En het natt

Vi stängde ytterdörren bakom oss och tittade på varrandra med kåta blickar. Jag visste vad som väntade och kunde knappt bärga mig. Mina händer gled neråt mot hans kuk och jag greppade den utanpå byxorna, den var stor och över medel.
Vi gick in i sovrummet och satt på en porrfilm för att få upp den kåta stämmningen mer men varken han eller jag tittade särskilt mycket på filmen.

Han hade nu klätt av sig och började klä av mig sakta och retsamt, knäppte upp min bh och drog av mina trosor.. Jag var så fruktansvärt våt att jag kände hur mina safter blötte min fitta.. Jag tittade honom i ögonen och hans blick var alldeles dimmig av kåthet.. Han ville att jag skulle suga av hans stora och hårda kuk vilket jag med nöje gjorde. Först lite retsamt så jag sickade längst hela kukskafftet samt så sög jag in hans kulor i munnen.. Jag ville få honom så kåt att han nästan inte visste var han skulle ta väen så jag naffsade lite lätt på hans blöta ollon.. Nu låg han och kved så jag tog ett ordentligt tag om hans grova kuk och sög riktigt hårt men sakta i början och sedan fortare.. Han kunde vid det här laget inte ligga still i sängen utan rörde på sig hela tiden. Han var nog nära att komma nu så jag tittade på honom och hans kåta blick gjorde mig ännu kåtare.. Han putta försiktigt ned mig på rygg i sängen och kysste min mage, arbetade dig nedåt och slickade min fitta nå så gudars skönt att jag var nära på att komma direkt.. Han varierade med att slicka längst mina våta blygdläppar och fokucera sig på min klitoris.. Jag var så kåt nu att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag låg och vände o vred på mig av välbehag och nu bönade jag honom att köra in sin kuk i mig.. Han la sig på mig och jag la upp ett ben på hans axel så att han kunde komma in i mig så djupt som möjligt. han knullade mig i den ställningen ett tag innan jag bad honom ta mig bakifrån så jag ställde mig på alla 4 och svankade lite extra för att kåta upp honom mer.. Han stötte långa och hårda stötar och jag stönade högt vilket fick honom att knulla hårdare!
Böt ställning återigen och denna gång blev det att jag låg på sida och han stog på knä snett bakom mig. Han tryckte in kuken hårt och knullade på som om att han inte gjort något annat i hela sitt liv.. Jag kände nu att jag var på väg att komma och vi båda kom i en stark expolsion, orgasmen höll i sig i några minuter och det är klart de bästa knullet jag någonsin haft! vad som hände resten av natten kommer i en annan novell!

Rösta på En het natt:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (29 röster, snitt: 2.24 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “En het natt”

  1. tinaslut:

    Härligt! det kommer att bli en het natt här också… en het midsommarnatt… mmmmmmm

Kommentera En het natt