönar högt. Jag har svårt att hålla koncentrationen på det jag gör, för det känns så skönt att vara uppfylld av två kukar samtidigt. När Anders sen tar tummen och sakta börjar smeka runt mitt bakre hål börjar jag rotera vilt med höfterna. Då helt plötsligt stannar de upp bägge två och drar sig ur. -Nej, stönar jag, var tar ni vägen. Jag är som berusad av kåthet, det får inte ta slut.
Det var inte slut, de har bara bestämt sig för att byta plats, nu skulle min fitta få smaka på Mickes hårda kuk för första gången.

Jag börjar slicka på Anders stora kuk och känner smaken av min egen våta fitta. Micke stoppar in sin kuk i sin fulla längd och börjar knulla mig med långa härliga drag. Efter en stund känner jag åter igen ett finger som cirklar runt mitt bakre hål, den här gången är det Mickes. Han trycker sakta in det och tänjer bit för bit, det är så skönt att jag nästan glömmer bort att suga.

Micke drar sig ur min fitta och riktar kuken mot mitt bakre hål. -Försiktigt, säger jag, medan han börjar trycka sig längre och längre in. Hans kuk är alldeles blöt av mina fittsafter, så det behövs inget mer glidmedel. Snart är han helt inne i mig och börjar jucka snabbare och snabbare. Det är så skönt, så jag måste släppa Anders kuk och bara skrika rakt ut. Vi håller på så en stund innan vi avbryter för att byta ställning. Micke lägger sig ner på rygg och jag grenslar honom, sedan ställer sig Anders bakom oss och sakta började han att pressa in sin kuk där bak.
Det är en otrolig känsla, vi har provat det här med en massagestav tidigare, men inget går upp mot “the real thing”. Jag är helt innesluten av två härliga kroppar, tungorna virvlar och leker i våra munnar och killarna hittar snabbt en bra rytm. Mina tunga bröst slår mot Mickes överkropp och jag gör motjuck när jag känner bägge kukarna fylla upp mig helt. Det är trångt, härligt, svettigt och blött, det osar sex i hela rummet.

Snart känner jag att Anders ökar takten och börjar stöna ljudligt. Han trycker in kuken hårt och släpper sin sats långt inne i mig, sedan sjunker han ner bredvid oss på sängen. Micke svänger runt mig i sängen, ställer sig upp på knä och drar upp mig på alla fyra. Hårt kör han in kuken i fittan på mig och stöter ett par gånger innan han sätter siktet på mitt spermadrypande bakre hål. Den glider lätt in ända till botten på en gång. Med ett stadigt tag om mina höfter började han stöta, först långa försiktiga drag, men sedan snabbare och snabbare. Anders har kommit till sans nu och kommer fram och började kyssa mig intensivt. När han sen börjar smeka mina bröst, samtidigt som Micke ökar tempot, skriker jag rakt ut. Jag tror att jag ska sprängas, de gör det så otroligt skönt för mig. Micke stöter hårt ett par gånger innan han drar sig ur och sprutar hela min rygg full med härlig, varm sperma. Han sjunker ner på andra sidan om mig och i några minuter ligger vi där och pustar ut och småkelas lite.

-Vad du är kladdig, säger Anders till mig. -Oj, så konstigt, säger jag, lite ironiskt, det kanske är bäst att gå till duschen. Vi duschar av oss och går ner till bastun, för att varva ner och njuta av eftervärmen en stund. Alla tre är överens om att det här är en fritidssysselsättning, som vi kan tänka oss att fortsätta med. Det bästa med allt är att helgen inte är slut än…

Puss och kram på er

Rösta på Sex för tre, fortsättningen:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (23 röster, snitt: 3.35 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

2 svar to “Sex för tre, fortsättningen”

  1. Wild Cat:

    Riktigt het ;)

  2. Uffe2:

    Jepp, blev riktigt het till den…

Kommentera Sex för tre, fortsättningen