Visa varandra

Kuk – Fitta
Stake – Mus
Penis – Vagina

Jag vill se dig tillfredsställa dig själv, vi börjar med webbkamera.

Först ha underkläder, smeka dina bröst utanpå BHn, låta ena handen vandra ned till trosan och smeka utanpå. Ett finger glider in och du börjat stöna, börjar bli trångt i mina kalsonger då lemmen börjar reagera och jag känner på den genom kalsongerna.

Dina trosor har fått en blöt fläck som växer i samma takt som min stake, nu flyttar du på trosan och blottar din fitta för mig och smeker dina blygdläppar fortare och stönar igen. Plötsligt släpper du trosan som stängs och du smeker båda dina bröst så bröstvårtorna är riktigt hårda och tydliga genom tyget. Lika tydliga som min kuks konturer genom kalsongerna.
Du tar av BHn och blottar de vackra brösten som du fortsätter smeka. Nu stönar både du och jag.

Jag sticker in en hand innanför kalsongerna och masserar min pung, du flyttar ena handen ner till fittan igen – båda stönar. Jag känner att jag måste ta av mig kalsongerna och kuken fjädrar ut i sin hårdhet, du slickar dig om läpparna och jag tänker att jag gärna skulle stoppa in min kuk där.

Du fingrar snabbare på din fitta men får inte som du vill så du tar av dig trosorna och särar brett på benen så jag får se din vackra blygd som är öppen och rosa, du sticker in ett finger och jag fingrar på mitt ollon som börjar läcka kåtsaft.

Hör att du är riktigt kåt nu och ser att dina fingrar leker snabbt – runt blygdläpparna, in i fittan & ut igen, upp på klittan snabbt snabbt, ena handen till brösten och masserar hårt. Dina stön blir snabbare och snabbare och högre. Min kuk sväller ännu mer och jag drar förhuden upp och ner men långsamt så jag får njuta länge.

Nu har du tre fingrar i fittan och tummen på klittan samtidigt som du masserar dina bröst hårt – du är på väg och jag förstår – jag är också på väg men vill se/höra dig först.

Du stönar mycket nu och jag börjar runka lite snabbare. Du tittar på mig med dina simmiga ögon samtidigt som dina händer leker allt intensivare och när du flyttar handen från dina bröst och bara koncentrerar dig på fittan med tre fingrar i som juckar fort och den andra som smeker runt och på klittan så kommer din orgasm starkt och ljudligt. Känner att det nu är min tur och låter ett finger smeka mitt ollon samtidigt som den andra handen masserar pungen och drar förhuden nästan hela vägen upp för att dra snabbt ner igen – snabbare och snabbare smeker jag ollonet och börjar känna illningarna i pungen så jag tar bort fingret från ollonet och drar förhuden upp och kraftigt ned snabbare och snabbare tills jag känner ryckningarna i kuken och sperman sprutar – AH!

Tack, när gör vi igen? På webbkameran eller framför varandra på riktigt?

Kommentera Visa varandra