Jag var oskuld..

Jag var oskuld då men tänkte mycket på sex, i och för sig var jag inte helt ute ur leken…jag hade haft några förhållanden som hade hållt sig ett tag och ett par gånger blivit till en avsugning, men jag hade aldrig haft sex på riktigt. Men jag var bara 14 då så jag tänkte att det var väl inte aå ovanligt att vara oskuld då?
Det här hände mig för ett par månader sedan när jag var på vid en utomhus-pool i stockholm. Jag tyckte om att simma längder i flera timmar på dagarna, och jag var inte så dålig på det heller. Detta skedde i alla fall på somarlovet.

Det var en varm sommardag när jag gick ner till poolen. Och det var ganska fullt på gräset bredvid där folk hade lagt ut sina filtar och stolar. Jag trängde mig fram lite mellan folket som satt där medans jag letade efter en plats att lägga mina grejor på. Jag slutade bredvid en kvinna som jag faktiskt tyckte var ganska attraktiv, även fast hon var mycket äldre än mig, säkert mellan 25 och 30, men hon var i sina bästa år kan man säga. Hon var mycket vacker, och hon hade stora runda bröst. Jag tänkte inte så mycket på det, utan bara började simma. Jag simmade länge, ända in på kvällskrönet. Och när jag gick upp låg den vackra kvinnan kvar och solade. Men nu låg hon på rygg, utan bh’n på. Och jag kunde se hur snygg hon verkligen var. Hon hade en helt underbart formad rumpa, och snygga smala ben. jag lade mig ner bredvid henne och solade, även fast det knappt fanns någon sol. Jag märkte helt plötsligt att hon och jag var dem enda kvar på hela badplatsen!
När vi hade legat där i ungefär en kvart, så märkte jag att hon började röra på sig lite. Jag tittade mot hennes sida om mig och såg att hon tog på sig behån medans hon låg på ryggoch sedan vände sig upp. Hej, sa hon. Jag stammade tydligen ut ett svagt hej tillbaka, lite förvånad över att hon pratade med mig.
– Simmar du alltid så här sent? (klockan var ungefär 7.30 på kvällen)
– Jag gillar det, sa jag.
– Jag gillar att sola, jag
Och konversationen fortsatte med alla mojliga samtalsämnen tills hon helt plötsligt kollade på klockan. Oj, vad klockan var mycket, måste nog börja dra mig hemåt, sa hon. Eftersom det inte fanns några omklädnings rum vid poolen, så började hon ta av sig kläderna där hon stog. När hon kom till att knäppa upp bh’n så log hon mot mig och såg att jag tittade mot henne.
– Har du aldrig sett ett par bröst förut?
– Jo, ljög jag.
– Spelar ingen roll, jag är inte blyg, sa hon och knäppte upp bh’n och blottade sina tuttar.
De var helt underbara. Hon hade nog inte behövt en bikini. Dem var så fasta att dem höll sig uppe av sig själva. Hon skrattade och sa; tonårspojkar..Hon lade sig ner bredvid mig igen, men på sidan och sa, vill ta på dem? (och vad tror du jag svarade)
Jag sträckte fram ena handen och tog tag i ett av hennes bröst. Dem kändes ännu bättre än vad dem såg ut! Dem var så underbart fasta och runda, det kändes underbart.
Hon tog tag i min lediga hand, och sträckte den med ett ryck mot sitt andra bröst. Hon lutade sig bakåt och gav ifrån sig ett svagt, hummade stön. efter ett par minuter sa hon, sug! som om hon beordrade mig..men jag var inte sen att lyda. Jag sträckte mig fram och slöt mina läppar och började slicka lite och suga. (Jag tänkte samtidigt att om jag var i någon sorts dröm. När jag kom hit så hade jag ingen tanke på sex eller tjejer, men nu helt plötsligt kändes det som, så låg jag mot gräset och slickade en helt främmande, säkert 10 år yngre kvinna)
Hon rullade över så att jag låg med ryggen mot gräset och började treva efter snörena på badbyxorna. Hon knöt upp dem och drog ner dem, och kalsingarna åkte av i samma svep. Och så snabbt låg jag där med
kuken ståendes helt i det fria. Det kändes underbart. Hon började sakta runka min kuk, samtidigt som hon sa; har du blivit avsugen någon gång? Nej, sa jag faktiskt. Jag ljög igen för att jag ville ha spänning i ögonblicket. Och hon verkade tycka om det….
Hon slickade först min pung och sen på skaftet tills hon kom till ollonet, sen sög med långa djupa drag…Hennes tunga gjorde precis som jag ville kändes det som, det var det bästa som hänt mig (framtills då)
Hon drog av mig byxorna helt, och min tröja hade åkt av någonstans i farten. Hon vände sig om så att hon låg på rygg och nästan skrek:
– Slicka mig!
Jag drog av hennes våta bikini-underdel och det luktade kåt fitta. En ganska god doft tykcte jag. Jag var först lite tveksam på hur det skulle smaka att slicka en fullgod kvinna som denna. Men jag kunde knappast motstå för det. Så jag böjde huvudet framåt och drog med tungan mot hennes fitta. Det smakade inte alls som jag trott. (nuförtiden vet jag att olika fittor smakar olika, men det tänkte jag inte på då) Hon smakade i alla fall ganska gott. Och under den tiden jag slickade henne så han hon komma två gånger. Men sen var hon nöjd, i alla fall med att bli slickad.
Nu frågade hon mig om jag ville knulla henne, vilket jag förstås ville. hon lade upp sina ben på mina axlar där jag stog på knä så att hon låg på rygg och min kuk precis nuddade hennes fittmynning. Hon tog tag i den och gnuggade lite mot hennes egen fitta. Sen sa hon:
– Kör när du är redo, men vänta inte för länge, och blinkade åt mig ;)
Det tog inte lång tid innan jag penetrerade där inte. Utan jag kom ganska fort upp i tempo. Tillslut körde vi så hårt att hon skrek rakt ut så att det ekade!. aah! ooh! aah! men tillslut efter bara några 10 minuter så kom vi båda…
Sedan låg vi där båda två, Helt utamttade.
– Va det där första gången för dig? frågade hon.
– Ja
– Var det skönt
– Ja..
Och det var det garanterat. Hon gav mig en lång djup, kyss med hur mycket tunga som helst kändes det som. Och började sakta runka min kuk igen…

1 svar to “Jag var oskuld..”

  1. Puntich:

    oskuld och håller sig i 10 minuter med en sexig kvinna? Njaa

Kommentera Jag var oskuld..