Sängen var redan upptagen

När Johan ledde in Emma i det svagt upplysta sovrummet fick hon en chock. I den breda dubbelsängen låg redan en annan kvinna.
“Hej”, sade den främmande kvinnan och kastade av sig täcket. Hon var solbränd, kortklippt och bar svart BH och trosor. “Jag heter Jenny. Välkommen. Vad heter du?”
“E-Emma”, fick hon fram. Johan lade armarna om henne och började knäppa upp hennes vita blus. Han hade kysst henne och smekt hennes lår hela vägen hem i taxin, och hon var upphetsad och kåt, men det här hade hon aldrig förväntat sig. Ville Johan och Jenny ha trekant med henne?

Johan hade tagit av Emma BH:n och lät de runda, vita brösten vila i sina händer. Han tryckte sig mot henne så att hon kände hans stånd genom byxorna. Hon vred huvudet för att kyssa honom och drog av sig kjolen. Plötsligt kändes det inte konstigt längre, utan bara spännande. Hon hade aldrig haft sex med en kvinna förut.
“Slicka mig”, bad Jenny. Emma böjde sig framåt över fotänden och drog av Jenny spetstrosorna. Tveksamt började hon kyssa insidorna av Jennys lår, medan Johan smekte av hennes vita bomullstrosor, som var alldeles fuktiga i grenen. Medan Emma kysste Jennys rakade blygdläppar klädde han av sig naken. Kuken dröp redan av kåtsaft, och han särade lite på Emmas ben innan han styrde in ollonet mellan hennes blygdläppar.
“Mm, du gör det så bra”, viskade Jenny och tog av sig BH:n. “Du vet precis hur det ska vara Emma…”
Emma var våt men ganska trång, och när Johans grova ståkuk trängde in i henne kändes det som om hon skulle klyvas mitt itu. Hon kved av smärta, men Jenny tog tag i hennes blonda hår och drog ner henne mot sitt skrev igen. Emma fortsatte slicka, medan Johan knullade henne med långa, mjuka rörelser. Hon särade på Jennys blygdläppar och slickade runt slidmynningen som var fuktig och smakade salt. Jennys clitoris började svälla och resa sig, och Emma slickade den med tungspetsen. Jenny stönade av vällust, smekte sina bröst med ena handen och Emmas nacke med den andra.
Emma var alldeles varm av upphetsning; det var härligt att tillfredsställa en annan kvinna och samtidigt känna en stor kuk pumpa fram och åter i sin våta, ångande fitta.
Johan kände hur Emma besvarade hans rörelser, hur hennes trånga slida hade vidgats och tog emot hans lem. Doften av savande kvinnosköte steg mot honom, och han kände att han snart skulle komma om han inte tog en paus. Han drog ut kuken och smekte Emmas bröst. Hennes clitoris var uppsvullen, röd och stod rakt ut mellan de blanka blygdläpparna. Han retade den med ollonet och hon skälvde av njutning. Han styrde in kuken i henne igen och lät den sakta glida in och ut. Eftersom han inte visste om hon skyddade sig tänkte han komma utanför.
Emma kände att det var på väg att gå för henne också. Hon slutade slicka och drog ned Jennys hand från sin nacke. Jenny förstod och började smeka sitt underliv.
“Mer, Johan”, bad Emma med slutna ögon. “Åh, det går för mig snart…”
Johan ökade tempot och knullade henne snabbare, medan hon rytmiskt besvarade hans rörelser. De våta knulljuden hördes i allt snabbare takt. Plötsligt stelnade Emma till och hennes ryggmuskler spändes i svank.
“Åh, gud”, flämtade hon. “Åååh…”
Emmas fitta drogs samman kring Johans kuk när orgasmen fortplantade sig genom hennes kropp.
“Ååh gud så skönt… mmmh…”
Johan sköt ifrån sig Emma, hans lem for ur henne, blank och täckt av simmigt sekret, och en lång, vit stråle av sperma sköt ut och landade i hennes svank.
Emma och Johan lade sig på ömse sidor av Jenny och kysste hennes små men välformade bröst. Johan slickade hennes styva bröstvårta medan Emmas läppar sökte sig längre ned, över Jennys platta mage.
Jennys fingrar slöt sig kring Johans rakade pung. Han lade sig på rygg, och Emma böjde sig över honom. Medan Johan och Jenny kysstes slickade Emma hans pung. Lemmen låg slak och tung i hennes hand. Hon runkade honom försiktigt innan hon tog kuken i munnen och kände smaken av sina egna safter.
Jenny kysste hans hals och mage. Hon lade sig intill Emma, som sög hans kuk som sakta började svälla i hennes mun. Jenny slickade den rakade pungen medan Johan smekte hennes bröst. Hon grep kuken och lade sig grensle över Johan med fittan över hans ansikte. Han slickade henne medan hon sög kuken som hade styvnat så att hon kunde svälja hela. Han stönade och tryckte in tungspetsen i Jennys slida medan hennes svalg omslöt hans kuk. Hon drog ut den för att hämta andan, och Emma greppade den och fortsatte suga. Jenny var öppen och våt, och Emma kände den salta kåtsaften tränga fram ur Johans ollon. Hon reste sig för att ge plats åt Jenny, som vände sig om och grenslade Johan. Hon styrde in kuken och började rida honom. Emma ställde sig på knä bakom Jenny och tog hennes bröst i sina händer. Emma och Jenny kysstes, och Jenny började rida snabbare. Hon sköt fram underlivet och drog ner Emmas hand till sin clitoris.
“Underbart”, viskade hon. “Du får inte komma än Johan, Emma måste också få rida…” Hon böjde sig framåt, kysste honom och knullade honom med bestämda rörelser, medan Emma smekte sin clitoris för att hålla fittan blöt.
“Nu”, kved Jenny. “Åh, Johan, nu kommer jag…” Hon blundade och kastade huvudet bakåt, medan hennes magmuskler drogs samman och hon skälvde när det gick för henne. Hon sjönk ihop och rullade över på rygg.
Emma lät inte vänta på sig. Att se Johan och Jenny knulla hade gjort henne ännu kåtare, och hon tog tag i hans hala, styva lem och förde in den i sin väntande fitta, som fortfarande var lite öm efter deras förra samlag. Hon lät sig fyllas och red honom sakta medan han masserade hennes skinkor.
Jenny satte sig bakom Emma. Hon smekte Johans våta lem och spred ut lite sekret runt Emmas anus med fingertoppen.

“Mm”, viskade Emma när Jennys finger virvlade runt hennes ringmuskel. “Skönt…”
Jenny stack in långfingret i sin vagina och drog ut det igen. Sedan satte hon fingertoppen i Emmas anus och tryckte upp det fittvåta fingret i hennes röv. Emma stönade och knep ihop kring Jennys finger när det gled ut. Jenny blötte sitt andra långfinger i fittan och pullade sig lite innan hon stack in fingret i Emmas röv. Nu gled det in lättare.
“Johan, du får ta mig i det lilla hålet om du vill men du måste vara jätteförsiktig”, viskade Emma.
“Jag ska”, lovade Johan.
Emma steg av honom och ställde sig på alla fyra. Han blötte fingret i hennes slida och stack in det i röven. Jenny hade smort henne ordentligt, och det gled in ända till roten. Han knullade Emmas fitta en stund för att få kuken riktigt hal. Så drog han ut den och satte ollonet mot hennes anus. Hon höll andan medan han tryckte på för att komma in.
“Aj”, flämtade hon när flänsen kommit innanför ringmuskeln. “Den är så stor…”
Johan tryckte till så att hans kuk trängde in i hennes röv.
“Åh… mmh… ” Emma kved av njutning när den stora kuken fyllde upp hennes arsel. När Johan knullade henne, sakta till en början, juckade hon tillbaks medan hon masserade clittan. Jenny krånglade sig ned under Emma och slickade hennes sköte och Johans pung. Att det kunde vara så skönt att bli rövknullad! Emma slickade Jennys fitta, men insåg att hon själv skulle komma först. Johan knullade hennes underbart trånga röv medan Jenny hjälpte till med ett par fingrar i hennes fitta.
“Åwh sja”, fick Emma fram mellan Jennys blygdläppar. “Åh, ja… jag kommer snart… kom du också Johan…” Emmas lår började darra och hon svankade. Johan lyckades hålla sig tills han var säker på att hon skulle komma innan han gav efter och lät en stor sats spruta rakt upp i hennes röv. Sedan drog han ut kuken, och de föll alla tre ihop i en hög.
“Åh gud, jag är alldeles slut”, flämtade Emma. “Och svettig…”
“Vi går och duschar och fortsätter sen”, sade Jenny. “Hörde du Johan, vi går och duschar, sa jag, somna inte nu…”

1 svar to “Sängen var redan upptagen”

  1. KKK6:

    Vem, jo vi alla är avunsjuka på Johan som fick knulla dubbelt.

Kommentera Sängen var redan upptagen