Min första “dubbel-macka”…

Första gången jag träffade Micke och hans vän Fredrik var på en midsommar fest hemma hos ett par vänner. Jag var singel sen cirka 3 månader efter ett 3 år långt förhållande där sexet inte var alls så spännande som det är i början. Jag hade alltid varit min förra partner trogen och mot slutet hade vi nästan aldrig sex. Jag hade inte tillfälle i vårt förhållande att vara särskilt vild i sängen eftersom han vara ganska enkelspårig och nöjd sålänge han fick glida in i mig i missionären. På nätterna och kvällarna faniserade jag ofta om trekanter, eller gruppsex. Gärna med både män och kvinnor. Jag hade bundit mig tidigt med min förra kille och var nu 24 år, redo att ta tag i livet igen och vem vet, kanske leva ut mina drömmar.

Som sagt denna midsommar kväll träffade jag Micke och Fredrik, det verkade som vi var dom enda singlarna där, eftersom det var ett par som höll i festen var dom flesta gästerna också par. Det föll sig framåt kvällen när alla börjat dricka att vi tre hamnade tillsammans vid ett bord. Paren stod tätt omslingrade o dansade och höll sig för sig själva så vi fick roa oss bäst vi kunde. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, men gled in på tidigare förhållande osv, det visade sig att Micke var singel sedan cirka ett år och Fredrik bara någon månad precis som jag . Vi drack ganska friskt och såg folk som hånglade och kelade lite överallt, men inget grovt. Jag kläckte ur mig kommentaren att jag önskat att jag haft någon att kyssa en midsommar kväll, sentimental efter spriten och uppbrottet. Micke erbjöd sig skämtsamt att stå till assistans med detta och jag tog helt enkelt honom för orden böjde mig fram och kysste honom. Kyssen började mjukt men jag som inte kysst någon annan än min föredetta i nästan tre år blev ganska upphetsad av bara detta och kyssen blev allt mer intensiv. Micke tog tag i min nacke och drog mig närmre. Vi hörde hur Fredrik harklade sig lite försiktigt och sa: Sviker ni mig nu? Jag kände mig modig o berusad som aldrig förr så jag frågade honom om han också ville ha en midsommar kyss och det ville han så jag vände mig mot honom och kysste honom också. Vi tre satt ensamma i party tältet och dom andra var ute i trädgården och dansade under den öppna himlen. Jag tänkte någonstans att någon kanske såg vad jag gjorde men sköt snabbt bort tanken och tillät mig själv att njuta av detta. Fredrik kysste mig mjukare än Mickes lite mer intensiva tunga. Det gjorde mig riktigt upphetsad att sitta mellan dessa två killar och kyssa dom. Jag kände Mickes hand på mitt ben, sakta smeka mig på insidan av låret och kunde inte låta bli att flämta till. Fredrik log och tittade på Micke som också log. Micke satte helt ogenerat sin hand mellan benen på mig. Han gned den försiktigt, samtidigt föste Fredik upp min kjol och särade på mina ben. Jag stönade dovt och föreslog att vi kanske skulle åka hem till någon. Micke sa att han kunde ringa efter en taxi och gick iväg för att göra det. I Taxin hem till Micke pirrade det rejält i min mage och i mitt underliv . När vi kom upp i trapphuset och Micke stod o fumlade efter nycklarna började jag och Fredrik kyssas och jag smekte hans kuk genom jeansen, jag kände hur den pulserade och växte. Micke fick tillsist upp dörren och vi kom in i hans säng. Fredrik klädde av mig och Micke fick samtidigt av sina kläder, Micke la mig ner på sängen och sög på mina bröst, dom blev styva direkt , och när han förde ner sin hand och började fingra på klitoris var jag redan våt och redo, jag ville inget hellre än att få en kuk i mig. Fredrik satte sig brevid mig och började dra handen över sin kuk som var rejält hård nu, han tog tag i min haka och förde min mun mot sin lem. Jag slickade först ollonet , cirklade sen tog jag in hela härligheten djupt i min mun. Micke hade nu huvudet mellan mina ben och slickade glupskt, det var så otroligt skönt, jag trodde jag skulle sprängas, samtidigt såg jag hur Fredrik njöt av min mun runt hans kuk. Jag tryckte Mickes huvud hårt mot min våta fitta, och höll honom hårt på plats med låren, jag kom vilken sekund som helst, jag stönade högt och spände hela kroppen i en båge, och Fredrik fortsatte själv att runka. Micke vände mig om och ställde mig på alla fyra och trängde sakta in i mig, jag var så våt så det rann ner längs mina varma lår. Jag kved att Micke skulle ta mig hårdare , han trängde hela vägen in och tog mig så hårt så att det klatschade mellan oss. Fredrik ställde sig framför mig och ville ha min min runt hans kuk igen. Jag sög och masserade hans pung. Micke blev allt ivrigare där bakoch tog tag i mitt långa hår och sa att jag skulle suga riktigt ordentligt. Nu ville Fredrik också komma in i mig , så jag bad Micke lägga sig ner och satte mig i grensle och började rida honom, Fredrik förstod direkt att jag ville att han skulle komma in i mig bakvägen. Det var trångt, men helt undebart att ha två kåta män i mig samtidigt! Fredrik stönade att han var redo att komma, och drog sig ur, jag kände sperman rinna ner längs mina skinkor och in mellan dom. Micke var också redo så jag satt av honom och tog hans kuk i mun, och sög glupskt, jag svalde det mesta av Mickes varma sats. Efteråt föll vi alla ner på sängen, utmattade av den intensiva trekanten. Jag somnade lycklig mellan dom två, egentligen skulle jag kunna direkt igen. Jag vaknade tidigt på morgonen av att jag kände en styv kuk mellan skinkorna. Jag vände mig om och där låg Micke och log, jag kysste honom och han frågade mig om jag var pigg på det igen? Det var jag. Fredrik vaknade efter en stund av oss två, fullt upptagna med oralsex. Han tog lite på sig själv och utan ett ljud trängde han in mig bakifrån, jag kved till av vällust, herregud, vad djupt han kom. Micke njöt av att se hur skönt jag fick det och kunde inte hålla sig, han kom i min mun igen , och Fredrik.. ja vi lekte en stund till .

Rösta på Min första “dubbel-macka”…:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (40 röster, snitt: 3.40 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

5 svar to “Min första “dubbel-macka”…”

 1. Jag:

  Helt underbar novell! Slutet får en att fantisera litet till …

 2. mr virgin 17år:

  Jag är KÅT!

 3. Simula:

  Den var härlig, nästan som om man varit med själv. Kanske skulle du ha broderat mer, beskrivit mer …

 4. Ego Boost:

  Fortsättning tack!!!!!!!!

 5. sådär:

  bra story, men lite kortare meningar samt styckindelning skulle göra mkt :)

Kommentera Min första “dubbel-macka”…