Besöket hos doktorn

Det här var för några år sen, jag var då 28 år. Jag hade varit med en äldre kille och jag hade blivit orolig för om jag hade dragit på mig någon könssjukdom. Jag fick en tid på mottagningen i stan och gick dit, det var många i väntrummet och alla satt nog och funderade på vad de andra var där för.
Efter en stund blev jag invisad till doktorns rum. Han var strax över 50 och såg bra ut. Han ställde en del frågor om vad vi hade gjort. När han fick höra att vi hade haft analsex så sade han att vi måste ta prover på allt, bara för att vara på den säkra sidan. Han erbjöd mig också kondomer till nästa gång, så man inte skulle behöva vara orolig, sen fick jag ta av mig på underkroppen och lägga mig på undersökningsbritsen.
Han sade åt mig att lägga mig på sida och puta med baken och dra isär skinkorna så att han skulle kunna komma åt ordentligt. När jag låg där med baken vidöppen kunde jag höra hur hans röst darrade, som av upphetsning, men vad skulle jag göra. Själv började jag känna små fjärilar i magen över hela situationen. Här låg jag med baken helt vidöppen utan att kunna se vad doktorn höll på med. Han var mycket noggrann och använde någon topsliknande sticka för att ta prover. Jag började bli kåt över att ligga där helt öppen. Jag tror att han märkte det för plötsligt så sa han att han måste nog göra ytterligare undersökningar. Själv vågade jag inte säga något för jag trodde att min upphetsning skulle märkas på rösten.
Doktorn sade något om att han måste smörja in min stjärt för att göra denna undersökning och att det nog skulle känna lite kallt en stund. Han tog på sig gummihandskar och tog fram någon tub ur ett skåp. Sedan började han smörja in stjärtskåran och hela vägen framåt. Det var kallt först, men nu var jag så kåt att jag hade svårt att ligga stilla på britsen. Han var mycket noggrann och han ägnade mycket tid till att smörja in anus. Han använde sina fingrar för att det skulle bli ordentligt smort -”så att det inte skulle göra ont när instrumentet skulle föras in”.
Efter en stund tog han fram något ur skrivbordet och lade det bakom mig på britsen. Han sade åt mig att flytta längre ut mot kanten på britsen. Nu var jag så kåt så han hade kunnat göra vad som helst med mig. Nu låg jag bara där och låt det hända. Jag hörde hur han öppnade upp en låda och hur han startade något som lät som en massagestav. -”Nu kommer det nog att kännas lite obehagligt en stund”, sade han. Jag kände hur denna vibrerande sak började trycka mot min anal. Försiktigt trycktes den in och doktorn lät den röra sig runt inne i mig. Det var inte annat än att jag började stöna.
Han drog ut maskinen ur min stjärt och så hörde jag hur han knäppte upp sina byxor och tog av sig dom. Sedan lät det som om han satte på sig en kondom innan jag kände något varmt och hårt mot stjärtskåran. Han särade på mina skinkor innan han började sakta trycka sig mot anus. Jag var nu så uppsmord att han lätt trängde in. Han gled in till roten i min stjärt och stannade till ett tag. Han smekte nu min stjärt och ner mellan benen och ägnade mitt kön en lång skön behandling. Jag var nu så blöt att det rann om mig.
Så började han sakta knulla min stjärt. Det hela var så upphetsande att jag knappt kunde tro det. Han smekte min mage och kön, så började han öka takten. Tillslut så knullade han mig så jag inte kunde ligga still på britsen. Han började stöna och så kände jag hur hans kuk började pulsera i mitt anus. Då började jag komma, för första gången så kom jag av att bli rövknullad. Doktorn stelnade till och stannade kvar i mig, när kuken hade slutat pumpa sperman så drog hans sig ur mig. Han räckte mig en ask med näsdukar och försvann iväg på toaletten. Jag lyckades torka bort nästan allt glidmedel innan han kom tillbaka. Han tog på sig sina kläder och lät mig använda toaletten. När jag kom ut igen så hade han snyggat till mottagningen och och skrivit ut recept. Jag skulle absolut komma på återbesök inom tre veckor sade han och gav mig en lapp med ett datum. Det är svårt att låta bli sådana återbesök…. Men det är en annan historia….

Rösta på Besöket hos doktorn:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (60 röster, snitt: 3.15 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

2 svar to “Besöket hos doktorn”

  1. Pia:

    Mycket trevligt att läsa, synd bara att den var så kort.

  2. filip:

    jävligt bra!!

Kommentera Besöket hos doktorn