Het Sexträff!!

Jag hade tråkigt en dag hemmma, min sambo jobbade och skulle inte vara hemma förns sent på kvällen…..jag satt och funderade på vad jag skaulle göra för att fördriva tiden, jag kom på att jag skulle chatta.

Jag googlade och hittade en sexchatt…..loggade in där som en gäst chattare, jag skrev i etern om att söka en het sexträff snarast. Då ploppade det i rutan å fick napp, en kvinna i 40års åldern svarade och jag själv är 36. vi pratade och hon sa att hon skulle börja jobba vid 17 tiden och det här var vid 15 tiden, jag frågade henne om allt….vad hon gillade i sexväg å sånt….tillsynes så hade vi lika syn på sex…..jag vart lite kåt av samtalet och undrade om vi inte kunde ses…..hon var lite motsträvig i början men gav sedan med sig….jag fick hennes mobil nummer och vi började sms:a med varandra…hon frågade om jag visste av nått bra ställe….nja sa jag men då kom jag på ett ställe av i närheten av där hon skulle jobba…..vi bestämde en träff där….

Jag körde snabbt dit med min bil….ny tvättad som man var, ville lukta ren o förföriskt…..klockan hann bli 16.30 innan vi sågs.
jag steg ur bilen som var parkerad brevid vägen…..de som skiljde oss och vägen var min bil….annars så var vi ett lätt byte för bipasserande människor….men de var väl de som var tjusningen….att bli upptäckt mitt i sexakten…….p>

- hej!
- hon svarade hej med en blink…..

Hon granskade mig ifrån topp till tå…..och jag gjorde likadant….

- jag frågade henne om hon gillade det hon såg…..
- ohhh ja savarade hon och log.
- hon frågade om jag gillade det jag såg…och jag nickade till svar.

Jag tog ett steg närmare henne och vi möttes i en passionerad kyss…..som övergick till hånglade och allt vildare….och jag lyfte min hand och tog henne på bröstet utanpå kläderna hennes, sen efter en kort stund så så smög jag in handen under trljan hon hade på sig. Hon suckade med välbehag…..mmm….täkte jag å masserade vidare hennes bröst….

Hon lämnade mina läppar och började knäppa upp mina byxor….drog ner både mina shorts och kallingar ner till vristerna, hon brörjade runka upp min kuk till stånd och efter en liten stund så började hon suga min kuk till ett praktstånd…..jag stönade högt….utan att tänka på att vi var så nära en väg….jag böjde mig lite frammåt och smekte hennes bröst på insidan av tröjan….hon runkade och sög….guuud vad underbart det var tänkte jag…..jag höll på att svimma av njutning…..å då började det att pirra i kuken….och jag bad henne att sluta annars så skulle jag skjuta sansten rakt i hennes mun…..hon slutade motvilligt.

Jag tog av henne kläderna så att hon stod där naken…..Jag befallde henne att lägga sig på gräset…..och hon lydde….jag kysste hennes insida lår och jobbade sakta upp till hennes klyfta och hon var rakad…..bara en liten tofs ovanför springan. Jag jobbade sakta upop över magen och kom fram till brösten som jag nyss hade smekt med mina händer……vårtorna var jätte styva och jag sög in dom mellan mina läppar och hon stönde till högt…..mera mera sa hon…….jag sög på ena bröstet och retades med tungan runt hennes vårta….den andra handen så nöp jag lite halvhårt på bröstvårtan…..hon gnydde och ålade sig under mig……jag sökte mig neråt och kom fram till hennes kärleks sköte…..hon doftade sött.

Jag började att slicka henne…..först runt om blygläpparna och gnydde och bad om mera…..jag slickade runt hennes clittoris…och hon stönade ännu mera…och högre…..sen så futforskade jag längre ner och hittade hennes kärleksgrotta som var ordentlig våt vid det här laget….jag retades med min tunga och stoppade in tungan och började jucka tungan ut o in i hennes våta fitta….hon ålade sig ännu mer…..samtidigt som jag juckade med tungan så smekte jag henne på clittan….och hon spände sig som en pilbåge och gav sig av ett jätte skriiii……hon kom i en ordentlig orgasm…..

Hon hämtade igen andan för en seknud och då besteg jag henne i missionärställningen…..jag tryckte långsamt in min kuk….cm för cm…..tlls kuken var halvägs in och jag stötte in den hårt tills hela kuken var inne och hon stönade till jätte högt igen…..schhh….sa jag till henne vi ka ju bli upptäckta sa jag ….men de brydde hon sig inte om hon kunde inte vara tyst….hon stönade ännu högre då….precis som att hon ville att vi skulle bli upptäckta…..jag juckade på i ett raskt tempo….och hon motjuckade med underlivet….jag juckade så fört jag bara kunde….jag hörde hur min pung slog mot henne sköte av alla hennes våta kåt safter. Efter en stund så bytte vi ställning….hon ställde sig framåt lutad mot min bil jag jag tog henne bakifrån…..gned min kuk fram o tillbakas i hennes skåra för att reta henne lite…..och så tvär stötte jag in kuken till botten….och hon stönade högt och tryckte sin rumpa mot mig så jag kom in ännu länge……jag började jucka ut å in i ett behaghligt tempo……hon gnydde och ville ha det snabbare och hårdare….jag var inte sen på att lyda så jag ökade tempot ytterligare…..och hon gnydde ännu högre…..hårdare sa hon……och jag juckade så hårt jag kunde….min kuk o pung bara smaskade mot hennes blöta sköte som var väldigt blött vid det här laget och jag såg hur hennes safter rann ner för hennes lår som glänstes utav solen. Oh jaaaaaa börjar hon skrika……..jaaaaaag kommmmer snaaaaaaaaaaaaart säger hon………jag börjar även känna igen pirrningen i min kuk……å jag tar i för kung o fosterland och det smackar o har på…..tillslut så kommer hon i en andra orgasm och den här var ännu starkare än första…..känner hennes fittmuskler drar ihop sig runt min kuk……och jag kommer i samma stund….skjuter en stor sats i henne djupt upp i hennes fitta…..kaskader efter kaskader….ååhhhhhhh gud vad det här var skönt sa hon. du är skönare än min man sa hon….och drog sig sakta ut min kuk ur henne…..å då såg ja hur sperman började rinna ut henne…..de var s vackert att se…..vi klädde på oss…och hon tittade på klockan….

- Hon sa16.55.

- Hinner du till jobbet nu då…..
- Ja då svarade hon och log,
- Vad bra sa jag, jag vill ju inte atyt du ska komma för sent till jobbet. ses vi nå fler gånger?
- Jo de gör vi sa hon. och gav mig en kyss……

Det här är en sann berättelse……
Det kasnke kommer mera om ni gillade det *ler*…..

Kommentera Het Sexträff!!