Första mötet!

Tänk dig en riktigt het sommardag. En sådan dag när man bara vill vara i närheten av vatten. Vi hade stämt träff på stranden. Det var första gången vi skulle ses. Jag ordnade med lunchpicnic så det slapp du tänka på. Eftersom jag var lite pirrig och smånervös var jag där i god tid. Jag packade upp mina saker och bytte om till badbyxor. Sen låg jag där i gräset och bara väntade. Då plötsligt dök du upp. Så otroligt vacker och sexig gick du över stranden och letade efter mig. Eftersom jag vill kunna spana in dig ordentligt gav jag mig inte till känna på en gång. När du var nästan framme hos mig reste jag mig upp och våra blickar möttes på riktigt för första gången. Jag höll på att drunkna i dina ögon. Så vacker var du. Vi kramades lite nervöst och trevande och jag bjöd dig att slå dig ner. Du slog dig ner bredvid mig och började skala av dig dina kläder. Jag höll på att dö av kåtslag när jag fick se din kropp nästan naken. Vi låg och småpratade lite allmänt för att lära känna varandra lite mer. Jag hade svårt att slita blickarna från din vackra kropp. Du frågade plötsligt om jag ville hjälpa till att smörja in dig med sololja. Visst svarade jag med viss tvekan. Du la dig ner på magen och jag tog lite olja i mina händer och började smörja in din rygg. -Lite massage samtidigt? frågade jag. – mmm om du vill svarade du. Jag började massera dina axlar väldigt varsamt och jag kände hur du slappnade av mer och mer. Mina händer rörde sig över din rygg. Oljan gjorde att jag med lätta fingrar kunde glida fram och åter. När jag närmade mig din stjärt kunde jag inte hålla mig från att försiktigt smyga in ett par fingrar och massera dina skinkor. – mm hörde jag dig stöna. Det blev för mycket för mig och jag föreslog ett bad för att kunna kyla av mig. Visst svarade du och sprang före ut i vattnet. Jag sprang efter och dök i. Jag simmade under vattnet och kom upp till ytan alldeles framför dig. Du bredde ut dina armar och kramade mig. Så sexigt med en nästan naken kvinna och allt det våta. Jag kände hur det började växa i mina badbyxor. det kände du med för i nästa sekund la du dina ben runt min rygg och pressade dig emot mig. Mina läppar var bara någon centimeter från dina och jag kysste dem lätt. Ivrigt besvarade du min kyss och våra tungor lekte tafatt. Nu började jag bli ordentligt sugen på dig. Du nafsade mig retfullt i örsnibben och mina händer gick på upptäcksfärd över dina skinkor. Vi var tvungna att stilla oss lite för vi var inte ensamma på stranden. Vi badade en stund till så jag slapp visa hela stranden hur sugen och kåt jag var. Dagen fortsatte på ungefär samma sätt. Vi kysstes och hade svårt att låta bli att röra varandra. När eftermiddagen kom bestämde vi oss för att det fick vara färdigsolat. Vi begav oss hemåt genom skogen. Hand i hand gick vi hemåt genom skogen. Plötsligt sa du – kom vi går in i skogen för att se om det finns några blåbär. Jag följde lydigt med. Vi tog oss djupare in i skogen men några blåbär fann vi inte. Vi hittade en liten sänka där vi bredde ut en filt och satte oss ner. Vi kysstes ivrigt och alltmer hungrigt. Nu fanns det ingen som kunde se oss längre. – Jag vill älska med dig här och nu sa du med åtrå i rösten. Jag kunde bara nicka till svar. Våra händer nästan slet av varandra kläderna och vi låg helt nakna i varandras armar. Mina händer hittade dina bröst som jag försiktigt smekte. Jag kände dina vårtor styvna och du gnydde lite. Jag kysste din hals och fortsatte neråt. Läpparna fann dina vårtor som jag ivrigt nafsade och bet på. Jag kysste mig neråt och hittade vad jag sökte. Olidligt lätt öppnade jag dig med min tunga och du rörde dig mot mig. Jag lät tungan utforska varje skrymsle och vrå av dig och du stönade till när jag hittade rätt. Du var så fruktansvärt vacker när du låg öppen och alldeles våt av åtrå och lust framför mig. Långsamt lät jag min tunga slicka dig allt ivrigare och hårdare. Du hade svårt att ligga still och du tryckte dig mot min virvlande tunga. Plötligt sa du – lägg dig på rygg för nu är det min tur. Jag gjorde som du bad mig om. Jag kände hur dina händer smekte min överkropp. Jag kände hur du sökte dig neråt. Jag flämtade till när jag kände dina fingrar hitta min kuk. Olidligt skönt var det. Jag stönade till när dina händer försigtigt började runka min nu stenhårda kuk. Jag slöt ögonen och bara njöt. När jag kände din varma andedräkt mot kuken kunde jag bara hoppas! Dina läppar och tunga utforskade mitt ollon och snart sög du mig så otroligt skönt. Jag kue knappt hållla mig från att komma. Det måste du ha känt för du slutade och satte dig grensle över mig. Nu var vi så kåta att inget kunde stoppa oss. Jag såg hur din blöta fitta närmade sig min hårda kuk. Med vana fingrar styrde du mig rätt. Du lät mig bara tränga in en liten bit. Långsamt rörde du dig upp och ner. Det var så vackert att älska med dig med bara fåglarna som vittnen. Jag såg hela din fina kropp och dina enormt sexiga små toppiga bröst. Jag tryckte mig allt längre in och plötsligt var jag i botten. Så skönt det var. Vi ökade takten en aning och jag såg hur du njöt av att bestämma takten. Nu var jag inte långt borta och jag frågade dig om jag fick ta dig bakifrån. – Självklart svarade du och gled av mig. Ståendes på alla fyra med din sexiga stjärt i vädret sa du – ta mig nu innan jag blir tokig. Jag var inte sen att att göra dig till viljes. Jag särade dina skinkor och trängde ända in i första stöten. Du stönade högt nu. Jag såg hur min blöta kuk stötte ut och in i din våta fitta. – Ta mig hårt kved du och jag ökade takten ännu mer. Så skönt det var. Du mötte mig i varje stöt och våra kroppar var som ett. – snälla kved du, ta mig, spruta mig full nu, jag kommer snart. åh…. stönade jag till svar. Jag kände hur min pung drog ihop sig och de välbekanta rysningarna i ryggraden. – Nu kommer jag stönade jag och i samma sekund kände jag din fitta krama min kuk ännu hårdare. Det var så skönt att spruta dig full samtidigt som det gick för dig. Vi ramlade ihop helt utpumpade tätt tillsammans. Vi var rejält andfådda och svettiga. Tätt ihop låg vi och kände efterdyningarna få våra kroppar att slappna av. Vi måste båda ha slumrat till en stund för när jag tittade upp såg jag ditt ansikte med slutna ögon. Jag kysste dig varsamt på munnen och frågade om det varit lika skönt för dig som för mig. – mmmm svarade du med ett nöjt leende på läpparna. Vi började sakta plocka ihop våra kringströdda klädesplagg. När vi klätt oss färdigt började vi vår promenad hemåt. Vi stannade och kysstes flera gånger på vägen hem. Jag kände hur lusten började återkomma och det pirrade till igen. Jag kände att du också var sugen på mer. Hand i hand gick vi hemåt. Vad som hände hemma berättar jag en annan gång.

Rösta på Första mötet!:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (22 röster, snitt: 2.95 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

2 svar to “Första mötet!”

  1. en flicka:

    jag undrar en sak, det beskrivs aldrig i nån sexnovell vart all sperma som kladdar ur tjejen tar vägen efteråt, utan dom bara går hand i hand som att inget kladdar…..

  2. smulinova:

    Snälla, dela upp i stycken, så blir det enklare att läsa. Den var bra, lite typig på slutet “Ta mig, spruta mig full”, låter som en killes våta dröm o inte som verklighet. Annars var den gullig.

Kommentera Första mötet!