Tunnelbaneturen!

Jag hade varit ute på en ölrunda med arbetskompisarna för att fira att semestern äntligen kunde ta sin början. Det var en varm kväll i juli och nu skulle jag vara ledig hela 4 veckor på raken. Eftersom jag inte hade några taxipengar beslöt jag mig för att ta tunnelbanan hem till förorten. Jag släntrade ner på perrongen för att vänta in det sista tåget. Jag satt och halvslumrade lite efter en tung arbetsvecka och kanske en öl för mycket. Tåget rullade in och jag reste mig från bänken och äntrade tåget. Precis innan dörrarna slog igen rusade det in en ung tjej. Hon tittade sig runt och bestämde sig tydligen för att sitta mittemot mig. – ursäkta sa hon, men kan inte jag få sitta här? – Självklart svarade jag. – Jag vill inte sitta ensam för man vet aldrig vad det finns för typer på tåget så här dags fortsatte hon. – Nej det är bäst att vara försiktig nu för tiden, svarade jag henne. Hon var klädd i en kort vit kjol och ett sommarlinne. Ganska snygg var hon tänkte jag för mig själv. Väldigt fina bröst såg det ut som. Inte för stora men inte för små. Hon presenterade sig som Nina.
Vi satt och småpratade om vilka ställen hon hade varit på. Men det visste hon inte riktigt för hon var från Västerås. Hon hade varit ute med sin kompis och det var till hennes lägenhet hon var på väg. Kompisen hade tydligen hängt med någon snubbe hem. Jag kunde inte låta bli att snegla lite mer på denna snygga tjej. Hon satte upp bägge sina ben på sätet mitt emot och lutade sig bakåt. – Trött? frågade jag. – mm lite, svarade hon. Min blick fastnade på hennes fina bruna lår. Jag såg nästan hela vägen upp till troskanten. Hon måste ha märkt vad jag tittade på för plötsligt sa hon- titta du bara om du är snäll kanske du får se mer senare. Jag blev stum och förlägen av hennes rättframma prat. -Ursäkta sa jag, men det är inte så lätt att slita blicken från en vacker kvinna när man inte haft en tjej på länge. – Men varför har du inte det? frågade hon, du som ser så söt ut och är så trevlig. -Säg det, svarade jag. Jag är väl för dålig i sängen, slank det ur mig. – Det tror jag inte ett dugg på, svarade hon. Plötsligt var vi framme vid ändstationen så jag frågade om hon hade åkt för långt nu. – Nej då, svarade hon. Min kompis har sin lägenhet här.

Vi åkte uppför rulltrappan och kom upp till torget. -Ska jag följa dig hem så du inte råkar ut för något? frågade jag. Hon svarade, – hemsk gärna. Så vi promenerade hemmåt i sommarnatten. -Här bor Karin, sa hon utanför en port i höghuset.
-Jaha, då får du sova så gott nu då, svarade jag. -mm svarade hon och jag vände mig om för att gå hem till mig,- Vänta, sa hon.
-vill du inte följa med upp? – Jo det kan jag tänka mig, svarade jag. -Kom då, sa hon. Jag gick efter henne in genom porten. Det här var det jag tänkt på på tunnelbanan, men inte vågats hoppas på.

Hon hittade nycklarna till lägenheten och bjöd mig in. Vi satte oss i soffan efter att ha kokat lite the´. – Vill du göra mig en tjänst frågade hon plötsligt. – Visst svarade jag utan att veta vad. – Vad vill du att jag ska göra då? frågade jag. – Jag vill att du älskar med mig hela natten, svarade hon samtidigt som hon kröp närmare mig i soffan. Våra ansikten möttes och vi kysstes. Hennes tunga virvlade runt med min i en eggande dans. Mina händer började utforska hennes sköna kropp. Jag fann snart hennes bröst som jag smekte utanpå behån. -Kom sa hon och reste sig och gick. Jag gick efter henne mot sovrummet. Vi kysstes lite till innan hon sköt ner mig på sängen. Där fick jag ligga medan hon sakta tog av sig sina få klädesplagg. Hon kröp upp i sängen och hjälpte mig av med mina kläder.
Sen sköt hon ner mig på rygg igen. Hon satte sig grensle över mig. Hon gned sin bara kropp mot min. Jag slöt ögonen och njöt i fulla drag. efter ett stunds gnidande börkade hon att kan upp över min bröstkorg. Snart hade jag hennes rakade mus precis ovanför mitt ansikte. – Kan du inte slicka mig en stund, frågade hon. Min tunga fann snart det hon ville. Hon smakade verkligen sommar, hann jag tänka. Hon var nu riktigt blöt och svullen. Jag ömsom sög och slickade och hon rörde sig mot mig allt snabbare. Plötsligt snurrade hon på sig så hon satt med ansiktet mot min nu stenhårda kuk. – får jag suga dig samtidigt som du slickar mig, frågade hon. – Självklart, svarade jag. Jag kände hennes varma andedräkt närma sig min kuk. Jag var så kåt nu. Hennes varma läppar omslöt mitt ollon. Jag särade hennes skinkor lite mer. Hennes fitta var så fin. Svullen och våt och kåt. Jag slickade henne allt ivrigare samtidigt som hon sög och slickade mig. – Så skönt det är med en tunga i fittan stönade hon ur sig. Jag provade något jag aldrig gjort förut. Min tumme började smeka hennes anus och jag märkte att hon gillade det för hön gnydde till. – Ja kör in ett finger i stjärten på mig för det gillar jag. Sagt och gjort, min tumme åkte in en liten bit. Hon stönade och plötsligt kände jag hur hon spände hela kroppen. Mitt ansikte blev alldeles blött och kladdigt av hennes orgasm. – Nu vill jag att du knullar mig länge sa hon, samtidigt som hon rullade av mig. Hon låg på rygg med brett särade ben. Jag la mig över och min kuk var nu så nära. Jag trängde in en liten bit i taget tills jag var ända in i botten. Där låg jag helt still. Nina åmade sig under mig. Hennes höfter rörde sig och det var så skönt. Sakta började jag röra mig in och ut. Jag stönade högt så skönt var det. – ja ja ta mig snälla du, knulla min fitta nu då, jag vill ha kuk nu, skrek hon till mig. Jag juckade nu som besatt och snart kände jag de välbekanta ilningarna, – Jag kan inte hålla mig, sa jag. Hon svarade med grötig röst. – Spruta mig full, jag vill känna när det går för dig. Det blev för mycket för mig och jag sprutade som jag aldrig gjort förr. Hon kom samtidigt som jag och det var så skönt.
Vi låg i varandras armar och pustade ut. – Du var inte alls dålig i sängen sa hon. – Du var den bästa jag haft. – Detsamma, svarade jag.
Hon frågade om jag ville sova över och det ville jag verkligen. Vad som hände när vi vaknade kan inte vara så svårt att lista ut. Vi träffades massor av gånger den sommaren. Det var lika skönt varje gång.

Rösta på Tunnelbaneturen!:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (35 röster, snitt: 2.69 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Tunnelbaneturen!