Klassresan

Detta underbara skedde på klassresan i slutet av nian. vi hade sparat ihop pengar ett antal år och sedan beslutat att åka till grekland på “studieresa”. hela resan från skavsta flygplats som vi åkte från, fram till hotellet gick smidigt och tog ca 5 timmar. När vi kom så blev rum indelningen bestämd (jag fick bo med två andra killar; Nisse och Jonathan) och alla gick till sina rum för att packa upp, om en timme skulle vi till stranden som skulle ligga nära hotellet…det var en förvånadsvärt fin strand med tanke på våran budget och så, med klart fin salt vatten, palmer och kritvitt, varmt sand :) när vi kom hem från stranden så åt vi middag o sen skulle vi sitta på hotellet den kvällen eftersom det var första kvällen och alla var trötta.

Men vi behövde inte stanna på våra rum i sp många timmar såklart. Så vi ett gäng, jag, nils, anna, fredrik, folger och oliver satt i ett rum. Hade kanske lite tråkigt men vi orkade annat än att sitta och prata. Folger och nils gick efter ett tag för att spela poker med några andra. Jag satt kvar då med fredrik som sen gick tilsammans med oliver för att gå till deras rum. Då, helt plötsligt kändes det som, satt jag och anna kvar. Anna såg helt klart ut som att hon skulle somna när som helst och jag ville inte vara en alltför otrevlig person så jag frågade om jag skulle gå.
– Nej, sa hon. Kan du inte bara stanna ett litet tag till, vi kan prata?
Visst! ,sa jag. Helt utan förvarning, precis efter att jag svarat på hennes fråga så böjde hon sig fram och gav mig en djup kyss… Det kändes helt fantastiskt!
Jag hade gått i samma klass som henne nu i två år, men aldrig tänkt på henne på det viset. Men nu, helt plötsligt gjorde jag det. Det va en snabb tanke omställning men det var en bra sådan. När hon avslutade kyssen så gav hon mig ett litet bett i min underläpp. väldigt sexigt tyckte jag.
Hur länge ville du att jag skulle stanna?
Tillräckligt länge, svarade hon..
Hon började treva efter mitt skärp samtidigt som hon nu smekte mig utanför byxorna. Hon knäppte upp jeansen, drog fram mitt praktstånd o började runka min kuk sakta. Hon dök sedan ner själv under täcket o började slicka längs skaftet och började sedan smeka mina kulor samtidigt som hon sög av mig. Fan va skönt det var.
Hon reste sig upp och satte sig ovanpå mig med benen särade och drog i ett svep av sig den svarta t-tröjan, hon hade en också svart bh på sig som jag sträckte mig framåt för att knäppa upp från ryggen, men till min förvåning så var det en bh som man knäppte upp framifrån så innnan jag visste något annat så var hennes underbara, runda fasta bröst blottade rakt i mitt ansikte. Dem kändes underbart sköna och varma mot mitt ansikte.
Hon drog ner mina byxor helt och drog av dem och fortsatte suga min kuk ett tag tills hon själv tog av sig sina byxor och sina svarta trosor och la sig på rygg bredvid mig o gav mig ännu en underbar, lång tungkyss.
Jag la mig nu ovan på henne, samtidigt som vi kysstes. Nu förstog vi nog båda att det var nu det skulle hända. Och jag tror att hon likväl som jag inte förstog det riktigt ännu.
Både hon och jag andades tungt. Jag tog min högra hand o började smeka henne på fittan, hon var rakad. skönt. Jag arbetade snabbare och snabbare och gick ner med huvudet en liten stund och jobbade lite med tungan. hon stönade högt, och skrek sen; kom in i mig! Jag tänkte att det var nog dags nu och lyfte på mig o måttade kuken mot hennes fitta o tryckte in den sakta. Jag juckade sakta

2 svar to “Klassresan”

  1. Ego boost:

    Var är fortsättningen???????????

  2. Nilsson Nils:

    Bra början MEN hur blev fortsättnigen blev det någon orgasm för er o de var väl inte bara en gång.Fortsättnig följer???????????

Kommentera Klassresan