gruppsex med min fru och många män

Efter vår senaste orgie, först på sexklubbens jubileum, sedan hemma hos oss hade Maggan, min fru ont i fittan några dagar. Hon sa att det blev för många som knullade henne, hon ville ta det lite lugnare. Så vi började träffa några som vi lärt känna på klubben varannan lördag hos oss. Det var Laila, hennes man Janne och Eva som var nymfoman samma som min fru. Evas man åkte till klubben när hon kom till oss. Han hämtade henne när han knullat i från sig där, men varje gång han kom ville han knulla Maggan innan dom gick hem. Så höll vi på några månader, jätteskönt. Vi var 7 killar med Janne och mig, tre tjejer, så det gick ganska bra. Men som sagt, Eva och Maggan fick aldrig nog, så Janne och jag snackade om kanske en kille till. Hans fru Laila brukade bara klara några kukar, sedan ville hon bara titta på. Dagen före nästa träff ringde han mig och sa att dom anställt en ny kille på hans jobb. Han var bara24 år men han skröt varje lunch om att han kunde knulla sin fru flera timmar, han sa att han kunde kontrollera sin utlösning. Janne hade redan frågat om han var villig att bevisa sin kontroll, ja sa han, inga problem. De kom på lördagskvällen, vi drack dom vanliga groggarna, sen åkte kläderna av. Vi hade inte sagt något till dom andra om Göte som han hette, så Maggan frågade mig , vem är han, jag berättade om vad han skrutit om för Janne. Okey sa hon, vi ska testa honom. Du kan väl ta honom först bad jag, vi kan titta på och se om han klarar dig utan att få utlösning. Du får ligga bredvid och smeka mina bröst så det går mycket för mig sa hon . Jag sa till de andra, ni får börja med Eva så länge, Laila ville titta på tills hon blev kåt. Göte var inte så stor, kanske 175 cm, hans kuk som nu hade jättestånd, var lika stor som min, jag är 185 cm lång. Han frågade mig om han kunde knulla henne direkt, Eva hade redan sin första kuk i sig. Han trängde in i Maggan och började knulla henne, jag smekte hennes bröst så hon kom genast. Göte fortsatte knulla henne vilket ingen jag kände klarat när det går för henne. När hon får orgasm känns det som kuken blir mjölkad. Jag tänkte , alla vi andra kanske måste nöja oss med Eva och Laila, Eva var nu inne på sin tredje kuk, hon bara gnydde av sina orgasmer. Jag tog ett bröst i munnen och sög, Maggan fick orgasm igen, hon bara skakade. Då skrek Göte rakt ut, han fick en utlösning i min fru som han senare sa att han aldrig haft förut. Janne som låg bredvid och tittade på var genast inne i henne så jag smekte Laila och frågade om det var dags. Alltid när hennes man knullar min fru går det för henne. Kom sa hon där hon låg och tittade på sin man som ivrigt knullade min fru. Försiktigt började jag knulla henne, snart kände min kuk hur hennes fitta började krama min kuk, hon började få orgasm. Förvånat såg vi hur Götes kuk nu hade jättestånd igen. Det var fortfarande en kille kvar som väntade på att någon skulle bli ledig, så jag viskade till Laila, kan du ta Göte. Nej sa hon jag vill knulla med dig först, du är så skön. Nu blev min fru ledig så killen kastade sig över henne, vild av kåthet. Eva fick nu en jättesats sperma i sig, Göte slet bort killen och knullade henne som en kanin. Laila och jag hade nu fått orgasm samtidigt så vi låg där och tittade på. Jag kände kuken resa sig igen när jag såg dom knulla som besatta. Maggan var nu ledig igen så jag bad Göte att flytta till henne, jag ville knulla Eva. Okay sa han, drog ut sin kuk ur Eva och började knulla min fru igen. Så trängde jag in kuken i Evas spermafyllda fitta, vi knullade sakta för jag ville se vem av oss som kom först. Eva var nu så kåt, hennes orgasmer kom hela tiden, så jag tänkte på allt annat så det inte gick för mig. Janne och en av dom andra låg nu på varsin sida av Maggan och sög på varsitt bröst, hon fick häftigare orgasmer hela tiden. När jag kände , nu går det skrek Göte igen, han fick en våldsam utlösning i Maggans fitta, hon var tvungen att gå på toaletten för att torka bort det mesta. Hon sa när hon kom tillbaka att hon aldrig varit med om något liknande, hon hade ju fått många spermasprut i sig , men det här var rekord. Nu behövde vi alla vila, vi gick till köket för en grogg. När vi satt där så tittade jag på dom andras kukar som var lite slaka, men Götes var helt uppe igen. Jag frågade tjejerna , vem som ville knulla honom, vi andra ville vila lite till. Det får Eva göra sa Maggan, han har knullat mig två gånger, det känns som fyra med er andra, när han sprutar så mycket får jag orgasm så jag nästan svimmar. Så Eva och Göte gick tillbaka till sovrummet, snart hörde vi Eva skrika ut sin orgasm, strax efter kom Göte. När dom kom tillbaka till köket frågade vi Göte hur han kunde få stånd så fort. Han berättade att hans fru var den enda kvinnan han knullat, hon var tydligen frigid, det gick aldrig för henne. När han nu knullat Maggan och Eva, som båda får enorma orgasmer förstod han vad han missat. Nu var han slak efter alla orgasmer, vi andra 7 var redo igen. Jag knullade sakta med min fru, frågade henne vad hon tyckte om Göte. Bra sa hon, men ska han vara med på våra träffar måste vi hjälp av en tjej till. Eva tycker som mig, vi har fullt upp med Göte, det blir för mycket för oss och Laila gör ju inte så mycket. Nu kunde jag knulla länge så jag drog mig ur så en annan fick knulla. Det är jätteskönt att ligga mellan Maggan och Eva när dom knullar för fullt. Bägge tjejerna har känsliga bröst, jag smeker bådas bröst vilket ger dem häftigare orgasmer. Nu var Göte jättekåt igen så jag bad Laila knulla honom, så vi andra fick knulla Maggan och Eva. Om Janne knullar Maggan kan jag knulla Göte. Jag hjälpte Maggan med en av hennes stora orgasmer genom att suga på ett bröst medan Janne sög på det andra. Det gick direkt för killen som knullade henne, Janne var genast där men jag bad honom, ta det lugnt, Laila ska knulla Göte, men som du vet går det bara för henne när hon ser dig knulla min fru. Göte var nu inne i Laila, som låg där och såg på sin man knullande min fru. Laila började få orgasm, Göte kände det, han ökade takten. Så gick det för Janne och min fru samtidigt. När Laila hörde dom skrika ut sin gemensamma orgasm fick hon en av sina otroliga orgasmer, Göte sprutade direkt. Eva låg där helt slut, jag var den enda nu med ståkuk så jag körde in kuken i hennes genomblöta fitta. Hon var så slut att jag höll på länge smekte brösten som är lika känsliga som Maggans. Till slut gick det för henne, jag sprutade samtidigt. Nu var vi alla utknullade, vi satte oss i köket med varsin grogg. Till och med Götes kuk var slak. Då ringde det på dörren, det var Evas man med en av killarnas fruar som kom för att hämta dem. Som vanligt ville han knulla min fru, han sa att det var lite folk på klubben, han hade bara fått två utlösningar, nu var han jättekåt. Okey sa Maggan men det är så mycket sperma i fittan, du kanske inte känner något. Vi gick alla till sovrummet för att titta på, när dom började knulla fick Göte stånd igen. Han ville knulla Eva men hon orkade inte mer. Han frågade frun som varit på klubben med Evas man, ja sa hon men vi var bara tre tjejer i kväll på klubben, 14 killar så min fitta är också spermadränkt. Hon fick av sig kläderna, Göte var ju redan naken som vi andra. Som hon sagt så rann det sperma , hon hade pappershandukar mellan benen. Hon hade fin kropp, brösten var lite hängiga. Utan krusiduller körde Göte in sin kuk, knullade som besatt nu när han fick en ny fitta. Evas man knullade min fru allt vad han kunde, hon bara låg och gnydde av vällust. Nu började vi andra bli kåta igen, Göte sprutade snart så jag var genast där. Trots all sperma i hennes fitta var hon trång och skön. Det gick snart för mig, det var ju en ny tjej. Äntligen sprutade Evas man i min fru, Eva var kåt igen när hon såg sin man knulla min fru så hon klarade två killar till. Maggan orkade inte mer så vi skildes åt, dom andra åkte hem men Maggan och jag gick i genom kvällens knullande, hon brukade berätta detaljerat om sina orgasmer och dom andras kukar, vilket alltid gjorde mig kåt. Vi knullade två gånger , hon viskade hela tiden om dom olika kukarna, vilket fick henne att få kraftiga orgasmer. Så småningom somnade vi, jag vaknade till på morgonen med stånd så jag körde in kuken i hennes fortfarande sperma fyllda fitta. Hon vaknade när jag knullat en stund, fick en liten orgasm samtidigt som mig.

4 svar to “gruppsex med min fru och många män”

 1. Den kåte:

  Vilken tur för Maggan och Eva att grabbarna fått hjälp av Göte att pumpa de kåta knulldjurens fittor fulla.
  Den enda medicin som hjälper för så kåta fruar är kuk och åter kuk.

 2. KNULLA MERA:

  Det bästa sättet att orka knulla hela natten är när fittan som hos Maggan blir fylld med sperma flera gånger. Varken kuken eller fittan blir då för ömma av upprepade samlag. Plus att det är mycket eggande att se hur både hingstarna och kåtlåren njuter.
  Fortsätt med att låta Maggan och Eva med flera knulla så ofta de önskar, och det är mycket ofta.

 3. Sören:

  Mycket bra, ni borde inte tagit hänsyn till horan Ewa när hon inte orkade knulla mera, skulle ha kört in kukarna med våld och knullat tills hon svimmat

 4. KnullUlla:

  Känner igen mig själv i denna oändliga kåthet som Maggan och Eva har.
  Det bästa här i livet är när man får känna en ny kuk tränga in i fittan när det gått för den första eller femte kanske. Har man bara en man till hands så bör han vara teknisk och kunna hålla stånd minst 2 – 3 timmar plus ett morgonskut. Kan inte vara gift det ger för lite omväxling och en man räcker inte för mina behov av sex.

Kommentera gruppsex med min fru och många män