På semestern

Andra semesterveckan och jag hade lånat syrrans sommarstuga för att kunna slappna av från husrenoveringen ett tag.
Stugan ligger vackert belägen vid en störrre insjö och med ca 300-400m till närmsta granne.
Första dagarna så regnade det ganska ihärdigt som vanligt när det är svensk sommar men så den tredje dagen så bröt äntligen solen igenom och det började skinna upp.
La mig ute på gräsmattan med en bra bok och en kall pilsner och bara slappade.

Hade väl legat i nästan en timme då jag hörde något ute på grusvägen och när jag tittade upp så såg jag en tjej på väg ned mot den lilla badplatsen.
Singel som man är så spanar man självklart lite extra och denna brud var verkligen något att spana på. Långt mörkt hår och formerna definitivt på de rätta ställerna.-En sån tjej vore inte fel, tänkte jag i mitt stilla sinne medan hon försvann på ned mot badet.
Återgick till mitt bokläsande och efter en stund så hade jag helt glömt bort den snygga bruden då jag plötsligt väcktes ur mitt läsande:
-Ursäkta mig!
Jag tittar upp och ser då den snygga tjejen stå vid infarten till sommarstugetomten.
-Hej! Svarade jag lite fumligt.
-Jo, jag skar mig i foten nere på stranden och jag undrar om du har något plåster?
-Men visst,svarar jag! Sätt dig i stolen där så ska jag fixa nått.
Hon linkade fram till en utav plastolarna på verandan medan jag gick in i stugan för att hämta förbandslådan. När jag kom ut igen så satt hon uppkrypen i en utav stolarna och höll om sin högerfot.
Satte mig ner framför henne och undersökte foten. Hon hade fått ett litet jack på hälen och snabbt tvättade jag såret rent, undersökte så det inte satt något i såret innan jag plåstrade om det.
-Min sedvanliga otur, sa hon. Hann inte ens doppa fötterna innan jag skar mig.
-Det är inte så farligt, tröstade jag henne. Det är bara ett litet sår och det läker snabbt.
-Får hoppas det! Skall vara här i två veckor och vill gärna kunna svalka av mig.
-På tal om svalka, du vill inte ha en öl?frågade jag
Det ville hon och snabbt serverade jag henne en kall öl och slog mig ned på en stol jämte henne med en lika kall öl.
Hon var otroligt lätt att prata med och snart hade jag fått reda på att hon var 24 år, utbildade sig till lärarinna, hennes föräldrar var från Rumänien, hon bodde i staden 2 mil bort och viktigast var att hon var singel och hette Elena.

Ju mer vi satt där desstu mer öppnade vi oss för varandra och vi snart var vi inne på ämnet relationer och vi kom till och med in påm ämnet sex. Bl.a så förklarade hon att hon tyckte sex var livsviktigt för ett bra förhållade och jag kunde bara instämma.
Ölet var nu urdrucken och jag gick in i stugan för att hämta ett par nya öl.
När jag kom ut igen så fick jag en smärre chock. Av en händelse så föll min blick molt hennes rosa bikini trosa när jag räckte över ölen och va fick jag se?
Mitt på bikinitrosan bredde en stor blöt fläck ut sig!
Herregud, tänkte jag! Här sitter hon tydligen och är jättekåt och vad f-n skall jag göra.
Tydligen hade Elena upptäckt att jag sett fläcken för hon tog ölen ur min näve och satte den jämte stolen samtidigt som hon gresade på benen.
-Är det upphetsande! Frågade hon skälmskt.
-Mmmm, var det enda jag fick ur mig.
-Är du lika kåt som jag så kanske vi kan hjälpa varandra, viskade hon fram hest.
En mer tydlig invit kan man ju inte få så jag sjönk ner på knå framför henne och smekte henne sakta uppför låren.
Drog ut henne så hon satt på kanten på stolsitsen innan jag vek undan bikinitrosan så jag fick fri insyn i hennes våta sköte. Böjde mig fram och tog ett sakta tag med min tunga utmed hela hennes glipa, hon var dygnsur utav fittsaft, och hon stönade tungt. Började så slicka henne med tunga drag som jag varvade med att sticka in hela tungan i hennes fitta och hennes stönande blev allt högljudare. När jag så tog hennes svullna klitoris mellan mina läppar så kom hon i en ljudlig orgasm. Orgasmen varade säkert i ett par minuter och när jag tillslut tittade upp från mitt fittslickande så möttes jag av hennes dimmiga blick och ett lätt leende.
-Herregud! Det här behövde jag verkligen men nu är det din tur.
Snabbt reste jag mig och mina badbyxor stod som ett tält och snabbt reste sig Elena upp för att lika snabbt knäböja framför mig. Hon smekte mig lätt utanpå shortsen innan hon med ett ryck drog ned dem.
Min kuk var nu stenhård och när hon med fast hand började runka av mig kunde jag inte annat än stöna.
-Är du så kåt, din stackare sa Elena hest.Du kanske vill att lilla Elena tar din stora feta kuk i munnen eller..
F-n vad hon hetsade upp mig med sitt grova språk innan hon äntligen tog min stolthet i sin mun. Jag fick tänka på allt annat än sex för att jag inte skulle komma direkt.
Ömsom hade hon bara ollonet i munnen ömsom hade hon hela kuken nedkörd i halsen och efter bara några minuter så kände jag att situationen var ohållbar.
-Elena! Sluta nu för annars kommer, skrek jag nästan.
-Jaa, låt mig få hela satsen, svarade hon.
OK! Tänkte jag och medan hennes tunga spelade över mitt ollon så släppte jag allt. Sprut efter sprut träffade henne över håret,ansiktet och ned på halsen allt medan jag skrek ut min orgasm.
På darrande ben så sjönk jag ned jämte Elena som bara skrattade samtidigt som hon försökte samla upp så mycket som möjligt av mina safter med fingrarna.
-En riktigt kanon du har, skrattade hon.- Och du smakar riktigt gott,och så började hon slicka av sina spermadränkta fingrar.
Efter en stunds vilande så föreslog jag att vi skulle gå in i stugan så hon fick tvätta av sig den kvarvarande sperman.
Gick bakom henne in och när jag såg hennes underbart välformade röv vicka fram och tillbaks så kände jag hur kuken började få liv igen. Väl framme vid diskbänken så ställde jag mig bakom Elena och hjälpte henne tvätta bort all sperma ur håret under vattenkranen.
Hennes bak tryckte sig skönt mot mitt skrev och när hon märkte att min kuk åter var på alerten så började hon gnugga sin bak i mot mig.
Drog snabbt ned hennes rosa bikinitrosa, gresade på hennes ben och med en hård stöt trängde jag in i henne bakifrån. Hon var med på noterna direkt och svarde med underbara motjuck.
-Ååååhhh, fy f-n vad skönt med en riktig kuk! Bara knulla mig hårdare….skrek hon och jag svarade:- Jag skall nog ge dig kuk så du blir nöjd!
Tog och slet upp hennes bikiniöverdel så jag kom åt och greppa hennes underbara bröst allt medan jag satte på henne bakifrån i ett allt hårdare tempo.
Vi höll nog på såhär i säkert 10 minuter innan hon kom i en lika ljudlig orgasm som den hon fick innan. Efter att hennes orgasm hade ebbat ut så vände hon sig om så att min kuk for ut med ett slörpande ljud, gav mig en hastig kyss innan hon tog min hand och ledde in mig i det lilla tv-rummet. Där knuffade hon ned mig så jag hamnade sittandes på det lilla låga soffbordet och med ett bastant tag runt min kuk så sjönk hon ned i mitt knä. Sakta började hon rida mig samtidigt som hennes läppar sökte mina. Hennes fitta var så otroligt tight och den smet åt runt min kuk på ett helt underbart sätt. Kände snart att jag var på g igen och frågade henne vart hon ville ha satsen.-Kom i mig! Jag har skydd och jag vill känna din underbara sperma långt inne i mig.
Hennes underbara ord fick mig än mer upphetsad och tillsammans så flög vi fram emot orgasmen.
Hon kom nog ett ögonblick före mig men när jag kände hennes fitta började krampa runt min kuk så kom även jag. Pumpade sats efter sats in i denna ljuvliga lilla knulldocka och än idag så kan jag inte fatta att jag kunde ha så mycket sperma kvar efter min första urladdning.
Tätt sammanslingrande så föll vi ihop i en flåsande hög. Tog en bra stund innan vi ens orkade flytta oss till soffan där jag föll ned på rygg med Elena vilandes mot min sida. Smekte henne mjukt över hennes långa mörka hår med min ena hand medan den andra förstrött lekte med hennes ena bröst.
-Vad jag behövde detta,viskade Elena och fortsatte: Har inte känt en kuk i mig på över 2 år bara min lilla rosa stav.
-Samma med mig! Har inte haft nån kvinna på 1 år, svarde jag sanningsenligt.
-Det här kan nog bli en riktigt trevlig sommar, var det sista jag hörde innan jag slumrade till.
Vaknade någon timme senare och fortfarande låg Elena på min sida och fortfarande hade jag handen runt hennes ena bröst. Kunde inte annat än att försiktigt börja smeka hennes bröstvårta och tog den mellan tummen och pekfingret och rullade den lite lätt.
Låg och tänkte på vilken jädrans tur man kan ha ibland då jag plötsligt märkte att Elena hade vaknat till igen. Med sömniga ögon låg hon och tittade upp mot mig och jag reflekterade över vilka underbart vackra rådjursögon hon hade.
-Dags att vakna nu? Frågade jag.
-Mmm, svarade hon.
-Får tacka för ett underbart knull!
-HaHaHa, skrattade hon och jag var tvungen att böja mig ned och ge henne en lång kyss. Fick ett direkt gensvar och snart så var våra tungor invecklade i en häftig lek.
Hon tog ett rejält grepp om min nu halvt erigerade kuk och började runka mig medan vi hånglade allt vildare.
Herregud, tänkte jag! Denna kvinna är minst lika kåt som en annan.
Plötsligt så reste hon sig upp för att flytta sig så att hon satt med ryggen vänd emot mig på min bröstkorg. Smekte henne mjukt över ryggen och skinkorna medan hon böjde sig framåt och började slicka på min nu halvstående kuk.
Drog upp henne så vi hamnade i en 69:a och lugnt och metodiskt så började jag utforska hennes inre samtidigt som hon började suga av mig.
Återigen så dröp hon av fittsafter och samtidigt som jag slickade henne för glatta livet så smekte jag hennes underbara stjärthalvor. Av en ren händelse så strök jag med ena fingret över analen och jag hörde hur hon flämtade till. Nyfiket så lät jag fingret återigen söka sig mot hennes rövhål, först med cirklande rörelse för att sedan tränga in i hennes bakre öppning. Försiktigt tryckte jag in fingertoppen och hon stannade upp i sitt kuksugande och bara flämtade. När fingret så kommit ända in och jag började slicka henne igen så kom hon i en våldsam orgasm. Hon bara skakade och flämtade i säkert 5 minuter och så när väl orgasmen var över så rullade jag av henne ifrån mig och la upp henne på rygg i soffan. Lyckligt leende tittade Elena mig rakt i ögon när jag sakta tryckte mig in i henne i missionären. När jag väl kommit ända in så slog hon benen runt mig och snabbt så kom vi in i ett behagligt tempo.
-Åååhh,herregud att det kan vara så skönt,flämtade Elena.
-Du driver mig till vansinne! Kan knulla din underbara kropp i evighet,svarade jag.
Efter några minuter så kände jag att det var dags för lite ombyte så jag drog mig ur henne och bad henne ställa sig på alla fyra.
Elena gjorde villigt vad jag bad om och stönade ljudligt när jag smaskade in min kuk i henne bakifrån och det var oerhört upphetsande att se hur min kuk plöjde sig in i dennna underbara varelse.
Märkte att hon snart var på gång igen och när hon började stöna allt intensivare så kunde jag inte låta bli att trycka in pekfingret i hennes anal igen och reaktionen lät inte vänta på sig. Hon riktigt ylade sig igenom orgasmen för att slutligen sjunka ned på armbågarna i soffan.
Drog mig nu ur henne och föll ned på knä bakom henne och började slicka henne där bak. Gjorde henne riktigt våt därbak innan jag reste mig igen och la mitt ollon mot hennes rövhål och frågade: Är det okej?
-Vet inte! Har aldrig provat.
-Jag lovar att ta det lugnt! Bara säg till om du vill att jag skall sluta, försäkrade jag henne lugnt innan jag sakta började trycka in mitt ollon i hennes röv.
Märkte hur hon spände sig när jag penetrerade hennes orörda hål. Sakta så trängde sig mitt ollon förbi hennes ringmuskel och från Elena hördes ett tungt stön.
-Är det Ok? frågade jag.
-F-n vad det spänner! Fick jag till svar.
Tog det lugnt och lät hennes anal vänja sig vid mitt ollon innan jag försiktigt fortsatte tränga in i henne. Ju längre in jag kom desstu mer spändare blev Elena men samtidigt så blev hennes stönande allt mer lustfyllda så jag fortsatte tills jag var ända inne.
Väntade så yterliggare en stund innan jag så smånningom sakta började jucka ut och in i hennes fasta röv. Elena stönande blev allt ljudligare och snart skrek hon: Helvete vad gör du med mig! Jag exploderar snart….
Ökade snart takten och snart knullade jag hennes röv i ett vansinnigt tempo och Elena verkade få orgasmer på löpande rad.
- Åhh, vilken underbar röv du har! Jag kommer snart. Skrek jag när jag kände att orgasmen var på väg.
-Ja, bara kom, bara kom! Stönade Elena till svar.
Med ett avgrundsvrål kom jag och min kuk sköt sats efter sats rakt upp i hennes trånga rövhål och all min uppfattning om tid och rum bara försvann.
När jag så väl kom till sans igen så låg jag över Elena med min kuk fortfarande uppkörd i hennes röv. Drog mig ur henne och föll flämtade ned jämte henne i soffan. Vi var totalt utslagna i säkert 10 minuter innan hon reste sig upp och satte sig i mitt knä, kysste mig och sa: Jag kommer nog inte kunna sitta på en vecka men det gör inget för något underbarare har jag aldrig upplevt.
Kunde bara instämma och de följande två veckorna var fulla utav ljuvliga knull och de flesta gångerna ville Elena att jag skulle avsluta djupt uppkörd i hennes röv.

Rösta på På semestern:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (53 röster, snitt: 3.68 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

2 svar to “På semestern”

  1. hård & kåt:

    den va fan grymt bra riktigt snyggt med att dom knulla som djur

  2. kåtis:

    riktigt fin

Kommentera På semestern