Eva och Maggan med sex killar

På morgonen efter vår senaste orgie låg jag och tänkte på kvällen före, när jag mindes hur vi knullade fick jag stånd så jag kröp upp på Maggan för attNu knulla henne. Hon vaknade, sa nej jag är helt utknullad, det blev för mycket igen, om inte Lena hade hjälpt oss hade vi nog fått ge upp. Jaha suckade jag, det var ju ni som ville ha tio killar. Föresten så blev ju ni båda knullade av hennes man och hans tre kompisar, hur var det? Dom var ju nya för oss så det var jätteskönt, men nu är fittan öm, det rinner fortfarande sperma ur den. Eva och hennes man kommer hit på lunch idag, det är ju söndag, hon kanske kan knulla dig men hon är säkert lika öm i fittan som jag. Vi måste hitta på något med mer finesser till nästa gång, mera upphetsande mm. Dom kom till lunchen, men Eva sa också nej, Kurt sa att han lyckades stoppa in kuken i henne på morgonen när hon sov, hon vaknade och knuffade bort honom. Jaha sa jag, hur vill ni ha det, antingen är vi för få eller för många. Tjejerna gick in i vardags rummet för att prata ostört, Kurt och jag satt med varsin öl och snackade om kvällen före, han hade fått fem orgasmer, jag som knullade Lena två gånger fick sex utlösningar, Lena var ju ny för oss, ung och vacker. Så kom våra fruar tillbaka, spritt nakna, jag tittade på Kurt, sa hur ska det här gå? Vi tänkte så här sa Eva, om ni är sex st med Göte så bestämmer Maggan och jag reglerna. Okey sa vi, men varför kåtar ni upp oss när vi inte får knulla? Då ringde det på dörren, jag öppnade, där står Laila och hennes man Janne, våra fruar hade ringt till dem och frågat Laila om hon kunde knulla Kurt och mig, hon hade ju inte knullat så många kvällen före. Nu åkte allas klädre av, vi tre killar hade nu jättestånd. Jag har ett villkor sa Laila, Maggan och Eva måste suga min mans kuk så jag blir kåt. Vi hamnade i sovrummet, där Kurt och jag började smeka och kyssa Lailas bröst och fitta. Hon låg där och tittade på sin man som blev slickad och våra fruar turades om att suga på hans kuk. Snart kände vi att Laila började bli redo, fittan var genomblöt, jag sa till Kurt, börja du , jag njuter av att se på. Kurt knullade försiktigt Laila som stirrade på sin man som var i trans av våra fruars behandling. Laila var nu så kåt av det hon såg, snart stönade hon, det går det går. Kurt ökade takten, snart sprutade han, när det äntligen går för Laila är det otroligt skönt. Kurt rullade av , jag var genast där, när kuken gled in i hennes spermavåta fitta kände jag hennes orgasm som bara fortsatte. Nu var också Janne nära , han bara stönade , Maggan kan du ta min sats imunnen, det går snart. Eva sög för fullt på hans kuk men Maggan tog över, det gick direkt för honom. När Laila såg hur han sprutade Maggan full, det rann sperma över brösten, fick hon en av sina bästa orgasmer, hon kramade ur min kuk, det bara sprutade och sprutade. Jag rullade utmattad av henne, Kurt var genast i henne igen, hon hade fortfarande orgasm så hon tog gärna hans kuk. Vi andra låg och tittade på , dom knullade häftigt , så gick det för Kurt igen, Laila tittade på mig, tyvärr sa jag, är helt tömd. I går kväll fick jag sex fantastiga utlösningar, nu gav du mig en av dom bästa, det är för mycket för en gubbe i min ålder, jag är 57 år. Så lämnade dom oss, Maggan gick in i duschen igen, hon hade till och med sperma i håret, hon sa att Janne sprutade mycket. Vad har ni bestämt om nästa träff, undrade jag lite senare? Vi håller på att göra upp planer, ni får veta sen sa hon. Det tog nästan två veckor innan hennes fitta var okey igen, jag sa , det här går inte, jag vill knulla dig mellan våra möten. Det brukar vara fantastigt, jag viskar i hennes öra om när jag ser henne helt vild med andra kukar, hon får alltid orgasm när jag gör det. När vi var inne på tredje veckan sa hon en kväll, Eva och jag har pratat om olika variationer, nu är vi överens. Hur vill ni ha det undrade jag, hon bara log och sa , det blir en överraskning, men vi vill ha Göte, Janne, Kurt, du, grabben som var med förra gången plus killen som var äldst, 63 år. Jaha sa jag men Laila kommer ju också. Hon får vara med som reserv, hon brukar ju mest titta på sa min fru. Vi samlades på lördagen i vårt en liten bit från Stockholm, huset är stort , vi började med middag och några glas vin. Sen sa tjejerna , klä av er och sätt er i vardags rummet, vi kommer med mera vin. Där satt vi alla sex och snackade om vad dom hade hittat på. Så kom alla tre in med glas och flaskor, Maggan och Eva var nakna, deras vackra bröst gungade när dom böjde sig fram och serverade oss. Laila som är väldigt blyg i början hade bh och trosor , jag tror hon har komplex för sina små bröst, särskilt med Maggan och Eva som har fantastiska bröst. Där satt vi och väntade på vad de hade hittat på , vi var nu alla sex upphetsade när tjejerna gick omkring och gungade med brösten. Så sa Eva, ta två stickor, en lång en kort, Maggan och jag ska dra varsin. Den som får den kortaste får ta hand om Göte, som knullar lika länge som tre av er. Så blev det, Maggan fick Göte, hon suckade och sa till mig, du måste krama mina bröst när han knullar mig, då får jag större orgasmer, kanske jag kan få det att gå fort för honom. Vi hamnade i vår jättesäng, jag bad Eva att börja med den yngste som snart skulle få utlösning, han stirrade som förhäxad på tjejernas nakna bröst, jag såg hur det droppade från hans kuk, han var nära. Kom sa Eva till honom, han hoppade upp på henne, körde in kuken, det gick direkt. Nu var min fru i full fart med Göte, jag smekte hennes bröst, det började genast gå för henne, men Göte är den enda man som kan hålla sig när hon får sina orgasmer. Nu var Eva inne på sin tredje kuk, det går alltid fort för oss killar första knullet. Jag viskade till min fru, klarar du dig, jag vill knulla Eva nu, jag är jättekåt. Hon kunde inte svara, Göte kysste henne, hans mun var klistrad i min frus mun , jag skyndade mig upp på Eva körde in min kuk och knullade som en galning, jättekåt. Nu skrek Maggan och Göte i en gemensam orgasm, så fort han rullat av henne var Kurt där, han hade väntat på henne, Maggan är hans favorit. Så jag knullade hans fru, han knullade min, det blev för mycket för mig, jag fick en våldsam orgasm, otroligt skönt!Kurt sprutade strax efter mig, okey sa tjejerna, nu har alla killar fått första orgasmen, nu ska vi in i vardagsrummet för att dricka ett glas vin och vila. Jag tittade på 19 åringen som såg helt olycklig ut, han hade jättestånd igen, Maggan sa jag, ta honom innan vi går in, han kommer annars att spruta i soffan. Hon sa kom, han var på henne direkt men efter kanske tio sek sprutade han. Nu gick vi in och väntade på fortsättningen, tjejerna var tvugna att gå på muggen och torka bort sperma, så Laila som nu var kåt serverade oss, hon var också naken nu. Så kom min fru och Eva in och frågade, hur står det till med era kukar , klarar ni mera eller ska vi skaffa fler? Dom gick omkring oss, gungade med brösten, sträckte på sig, alla hade nu ståkuk igen, även den yngste som hade fått två utlösningar. Okey sa Eva, nu får ni dra ett nummer, det är bara 5 st, om inte Laila vill knulla Göte får han vänta till sist. Maggan kom med sin bh som är störst, där låg 5 papperslappar, men det var inga nummer, två av dem hade Maggans namn, två hade Evas namn. Den femte hade bådas namn, jag drog den, dom sa att jag fick vänta tills någon av dem knullat av sina två. Där satt jag med ståkuk igen och tittade på knullandet, Maggan fick 19 åringen ochJanne, Eva fick sin man Kurt och63 åringen. Kurt var ju inte så glad, han sa till mig, Eva kan jag knulla hemma, vi byter. Gärna sa jag, nu sprutade både den äldste och den yngste, Janne var genast inne i min fru, jag tog det lugnt med Eva för om jag sprutade före Janne var Kurt tvungen att knulla sin fru. Jag smekte hennes bröst och viskade , din man vill knulla min fru så vi måste ta det lugnt. Om det går för mig före Janne måste han knulla dig. Okey viskade hon, vi låg och kelade, jag tordes inte stoppa in kuken, jag var jätte kåt. Janne knullade som en kanin med min fru, men det gick inte för honom, jag började smeka hennes bröst och viskade till Kurt, gör så här, han lade sig på andra sidan, sög hennes ena bröst , jag smekte det andra, hon fick genast en av sina otroliga orgasmer, Janne sprutade direkt. Nu hade Göte knullat Laila länge, till slut sprutade han sin jättesats i henne, jag knullade nu Eva, men 19 åringen satt bredvid med stånd igen, jag drog mig ur hennes fitta, sa knulla nu. Så kröp jag på Laila som var slut efter Göte , sperman rann ur henne, Göte sprutar mer än någon annan jag känner. Hon låg med slutna ögon, helt slut, när jag körde in kuken sa hon nej inte mera. Hon öppnade ögonen, såg att det var jag som hon tycker om, sa försiktigt bara. Du är så full med Götes sperma så det går bra, du är välsmord viskade jag. När jag viskade till henne om när hennes man knullade min fru två gånger när hon knullade med Göte kände jag att hon började få orgasm, jag knullade sakta och viskade hela tiden i hennes öra, till slut kom hon i en fantastisk orgasm, jag också , vi fick en gemensam orgasm, otroligt skönt. Nu gick killarna in i vardagsrummet igen, alla tre kvinnorna behövde torka bort sperma, vad tycker ni grabbar frågade jag , jättebra, svarade alla. Nu kom våra fruar , nakna med mera vin, jag frågade om fortsättningen, ni får se sa Maggan, men Laila säger att hon inte klarar fler, Göte tog slut på henne Där satt vi med cigaretter och vin , Maggan och Eva gick omkring och visade sina vackra kroppar, kukarna började resa sig igen. Snart stod alla sex kukar rakt upp, Janne sa vad vill ni att vi ska göra? Först ska ni slicka oss till orgasm, alla sex ska slicka bådas klitoris, sen får ni veta vad som kommer, men var och en av er måste slicka tills vi får orgasm. Så bägge tjejerna lade sig på sängen, nu var vi lite blyga så Maggan sa till 19 åringen, börja med mig. Han kröp ner mellan hennes ben och började slicka och suga på hennes klitoris, som blir stor när hon knullar och är kåt. Samtidigt började 63 åringen med Evas fitta, han hade ju slickat fitta förut så Eva fick snart orgasm. Maggans yngling var ju oerfaren så innan han fick Maggan till orgasm gick det för honom, han sprutade sängen full. Du får vila sa Maggan , sen får du försöka igen, om du inte lyckas får du inte knulla. Nu var Janne där, snart stönade Maggan i orgasm, Kurt knuffade bort Janne och gav henne flera orgasmer. Göte hade nu slickat Eva till ytterligare orgasmer, nu var det bara jag kvar, jag sög försiktigt på hennes klitoris, jag förstod att den måste vara öm . Hon skakade snart av orgasm, jag slickade och sög , det gick hela tiden för henne. Nu skulle vi byta tjejer, men ynglingen hade ju inte lyckats, jag sa till honom, slicka Eva, hon har fortfarande orgasm. Han började slicka henne, hon skakade fortfarande av orgasm , som nu blev starkare. Så bytte vi kvinnor, när det blev min tur med min fru viskade jag till henne , hur ska ni klara det här, vi är nu stenkåta alla sex . Du får se viskade hon, sedan fick hon en av sina otroliga orgasmer, jag hade ju slickat henne i många år, jag visste vad hon tycker om. När alla hade slickat bägge till orgasm var vi ju jättekåta, men tjejerna sa vila igen. Så satt vi i vardagsrummet igen, kåta som kaniner. Tjejerna gick omkring med gungande bröst, vilket ju inte fick oss mindre kåta. Till slut sa jag , orkar ni knulla oss alla igen, vad ska vi göra? Då ringde det på dörren, Eva öppnade helt naken, där stod Lena, hennes man plus fyra unga killar till. Dom kom in, slängde genast av sig kläderna, killarna var i 20 årsåldern, Lena också. Det här har vi planerat tillsammans med era fruar, sa Lena , mina kompisar och min man vill knulla mogna kvinnor, efter förra gången har Erik , min man tjatat om ett möte med era vackra fruar. Maggan, Eva och jag har tänkt att alla ni sex får knulla mig allt vad ni orkar, min man och våra kompisar knullar era fruar, är det okey? Nu höll vi alla på att få kåtslag, Janne var först in med kuken i Lenas fitta, sedan Kurt, jag väntade, kollade på när Maggan och Eva blev knullade av ungdomarna. Det var en fantastisk upplevelse att se min fru bli knullad av killar, 30 år yngre än henne. Hon skrek ut sina orgasmer, det gick hela tiden för henne med dom unga kukarna. Även Eva skakade av oändliga orgasmer, jag var nu så kåt så när 63 åringen var klar, det gick fort Lena är 22 år, väldigt vacker, körde jag in kuken i henne. Hon hade små orgasmer, ungefär som om hon hade fjärilar i fittan, det var skönt, men jag förstod att hennes man och kompisar ville knulla våra fruar som är som vulkaner när det går för dem. Efter att jag sprutat i Lena satt jag bara och njöt av vad jag såg, min fru fick orgasm efter orgasm med dom unga killarna, även Eva stönade av orgasmer. Det visade sig snart att alla ville knulla min fru i första hand, antagligen för hennes stora bröst, och häftiga orgasmer. Alla fem ynglingarna hade nu tömt sig i henne och Eva, men dom var snart redo igen, jag förstod att deras fittor skulle bli ömma i fjorton dar igen , så jag lyckades komma in i Maggan när en kille var klar. Hur går det viskade jag, underbart med ungdomarna viskade hon tillbaka, kan du inte be dem suga på mina bröst? Jag drog mig ur, sa till grabbarna, om ni suger och smeker hennes bröst medan någon knullar henne får hon orgasmer som ni inte tror finns. Lenas man körde nu in kuken i henne, det var tredje gången i kväll. Två av de andra började suga på varsitt bröst, hon fick en av sina otroliga orgasmer, Lenas man sprutade direkt. Nu vart dom ännu vildare, dom sög brösten så hon bara skrek av orgasmer. Snart hade alla fem knullat henne fyra gånger var, dom fick inte nog, jag knullade Eva som dom övergivit, min fru har ju större bröst, häftigare orgasmer om någon suger på brösten, grabbarna visste inte att Eva är likadan. När jag tömt mig i Eva sa jag till dem, gör likadant med henne som ni gör med min fru så får ni känna himmelen när det går för henne, hon är som min fru, något mindre bröst men lika känslig, när någon slickar och suger på hennes bröstvårtor och en kuk är inne i henne får hon fantastiska orgasmer. Nu hade grabbarna lärt sig, dom var helt vilda , det gick gång på gång för alla fem, tre sög och smekte deras bröst medan två knullade dem . Jag satt en stund och tittade på, när min fru knullas blir jag så kåt, men nu förstod jag att hon skulle bli öm i fittan igen. Grabbarna var helvilda, så fort en sprutade var nästa där, jag lade mig bredvid min fru som hela tiden hade en kuk i fittan, jag viskade, klarar du av dem? Ja stönade hon det går hela tiden, jag tror jag svimmar. Grabbarna var helkåta, det var första gången dom knullade en mogen kvinna med stora fasta bröst och fantastisk kropp. Nu hade Lena knullat alla dom andra både två och tre gånger, hon började att bli slut. Till slut orkade ingen fortsätta, inte ens Göte eller 19 åringen, jag sa till Lena, kom får du se när min fru blir genomknullad av din man och hans kompisar. Dom använde stora sängen, det var ju två kvinnor, Lena var ju ensam tjej, jag bar henne till andra sängen, hon kunde inte stå , efter alla kukar hon fått. Där låg vi och tittade på när hennes man knullade min fru, Maggan var tydligen hans favorit. Jag kände försiktigt på Lenas fitta samtidigt som jag sög på ena bröstvårtan, hon stönade lågt, jätteskönt. När hennes man var på Maggan igen, kände jag att Lena började få orgasm, jag körde sakta in kuken i henne, nu var hon riktigt kåt, hon fick en orgasm som liknade Evas och Maggans, jag knullade henne sakta, när hennes man tömde sig i min fru igen, hon sa senare att han sprutade fem gånger i henne, fick Lena en våldsam orgasm, jag ökade takten snart gick det för mig, hon hade fortfarande orgasm, Göte stod bredvid med ståkuk igen, så fort jag drog mig ur var han där. Nu skrek Lena av kåthet, hon sa senare att det var det skönaste hon varit med om. Nu var vi alla slut, men Lenas man och två av hans kompisar knullade Maggan tre gånger till, jag tänkte, det dröjer nog ett bra tag innan jag kan knulla henne igen. Det stämde, det gick tre veckor innan hon ens kunde gå ordentligt, jag berättar nästa gång. .

Kommentera Eva och Maggan med sex killar