Fredagsmys

Det var fredag och det var dags för fest hos en av mina polare. Klockan var 16.30 och jag hade stressat hem från jobbet. Så fort som jag kunde stack jag över till polaren med mina kassar öl. Jag ringde på och klev in. Stefan ropade från muggen så jag ställde in mina öl i kylen och slog mig ned i soffan med en kall i näven lyssnandes på musiken som skvalade ut ur högtalarna. Stefan masade sig ut från muggen och tog sig en öl från kylen. Diskussionen satte igång med de vanliga ämnena om jobb, brudar och diverse program på radio och TV. Efter en dryg timme ringde det på dörren. In kliver Fia, en singelmamma som bor granne med Stefan och som alltid kliver hon in, säger hej och kliver in på Stefans sovrum där hon startar upp DVD:n och slänger i veckans porrfilm som skickats med porrtidningen som Stefan prenumererar på.

Som vanligt tittar jag och Stefan på varandra och fortsätter vår diskussion om allt mer meningslösa ämnen.
När jag går och hämtar en öl till mig och Stefan får jag för mig att kolla ifall Fia vill ha en öl.
Jag öppnar dörren in till Stefans sovrum och ser Fia stirrandes på när två svarta män med enorma utrustningar ger en blond späd tjej mer än vad hon borde tåla. Fia tackar ja till ölen och jag går ut igen.
Jag berättar för Stefan vad jag såg därinne men ingen av oss har någonsin under de här två åren vågat göra något då vi ansett att Fia ligger en hel del i för hög liga.
Ölen hälls i och förståndet försvinner i takt med ölflaskorna. Fia har nu suttit en timme därinne och fått i sig några öl till. Jag hämtade ytterligare en till mig. Stefan hade somnat och jag gick in med en öl till Fia.
Det var alldeles varmt och fuktigt inne i sovrummet, Fia var högröd och hennes byxor var uppknäppta. Jag vet inte vad som flög i mig men jag gav henne ölen och satte mig på en stol bakom henne. Försiktigt började jag massera hennes nacke mjukt och försiktigt. Hon protesterade inte utan lät sin hand glida ner till sitt sköte medan hon tittade vidare på filmen där en muskulös kille trängde in i en rödhårig storbystad tjejs stjärt.
- Mmmmm vad skönt njöt Fia och jag fortsatte att våga mig ner mot axlarna och halsen. Jag lutade mig fram och hon vred sig om, tittandes in i mina ögon. Hon tittade på mig en lång stund och sa:
- Sover Stefan?
- Mmmm fick jag fram.
Hon sa inte mer men jag tog mod till mig och kysste henne mitt på munnen. Hon besvarade den och pressade in sin tunga i min mun. Jag masserade hennes nacke och nafsade lite på hennes öron. Hennes händer vandrade över mina relativt grova axlar och armar. Jag smekte henne över magen och lyfte hennes tröja. Porrfilmen rullade på i bakgrunden medan våra händer började undersöka varandras kroppar. Jag tog av Fia hennes tröja och hon slet av min. Hon tittade på min tränade kropp med väldefinerade muskler och sa:
- Hoppas att allt är lika bra.
- Du får väl se viskade jag till henne och drog ner hennes uppknäppta byxor. Hon hade stringtrosor som var rejält blöta i grenen. Jag lät henne ta av mig mina byxor där min kuk nu slog ut i sina 19 cm. Hon tittade på den och böjde sig ner på huk. När hon tog mig i munnen kändes det som om jag skulle spruta på en gång.
- Den är väldigt grov kommenterade hon min kuk. Jag bara hmmmmade tillbaka och njöt av en underbar avsugning. Hennes händer vandrade upp över min mage och fortsatte över min rumpa.
Hon klämde lite extra och tog hela mig i munnen.
Jag var tvungen att dra mig undan. Jag la ner henne i fåtöljen och smekte och kysste henne ner över kroppen ner mot hennes venusberg. Min tunga letade sig ner mot hennes slidöppning och hon flämtade till. Tungan vandrade fram över hennes klitoris och spelade som en fjäril. Jag pressade in två fingrar i hennes savande grotta och hon stönade högljutt. En kort stund funderade jag på om Stefan skulle höra oss men jag fortsatte ändå. Jag la lite saliv på mina fingrar på vänster hand och började smeka hennes anus. Först verkade hon inte vilja men lugnade ner sig snabbt. Jag hade nu helt koncentrerat mitt slickandetill hennes klitoris samtidigt som jag tryckte in ett tredje finger i hennes grotta. Hon stönade ännu mer och tillslut kunde hon inte hålla emot utan kom i en våldsamt sprutande orgasm. Hela fåtöljen var blöt under henne och även delar av golvet hade träffats. Helt flammig i ansiktet stönade hon:
- Herregud, det där var starkt. Jag smekte hennes välformade kropp och kysste henne ömt. Hon såg väldigt nöjd ut.
- Nu måste jag bara få känna dig i mig sa hon. Jag reste henne upp mot Stefans bokhylla. Fia putade ut mot mig med rumpan och jag tryckte min kuk mot hennes slidöppning som villigt släppte in mig.
- Ahh lät det från båda två när jag trängde in i henne. Ganska snabbt ökade vi takten och hon stötte emot mig i varje juck. Båda stönade högre och högre samtidigt som jag kände att det snart var dags att tömma.
- Du måste…. fick hon fram samtidigt som hon höll fast mig inuti henne sedan skrek vi högt samtidigt som hennes orgasm sköljde över hennes kropp och min säd fyllde henne.
- Varför har vi aldrig gjort det här förut frågade hon mig.
- Jag vet inte gav jag henne till svar.

Kommentera Fredagsmys