Vilt, vått och flera

Jag kysser hennes nacke och nafsar i hennes öronsnibb. Hon rycker ifrån mig och biter ett hårt tag om mina läppar. Jag suger in mig dem och hon pressar in sin tunga. Våra tungspetsar smeker varandra samtidigt som vi drar av varandras kläder tills vi är helt nakna. Jag slänger henne på sängen och slickar hennes bröst utan at hon hinner reagera. Tar ett fast grepp om hennes runda, fylliga bröst, slickar dem med hela min tunga och suger försiktigt på hennes bröstvårtor i cirklar så dem blir styva. Då biter jag i dem och hon skriker till men jag stoppar henne genom att pressa min mun mot hennes och hålla fast hennes armar. Håller så hårt att hon knappt kan röra sig. Hon försöker streta emot men jag trycker ner henne och lägger min kropp över hennes. Våra bröst pressas mot varandra och det är lite klibbigt för saliven som jag dränkt över hennes. Jag lägger mina ben mellan hennes och drar så hennes säras. Trycke min fitta mot henens och glider fram och tillbaka samtidigt som vi kysser varandra. Hon är så våt att det rinner och jag får lust att slicka i mig det så jag släpper henne och kryper snabbt ner mot hennes våta fitta. Det är så sexigt att se. Saften rinner ner mellan skinkorna. Jag slickar upp det enda från första hålet till andra och upp över hela fittan. Hon stönar och ber om mer. Då leker jag med tungspetsen över hela fittan samtidigt som jag onanerar av henne. Sen byter jag och onanerar henne så hårt jag kan med tungspetsen. Hon tar tag i lakanet och pressar in sina naglar och stönar högt. Fittan spänner sig. Så trycker jag in min långa tunga i hennes tränga fitta. Det är tajt och jag låter tungan gå in och ut i henne. Vibrerar tungan mot hennes g-punkt och sen smeker jag hennes väggar. Slickar dem lena väggarna samtidigt som jag trycker in två fingrar i hennes röv. Kan känna fingrarna på andra sidan med tungan. Glider in i samma takt. Försöker komma in så långt in de går. Hon fortsätter att stöna högt och sexigt. Då trycker jag in ett finger till tills jag har alla fingrar i hennes röv. Hon stönar högre. Jag börjar slicka på hennes fitta och kör in mina fingrar i hennes fitta med den andra handen. Hon spänner sig igen men jag håller kvar alla mina fingrar i hennes röv och i fittan och slickar hennes goda, nyrakade fitta. Hon har lite ont men gillar de och slappnar av igen. Jag blir våt av att slicka och suga sönder henne så jag står inte ut längre. Lägger min fitta över hennes ansikte och kväver henen i min saft. Killarna som kollat på ställer sig upp. Ena vänder på Alicia så att hon ligger på sidan. Då lägger jag på sidan av sängen och kramar om mina ben runt hennes nacke så hon kan slicka mig samtidigt som jag onanerar. Killen som vände henen lägger sig bakom och kör in sin kuk i hennes röv. Hon försöker skrika men jag tar tag i hennes hår och tvingar henne att slicka min fitta. Den andra killen lägger sig framför Alicia på snedden och kör in sin kuk i hennes fitta samtidigt som den första har sin i hennes röv. Då biter hon lite i min fitta och jag skriker till. Den tredje killen lägger sig över mig och kör in sin kuk i min mun. Han kör den djupt ner i min hals. Jag får kväljningar men fortsätter. Saliven rinner längs hans kuk. Sväljer den och leker med tungspetsen runt hans ollon. Han ler och trycker in hårdare. Jag njuter av det. Hans kuk i min mun och Alicias mun mot min fitta. Hon är vild. Spottar på min fitta och slickar den hårt. Killen över mig tar ut sin kuk och lägger sig bakom mig. Han kramar mig med ena armen och håller fast i mitt bröst. Med den andra handen trycker han in ett finger i min röv. Den är redan töjd och våt efter Alicias saliv som runnit ner och henens fingrar som lekt. Så han kör in sin kuk och knullar mig hårt och bestämt. Jag stönar så högt jag kan!
Killarna byter ställningar. De tvingar Alicia på rygg och båda kör in sina kukar i hennes fitta. Den tredje sliter mig upp på alla fyra och knullar mig i röven. Efter ett tag byter han till min fitta och sen tillbaka igen. Dem andra killarna kollar på oss och blir sugna så dem drar ut sina kukar. Jag drar ut kuken i mig och vänder mig om mot tredje killen. Puttar ner honom så han faller och lägger min fitta över hans ansikte. Han suger min fitta och jag ser upp i taket och stönar. Då ställer sig den andra killen på knä bakom mig, tar tag i mina bröst och kör in sin kuk i min fitta. Bara ollonet kommer in för att han är så stor men han pressar in den i ett ryck utan att det gör ont. Den första killen ställer sig över mig och kör in sin kuk i min mun. Alicia suger av den tredje killen som ligger ner. Killen som knullar mig tar tag i mitt hår och trycker ner mitt huvud så jag tappar balansen och faller framåt. Tar emot mig med händerna och killen under mig fortsätter att slicka. Han drar ut sin kuk ur min fitta och kör in den i röven. Den går lätt in så han knullar mig hårt på en gång och håller sig fast i mina höfter och slår på mina skinkor. Killen som har sin kuk i min mun tappade greppet när jag fall neråt så han går bak och knullar Alicia i röven. Kan höra när han sprutar in i henne. Nästan samtidigt som killen under mig sprutar in i hennes mun. Hon sväljer varje droppe och fortsätter suga efter mer. Den andra killen vilar och den tredje byter från att ha kuken i min röv till fittan. Han sprutar in i min fitta och drar i mitt hår. Sen drar han ut den och killen som vilat kör in sin kuk i min fitta fastän den är dränkt i sperma. Vi fortsätter hela natten. När killarna inte orkar så följer jag med Alicia in till duschen. Vi tvålar in varandra och glider kropparna mot varandra och kysser. Jag sprutar vattnet mot hennes fitta samtidigt som jag slickar henne. Hon kommer och skriker så högt hon kan. Jag onanerar när hon kommer och hon fortsäter att leka med mig.
När vi är klara så går vi ut och fortsätter.

1 svar to “Vilt, vått och flera”

  1. anders:

    riktigt najs mannen! (lr kvinna)

Kommentera Vilt, vått och flera