Tess

Den dagen hade hon ett par tighta Ljusblå jeans som satt fint runt hennes härliga ben och fångade in hennes runda, mjuka bak på ett underbart lockande sätt. Under den öppna svarta munktröjan visade den vita figursydda toppen stolt upp de unga uppnosiga brösten och det kortklippta mörka håret ramade in hennes svagt solbruna och söta ansikte på ett sådant sätt att jag bara vill ta tag i henne och ge henne en varm blöt tungkyss där på plats.

Det var inte första gången jag gled iväg i mina fantasier om Tess inte. Min kompis Markus tyckte det var störtlöjligt. Hon hade ju rykte om sig att vara dum i huvudet och på varje kille hon kunde hitta. Men vad brydde jag mig om det. Flertalet gånger hade jag sett i mitt inre hur mina händer greppar de fylliga mjuka höfterna och trycka in min stenhårda kuk i henne bakifrån så långt tills inte fanns någon luft kvar allsemellan oss.

Jag tillhör då kategorin att jag aldrig trodde jag skulle vara otrogen. Otrohet är i mina ögon ett tecken pås svaghet och inget man gör så länge man var lycklig hemma. Vilket jag är. Jag har haft samma tjej i 2½år och inga planer på att byta. Av en tjej som inte bara tillfredsställer mig i sänghalmen utan mentalt också. Men vilken kille tänker inte “tänk om”? Alla tänker någon gång på andra tjejer. Och Tess var min “tänk om”.

Jag kunde se det framför mig hur jag såg henne ut på krogen en fredag eller lördagkväll. Hon skulle inte vara ute efter något speciellt mer än att bara ha skoj och pga det inte direkt klätt upp sig utan vara klädd i blåa jeans och en vit topp. Jag skulle försöka skapa ögonkotakt titt som tätt utan lycka tills plötsligt vi stirrade rakt på varandra. Jag skulle bli lite nervös, trots allt kan jag ju vara en ganska stor fegis ibland.

Men hon skulle inte titta bort utan istället komma fram och undra om vi inte skulle dansa. Först på behörigt avstånd, men sedan mer och mer avslappnat. Sen skulle hon ställa sig med ryggen till mig, böja sig fram med händerna på knä och svanka mot mig med sexiga rörelser. Jag skulle då ta det stora klivet och fatta tag i hennes höfter och följa med i takten. En aning till leende skulle synas när hon sneglade över axeln på mig innan hon reste sig uppp och trycka sig mot mig. Mina händer skulle glida från höfterna ut på hennes mage, strax under brösten, och jag skulle inte försökte dölja för henne att jag redan var halvstyv. Hela tiden i takt med musiken.

Efter en stund stod vi och dansade ansikte mot ansikte, med hennes fingrar smekande min nacke och mina händer på hennes saftiga bak. Ska vi gå? skulle hon fråga. Jag skulle bara stirra chockat ner in i hennes ljusblå ögon och nickat sakta. Hon tar min hand och leder mig genom det trånga dansgolvetoch ut i den friska sommarluften.

När vi kommer halvägs hem till henne drar hon in mig på en bakgård och drar mig tätt till sig och kysser mig vilt. När jag känner hennes fingrar i min hårbotten är jag mer än halvstyv och mina händer smeker hennes rygg från nacken ner till hennes bak och klämmer till. Ett stön hörs från henne och hennes hand hamnar på mitt skrev. “jag är kåt!” viskar hon i mitt örat och nafsar till på halsen innan hon börjar knäppa upp mitt bälte. Plötsligt inser jag vad som håller på att ske och när hon ser att jag oroligt ser mig omkring mot huset upplyser hon mig att hon känner de som bor där och att de inte är hemma.

Min oro försvinner snabbt undan när hon snabbt sätter sig ner på huk och drar fram min stenhårda lem. Den svala sommarbrisen som träffar min kuk får mig att rysa till. Hon tittar upp mot mig och börjar leende att smeka mig. Jag är dålig på att skryta om mig själv men jag har fått höra av mina flickvänner att jag är stor. Tess verkar inte varanågot undantag utan när hon tittar ner och ser min kuk växer hennes ögon gillande och hon börjar vrida handen samtigt som hon runkar mig. Hennes hand känns så underbart mjuk och skön där den sakta drar fram och tillbaka längs med hela kuken från topp till rot. Men det var inget mot vad hennes läppar och mun kändes. Varm och blött tar hon toppen i sin mun och slickade på mitt ollon och jag stönar i välbehag. Hon suger till hårt och glider sedan sakta upp och ner längs halva min pulserade kuk med sin mjuka hand tätt följetåg. Hennes tunga leker vant runt hela min tjocklek och jag känner att jag kommer spruta om hon inte slutar.

Jag drar upp henne så häftigt så att kuken formligen ploppar ut. Nu är jag så kåt och oberörd av var vi är att jag bestämt trycker henne mot husväggen och lyfter upp hennes armar över hennes huvud samtidigt som jag kysser hennes hals. Jag känner hur hennes andhämtning blivit tyngre och hur hon vrider sig i välbehag när jag nafsar på hennes bröst genom tyget. Min stora hand håller fast båda hennes handleder medans den andra smeker hennes nävestorabröst och när jag hittar hennes vårta och klämmer till stönar hon till högt. Jag väser på ett låtsassurt sätt i hennes öra att jag tycker det är orättvist att jag står halvnaken medans hon fortfarande är fullt påklädd. Hon svarar inte utan bara slänger sitt ena ben runt mig, eftersom jag fortfarande håller hennes händer, och pressar oss samman igen och kysser mig hårt.

Jag släpper hennes händer och knäpper slarvigt upp hennes jeans och drar ner dem till marken. Hon skulle ha ett par röda spetstrosor på sig och jag nafsar och smeker hennes ben längs med hela längden. Jag smeker sakt över trosan och viker den åt sidan blottar hennes fitta som var ansad med bara en mörk sträng. Med ett finger, glider jag upp och ner längs med den genomblöta skåran och när min fria hand klämmer till hennes runda nakna röv slänger hon upp sitt lår på min axel och trycket in mitt ansikte mellan sina ben. Jag särar hennessvullna läppar och äter henne hungrigt och ivrigt. Jag hör ett svagt prassel när den vita toppen träffar busken bredvid oss och utan att sluta massera hennes klitta med två fingrar ser jag upp på hur hon blundar hårt med öppen mun, drar ner den matchande bhn och börjar massera sina ståtliga bröst. När jag försiktigt glider in med två fingrar i hennes drypande hål ger hon ifrån sig ett kort skrik innan hon får upp handen och nyper till på vårtan. Allt eftersom jag ökar takten med fingrarna börjar jag också slicka hennes klitta igen och jag hör på Tess att hon är nära. Då börjar massera henne g-punkt och plötsligt känner jag hennes händer pressa mitt fram mitt huvud och med höga stön börjar hennes kropp vibrera och rycka i en härlig orgasm. Vissa kan få fler än en orgasmpå en gång så jag fortsätter slicka och fingerpulla henne och hon kommer inte bara en gång till utan två gånger till!! Krampaktigt kipar jag efter luft eftersom hon, nu är helt röd i ansiktet med brösten hävande häftigt upp och ner, pressar mitt ansikte mot sin krampande fitta med sitt ben.

När jag välkommer loss ställer jag mig upp, håller om henne och kysser henne mjukt. Jag är fortfarande otömd och kåt och med munnen dränkt i fittsaft får jag en plötsligt bild av Tess i en trekant med en annan tjej på vårt jobb och jag känner hur det rycker i kuken på nytt. Jag tar tagi hennes skinkor och lyfter upp henne på höften och lägger ner henne på rygg ovanpå trädgårdsbordet. Hon rycker till när den kalla daggen träffar hennes rygg. Hon andas fortfarande ganska häftigt och synes av hennes uppnosiga bröst får mig att smeka upp längs hennes mage och nå upp till brösten. De var precis lika fasta och lena som jag tänkt mig och jag skulle berätta för henne hur kåt jag blev av att se henne ligga där i bara underkläder på någon annans tomt. Hon skulle le och lägga sina händer på mina och klämma ihop brösten. Men ena hand skulle sedan försiktigt smeka över hennes klitta och fitta igen. Tills jag såg hur hon sakta började jucka emot och röra på läpparna. Jag skulle fråga vad hon sa och hon skulle mumla lite högre, jag skulle fråga igen och igen tills hon rycker upp ögonen och högt och tydligt med sug i blicken beordrar mig att knulla henne. Jag kunde se det framför mig hur jag tittar ner och ser hela min kåta kuk pressas in i hennes kåtgrotta så hon stönar högt och böjer huvudet bakåt. Hur jag med ett fast grepp om hennes ben i 90 grader i jämn takt börjar knulla henne. Jag stönar i takt med henne och hennes händer jobbar febrilt med sina bröst när jag ökar takten och hör det klatchande ljudet när mitt skrev träffar hennes hud. Jag kan inte kontrollera mig längre och knuller henne hårt där på bakgården. Jag stönar ut att jag snart kommer och det enda jag får som svar är: Ja! Ja! Ja! Ja! Min orgasm formligen exploderar och jag pumpar okontrollerbart gång efter gång och fyller henne i vad som känns som en evighet.

Utmattad lutar jag mig fram och tar en av hennes bröstvårtor i min munnen och suger till. Hon andas tungt och smeker genom mitt hår. Så ligger vi en stund och klär sedan på oss. Solen hade börjat titta fram nu och tätt intill varandra fortsätter vi hem till henne där vi skulle stanna inne resten av dagen och fortsätta våra lekar. . .

By Nilp

Rösta på Tess:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (13 röster, snitt: 2.54 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Tess