fortsättning på min fru på en sexklubb

Efter några dagar så ringde en av de äldre männen och frågade om vi kunde träffas hemma och ha partnerbyte.Han var 66 år,hans fru var 63,han sa att när han knullade min fru på sexklubben gick det för honom som när han var ung. Jag hade sett hans fru på sexklubben, men hon satt bara och tittade. Hon såg bra ut med fina bröst och fin kropp för sin ålder. Hans som mannen hette sa att när de knullade så gick det inte för någon av dem.Därför besökte dom klubben.I alla fall så bestämde vi träff hemma hos oss,jag sa till Maggan att göra sitt bästa med Hans,jag tänkte det blir nog inget för mig.Dom kom,vi drack några groggar,sen klädde vi av oss,Maggan och Hans började att hångla.Jag kände lite på Elins bröst och sa att hon behövde inte känna sig tvingad att knulla med mig.Vi kan titta på när Hans knullar min fru.Ja snart var hans kuk i min frus fitta,jag smekte Elins bröst där vi satt och tittade på.Försiktikt började jag känna på hennes fitta,den var blöt,så jag lade henne så hon kunde se sin man knulla min fru och slickade försiktigt hennes fitta som nu var riktigt blöt.Efter en kort stund gick det för Hans så jag bad bägge tjejerna att hjälpa honom att få stånd igen.Det tog inte lång stund så var han redo igen.Men jag sa till honom knulla din fru,hon är kåt nu.Kan inte du knulla henne först när jag tittar på bad han mig.Så försiktigt trängde jag in min nu stora kuk i hennes fitta.Först tittade min fru och Hans på oss,men snart satt Maggan på hans kuk och red honom.Hon tog min hand och kramade hårt när det gick för henne.Elin var nu så kåt så det gick för henne oavbrutet.Jag stönade till Hans att hon fick orgasm hela tiden,så när det gick för mig,knuffade han bort Maggan och knullade sin fru.Maggan och jag började sakta att knulla,för som jag berättat tidigare kan jag få stånd varje gång hennes fitta är fylld av sperma från andra män.Vi knullade sakta och tittade på Hans och Elin som snart var klara.Jag bad Hans att suga på min frus bröst,vilket gör henne vild,jag vände på henne och knullade henne bakifrån,Hans låg på andra sidan och slickade på brösten.Han fru var nu ordentligt kåt så hon låg bakom mig och ville att vi skulle knulla.Jag drog mig ur Maggan och sa till Hans som nu hade ståkuk igen att han fick ta över Maggan.Sedan fick jag ett av dom bästa knullen i mitt liv,Elin var nu så kåt så när vi knullade och hon hela tiden tittade på sin man och min fru gick det för henne hela tiden.Så höll vi på hela kvällen,det var en fantastisk upplevelse,som vi har fortsatt med,ibland en gång i veckan,det går hela tiden för Elin när hon ser sin man knulla min fru ,Maggan kan få det att gå upp till fem gånger för honom.Det var allt för denna gång men jag har mer att berätta om ni vill.

1 svar to “fortsättning på min fru på en sexklubb”

  1. Den kåte:

    En jättefin knullnovell, både män och fruar får knulla sig nöjda.
    Både Maggan och Elin vill säkert få smaka nya kukar snart.

Kommentera fortsättning på min fru på en sexklubb