En härlig kväll

Detta hände när jag var 18 år, busig och fest glad.
Jag, en killkompis som hette Andres och en tjej som hette Marie var ute på ett dansställe inne i stan.
Marie var en liten kort tjej, 26 år, kanske 1,64 med lång, brunt hår och en underbart hjärtformad fast liten rumpa, hennes bröst så fasta ut och hennes midja smal.
Andres var 28 och var gott och väl 1,90 lång och ganska vältränad med isblåa intensiva ögon och rufsigt hår, jag själv är ca 1,75 lång med en kurvig figur, en god D-kupa som innehöll mina fasta runda bröst, en välformad fast rumpa och långa ben.

Jag och Marie dansade tätt och njöt av blickarna från både män och kvinnor,
Jag smekte intensivt Maries bröst ovanpå hennes tajta line, min andra hand rörde sig smeksamt över hennes ena skinka, hon stöna lätt och kysste mig intensivt.
Jag tog hennes hand och lede henne bort från dansgolvet till baren där Anders stod och log ett retsamt leende.
-” Ni skulle sett blickarna ni får.”
Jag gick fram till Andres och kysste honom mjukt, bet tag lite lätt i hans underläpp innan jag släppte.
- ”Bjuder du…?” Viskade jag i hans öra.
Marie hade satt sig vid ett bord under tiden, jag gick fram till henne medan Anders beställde, jag luta mig fram och kysste henne.
En timme senare sitter vi i en taxi på väg hem till Marie, klockan var snart halv fyra när vi ramlade upp i hennes lägenhet.
Jag hade gått ut på balkongen för att röka medan Anders och Marie hade satt sig i varsin ände av den stora soffan.
När jag kom in igen satt dom andra och glodde på tv jag satte mig i mellan dom och la mitt huvud i Andres knä och mina ben i Maries, jag hann knappt lägga mig ner innan Marie särade mina ben och kröp upp mellan dom hon kysste mig och jag besvarade kyssen, hon log lite elakt.
-” Nu ska du få igen för att du reta upp mig innan.”
Hennes hand hade vandrat ner mellan mina ben, hon smekt mig hårt ovanpå mina trosor.
Jag kan inte låta bli att stöna till, hon kryper ner mellan mina ben och drog undan mina trosor jag hade redan börjat bli blöt och rös när jag kände hennes varma andedräkt mot mitt sköte,
jag hajade nästan till när hennes tunga smekt över min fitta.
Andres smekte mitt vänstra bröst ovanpå linet och med sin fria hand lät han sina fingrar leka över mina läppar, han förde in ett finger i min mun, jag sög intensivt på det när Marie plötsligt förde in två fingrar i min lilla fitta, jag stöna till och njöt av hur hon slickade och pulla mig.
Hon drog ut sitt finger och sög lite på det innan hon förde ner handen igen, jag flämta till när hon i en stöt förde upp ett finger i min anal med sin fria hon förde hon in två fingrar i mitt sköte och fortsatte sedan slicka mig.
Anders hög tag i mina handleder när jag nu började vrida mig och stöna högt av hennes behandling, det var en så otrolig känsla att känna hennes fingrar röra sig samtidigt i både min anal och fitta, att Anders höll mig fast på plats tände mig ännu mer.
Efter en stund slutade hon och drog sig ur mig hon satte sig i fåtöljen och log, som om hon njöt av att se mig bli fasthållen av Anders.
-” Lägg er i 69:an, jag vill se på…Linnea, du överst.”
Hon log retsamt mot mig, Anders var inte långsam att få av sig kläderna, Marie gjorde detsamma. Marie gick fram till mig satte sig på huk och knäppte upp min kjol och drog ner den, Anders drog av mig linet, knäppte upp bh:n och kastade den åt sidan, Marie hade lirkat mig ur trosorna och kjolen och hade nu satt sig i fåtöljen igen och betraktade min unga välformade kropp. Anders tog tag i min smala midja och kysste mig i nacken.
Han gick fram till sovrummet och la sig på rygg i sängen.
Jag smög fram till honom och satte mig över honom så han kom åt att slicka mig ordentligt, jag lät min tunga leka mjukt runt över kanterna på ollonet, jag tog ollonet i min mun sög lite mjukt på det innan jag snabbt tog in hans stora lem i min mun i ett ryck, Anders stöna till och jag fortsatte nu med att suga i långa drag samtidigt som jag lät min tunga leka över den hårda dunkande kuken i min mun.
Han var stor och fick knappt plats i mun lilla mun.
Jag hade inte märkt att Marie hade ställt sig bakom mig för än jag kände hur hon börja trycka upp en dildo i min fitta. Jag släppte kuken med munnen i samma stund och stöna högt.
-” Visst gillar du att få en dildo i fittan samtidigt som du blir slickad och suger kuk?”
Jag bara stönade högt till svar. Marie skratta och gick runt till mitt ansikte.
- ” Jag älskar när du stönar så, nästan skriker…fortsätt sug…”
Jag böjde ner huvudet och tog Anders kuk i min mun igen. Marie ställde sig bakom mig igen och knulla mig en stund med dildon, och tryckte upp ett finger i min anal igen.
Jag var nu så plask blöt att det rann längs låren.
Hon drog ut dildon och sitt finger igen men efter en stund hördes en smäll och jag kände hur det sved till på skinkan, jag hoppa ner från Anders och luta mig mot väggen.
Anders tog tag i Marie och slängde henne på mage i sängen.
-” Nu ska du också få…!”
Anders tog en kudde och la den under henne så hennes rumpa lyftes upp en bit.
Han började knulla henne först långsamt och mjukt men höjde snart takten och knullade hennes hårt och snabbt, Marie stöna högt och slängde med huvudet.
Jag satt fortfarande lutad mot väggen och små log åt vad jag såg, det var helt underbart att se henne bli knullad så hårt, höra henne stöna högt…
Jag kom på mig själv med att smeka mig över klittan, jag stack upp två fingrar och börja pulla mig själv, jag stöna mjukt.
Marie tittade upp på mig och stönade fram ett par ord.
-”…Vill… Att… Du… Knullar… Henne….”
Det var allt hon fick fram. Anders fortsatte knulla Marie en stund till innan han drog sig ur och sa till mig att komma till honom.
-” Ställ dig på allt fyra…”
Jag gjorde som han sa, Marie satt med särade ben framför mig, lutad mot väggen på kortsidan av sängen.
Jag kröp fram en bit så jag nåde att slicka hennes underbara fitta, jag drog isär hennes byggläppar och slickade intensivt hennes klitta med tungspetsen.
Anders ställde sig bakom mig och lät sin kuk sniffa runt min våta mus, han fyller mig med en snabb hård stöt, jag skriker till när jag fylls så brutalt. Han känns så stor och jag njuter av fulla drag när han börjar öka tempot, jag stönar och njuter för fullt. Marie tar tag i mitt huvud och för ner det mellan hennes ben igen, jag slickar ömsom stönar.
Anders drog sig ur mig och lät sitt ollon gnida runt min trånga anal öppning, han börjar långsamt pressa in sin stora hårda lem i min anal, jag slet mig ur Maries grep och försökte se vad fan han gjorde med mig, jag stöna så högt att jag nästan skrek.
Efter en stund hade han fått in hela sin hårdhet i mig, han höll han sig stilla en stund och lät min anal vänja sig vid trycket, efter en stund börjar han långsamt stöta i mig.
Jag börjar njuta av den otroliga känslan och Marie har tag i mitt huvud igen och för ner det mellan hennes ben.
Jag slickar henne allt ner frensetsikt ju hårdare och snabbare Anders tog mig, det var en så otrolig känsla… Smärta blandat med en otroligt kåt och skön känsla.
Efter ett tag kom Anders i min rumpa och Marie i mitt ansikte. Vi föll ihop och somnade hopkurade alla tre.
Jag vaknade några timmar senare och smög ur sängen.
Jag log för mig själv när jag gick ner längs gatan bort där ifrån, det var första gången jag hade analsex och trekant. Men defentivt inte den sista…

The End

Kommentera En härlig kväll