Maggan vill prova patnerbyte

Det gick nästan tre veckor igen innan hon kunde knulla mig, det vart än en gång för många kukar. Vi snackade hit och dit om hur vi skulle göra nästa gång, til sist bestämde vi oss för att prova ett vanligt partnerbyte. Vi satt in några annonser i olika porrtidningar, snart strömmade svaren in. Vi fick säkert 50 svar så vi satt på kvällarna och läste och diskuterade vilka vi skulle kontakta. När vi kunde knulla igen snackade vi om dom olika svaren medan vi låg och kelade, det gjorde oss båda kåta, jag brukade slicka hennes bröstvårtor och massera klitoris tills hon får orgasm, sen knullar vi, men som jag berättat förut så när det gått för mig är hon inte tillfredsställd, jag brukar fortsätta med hennes klitoris, hon får orgasm hela tiden, det var ju därför vi började med gruppsex, hon är nymfoman. Så jag sa till henne, om vi bjuder in ett annat par så blir vi ju två killar och två tjejer, det räcker nog inte åt dig. Jag vet sa hon så jag tänkte att vi skulle ha tre av Lenas unga kompisar i reserv. Men invände jag, paret som kommer har nog inte tänkt sig en sådan knullafton. Vi börjar med oss fyra, killarna får vänta tills jag ringer, om inte den andra tjejen vill kan dom titta på. Så valde vi ettpar i 40 års åldern. som verkade trevliga, dom bodde bara några km från oss. Vi började med telefon kontakt, snackade lite allmänt för att bekanta oss. Så kom på lördagen, vi åt en god middag, några glas vin, snart hade deras blygsel lättat, det var första gången för dom. Berit som hon hette var en liten blondin, hennes man Lasse var också gansks liten, dom hade varit gifta över tio år, två barn, men deras sexliv hade stagnerat. Jag förstår sa jag , det var därför vi började med olika varianter, nu har vi ett fantastiskt sexliv. Nu var vi alla lite dragna av vinet så Maggan klädde sakta av sig, när Lasse såg henne fulländade kropp med stora fasta bröst stirrade han så ögonen höll på att ramla ur. Berit klädde blygt av sig, hon hade fin kropp, små bröst men fasta. Maggan var ju ett par dm längre än henne, hennes bröst är fantastiska Lasse kunde inte sluta stirra på henne. Snart var vi alla nakna, Lasses kuk stod rakt upp, den var inte så stor, Maggan viskade , tur vi har reserver. Snart låg vi i vår jättesäng, jag började sakta smeka Berits bröst och kände på fittan. Hon var så spänd så jag förstod , det här tar tid. Maggan var inte blyg, hon visade Lasse hur han skulle göra, suga bröstvårtorna och massera klitoris. Snart började det gå för min fru, hon sa, kom in i mig Lasse. Han lyckades få utlösning innan kuken ens var inne helt, jag tänkte, nu blir Maggan galen så jag kröp upp och knullade henne. Det gick snart för mig, men nu var Lasse där igen, han blev störtkåt när han såg oss knulla, Maggan stönar ju hela tiden det går för henne. Jag ägnade mig nu åt Berit som stirrade på sin man som knullade vådsamt med min fru. Nu är jag kåt , ta mig viskade hon. Min kuk började nu resa sig , som alltid när jag ser Maggan knulla andra. Jag stoppade försiktigt in min kuk som ju är mycket större än Lasses i henne. Hennes fitta var så trång så jag viskade , går det bra?Ja stönade hon , jätteskönt. Nu går det för mig, första gången på flera år. Lasse skrek nu ut sin andra orgasm, Maggan gick ut i köket, då kände jag hur Berits fitta drog ihop sig , det gick för henne, det var så skönt så det gick i en gemensam orgasm, båda tillsammans. Nu vilar vi lite sa jag, vi tar ett glas vin i köket. Vi satt där med våra glas, Maggan visade upp sina bröst, så Lasse stirrade bara. Min fru viskade till mig, jag har ringt. Jag frågade Berit om hon orkade mer, ja sa hon, det var otroligt. Jag sa försiktigt att det kommer tre killar till, Lasse måste få hjälp med min fru, men Berit behöver inte ställa upp, det avgör hon själv. Båda tittade nu förskräckt på mig, lugn sa jag , ni kan bara titta på om inte annat. Nu ringde det på dörren, Maggan öppnade helt naken, in kom tre av ungdomarna från sist, dom var lite fulla för dom hade väntat på puben nära oss. Alla tre klämde på min frus bröst, stoppade in fingrar i hennes blöta fitta, till min förvåning var Lenas man med. När dom lugnat sig, vi satt nu alla nakna med ett glas vin , frågade jag efter Lena. Hon är hemma sa han , hon tror att jag är ute med kompisar. Killarna granskade Berit, sa bra, en ny tjej. Hon hade nu krupit ihop i stolen, jätterädd. Nej sa jag, hon vill bara se på, särskilt när hennes man knullar min fru. Så gick vi in i sovrummet, Maggan la sig i mitten, ungdomarna började med hennes bröst , en slickade fittan. Snart började hon stöna , ta mig fort. Berit och Lasse satt helt förskräckta och såg på, jag satt på Berits andra sida, smekte ett bröst. Lenas man var först in i Maggans fitta, men han sprutade direkt. Nästa kille kunde hålla på lite längre, nu stod Lasses kuk upp igen av vad han såg. Sista killen sprutade också fort, dom var jättekåta, Lasse var genast där med kuken, nu kunde han knulla längre, han hade ju fått två utlösningar. När Berit såg honom vilt knulla min fru som hade tre nya kukars sperma i sig, tog hon min kuk, la sig på rygg och stoppade in den. Hon var nu kåt, det började direkt gå för henne, vi knullade vilt, snart skrek hon, det går det går. Det var jätteskönt, men jag kunde fortsätta ty jag hade ju också haft två utlösningar. Så sprutade jag våldsamt, hennes fitta var så trång , jätteskönt. Nu hade Lasse sprutat igen, en ny kuk var genast där, men jag viskade till Berit, kan du klara två till?Maggan blir utknullad, jag vill kunna knulla henne i morgon. Hon bara nickade , jag sa till dom två som väntade på sin tur, dom hade ju redan knullat Maggan en gång, kom hit Berit ställer upp, men var försiktiga med henne. Snart hade bägge tömt sig i henne, det gick fort, hon var ju ny för dem. Nu var alla slaka utom Lasse som fick stånd när han såg sin fru bli knullad av två ungdomar, men jag sa , tjejerna behöver vila, vi också, in i vardagsrummet för lite vin. Vi satt där och väntade på kvinnorna som var och torkade bort sperma, nu såg jag att Lasse var lite svartsjuk, Han sa att jag lovat Berit att bara titta. Men sa jag, hon ville själv.

1 svar to “Maggan vill prova patnerbyte”

  1. Billy:

    Hur vill Maggan ha det, vill hon ha korta knull så att hon kan få känna så många kukar som möjligt på en natt eller vill hon inte få ett eller flera reljäla långknull tex två timmar varje gång.
    Men hon kanske njuter av att krama grädden ur så alla kukar som finns till buds. Visst är hon nyfoman, synd bara att det inte finns flera sådana kåta fruar.

Kommentera Maggan vill prova patnerbyte