Två kåta tvillingar i trekant

Det var en sen kväll när tvillingarna Isabella och Patricia gick hemåt efter en kväll ute på stan med vännerna. Båda två var lite havlfulla och vinglade fram skrattandes och nöjda med kvällen. Plötsligt hörde de steg bakom sig och de vände sig skrämda om för att se vem det var. Personen som kom bakom dom var den enda personen de kunde se på den mörka gatan och båda flickorna blev skrämda.
”Hallå! Vänta!” ropade killen.

Isabella kände direkt igen rösten, det var ju bara deras granne Robert. Flickorna stannade till och vänta på Robert som kom halvspringandes.
”Jag tyckte väl att det var ni. Är ni på väg hemåt? Bra, jag med. Då kan vi slå följe, det är ju inte så bra om två så söta och unga tjejer går ensamma i mörkret” sa Robert så fort han hade kommit fram till tvillingarna med ett leende lekande på läpparna.
De började sakta vandra hemmåt och pratade om allt möjligt. När de kom fram till sina hus och skulle säga godnatt tog Patricia mod till sig och frågade om inte Robert ville följa med in i deras hus, deras föräldrar var inte hemma och de kunde nog bjuda på en eller två drinkar.
Robert var 18 år och, tyckte Patricia, väldigt snygg och hon visste att även Isabella tyckte att Robert såg bra ut. Hon hade aldrig vågat fråga den 18-åriga och två år äldre Robert detta om hon inte hade haft all den alkohol i kroppen som hon hade, men Robert, som även han var full, sa direkt ja. De tre tonåringarna gick in i villan och hamnade snart i soffan med varsin drink i handen. Robert satt i mitten och snart märkte han att Isabella tryckte sig mot honom.
”De var verkligen snygga dessa två tvillingar” tänkte han. ”Båda hade rödlätt, krulligt hår som gick ner till axlarna, stora bröst och vältränade kroppar”
Han märkte att det började spänna nere i byxorna och han hoppades att det inte syntes. All alkohol de hade i kroppen gjorde att deras rörelser inte var så kontrollerade och några gånger slog de ihop huvuden eller armar med varandra. När Robert skulle böja sig fram för att ta sitt glas som stod på soffbordet råkade han så slå till Patricias glas och hon spillde olyckligtvis på hans byxor, rakt på erektionen som levde i byxorna. Den pinsamma scen som följde resulterade i att Patricia snabbt drog av Robert byxorna och började torka dom med servett, detta var innan hon kom på vad hon egentligen hade gjort.
”Hjälp, jag drog av honom byxorna!” tänkte hon snart
Robert visste inte vad han skulle göra och han sneglade därför på Isabella som satt brevid honom i soffan. Hon hade sin blick riktad rakt ner på hans kalsonger och han såg något i blicken, men han visste inte vad det var. Robert följde hennes underliga blick och där nere kunde han se de vita kalsongerna som hade blvit helt genomskinliga av den spillda drinken och under den hans enorma kuk. Han visste att han hade en mycket stor kuk, men så här stor trodde han verkligen inte att den kunde bli. Robert drabbades av panik och visste inte vad han skulle göra, men han hann inte skämmas länge förrän situationen löste sig. Isabella böjde sig ner, drog fram hans kuk ur kalsongerna och började runka den.
”Åå gud, jag har aldrig sett en sån vacker och stor kuk. Jag undrar hur det känns att få den upp i fittan!”
Robert blev helt chockad. Att hon vågade göra sådär. Vilka underbara tvillingar!
Patricia hade vid det här laget släppt byxorna och satt nu på knä mellan Roberts ben och hjälpte sin tvilling med att runka hans enorma erektion. Patricia drog ner förhuden långsamt och Isabella stoppade in det pumpande ollonet i sin mun och började slicka på det.
”Ååå, du måste smaka Patricia” utbrast hon.
Patrcia förde då sin mun mot Roberts kuk och slickade längs kuken upp till ollonet där hon mötte Isabellas tunga och började slicka på ollonet och även Isabellas tunga. Isabella förstod att det nu var Patricias tur att smaka på Roberts ollon och svälja hans försafter så hon slickade sig nedåt på kuken och behandlade hans pung med sin tunga. Robert, som först hade blivit väldigt överraskad av den oväntade utvecklingen började nu njuta och stöna och snart såg han att båda flickorna hade den ena handen på hans kuk och den andra på sin egen fitta så han frågade helt enkelt:
”Kan ni inte pulla varandra istället?”
Flickorna tittade då varandra djupt in i ögonen och sedan log de.
”Visst, vi gör allt tillsammans. Eller hur Isabella?”
”Mmm, och någon gång borde vi väl pulla varandra”
Sedan började de trycka in sina fingrar i den andras fitta. Isabella tryckte in fyra fingrar i sin systers fitta och drog dom ut och in ur fittan och snart var hela hennes hand fylld av fittsaft. Hon drog sedan ut handen och stoppade in ett finger i Roberts mun så att han skulle få smaka på Patricias safter.
”Visst samkar det underbart” frågade hon sedan Robert
”Verkligen, ge mig mer” svarade han och snart hade han slickat på alla Isabellas fingrar.
”Jag vill ha mer fittsaft” sa han när det var slut på fingrarna.
Patricia la sig då ner på rygg under Isabellas dyblöta fitta och slickade i sig all saft som rann och droppade från det blöta fjuniga håret. När Patricia låg där såg hon att Isabella inte var helt rakad men hon var dock trimmad och klippt och hennes fitta såg väldigt vårdad ut. Hon undrade vad Robert skulle gilla mest. Isabellas lite håriga fitta eller hennes egen helt renrakade. När hon hade fått ganska mycket saft i munnen reste hon sig upp och tryckte in sin tunga i Roberts mun samtidigt som hon spottade in sin systers starka fittsafter i hans mun.
”Ni är verkligen underbara!” utbrast Robert.
När Patricia stod med sin tunga i Roberts mun sökte sig sakta hans hand ner längs hennes nakna mage. Han smekte sakta den mjuka huden ovanför hennes renrakade, blöta öppning. Plötsligt tog han tag om hennes klitoris och började massera den och samtidigt tryckte han in några fingrar i hennes hål, in i hennes mjuka och varma grotta. Patricia drog då ut sin tunga ur hans mun och tittade honom djupt i ögonen. Hon såg att han var oerhört kåt och hans blick sa att han bara ville ha mer fitta och sex. Hon tog då Roberts oerhörda lem från systerns mun, som protesterade men ändå aktade sig med hans försafter rinnandes ner längs hakan ut ur munnen, och satte sig ner på den med ryggen mot Robert. Han var så oerhört stor och lång att det nästan gjorde ont i Patricias fitta, men hon sjönk långsamt ner över kuken ända tills hans blöta ollon stötte mot hennes botten. Då började hon snabbare och snabbare att rida honom samtidigt som Isabella nu hade flyttat sig uppåt i soffan där hon sög på Roberts tunga och tryckte upp sina bröst mot hans ansikte och mun för att han skulle suga på hennes bröstvårtor. Hon ställde sig snart upp och tryckte sitt kön mot Roberts mun. Robert började direkt att slicka henne. Han blötte ner hennes klitoris och tryckte in sin tunga i hennes öppning, inne mellan blygdläpparna. Mot sin tunga kända han det välansade håret och tanken på att alla safter skulle stanna på hårstråna gjorde nästan att han kom.

”De var verkligen hårda, fina och fasta, Isabellas bröst” tänkte Robert när han masserade dom samtidigt som hans tunga utforskade hennes kåta kön.
Patricia började rida honom allt snabbare och stönade väldigt högt och han förstod att snart skulle hon komma. Han la då en hand på hennes klitoris och smekte den och mycket riktigt kom Patricia väldigt snart. Hon skrek ut i vällust och hennes fittmuskler kramade om hans hårda kuk.
”Faan vad skön du är Robert!”
När Robert trodde att hon hade kommit och ville gå av honom vände hon sig om och började, till hans förvåning, att rida honom snabbt igen och snart skrek hon ännu en gång och den här orgasmen var fantastiskt lång. Efter dessa två orgamser var Patricia helt slut och hon la sig på golvet helt utmattad. Robert tittade nu ner på hennes fitta och han såg att hon var helt renrakad och att hennes klitoris var stor och röd av upphetsning. När han tittade på den blöta fittan såg han att safterna pumpade ut ur henne och att det hade bildats en liten pöl under henne på mattan. Han avbröts i sina tankar av att hans erektion kallade på honom och han kände att han ville komma och han vände sig mot Isabella. Isabella log mot honom.
”Jag vill att du tar mig bakifrån” sa hon sedan.
Hon vände sig om la sina händer på soffan och lyfte upp sin vackra bak i luften.
”Kom och knulla mig då!”
Robert kunde se hennes fitta bakifrån och det var verkligen en syn det. För honom fanns det inget mer upphetsande än att se en tjejs fitta bakifrån. Fittan glänste av alla safter och han såg några pärlor som droppade från hennes röda fjun.

Isabella såg Robert stå någon meter bakom henne med sin grymt stora kuk framför sig och hon såg sin systers safter som droppade ner från kuken. Hans ollon glänste i ljuset från lampan och hon såg att lite safter hade runnit ner längs kuken till håret ovanför erektionen. Han var rakad runt kuken, men han hade lämnat lite hår ovanför den som han hade klippt. Kuken var verkligen vacker. Hon måste verkligen få känna den i sig snart.

Isabella verkade tycka att han var lite långsam, för nu kunde han se att hon hade börjat ta på sig själv bakifrån medan han bara stod där och stirrade. Han skyndade sig då fram förde sin kuk mot hennes röda fitta. Han lät ollonet nosa försiktigt på hennes öppning och han drog sakta kuken upp och ner längs med hennes fåra. Sedan drog han långsamt bort kuken från fittan och han kunde se en smal tråd av safter binda ihop hennes fitta med hans kuk. Sedan runkade han några gånger snabbt och förde sen in den stenhårda och stenkåta erektionen i hennes lika kåta fitta. Hon var trång, men han gled ändå ganska lätt in i fittan tack vare att hans kuk var alldeles blöt att Patricias safter. Han tryckte in hela sin kuk i fittan och det kändes nästan som om den sög in honom i henne. Sedan började han glida ut och in ur henne och hennes stön blandades med hans. Han sträckte fram en hand och började smeka hennes mjuka bröst och hon stönade allt högre. Han ville så gärna komma, men kände samtidigt att han måste gen henne några orgamser först och saktade ner på knullandet och började istället massera hennes klitoris allt intensivare. Han drog ut kuken ur henne och masserade hela hennes fitta med sina händer och sin kuk och hon stönade allt högre och högre. När han sedan förde in hela jättekuken in i henne igen snabbt kunde hon inte hålla sig längre och hela hennes kropp rykte krampaktigt till i en orgasm som var lång som tre orgamser tillsammmans i vanliga fall. När hon hade kommit tog hon långsamt ut hans kuk ur hennes fitta och böjde sig ner mot kuken och sög på den en stund. Robert blev helt chockad, den var ju dränkt av hennes egna safter. Hon lekte en stund med sin tungspets på hans ollon och han kände att han kom allt närme och närme tillfället då den fontän av sperma som han hade samlat i kuken skulle spruta. Som om Isabella kunde läsa hans tankar slutade hon tvärt suga honom.
”Du ska spruta i min fitta, inte nu” sa hon samtidigt som hon log. Sedan vände hon sig om och förde ännu en gång in hans stånd i hennes fittöppning. Även denna gång tog han henne bakifrån, men denna gång hade hon ett ben vilandes över hans lår och han kände att fittan hade öppnats ännu mer nu. Han börade jucka allt snabbare och Patricia, som nu hade lämnat sin plats på mattan, tog tag om roten på hans kuk och masserade den samtidigt som han knullade Isabella. I denna ställning kunde han inte hålla sig längre och snart sprutade hans vita saft in i hennes kropp och fyllde hennes fitta. De häftiga rörelserna gjorde att hans erektion åkte ur hennes grotta och halva satsen hamnade på hennes skinkor och i hennes svank. Det här var så skönt för Isabella också att även hon kom nu ännu en gång. Hans orgasm kändes igenom hela kroppen. Han tog tag om hennes höfter och tryckte dom mot sig och han kom längre in i henne än han trodde det var möjligt. Han föll sedan ner på golvet i ren utmattning med Isabella leendes brevid sig. Hans kuk stod fortfarande och Patricia närmade sig nu långsamt. Hon la sig ner på mage och sög i sig all den sperma som han hade på kuken. Sedan satte hon sig upp och gränslade honom ännu en gång tills hon kom igen. Medan hon grenslade honom tittade Robert på Isabellas rödhåriga fitta och han såg sina egna safter rinna ut ur den. Hennes röda hår var knappt rött längre, utan vitt och fullt med sperma. Detta gjorde honom så kåt att han sprutade ännu en gång, denna gång i Patricias renrakade, mjuka fitta samtidigt som Patricia kom.
”Får jag sova här i några dagar, medans era föräldrar är bortresta” sa Robert något senare med slutna ögon och ett leende på läpparna. ”Någon måste ju ta hand om er”

Och det var precis vad Robert gjorde under de dagar som de tre var ensamma i huset, dock inte på det sätt som tvillingarnas föräldrar skulle ha velat att deras döttrar blev ”barnpassade”.

Rösta på Två kåta tvillingar i trekant:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (48 röster, snitt: 3.83 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

2 svar to “Två kåta tvillingar i trekant”

  1. Sxns:

    Herregud, vilken bra sex novell sånna vill man se mer av kan du inte skriva en till novell om vad som hände under dom dagarna?

  2. Hårny:

    Rakad = vårdad? Nä det hade väl inte börjat växa på tösen ännu!

Kommentera Två kåta tvillingar i trekant