Lunchsnabbis

Du kommer in på mitt kontor i en blommig sommarklänning, säger “Hej”,låser dörren och drar för gardinen. Kommer fram till mig och snurrar mig mot dig så vi ser varandra, kysser mig aggressivt.

Knäpper upp mina byxor, ber mig lätta från stolen och så drar du av mina byxor och kalsonger som landar på golvet. Min kuk har vaknat lite till liv och när du smeker den växer den lite till innan du tar och nafsar på min rakade pung för att sedan slicka längs skaftet upp till ollonet. Nu är jag hård och du drar ner mig på golvet där du helt resolut tar och grenslar mig och du då inte har trosor men en väldigt blöt fitta så glider jag direkt in. Nu börjar du rida mig i ett snabbt tempo, för att växla ned och be mig knåda dina bröst varpå du strax ökar tempot igen och nu vi båda tyst och fort.
Vi är båda på väg och när jag känner dina fittmuskler krama min kuk så sprutar den kaskader av sperma i dig och du skakar av din orgasm innan du sjunker ned på mig.

Ligger så ett par minuter innan du reser dig, ger min mina kläder som jag hastigt tar på innan du ger mig en slängkyss och går.

Rösta på Lunchsnabbis:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (18 röster, snitt: 1.83 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Lunchsnabbis