Min tid som inneboende

När jag var nitton år skulle jag börja plugga i en annan stad. Efter lite letande hittade jag ett par 35-årsåldern som hyrde ut ett rum i sin källare. I källaren hade de två rum för uthyrning med ett gemensamt allrum med tv och pentry. Hyresgästerna hade tillgång till husets bastuavdelning med dusch och toalett. Jag fick veta att den andra som skulle hyra rummet intill var en tjej. Anders och Jeanette, som paret hette, frågade om det var okej att dela utrymmena med en av motsatta könet. Det hade jag inget emot så länge inte hon tyckte det störde. Hon hade redan blivit tillfrågad och hade godkänt arrangemanget så jag tackade ja till att få hyra rummet.

En vecka innan terminen började reste jag till min nya hemort för att installera mig. Rummet var väldigt fint och Anders och Jeanette var trevliga. Vi gick igenom villkoren för hyresavtalet och de sa att jag gärna fick låna husets övriga utrymmen vid behov. Första kvällen bjöd de mig på middag och jag trivdes gott i deras sällskap. Flickan som skulle bo i det andra rummet skulle komma dagen därpå.

När jag dagen efter höll på att packa upp stod det plötsligt en bedårande snygg tjej i dörröppningen. Hon hade blont långt vågigt hår, klarblå ögon och en mycket välformad slank kropp. Jag hann notera att hennes bröst var ganska små men verkade fasta och runda.
- Hej, jag heter Cissi och ska bo i rummet intill, sa hon och fyrade av ett bländande vackert leende och sträckte fram sin hand.
- Micke, sa jag och skakade hennes hand.

Jag hjälpte henne att bära in hennes väskor samtidigt som vi bekantade oss med varandra. Jag fick reda på att hon var arton år och skulle plugga på en annan skola än mig. Hon verkade trevlig och vi kunde prata lätt med varandra så jag tänkte att det här blir nog bra.
Terminen började och vi kom in rutinerna med vardag och skola. Eftersom varken Cissi eller jag kände någon annan i staden umgicks vi en del när vi var hemma. Vi kände oss bekväma i varandras sällskap och därför blev det naturligt att vi av och till var halvnakna inför varandra. Det var nästan oundvikligt eftersom vi delade dusch och toalett. Jag fick därför se henne i underkläder flera gånger vilket var en fantastisk syn. Hennes kropp var något helt extra. Jag konstaterade att jag haft rätt om hennes bröst. När hon på kvällen hade på sig ett tunt nattlinne utan BH under, så såg man att tuttarna var fasta utan att hänga.

En fredagskväll när jag och Cissi satt tillsammans och tittade på TV kom Anders och Jeanette ner i källaren och sa att de tänkte bada bastu. Vi fick gärna göra dem sällskap. Eftersom både Cissi och jag var trötta efter veckan tyckte det verkade vara ett skönt sätt att slappna av.
Anders och Jeanette gick in i badrummet och slog på bastun och började duscha. När jag hörde att de gick in i bastun gick jag in och klädde av mig och tog en snabb dusch innan jag med en handduk runt höfterna gick in i bastun. De satt båda två helt nakna och det verkade inte störa dem att jag kom in. Även om de var rätt mycket äldre än jag tyckte jag att de såg bra ut båda två. Jeanette var en mycket attraktiv kvinna som hade runda fylliga former utan att vara överviktig. Hennes bröst var riktigt stora och hängde en del av sin tyngd men var ändå fasta och välformade. Musen verkade hon ha ansat en hel del med en tofs kvar ovanför springan.
Cissi kom in i bastun med en handduk virad runt kroppen precis över brösten. Handduken var så pass kort att den slutade precis nedanför grenen. När hon satte sig la hon benen i kors, annars hade man antagligen sett hennes mus ganska tydligt. Vi fick var sin öl av våra värdar som vi tacksamt tog emot. Alkoholen gick ganska snabbt upp i huvudet på grund av värmen, vilket gjorde att vi snart pratade uppsluppet med varandra. Efterhand kom samtalet in på sex och Jeanette frågade Cissi och mig hur många vi hade haft sex med. Det visade sig att ingen av oss var särskilt erfaren. Jag hade haft sex med två tjejer, en tillfällig och en tjej som jag var tillsammans med i ett halvår. Cissi hade bara knullat med en kille men hade grovhånglat med några fler. Hon berättade också att killen hon hade haft sex med inte hade slickat henne vilket hon tyckte var synd eftersom hon drömde om detta. Anders och Jeanette berättade också en hel del om deras sexäventyr.

Jag kände att det var dags för en dusch för att svalka mig och lugna ner kuken som hade börjat svälla vid allt prat om sex. När jag duschat och skulle gå in igen bestämde jag mig för att låta handduken vara, så jag gick in och satte mig på min plats naken. Jeanette tittade mig mellan benen helt ogenerat och jag märkte att också Cissi sneglade lite på min kuk som nu var helt slak.
- Det var en snygg ungsnopp du har, sa Jeanette och slickade sig lite retsamt om munnen. Är det svårt att hålla den i schakt?
- Jo, det är klart när man sitter bredvid två snygga avklädda tjejer och pratar om sex så vill den gärna leva sitt eget liv, sa jag.
- Det gör väl inget om du får stånd, eller vad säger du Cissi.
- Nej absolut inte, svarade hon. Det känns bara smickrande om du får stånd av att titta på mig.
Okej tänkte jag om de säger det så ska jag inte göra något att förhindra det.
- Det är helt okej om du tittar på min kropp om du nu gillar att titta på en gammal tant som mig, sa Jeanette.
- Du är jättesnygg jag tittar gärna på dig.

Samtidigt kom jag att tänka på att Anders kanske tog illa vid det jag sa så jag vände mot honom med en frågande blick. Han verkade förstå vad jag undrade för han sa.
- Det är klart att du får titta på henne, annars hade vi knappast suttit nakna här. Jag brukar ofta själv få stånd när vi sitter i bastun och jag ser hennes underbara tuttar. Gillar du dem?
Jag såg att han satt med fullt stånd och ena handen rörde lätt längs med skaftet.
- De är fantastiska, svarade jag. Du måste vara glad som får känna på dem. Jag har aldrig känt på så stora bröst.
- Då är det väl på tiden att du får göra det då, sa Jeanette och tog min hand och placerade på sitt högra bröst. Varsågod, du får känna hur mycket du vill.
Jag trodde knappt det var sant men jag tog tillfället i akt och smekte hennes bröst innerligt. De var mjuka och fasta på samma gång och jättesköna att smeka. Bröstvårtorna blev styva av min beröring och jag pillade lite extra på dem.
- Ska inte du också visa killarna vad du har, sa Jeanette till Cissi.
- Jo det kan jag väl göra, svarade hon. Det blir ju lite fånigt att jag ska sitta nästan påklädd i det här läget, fortsatte hon och drog isär handduken.
Både Anders och jag drog efter andan när vi fick se hennes bröst. De var betydligt mindre än Jeanettes men helt fantasiskt vackra. Helt runda och hänge ingenting, vårtgårdarna var ganska små och ljust rosa, bröstvårtorna stod rakt ut och såg verkligen ut som något man gärna ville suga på. Hon höll fortfarande ihop benen men jag skymtade en blond gles hårbuske mellan låren.
- Wow, de var inte dåliga, sa Jeanette och sträckte ut en hand och kände lätt på Cissis ena bröst.
Cissi ryckte till lite av den oväntade beröringen men fann sig och verkade acceptera att Jeanette kände på henne.
- Skulle inte Anders kunna få känna på dem? Han har inte fått känna på någon annans bröst än mina sen vi träffades.
- Tja jag vet inte, sa Cissi tvekande. Jo, men okej då, men bara lite grann.
Anders var framme hos henne väldigt snabbt, men sträckte fram sina händer mot henne varsamt. Han började med att sätta händerna på hennes mage och smekte sig uppåt. När han kom upp till tuttarna smekta han först bara undersidan av dem innan han jobba sig upp till bröstvårtorna. Han smekte brösten en liten stund innan Jeanette föreslog att vi skulle ta en öl till. Jag tror hon var mån om att Cissi inte skulle tycka att det gick för långt.
Vi drack var sin öl men sa inte så mycket. Anders och jag satt med våra stånd fullt synliga och Cissi hade låtit sära på sina ben lite grann så kunde man se hela hennes blonda mus. Vi killar tittade på båda tjejerna ganska ogenerat.

När Cissi sa att hon skulle gå ut och duscha följde jag med henne eftersom jag tyckte det började bli för varmt. Cissi ställde sig i duschen och jag tittade beundrande på hennes fantastiska kropp. Jag funderade på vart de senaste minuternas händelser skulle leda. Cissi väckte mig ur mina tankar.
- Är du snäll och tvålar in mig på ryggen, sa hon och sträckte fram en tvål mot mig.
- Självklart, svarade jag och tog tvålen.

Hon vände ryggen mot mig och jag tog ett par steg fram mot henne med mitt stånd fortfarande svajandes rakt upp. Jag började tvåla in hennes rygg och njöt att känna den lena kvinnohuden mot mina händer. Jag tvålade in henne betydligt längre än vad som behövdes för att göra henne ren. Mina händer gled också ner nedanför ryggen och jag smekte och kramade hennes skinkor. Hon putade då rejält med rumpan och vickade på den. Det tog jag som en signal att det var okej att jag kände på henne och när hennes skinkor snuddade vid mitt stånd tryckte jag fram mina höfter lite grann så att min bultande kuk också fick känna på hennes mjuka skinkor.
- Det är kanske lika bra att du tvålar in resten av mig, sa hon och vände sig om.
Hon la sina händer på mina axlar och jag började tvåla in henne på magen och över höfterna. Hon tittade på mig med förföriska ögon och log vackert mot mig samtidigt som hon gungade lite kroppen. När jag kupade händerna runt hennes bröst undslapp hon sig ett litet stön och böjde blundande bak huvudet medan jag fortsatte att massera hennes bröst. Hon gillade uppenbarligen det jag gjorde och jag förstod att det var fritt fram att ta på hennes kropp hur mycket jag ville. Jag sköljde tuttarna rena och böjde mig ner och sög in den ena bröstvårtan i munnen. Jag sög och slickade brösten med stor iver samtidigt som min ena hand gled ner för hennes mage och sökte sig till hennes allra heligaste. När jag var framme vid grenen särade hon villigt på benen och jag började smeka hennes mus försiktigt. Jag smekte venusberget och drog med ett finger fram och tillbaka i skåran och efter en stund lät jag tummen cirkulera på klitoris.
Hon verkade rejält upphetsad nu och juckade med hela underlivet mot min hand vilket gjorde att mitt finger gled in i hennes hål. Cissi hade nu fått tag i min kuk och runkade den i samma takt som jag pullade henne. Det var en befriande känsla att känna hennes hand runt mitt kön eftersom jag hade haft stånd så länge utan göra något åt den bultande känslan. Plötsligt slet hon sig loss från mig och vände sig om och böjde sig framåt.
- Stoppa in den nu, bad hon.
Det fanns inget jag hellre ville göra så jag greppade om hennes höfter och tryckte in kuken snabbt i henne. Jag stannade upp en stund innan jag började jucka i hennes våta mus. Mina händer sökte sig till hennes gungande tuttar och började krama dem mjukt. Samtidigt böjde jag mig fram och började pussa henne i nacken, vilket hon tydligen gillade eftersom hon böjde huvudet åt sidan så att jag kom åt lättare.

När vi hade knullat en liten stund såg jag plötsligt att Anders och Jeanette hade kommit ut ur bastun och stod och tittade på oss. Jag hade helt glömt av dem, men det gjorde inte mig något att de var där. Anders runkade långsamt och Jeanette pillade lite på sin ena bröstvårta. När de såg att jag upptäckte dem gick Jeanette fram till oss där vi knullade i duschen med vattnet strilande över oss. Hon ställde sig tätt intill oss och stack in sin hand under våra skrev och börja pilla på båda våra kön.
- Nu är det min tur att få pröva på ungkuk, sa Jeanette samtidigt som hon varligt föste isär mig och Cissi.

Hon greppade tag om min kuk och vände sig om och putade ut rumpan mot mig. Med sin hand bakom sig förde hon kuken mot sin mus och gned ollonet fram och tillbaka några gånger i skåran innan hon stannade vid hålet och rörde sig lite bakåt så att jag gled in i henne. Jag började stöta i henne och Cissi tittade på oss över axeln där hon stod kvar i samma ställning som tidigare.

Cissi tittade bort mot Anders som fortfarande stod och runkade. Hon nickade mot honom och började vicka på sin bakdel. Anders förstod inviten och ställde sig bakom henne och lät sin lem nosa mot hennes kön. Sen tryckte han in den och började knulla Cissi. Vi höll på med det en liten stund men det trångt om utrymme så det fanns ingen möjlighet att byta ställning. Jeanette drog sig därför bort från mig och föreslog att vi skulle gå till deras dubbelsäng och fortsätta där. Vi gick nakna och fnissandes upp genom huset till deras sovrum.
- Lägg dig på rygg så ska du få bli slickad för första gången, sa Jeanette till Cissi. Anders är fenomenal på att slicka fitta.
Cissi la sig lydigt på sängen och särade brett på benen. När Anders dök ner med sitt huvud mellan låren slöt hon ögonen och såg ut att njuta fullt ut på en gång. Jag la mig på sidan om henne och började smeka hennes bröst. Jeanette hade dock andra tankar så hon välte över mig på rygg och grenslade omedelbart mitt ansikte.

Jag hade ingen större erfarenhet att slicka fitta men tror nog att jag fick till det rätt bra. Jag märkte rätt snart vad hon gillade lite extra och jag blev själv väldigt upphetsad att få känna mig så extremt intim med en tjej. Cissi började stöna allt högre och jag förstod att Anders höll på att få henne till orgasm. Jag la min hand på Cissis mage och hon tog tag i den och vi kramade varandras händer under hela hennes orgasm.

Jeanette gungade hela sitt underliv hårt mot mitt ansikte och jag gjorde det bästa jag kunde för att göra det skönt för henne. Hon böjde sig framåt och tog in min stenhårda kuk i munnen så att vi hamnade i en 69:a. Hon började suga himmelskt skönt och gned sina stora bröst mot min mage. Jag kände att jag nog inte skulle kunna klara att hålla mig så länge till. Eftersom Jeanette satt på mitt ansikte kunde jag inte se vad Anders och Cissi gjorde men jag förstod av ljudet och rörelserna tätt intill mig att de förmodligen låg med varandra i missionären.
Plötsligt hör jag att Anders stönar till högt och utdraget och jag förstår att han tömde sig i Cissi. Det blev för mycket även för mig och jag började spruta för fullt. Den första strålen svalde hon innan hon drog bort sitt huvud och resten av jättesatsen hamnade på hennes bröst och på min mage.

Jeanette reste sig upp från mig la sig på sidan om mig. Anders hade också rullat av Cissi som låg och pillade sig själv mellan benen.
- Du är väl inte färdig i alla fall, sa Jeanette till Cissi.
Cissi bara skakade på huvudet och log pillimariskt. Jeanette la sig nu över henne och de började kyssas och hångla rätt grovt med varandra. Jag misstänkte att Jeanette nog hade haft sex med tjejer förut för hon tvekade inte att ta på Cissis mus och tuttar. Cissi var lite mer tveksam till en början men efterhand tog kåtheten över och snart var bådas mun och händer överallt på den andras kropp. De prövade också på en 69:a som gjorde att Jeanette fick sin första orgasm för dagen. Anders och jag låg på var sin sida om tjejerna och tittade på. Vi pillade lite på våra slaka snoppar och kände även en el på tjejerna där vi kom åt. Den sexiga showen som utspelade sig bara några decimeter ifrån mig gjorde snart att jag började känna mig lite småkåt igen. Jeanette verkade förstå läget hos mig och sin man för hon sa:
- Nu borde ni väl snart vara redo att hjälpa två damer i nöd.
Hon fortsatte med att gå ner på Anders och börja suga hans än så länge slaka lem. Cissi tvekade lite grann innan hon gjorde samma sak med mig. Hon började med att fingra och runka mitt kön lite innan hon böjde ner huvudet och slickade och pussade den över hela skaftet. När hon väl stoppade in den i munnen var det, efter vad jag kunde förstå, första gången hon sög en kille. Till en början var hon lite försiktig och osäker men lärde sig snabbt hur hon skulle göra och sög som om hon var hur erfaren som helst. Jag tror nog också att hon gillade det. Behandlingen lämnade mig förstås inte oberörd, utan efter ett tag var lilleman hård igen.

Cissi slutade suga och gränslade mig där jag låg på rygg. Hon riktade in ollonet mot sitt hål utan hålla i den. Hon sjönk sedan ner över skaftet långsamt och retfullt för att sedan stanna helt och hållet. Hon böjde sig fram mot mig och gav mig en puss på munnen innan vi började kyssa varandra för första gången. Hon började sakta rotera med höftpartiet för att sedan långsamt öka takten hela tiden. När takten ökade lämnade hon min mun satte sig upp och red i ett skönt tempo. Nu hade fri tillgång att smeka hennes bröst, mage, höfter och rumpa, vilket jag också gjorde med stor iver. Hennes hud var så fantasiskt mjuk och skön att mina utforskande händer inte riktigt kunde få nog. Vid några tillfällen böjde hon sig ner och lät mig suga på brösten innan hon fortsatte att rida.

Anders och Jeanette hade under tiden och börjat knulla i samma ställning tätt intill oss. Jeanette gled nu av sin man och la sig på sidan med uppdragna ben vänd mot oss. Anders la sig bakom henne och trängde in i henne bakifrån. När Cissi såg det la hon sig mittemot Jeanette på samma sätt. Jag var inte sen att lägga mig bakom henne så att vi återigen låg i samma ställning som våra värdar. På det sättet kunde tjejerna smeka varandras kroppar och vi killar kunde också pilla på tjejerna nästan obehindrat. Jag smekte och kramade på omväxlande på de fyra härliga tuttarna och tjejerna hade var sin hand mellan den andras särade ben och smekte där alla fyra könen med sina händer.

Vi låg i den ställningen ganska länge och bara njöt av varandras kroppar så mycket vi kunde. Det enda som hördes var tunga andhämtningar, lätta stön och lite plaskande från våra våta kön. Anders började stöta lite snabbare och jag förstod att han var på väg för andra gången. Jeanette slutade smeka Cissi och började ägna sig helt åt Anders för att hjälpa honom till utlösningen. Han stötte hårt i henne och hon smekte honom på pungen och resten av kroppen. Cissi och tittade fascinerat på medan vi fortsatte knulla i skedställningen. Min hand hade vandrat från hennes bröst ner till klitoris som jag stimulerade så gott jag kunde. Cissi började stöna allt högre och nästan skrek ibland. Jag kände att varken hon eller jag hade särskilt långt kvar och vi såg nu hur Anders stelnade till i kroppen och tömde sig i Jeanettes inre. Han sjönk ihop på sängen men Jeanette kom över till oss och la sitt huvud mellan Cissis ben och började slicka henne.
- Jag vill pröva hur det känns att du sprutar på min kropp, sa Cissi till mig mellan stönen.
Eftersom jag var helt nära att komma drog jag mig ur henne och hon rullade över på rygg. Jeanette följde efter och dök ner mellan Cissis särade ben. Jag satte mig gränsle över hennes mage och hon tog tag i kuken och började runka mig. Dock så gick det för henne nästan direkt och då släppte hon taget. Jag övertog handarbetet och det behövdes bara ett par tag innan sperman pumpade ut över hennes mage och bröst. Jag och Jeanette la oss på var sin sida om henne och började smeta in hennes bröst med min sperma. Även Anders kom med sin hand och lekte lite med det kladdiga.
- Det var helt underbart, sa Jeanette när vi lugnat oss lite. Jag skulle gärna ha sex med er fler gånger om ni vill.
- Inte mig emot, svarade både Cissi och jag samtidigt.
Vi låg kvar och pratade en liten stund om det vi varit med om och alla var överens om att vi skulle göra om detta fler gånger.
Cissi och jag tackade för oss och gick ner till våra rum. När vi kom ner till källaren slog Cissi armarna om min hals och gav mig en puss på munnen.
- Jag vill gärna att vi blir knullkompisar utan att vi blir ihop, sa hon.
- Det vore fantastiskt, det vill jag gärna.
- Då är det bara att säga till nästa gång du vill, men nu tänkte jag gå och lägga mig,
Vi gav varandra en godnattpuss och gick var och en in till sig. Jag kände mig väldigt trött och utmattad så jag gick och la mig naken i sängen och somnade snabbt.

På morgonen blev jag väckt av att Cissi kröp in under mitt täcke. Jag kände att hon var helt naken vilket inte direkt fick morgonståndet att lägga sig. Vi sa ingenting utan började hångla med varandra intensivt. Vi fingrade överallt på varandras kroppar och kysstes djupt, särskilt våra kön fick extra uppmärksamhet av våra nyfikna händer. Jag stoppade in ett par fingrar i hennes mus och kände att hon var ordentligt blöt och öppen så jag la mig ovanpå henne med ollonet mot hennes sköte. Jag fortsatte att kyssa henne och gned min kuk mjuk mot hennes yttre könsdelar. Cissi var dock lite otåligare och började rotera med underlivet som om hon försökte fånga in min stolthet i hennes inre. Till slut gled jag in i henne nästan helt utan motstånd. Vi hjälptes åt att jucka med våra underliv så att vi hittade en takt vi båda gillade. Vi låg med varandra i den ställningen länge och fortsatte hela tiden att tungkyssas ända tills det gick för mig. Cissi hade inte kommit men det verkade som om det inte gjorde henne så mycket. Vi låg kvar och kelade med varandra en stund innan vi kände att det kunde vara dags för frukost.
Vi kände oss lite busiga så vi bestämde oss för att gå nakna upp till Jeanette och Anders för att se om de ville bjuda oss på frukost och kanske lite till. Vi gick uppför trappan och jag höll min hand lätt på hennes välformade rumpa. Hon flinade lite åt mig och klämde mig lite på snoppen vid ett par tillfällen.
När vi kom upp till köket blev vi lite paffa för på bordet stod redan frukosten framdukad för fyra personer men det som drog våra blickar till sig var att på golvet stod Jeanette på alla fyra på golvet med Anders bakom sig som gökade för fullt i henne.
- Vi förstod nog att ni skulle komma hit, sa Anders utan att sluta med gökandet.
Jeanette sa inget men log inbjudande mot oss och när vi greppat situationen gick vi fram till dem. Cissi ställde sig gränsle över Jeanette och vände sig mot Anders. Anders släppte Jeanettes höfter och satte händerna på Cissis tuttar och de började kyssas. Min kuk var fortfarande helt slak efter utlösningen så jag behövde lite hjälp att få upp den igen. Jag ställde mig framför Jeanette som tog den i munnen och började sin behandling för att få fart på den igen. Situationen var så sexig så det tog inte särskilt lång tid innan jag var redo för vildare aktiviteter. Nu vidtog en lång och het orgie där vi hade sex med varandra i alla ställningar vi kunde komma på. Även Anders och jag prövade att runka lite åt varandra och jag prövade att ta hans kuk i munnen vilket faktiskt var rätt läckert även om killsex inte riktigt kändes som min grej.

Efter flera orgasmer slutade vi och åt en underbar frukost tillsammans. Sen den dagen hade vi ofta sex med varandra, antingen alla fyra eller bara tre eller två. Cissi hade utvecklats från nästan oskuld till ett sexuellt vilddjur. Hon ställde alltid upp på sex så fort någon av oss var sugen på det. Hon hade inte heller något emot att man tafsade på henne vid vilket tillfälle som helst.

Det kommande året präglades med andra ord av pluggande och sex. Året efter flyttade jag hem för fortsatta studier men vi besöker varandra ibland för att njuta av varandras kroppar.

Rösta på Min tid som inneboende:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (147 röster, snitt: 3.90 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

8 svar to “Min tid som inneboende”

 1. Angelo:

  Den Var Underbar! Riktigt,, Jag vill ochså uppleva det där^^

 2. wernerq:

  en underbar fantasi. fick mig att önska att få vara med!

 3. angelica:

  väldigt trevlig tycker jag. får jag vara med nästa gång?

 4. Leo Steil:

  Råkade ut för något liknade i midsommras!

 5. nicee:

  grymt bra förutom de där me killsex fick en femma av mig

 6. nice:

  sjukt nice

 7. Lilla jag:

  otroligt bra! blev sjuuukt kåt!

 8. tsatziki:

  sjukt kul det där “och jag prövade att ta hans kuk i munnen vilket faktiskt var rätt läckert även om killsex inte riktigt kändes som min grej”

  skön kommentar

Kommentera Min tid som inneboende