Med min fru på en sexklubb

Som jag har berättat tidigare,om våra erfarenheter med trekanter med min fru Maggan,så ville vi nu prova något nytt.En av killarna som brukade hjälpa mig att knulla Maggan bjöd med oss till en sexklubb där han var medlem.När vi kom dit visade det sig att han också var gift. Han och hans fru Eva väntade utanför på oss.Jag viskade till honom om Eva visste om att han brukade knulla Maggan med mig.Javisst sade han,hon brukar också ställa upp på gruppsex.Så gick vi in,han berättade för paret som drev klubben om oss,att vi var friska kunde ju han garantera.Det var ett krav,för det var kondomförbud där.Han sade att allt var tillåtet,men ett nej betydde nej.Jag frågade Maggan vad hon tyckte,för som jag berättat är hon blyg.Vi provar sade hon.Det var en liten bar så vi tog några groggar,ty vi var lite nervösa.När vi sitter där så kom det två nakna killar i 50årsåldern och hämtade 4 groggar.Bägge två hade ståkukar,dom hälsade oss välkommna och sa till Eva som dom kände väl,att hennes man och jag måste hjälpa till med deras fruar.Vi gick in i nästa rum där vi klädde av oss.Maggan var jättegenerad och ville behålla trosor och bh,men Eva övertalade henne så vi var alla nakna.Eva hade en fantastig kropp,så jag fick stånd direkt.Så gick vi till nästa rum,där var ca 10 nakna par i olika åldrar.En del hånglade medans några knullade på en stor madrass.Mitt i rummet var det ett stort kors,jag frågade Eva vad det var till.Jag ska visa sa hon och ställde sig där.Hennes man band fast hennes armar på korset och sa att den som står där får du göra vad du vill med.Under tiden han berättade för mig så kom en av killarna vi sett i baren,han knullade med en ung tjej då vi kom in.Han började suga på Evas stora bröst samtidigt som han smekte hennes fitta.Eva stönade knulla mig,så han tryckte in kuken.Hon kom direkt,jag bad hennes man ta hand om Maggan så jag fick knulla Eva.Han tog med sig henne till madrassen,men när jag vände mig mot Eva var det en annan kille som knullade henne.Det gick fort för honom så jag tog hans plats.Jag började smeka hennes bröst,men hon sa det kan vi göra sen,det måste gå för dig så du kan knulla längre sen.Så jag körde in min ståkuk i hennes spermafyllda fitta,men efter några drag så sprutade jag.Hon ropade på en snygg tjej som blev påsatt bakifrån,och bad henne hjälpa upp min kuk.Killen som knullade henne bytte till Eva medans hans tjej fick upp min kuk,vilket inte var så svårt när jag såg min fru stå på alla fyra med en kuk i munnen och en kuk i fittan.Tjejen började sakta att rida mig medans jag tittade på min fru.Det var nu fem killar där och jobbade med henne.Tjejen som red mig sa st alla ville knulla henne,hon var ju ny där.Så höll vi på några timmar,det gick 6 gånger för mig,min sa senare att hon fick orgasm efter orgasm.Om ni är intresserade kan berätta mer nästa gång.

Rösta på Med min fru på en sexklubb:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (30 röster, snitt: 2.87 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Med min fru på en sexklubb