Nästa sexupplevelse med min fru

På morgonen efter vårt möte med Eva och min fru Maggan, frågade jag henne om det var bättre med fyra män på Eva och henne. Ni som har följt med från början av mina berättelser kanske minns att tjejerna ville ha mera känslor och inte bara råknull. Jag vet inte sa hon, det var nog för få med fyra, det tar ju en stund innan ni kan igen. Okey suckade jag, prata med Eva, ni får bestämma. Några dagar senare sa min fru till mig, nu har vi talat om olika variationer, vi är ju ganska lika sexuellt trots att Eva är yngre än mig. Vi vill att du snackar med Evas man, Kurt och med Janne, dom känner många på sexklubben, dom kan fixa sex friska killar där. Ja men sa jag, ni klagade ju förut när vi var många kukar, ni kunde ju knappt gå på några dar. Vi har tänkt ut hur vi ska göra, vi skriver nio lottsedlar som ni killar får dra, sen får nr ett och två börja med oss, dom får inte knulla förrän vi börjar få orgasm. Så nr tre och fyra får ligga bredvid och hjälpa till att smeka våra bröst, du vet att både Eva och jag får orgasm då. Men Göte får inte vara med på lotteriet, om han får ett lågt nr ockuperar han en av oss så länge, ni andra har då bara en. Får Jannes fru Laila vara med undrade jag, ja visst sa Maggan, hon runkar ju bara när hon tittar på oss. Sagt och gjort, jag talade med dom andra tre killarna, dom skaffade sex män i varierande åldrar. Den äldste var 63 den yngste var 19, så jag tänkte, det här blir intressant. Så kom då alla på lördagseftermiddagen, vi var nu 10 killar och tre tjejer. Vi drack några groggar för att lätta på stämningen, sen fick vi order att klä av oss. Både Maggan och Eva var nu också nakna, de yngre killarna stirrade på dem med rejäla stånd. Bägge tjejerna är mycket vackra med fantastiska kroppar och underbara bröst. Så kom Maggan med sin bh, som är lite större än Evas, där låg nio lotter, hon sa till Göte att han var nr tio. Jag fick nr fyra, men jag ville vänta och titta på, den yngste fick nr åtta, jag frågade om han ville byta med mig. Gärna sa han, det går nog för mig innan det blir min tur. Så började vi, tjejerna fick två killar var, vi andra satt med ståkukar och tittade på. Bägge fick snart sina först orgasmer när två killar smekte deras bröst och klitoris. När de två första började knulla dem medans de andra två sög på deras bröst gick det för killen jag bytt lott med. Genast var nr 5 där, jag tröstade killen och sa, ta det lugnt, du hinner knulla bägge innan kvällen är slut. Ganska snart var det min tur att ligga bredvid och smeka bröst, det gick fort för alla, det var en fantastisk upplevelse bara att se på. Jag hamnade bredvid min fru som knullade nr sju, en kille som var ny för oss alla. Han var i 55 årsåldern, men knullade hårt och länge, jag viskade till Maggan, går det bra? Ja stönade hon det går för mig hela tiden. Medan jag sög på hennes ena bröst som alltid ger henne kraftigare orgasmer såg jag att den yngste hade fått ståkuk igen, han stod bredvid och runkade. När killen som knullade Maggan sprutade hennes redan spermafyllda fitta full och rullade av, sa jag till grabben, det är bäst du knullar min fru nu, annars kanske du sprutar igen. Han kastade sig på henne men efter tre drag gick det för honom, jag kröp nu upp på min fru, viskade till henne kan jag ta dig nu. Ja älskling sa hon, men jag vill ha flera kukar innan jag är tillfredställd. Jag vet sa jag, bara du vill så får du . Nu var hennes fitta så dränkt med sperma så det gick fort för mig, när hon hela tiden har kukar i sig går det för henne oavbrutet. Nu hade alla utom Göte sprutat, han knullade för fullt med Eva, men som jag berättat förut, kan han knulla länge innan det går. Killarna som var först, hade nu fått stånd igen, det var fantastikt upphetsande att se när kille efter kille sprutade i våra fruar. Laila hade nu klätt av sig naken och smekte sin klitoris, hon var nu jättekåt. Jag tittade på 19 åringen som nu hade ståkuk igen efter att han sprutat i min fru. Vill du knulla Laila frågade jag, han svarade inte ens, han kastade sig över henne, körde in kuken och knullade som en kanin. Jag lade mig bredvid Laila och viskade , samtidigt som jag kramade hennes små men fina bröst, är han för våldsam? Ja stönade hon , kan du inte byta med honom? Maggan var nu igång med en av dom äldre killarna som jag visste kunde knulla länge efter första orgasmen, men Göte sprutade äntligen i Evas plaskvåta fitta. Jag drog bort grabben från Laila och lade honom på Eva innan någon av de andra hann dit, alla hade ju stånd igen. Jag visste att både Eva och Maggan fick sina bästa orgasmer när dom var fulla av sperma och någon knullade dom hårt. Grabben fick snart Eva att skrika av en fantastig orgasm, jag knullade försiktigt Laila , vi tittade bägge på Eva som nu var vild, hon stönade och skrek, mera mera. Maggan som låg på min andra sida hade nu fått en av de yngre kukarna i sin fitta, hon stönade , det går hela tiden för mig. När hon får sina otroliga orgasmer kan ingen hålla sig, man sprutar direkt. Det känns som om kuken blir mjölkad. Grabben som knullade Eva kunde nu hålla på länge, det hade ju gått två gånger för honom, så det stod 5 killar med kukarna sten hårda och väntade på en ledig tjej, jag förstod att tjejerna behövde vila så när Laila och jag fick en gemensam orgasm sa jag , vi måste vila lite och fråga tjejerna hur dom vill göra. Så blev det, vi samlades alla i vardagsrummet, sovrummet luktade nu sperma och fitta. Vi satt där med några groggar, alla hade nu stånd igen. Tjejerna var på muggen och torkade bort sperma, när dom kom tillbaka frågade jag hur dom ville göra, orkar ni mer? Ja sa dom, vi har snackat nu om fortsättningen, kvällen är ju inte slut ännu, vi kan ta er alla åtminstonde en gång till, vi är fortfarande kåta, särskilt nu när vi ser tio stå kukar. Men sa Eva, Laila måste ta hand om Göte, om han knullar Maggan eller mig håller han på så länge att den andra tjejen måste kanske knulla alla andra, det blir för mycket, vi vill kunna gå i morgon. Nu var alla upphetsade, tre nakna kvinnor som satt och visade upp sig, Eva och Maggan har mycket vackra kroppar, stora fasta bröst som är väldigt känsliga, jag kan få Maggan till orgasm genom att smeka hennes bröst och berätta om när jag ser henne knulla andra. Laila har har också fin kropp med visserligen små bröst som hennes man tycker är för små, därför vill han i första hand knulla min fru som trots sin ålder , 55 nu har stora fasta bröst, större än Evas som också är fina. Vi tittade på Laila som är väldigt blyg och känslig, för att ge henne orgasm måste man vara väldigt försiktig, krama henne och smeka över hela hennes kropp, vilket Göte inte förstår, han vill bara köra in kuken och knulla, det går bra med Maggan och Eva när dom är upptända och kåta. Så jag frågade Laila vad hon tyckte, kan du klara Göte en stund? Hon tittade på mig, jag såg i hennes ögon att hon var jättekåt. Jag knullar honom så länge jag också får två killar bredvid mig som smeker mina bröst , suger på dem mm. Hon hade ju sett när Maggan och Eva fick det, hon sa att det hade gjort henne kåtare än hon någonsin varit. Så var vi tillbaka i sovrummet där vi har en säng som fyra stycken kan ligga bredvid varandra, vi har också en säng till där, Laila fick lägga sig där , Göte hade nu jättekuk så jag undrade hur det skulle gå. Men Maggan viskade till mig , hjälp Laila med Göte, du kan få det att gå för henne. Jag lade mig på hennes vänstra sida , Evas man Kurt på andra sidan, vi smekte varsitt bröst och varsitt ben, Göte var nu så kåt , jag viskade till Laila, är du redo nu? Känn på min fitta så vet du stönade hon. Jag kände försiktigt i fittan som var jätteblöt, kom nu sa jag till Göte. Han körde direkt in kuken i henne, Kurt och jag sög på varsitt bröst, smekte henne där vi kom åt. Jag tittade på den andra sängen, där var det full fart, Lailas man Janne knullade för fullt med min fru, jag kysste Laila och sa titta på din man. Det brukar alltid gå för henne när hennes man knullar min fru. Mycket riktigt, när hon tittade på sin man som knullade min fru kände jag att hon började få orgasm. Hon skakade av kåthet, Göte kände hennes orgasm och knullade hårdare, snart skrek båda av en gemensam orgasm. Kurt som nu hade ett stånd som var otroligt försökte att stoppa in kuken när Göte rullade av, men Laila sa inte än. Så Kurt och jag fick ställa oss att vänta tills någon var ledig. Eva hade nu knullat fyra av killarna, Maggan tre, men den tredje var 19 åringen som nu var helt vild, jag kröp ner vid hennes sida och viskade, går det bra? Ja stönade hon det går för mig hela tiden. Kurt ville vänta tills Maggan var ledig, jag sa till honom, kyss hennes bröst så får hon en orgasm som mjölkar grabben. Eva låg där med sperma rinnande ur fittan, hon var helt slut efter säkert tio olika kukar, vi hade ju knullat minst tre gånger var, så båda tjejerna var ganska slut. Nu hade Kurt fått Maggan till orgasm genom att slicka brösten, ynglingen sprutade en rejäl sats i henne. Jag smekte Evas bröst och viskade, nu börjar din man att knulla min fru, ska jag vänta tills dom är klara eller orkar du en kuk till? Hon svarade inte, hon tog min stenhårda kuk och körde in den i fittan som var så plaskvåt av sperma så först kändes ingenting. Jag tittade på Laila som jag förstod var kåt igen, jag började dra mig ur Eva, men hon sa stanna i mig , vi tittar på min man när han knullar din fru, då går det för mig. Vi knullade sakta och tittade på dem , de låg ju bredvid oss, Maggan började stöna , hon tittade ju på oss när Evas man knullade henne. Jag började smeka ett av hennes bröst , jag låg nu på rygg, Eva red mig samtidigt som hon tittade på sin man och min fru. Eva började nu att komma så jag kramade min frus bröst och viskade, försök att få Kurt att spruta samtidigt som mig. Då fick Eva en våldsam orgasm, jag kunde inte hålla mig, jag sprutade och sprutade det var det skönaste jag varit med om. Samtidigt skrek Kurt det går för mig, Maggan bara stönade av orgasm. När vi rullat av och låg där och flämtade såg jag fyra av dom yngre som nu var kåta igen, jag viskade till min fru och Eva, orkar ni mer? Nej sa båda vi kan inte. Laila låg på den andra sängen och smekte sin fitta, nu var hon riktigt kåt. Kan du hjälpa grabbarna frågade jag, okey sa hon men då måste min man Janne knulla din fru. Maggan tittade på mig och nickade matt, jag gick och hämtade Janne som haft fyra utlösningar, han var helt slak. Jag kan försöka sa han men då får Maggan och Eva hjälpa mig att få upp den igen, det blir inte lätt. Bägge tjejerna började slicka och suga på Jannes kuk, vilket gjorde de andra killarna ändå kåtare, jag som nu hade fått ståkuk igen tänkte, hur ska detta gå. Vi var nu nio ståkukar igen, men tjejerna hade fått upp Jannes kuk så han började att knulla min fru. Då lät hans fru en kuk komma in i henne, det gick fort för killen, hon är väldigt skön när hon är jättekåt , som hon blir när hon ser sin man knulla någon annan, särskilt min fru. Nästa kuk kom genast in i henne men nu gick det för hennes man så hon ville inte mer. Där var vi åtta kåta män och tjejerna orkade inte mer. Kurt som hade jättestånd sa jag ringer till sexklubben , kanske några tjejer kan komma hit. När Maggan och Eva hörde det sa dom , låt oss vila lite får vi se. Vi drack några groggar, pratade om kvällen vilket gjorde oss ännu kåtare. Till slut sa tjejerna, okey en omgång till men Laila måste ta hand om Göte och en till, vi kan ta fyra var sa dom. Laila sa nej, jag kan inte mer. Kurt ringde till klubben, han snackade med en tjej där som han brukade knulla, okey sa hon jag kommer. Snart var hon och ringde på dörren, jag öppnade men hon hade med sig sin man och tre killar till. Vi satt oss i köket , jag förklarade att fler kukar var inte vad vi behövde, bara en fitta till för våra fruar orkade inte mer. Dom skrattade och sa att Lena som hon hette redan fått minst tio spermasprut i sig, men ville ha mer. Jag bjöd på några groggar, några av killarna kom in och frågade hur det gick. Dom var nakna med stå kukar, Lena tittade med kåta ögon på dem. Hennes man Hans frågade om dom fick gå in och kolla våra tjejer, okey sa jag men ni måste vara nakna. Lenas kläder åkte av direkt, jag fick nästan utlösning när jag såg henne naken, hon var 22 år med en fantastik kropp. Dom andra fyra klädde snabbt av sig, jag hade ju satt på mig byxorna när jag öppnade dörren men nu åkte dom av. Vi gick alla in i sovrummet där våra tre fruar låg nakna, helt utmattade. Som ni ser sa jag behöver vi hjälp av en tjej, inte fler killar. Dom andra nio killarna satt i vardagsrummet med groggar och ståkukar, helt nakna. Lena tittade på mig, frågade vem som var min fru, det är hon med största brösten sa jag. Om min man och våra vänner får din fru till en ny orgasm sa Lena, du kan knulla mig så hon ser , då blir hon kåt igen. Lena gick till muggen för att torka bort sperman som rann ur henne, Maggan och Eva bara låg där helt slut, sperma över hela kropparna, det sipprade ur deras fittor. Lena och jag lade oss bredvid Maggan och började kyssas, Lenas man började kyssa Maggans bröst, dom andra tre killarna slickade henne över hela kroppen, när dom slickade hennes spermafyllda fitta såg jag att hon började bli kåt igen. Det var ju fyra nya killar som smekte henne så snart såg i hennes ögon att hon var redo för en kuk igen. Hans körde försiktigt in sin stora kuk i min fru, jag gjorde likadant med hans fru. Lena hade ungdomens trånga fitta, det var underbart, det gick fort för mig, det kändes som om fittan vibrerade, otroligt. Dom andra nio stod med ståkukar och tittade på, Eva hade nu när hon såg Maggan bli knullad av en ny ung kille samtidigt som tre andra slickade hennes bröst och kropp blivit kåt igen. Göte ville genast in men jag som låg där helt slut sa att Eva skulle ha en av dom nya. Genast var en av dom nya , unga killar alla där med sin kuk, Eva bara stönade, det här är det skönaste jag varit med om. Hans knullade sakta min fru som nu började att få orgasm igen, hon bara stönade, helt borta. Lena hade nu 19 åringens kuk i sig, men han sprutade fort. Alla åtta av oss knullade Lena, en efter en. Maggan och Eva blev sakta knullade av Lenas man och dom andra tre. När alla hade knullat Lena, Göte var sist men hon fick det att gå för honom fort, ville Lenas man knulla Maggan igen, de andra tre hade nu knullat både henne och Eva, sprutat i bägge, Hans körde in sin nu stora kuk i min fru igen, när jag såg att Maggan njöt fick jag stånd , men 19 åringen knullade Lena , jag slet bort honom och körde in kuken i Lenas plaskvåta fitta. Hon hade sen hon kom fått tio spermasatser i fittan. Ni som kanske läser mina berättelser tror nog att jag fantiserar, men allt jag skriver är sant. Jag har mycket mer att berätta om nästa gång.

1 svar to “Nästa sexupplevelse med min fru”

  1. KKK6:

    Vad de behöver Maggan, Lena, Eva och de andra kåtlåren är inte lite.
    Som tur är finns det ståkukar som hjälper dem att göra livet värt att leva.
    Men inte tror jag att Maggan kan låta FITTAN vila upp sig i tre veckor, nej tre timmar är nog närmare sanningen.
    Tänk vad knullkuk hon ska få när de unga killarna lärt sig vad hennes fitta behöver.

Kommentera Nästa sexupplevelse med min fru