Mer gruppsex med min fru

Ja som jag berättade förra gången, träffades Hans och hans fru Elin regelbundet hos oss. Men efter några gånger ville Elin bara titta på när Hans och jag knullad min fu Maggan, för hon blev kåtare när hon såg sin man knulla henne. Efter vi hade knullat Maggan några gånger fick jag knulla henne först, sedan hennes man. Men Hans och jag kände att vi behövde hjälp med Maggan som blev kåtare för varje gång. Så nästa gång de kom hade dom med sig en kompis dom träffat på sexklubben. Han var 34 år och gift men han ville träffa oss först innan han tog med sin fru. Efter några groggar, så Maggans blygsel för den nya killen som hette Sven släppte litet, klädde alla av sig nakna. Hans var nu jättekåt så han började direkt knulla min fru. Sven smekte hennes ena bröst och jag det andra, vilket alltid gör henne vild. Hon fick snart orgasm, ingen man har hittills kunnat hålla sig när det går för henne, så Hans sprutade henne full med sperma. Sven hade nu jättestånd, så Hans hann knappt dra så var han inne i fittan. Jag kelade med Elin som började bli kåt, men hon ville vänta lite till. Hans sög min frus vackra bröst, så efter en kort stund gick det för Sven. Nu ville Hans dit igen, men det höll på att gå för mig när jag såg dom knulla min fru, så jag tog henne direkt. Nu var Elin med att smeka Maggans bröst med killarna. Maggan sa senare till mig att när hon kände två män och en kvinna smeka brösten fick hon en orgasm hon aldrig haft förut. Som ni förstår gick det direkt för mig, jag kände ju hennes orgasm. Nu ville bägge knulla medans hon skakade av orgasmen, men Hans hann först. Endast tre drag så sprutade han också, han sa senare att han aldrig känt något liknande. Nu börjad Elin att bli lite svartsjuk så jag lade henne på sidan så hon såg när Sven knullade Maggan, långsamt så han kunde hålla på längre. Jag körde in min nu stora kuk bakifrån i Elin samtidigt som jag smekte hennes bröst. Jag bad Sven att låta Hans knulla Maggan för jag visste att Elin får orgasm när hon ser sin mans kuk i Maggans nujätteblöta fitta. Mycket riktigt kände jag att hon började komma. När hennes fitta började få orgasm drog jag mig ur och lät Sven knulla henne, för nu var Hans färdig igen, jag visste att det skulle dröja en stund innan han kan igen . Jag tänkte passa på att knulla min fru i lugn och ro så hon började sakta rida mig medans jag smekte brösten. Hon var nu så full av sperma , det bara rann ur henne. Men det började genast gå för henne, men nu kunde jag hålla mig längre. Men Sven var nu kåt igen , trots att han sprutat i Elin, så hann fick ta över Maggan. Jag låg där och tittade med ett jättestånd. Hans började nu knulla sin fru så jag var i mitten . Jag satt igång att smeka Maggans bröst, vilket alltid ger henne orgasm. Mycket riktigt gick det för henne och Sven samtidigt. Efter det var dom tvugna att gå, men vi bestämde träff veckan efter. Sven ville ta med sin fru, ja sa jag men då får du också ta med en eller två killar , du känner väl Maggan nu, hon är omättlig. Ja den historien ska jag berätta näst gång, Maggan och jag knullade halva natten, varje gång det gick för mig fick hon upp kuken igen genom att berätta hur det gick för henne när dom andra två sprutade i henne. Det bästa jag vet är att knulla henne när hon är fylld med andras sperma

3 svar to “Mer gruppsex med min fru”

 1. KKK6:

  Vilken fin fru Elin som Hans har.
  Tänk om alla fruar ville se sin man knulla andra fittor för att själv bli kåta och då få en ny kuk att massrea.

 2. Sören:

  Fortsätt och knulla Maggan mera, hon verkar behöva mer och större kukar som körs in i hennes luderkåta knullfitta ge inte henne någon chans att återhämta sig,utan knulla hon tills hon svimmar.

 3. KalleK:

  Är avundsjuk på MaGGANS man, tänk att ha en så kåt fru, som har en ständigt våt fitta som bara längtar efter KUK och åter KUK i alla former. Vad är hennes rekord i antal knullkompisar på en natt?

Kommentera Mer gruppsex med min fru