Nytändning med min fru

Ja som jag berättade i gruppsex med min fru och många män, så hade våra orgier blivit värre och värre. Men efter kvällen som jag berättade om förra gången, ville Maggan, min fru att vi skulle försöka med mera känslor och inte bara råknulla. Ja sa jag, gärna för mig, hur vill du ha det, berätta. Hon hade blivit kompis med Eva så dom hade diskuterat om hur vi skulle göra. Som jag berättat tidigare brukade Eva vara med på våra knullkvällar, hon var nymfoman som min fru. Men efter förra gången när vi fick in en ny kille, Göte, tyckte bägge kvinnorna att det bara handlade om råknull. Okey sa jag, ni får bestämma, det är era fittor och ni ska ha det skönt. Det visade sig att dom hade kommit överens om att bara dom två och max fyra män, dom ville känna mera smek, kyssar osv. Så de ville att jag, Göte och Janne plus någon ny som vi fick välja. Kanske Evas man frågade jag, jo vi har tänkt på det, han vill ju alltid knulla mig när han hämtar Eva svarade Maggan. Okey sa jag, men ett problem är Laila, Jannes fru som brukade vara med på våra orgier, men oftast bara tittade på. Hon kan komma med och titta på sa Maggan, men Eva och jag bestämmer vad vi gör. Så kom då Lördagskvällen, vi satt alla med en grogg och pratade, till slut sa jag till Maggan och Eva, det är ni som bestämmer, hur vill ni ha det. Dom tittade på varandra och log, dom hade sina planer. Bägge tog av sina blusar och visade sina stora vackra bröst, ingen av dem behövde bh. Nu började våra kukar att resa sig, men det var deras kväll, så vi satt och väntade på vad som skulle komma. Efter några groggar till var bägge nakna. Okey sa Eva, nu vill vi att Janne klär av sig och smeker våra bröst och kysser oss båda. Ni andra får bara titta på. Vi gick in i vårt sovrum där vi har en jättesäng, som jag berättat om förut. Janne fick lägga sig mellan de två och suga och smeka bägges bröst. Nu var vi andra så kåta så i alla fall för mig gick det nästan. När jag såg Janne ligga mellan min fru och Eva med ett jättestånd, han smekte deras bröst, kysste dem båda, vi såg på hans kuk som var nära orgasm. Så tog bägge tjejerna hans kuk i sina händer, det gick direkt för honom. Nu ville dom att Göte skulle komma, dom sa att om han klarade sig efter deras behandling fick han knulla en av dom eller bägge. Nu var vi jag och Evas man så kåta, så jag frågade tjejerna om vi fick klä av oss. Javisst sa bägge, men spruta inte. Nu var Göte i full fart, han kramade bägges bröst, sög på dem, kysste dem på munnen bägge två. Båda runkade hans kuk, jag såg på Maggan att nu var hon riktigt kåt. Hon klättrade upp på Götes kuk och började rida honom. Jag kunde inte hålla mig när jag såg min fru häftigt knulla Göte, så jag körde min stenhårda kuk i Eva. Det var otroligt skönt, min fru stönade av orgasmer bredvid mig, Eva var så kåt hon fick genast orgasm. Det gick snart för mig, jag var så upphetsad efter vad jag sett. Nu var det bara Evas man kvar, men han ville knulla min fru så Janne övertog Eva som nu var så kåt att hon skakade av orgasmer. Jag satte mig bredvid Laila, Jannes fru och frågade hur hon kände, jag börjar bli kåt sa hon. Vänta lite till sa jag, när Janne knullar min fru brukar det gå för dig. Janne hade nu sprutat i Eva och Göte hade fyllt min fru med sperma, han är otrolig, hans spermasatser har varken Maggan eller Eva sett maken till. Så fort Göte drog ut kuken var Evas man där , han knullade som en kanin, det gick direkt för honom. Så fortsatte vi hela kvällen, tjejerna hittade hela tiden på nya lekar, det var fantastikt. Vi gick nu tillbaka till vardagsrummet för en grogg och en cigarett, vi fyra killar var ju ordentligt tömda på sperma, förut brukade vi ju vara flera killar, så jag undrade vad tjejerna skulle hitta på. Laila var fortfarande påklädd, när jag försökte klä av henne sade både Maggan och Eva nej, hon får vänta. Eva viskade till min fru, efter det sa dom att vi skulle få ögonen förbundna och ligga på sängen alla fyra, dom skulle rida oss och vi skulle gissa vem av dom det var. Så snart låg vi alla fyra bredvid varandra med ögon bindlar, vi fick heller inte röra brösten. Så kom den första, hon började med mig, men jag kände att det måste vara Laila, när jag sa det så fick vi ta av ögonbindlarna, min fru sa att vi skulle gå ut i köket alla fyra, dom skulle ge oss en överraskning. Där satt vi nu med ståkukar igen och undrade vad dom hittat på. Så ropade dom in oss, där låg dom alla tre, Maggan sa att vi skulle turas om att slicka Eva och henne i fittan, dom var ju fyllda av sperma, det rann efter benen. De sa att den som slickade någon av dem till orgasm fick köra kuken i dem. Annars fick näste man försöka. Evas man började direkt slicka mellan min frus vackra ben, hon gnydde av vällust, jag väntade för det var fantastiskt upphetsande att se honom slicka min frus spermafyllda fitta, medan Göte låg mellan Evas ben och slickade. Vi fick inte röra Laila som ännu inte fått kuk, men som nu var så kåt att hon låg och masserade sin klitoris medan hon tittade på tjejerna. Göte fick snart Eva att skrika av orgasm, så han körde in sin kuk och knullade som besatt. Nu skrek också Maggan efter kuk, det gick för henne hela tiden . Evas man började sakta knulla henne, Janne och jag hade nu jättekukar när vi såg hur skönt dom hade. Jag försökte att smeka Lailas bröst, men Eva sa inte än, det är Maggans och min kväll. Maggan fick en av sina otroliga orgasmer så hon tömde Evas man på sperma. Nu var Janne och jag så kåta så han kastade sig över min fru som skakade av orgasm, så fort det gick för Evas man knuffade hon bort honom så Janne kunde knulla henne. När Janne började knulla min fru som nu skrek av ideliga orgasmer, kastade jag mig över hans fru, Laila som låg och runkade sig själv, hon hade också börjat få orgasmer av det hon såg. Jag körde in min nu jättekuk i hennes blöta fitta medans hennes man våldsamt knullade min fru, det var så otroligt upphetsande att känna hennes orgasmer och se Maggans orgasmkramper med hennes man. Nu ville Göte att vi skulle byta, han hade inte knullat Laila, så jag började knulla Eva som nu var ganska slut, Göte hade knullat henne i över tio min, han är outtröttlig. Eva och jag knullade sakta och försiktigt, jag smekte hennes bröst som är väldigt känsliga. Janne tömde sin sperma i min fru, så Göte drog sig ur Laila och kastade sig över henne, Nu var han vild av kåthet. Han fick min fru till en våldsam orgasm, sperman rann ur henne som en flod, när jag såg hur det gick för dem så sprutade jag också i Eva. Efter denna kväll hittade vi på nya äventyr.

2 svar to “Nytändning med min fru”

  1. Anonymous:

    Snälla, gör texten läslig genom att dela in i stycken. Jag klarade inte ens av att läsa igenom hela.

  2. Den kåte:

    Råknull det är vad nymfomanen Maggan behöver varje natt.
    Vilken tur att att fått tag på Göte som kan borra hennes fitta
    timma efter timma. Smörja henne med mera sperma så blir hon inte så öm.

Kommentera Nytändning med min fru