Andra gången trekant med min fru

Som jag skrev här om när jag lyckades få min fru med på att knulla med två andra killar, det gick för henne oabrutet. Det var en överaskning på hennes 50 års dag. Men efter det fick hon samvetskval, och kände sig som en hora. Varje gång vi knullade gick det inte för mig, för jag kunde inte glömma känslan när min kuk gled in i fittan som var full av sperma från två unga killar. Jag fick det att gå för henne, men som sagt det var inte bra. Vi pratade hela tiden om det som hänt, jag försökte att få henne att förstå, det var lika skönt för mig som för henne. Så slutligen sa jag till Maggan, min fru att vi provar igen, för vi måste komma vidare. Jag hade hela tiden läst på tv och porrtidningar, det var många män som var sugna på trekant med kvinnan i centrum. Ja till slut gick hon med på att försöka igen, men bara med en man till. Jag hade redan pratat med några män från porranonserna, så vi bestämde möte hemma hos oss med en kille i 40 årsåldern. Hans namn var Erik, jag hade pratat med honom några gånger på telefon, och förklarat att det var min fru som bestämde vad som skulle hända. Jag sa ochså att han måste visa mig friskintyg, för knulla med kondom är värdelöst. Så kom han på fredagskvällen med en flaska vin och blommor, vi åt en god middag och drack en del både vin och sprit. När Maggan var i köket efter vi ätit sa jag till Erik att vi måste vara väldigt försigtiga för hon skäms för vad vi gör. Tycker hon inte om det sa han då. Det är problemet förklarade jag för honom, att hon är väldigt sensuell, det går för henne när jag suger på hennes bröst, men när jag tränger in med kuken och det går hela tiden för henne kan jag inte hålla mig. Det går direkt för mig när jag kommer in i henne, därför behöver jag hjälp, hon blir inte tillfredställd med bara min kuk. Vi var nu lite fulla alla tre, så vi tog av oss kläderna och tittade på Maggan som var jätteblyg. Om du går in i sovrummet och lägger dig naken under täcket, sade jag så tar vi det väldigt försiktigt. Erik och jag var helt nakna med jättestånd, men Maggan var fortfarande påklädd. När hon gick till sov rummet sa jag till Erik att jag suger hennes bröst, och när det börjar att gå för henne kan du stoppa in kuken. Han frågade med kåt darrande röst, om han skulle ta henne bakifrån eller framifrån. Jag mindes första gången när två unga killar knullade henne bakifrån, så jag sa ta henne framifrån, men jag vill suga på brösten när ni knullar. Nu var han så kåt så det droppade från kuken, samma med mig. Vi gick in i sovrummet där jag tände lampan som Maggan hade släckt, där låg hon under täcket, väldigt blyg. Vi kröp ner på varsin sida, jag började smeka och suga hennes vackra bröst. Hon viskade att hans kuk var på väg in i fittan bakifrån, så jag viskade tillbaka, kan han komma in, är du kåt nog. Ja ja nästan skrek hon, så Erik trängde in i fittan bakifrån, jag sög på brösten när han knullade henne hårt. Men som jag sade så när det börjar gå för henne är det omöjligt att hålla sig, så han sprutade efter bara några drag. Då jag hade förstått vad som skulle hända med hans kuk, hade jag tre yngre killar utanför vårt hus, jag hade träffat dem några gånger och pratat om detta. Min fru var ju helt ovetande om dem så jag trängde in i henne och knullade väldigt sakta, så hon skrek hårdare. Vill du få flera kukar sa jag och knullade hela tiden på gränsen till orgasm. Ni är ju två sa hon, okej sa jag och tömde mig i hennes redan spermafyllda fitta. Nu får du bestämma sade jag när jag hade rullat av henne, kan du vänta tills vi kan igen eller du kan få tre unga kukar direkt. Nu var hon så kåt så hon skakade, du får bestämma sa hon till mig. Så jag öppnade dörren åt killarna som var runt 20 alla tre. Vi hade redan kommit överens att dom skulle knulla henne i turordning, sen skulle dom gå, för min tanke var att efter tre unga kukar borde Erik och jag klara resten. Grabbarna klädde av sig i hallen , meningen var att efter knullet skulle dom gå. När alla var nakna gick vi in i sovrummet där till min förvåning Erik låg på min fru och knullade för fullt. Jag viskade iMaggans öra medan han knullade som en kanin, om det gick bra. Hon var helt omtöcknad, det gick hela tiden för henne. Så jag fick bort Erik och sa åt killarna att sätta i gång. Nu var dom generade så jag vände på Maggan och sa knulla henne bakifrån. Den första var där direkt, han kullade allt vad han kunde, så det gick direkt för honom. Nästa man var inne direkt när han drog ut kuken, så allt jag gjorde var att smeka brösten, vilket gjorde hennes orgasmer häftigare. Så killen nr två drog bara tre gånger så gick det. Nu var det full fart, så nästa man kröp på henne framifrån, så jag kunde bara hålla ena bröstet , han sög det andra när han knullade henne hårt. Det gick snart för honom , så jag fick ut grabbarna och sa nu räcker det, ni måste gå. Nu var dom kåta igen, men jag fick i väg dem. När jag kommer tillbaka till sängen så låg Erik och sög på Maggans bröst, så jag viskade till henne hur hon kände. Erik knullade mig när du var i hallen och jag känner hans kuk växa igen när han suger mina bröst så ta mig bakifrån när han suger. När jag stoppade in kuken i hennes spermafyllda fitta bakifrån och han sög hennes bröst fick vi en gemensam orgasm som inte går att beskriva. Ja Maggan och jag somnade i varandras armar, men tidigt på morgonen vaknade jag av att Erik knullade henne bakifrån. Hon var vaken, hon kramade mig hårt, jag kände hur det gick för henne. Ja det har en del sedan dess så kanske jag skriver igen.

Rösta på Andra gången trekant med min fru:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (46 röster, snitt: 2.48 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

5 svar to “Andra gången trekant med min fru”

 1. KKK6:

  Din fru var säkert lycklig som fick smaka fem olika kukar.
  Men de tre unga killarna skulle fått ge henne en omgång till, då hade de hållt stånd längre när spänningen släppt.

 2. sure thing:

  HAHA, ofta en kille skulle komma direkt bara för att det går för tjejen! löjligaste jag har hört, och då har jag hört mycket.

 3. Buu!:

  Du sköter om din knullgalna fru jättebra. Hon har förtjänat en ny trekant med nya kukar i sin trekant.

 4. Sören:

  härlig fru, låt henne få kuk oftare av andra män stenhårt så hon skriker och sprattlar

 5. nisse:

  -hoppas jag kan övertyga min fru att också pröva med en kille till, för jag r sugen på att knulla en nysprutad fitta

Kommentera Andra gången trekant med min fru