Midsommar

Midsommar borjar narma sig. Vadret ar varmt och solen generos.
Vi samlar ihop en korg med mat och ett tacke och kor ut till ett stalle dar ingen annan kan hitta oss. Vi hittar ett stalle med sol och gras bredvid havet. Vi har all tid i varlden att agna at oss sjalva. Jag har en blommig sommar klanning med tunna axelband.

Du tar korgen och jag tar tacket och vi promenerar dit vi har var lilla picnic. Vi lagger oss ner o tittar ut over horisonten o ser solen glansa over vattnet som miljoner diamanter, du lutar dig over mig o kysser mig latt pa halsen. Det kittlas och jag skrattar medan jag racker ut min hand efter din och lagger det pa min midja. Jag tittar djupt i dina blaa ogon och kysser dina lappar.
Jordgubbar, vindruvor, ost och vin for de alskade att njuta av. Du tar en jordgubbe och later den smeka mig langs halsen over nyckelbenet in i din mun. Du sanker dina lappar dar jordgubben har lamnat sitt sota spar.
Du lagger mig ner och smeker mitt har du, drar ner axelbanden over mina armar och ser mina brost lysa i solen. Jag later dig ta vad du vill ha och det ser du i mina ogon att jag vill ha det lika mycket. Dina hander hittar ratt under min klanning och smeker uppat mina lar. Du kanner hur du ger mig gashud med dina hander. Som smor smalter hela jag for dig. Med ivriga tag drar jag av dig din tshirt medan du klattrar over mig. Min rygg svankar sig och min mage och brost trycks hart mot dig. Du tar hart tag i mitt har och drar mitt huvud bakat sa du kan bita mig. Jag ser stora vita moln glida forbi som marangvisp.
Jag langtar till du ar inne i mig, jag kan inte vanta langre och du hor det i mina andetag.
Jag kramar dig hart och later mina naglar riva dig latt pa ryggen och med ett ryck vander jag dig sa du liggar ner och jag ar pa dig. Jag lagger mig over dig och kysser dig innerligt. Medan jag ler mot dig hittar jag fram din kuk ur dina byxor och drar mina trosor at sidan. Du ar hard och beredd att bli knulladjag lyfter upp min klanning sa du ser hur din kuk glider in i min tranga vata fitta. Nar du ar hela vagen inne lutar jag mig fram och sakta glider in min tunga i din mun. Jag kanner din piercing pa min tunga och blir sugen pa att njuta av den pa ett annat satt. Jag tar dina hander och trycker de mot tacket ovanfor ditt huvvud. Jag later din kuk glida ur mig och tar av min klanning helt. Du ser vad jag vill och later mig klattra over din mun. Din tunga kanns mjuk och varm och din piercing letar sig in over mitt klitoris och jag stonar hogt ditt namn “Oh Aaaaalex”.
Du leker med mig tills jag inte kan ta d langre, jag kommer i din mun. Jag kollapsar pa tackat brevid dig och du lutar over mig, smeker min kind och sakta drar din tunga over mina lappar, ler och viskar “Glad midsommar!”

Rösta på Midsommar:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (16 röster, snitt: 2.31 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

2 svar to “Midsommar”

  1. Sven da Dildo:

    Jobbig att läsa utan å,ä,ö.

  2. random:

    aa verkligen :)

Kommentera Midsommar