Sex för tre

Jag kom hem från jobbet en fredag kväll, det var min tur att stänga. Jag möttes av min man Anders, som talade om att han kört barnen till mormor och morfar, för vi skulle bort i kväll. Jag kände mig lite sliten och undrade vart han hade tänkt att ta med mig. -Vi ska hem till Micke och bada bastu. Genast kände jag mig mycket piggare, det är så skönt att bada bastu. Anders hade packat i ordning en väska, som han bar ut till bilen, vi skulle sova över. Jag fick en cider och gick in i duschen för att fräscha till mig efter jobbet. När jag kom ut var allt färdigt, det var bara att åka.

När vi kom fram åt vi lite och sedan gick Micke och satte på bastun. Medan vi väntade på att den skulle bli varm satt vi runt köksbordet och pratade, det var en väldigt lättsam stämning, som det alltid är när vi tre umgås, det finns alltid en sexuell underton i allt vi säger.
-Nu är det nog varmt, sa Micke och började klä av sig, jag och Anders följde genast hans exempel.

Vi gick in och satte oss, genast började det pirra lite mellan benen. Jag har fantiserat ett tag om trekant med två killar, Anders vet om min fantasi för vi har diskuterat det ett par gånger.

Det började bli varmt, så vi hällde kallt vatten på varandra. Jag rös till när vattnet rann ner mellan mina stora bröst och mina bröstvårtor blev genast hårda. Jag såg att killarna upptäckte det och smålog lite, jag älskar den här uppmärksamheten.
-Jag ska hämta en ny cider, sa jag och reste mig upp. Det var skönt att komma ut en stund, för jag började bli väldigt het nu och jag visste inte hur kvällen skulle fortsätta, det var ingen idé att bli för upphetsad, om jag ändå inte skulle få något. Jag har fått hört att jag är översexuell och en nymfoman, men jag kan väl inte hjälpa att jag älskar sex.

När jag kom tillbaka från köket, hade killarna gått ut för att svalka sig, jag öppnade ytterdörren och gick ut till dem. -Blev det för hett för er där inne, frågade jag lite tvetydigt. Det var härligt att titta på dem, där de satt på gräsmattan utanför huset, för även om jag och Anders har varit tillsammans i 12 år, så tycker jag fortfarande att han är så otroligt sexig.
-Jag går in igen, sa jag och smet in genom ytterdörren innan de hann se att det hade började rinna till mellan benen på mig.

Jag hann bara sitta själv i någon minut, innan de kom tillbaka. Jag satt så de hade fri insyn när de öppnade dörren. De tittade på varandra och gick upp och satte sig på varsin sida om mig Innan jag hann reflektera över vad som höll på att hända, så kände jag två händer på mina lår. Sakta började de smeka uppåt och jag kunde inte annat än att stöna högt. Skulle min fantasi bli verklighet ikväll?
Händerna letade sig längre uppåt och till slut hade de hittat mina bröst. Det var en helt otrolig känsla att känna två par händer på upptäcktsfärd över min kropp. Anders böjde sig framåt och slickade ytterst försiktigt på min bröstvårta, det var endast yttersta spetsen på tungan, som snuddade vid mig och jag ryste till av välbehag.

7 svar to “Sex för tre”

 1. Nilsson Nils:

  Vad hände sen.Lite kort o skön inledning men det hände väl mer.Det var ju bara en början de skönaste kom inte med.Fortsättning på texten kom till sexet.

 2. PL:

  Utmärkt inledning, var är fortsättningen?

 3. Pilska Paret:

  Vi är ett par som faktiskt brukar ha trekanter ibland. Då och då tar vi in en extra kille men oftast sker det tillsammans med min flickvänns älskarinna. Vi brukar också blogga om vårt sexliv. Ha det gott.

 4. Den kåte:

  Väntar på fortsättning om hur du lät männens kukar få bada i din “bastu”.

 5. Anonymous:

  Det blev en miss, jag skulle ha lagt ut hela novellen samtidigt, men något gick snett. Fortsättning kommer i novellen Sex för tre, fortsättningen.
  Hoppas ni har överinseende med denna miss.

  Skön läsning
  Ego boost

 6. Den kåte:

  Nå, kunde Anders och Micke ge dig vad du både önskade och så väl behövde, kuk hela natten.

 7. Uffe2:

  Nice

Kommentera Sex för tre