Smygsprutad på av systerns sambon i natten

Som av en vit blixt framför ögonen väcktes hon ur den oroliga sömnen. Mia hade spenderat den här kvällen hemma hos sin syster och tillsammans hade de tittat på Eurovision Song Contest. Dom hade upprörts över européernas usla musiksmak, druckit vin och tjattrat in på småtimmarna men nu så hade Mia legat i den bäddade vardagsrumssoffan en lång stund utan att egentligen kunna somna in ordentligt. Tankarna hade snurrat ordentligt och hon kände faktiskt ett sting av avundsjuka för att systern hade det så fint ordnat med en mysig lägenhet och en pojkvän som faktiskt tycktes respektera henne som människa. Sånt var ovanligt nu för tiden och Mia hade verkligen gått på misstagen – en efter en – men drömmen om något stadigt att förlita sig på fanns fortfarande där. Hon hade haft mycket svårt att somna och tankarna hade vandrat en hel del. Med blicken fäst i taket hade hon låtit mörkret omsluta henne sedan hennes lillasyster Anna gått och lagt sig i sovrummet. Det enda ljus som tog sig in kom svagt genom de fördragna gardinerna och genom springan under dörren in till sovrummet. Hennes lillasyster, Anna som sagt, hade sin sambos sänglampa tänd där inne. Han hade inte varit med under kvällen utan varit ute med sina polare och tagit en öl eller två. Mias ögon försökte fokusera på det vita taket men rummet var dolt i dunkel och hennes tankar, förstärkta av vinet hon och systern druckit, tog förunderliga språng mellan existentiella funderingar och vardagligare ting som mode och vad som Mia skulle göra i morgon.

Hon hade slumrat oroligt en stund då hon väcktes av den där vita blixten – ja, någon vit blixt var det väl aldrig tal om i ordets rätta bemärkelse. Snarare det knäppande ljudet från ytterdörren som låstes upp och hur någon smög in. Uppenbarligen var det så att den som smög också överskattade sin förmåga att tassa fram som en indian, för det skramlade rätt mycket ändå. Mia lyssnade intensivt. Först hade hon blivit skrämd men nu förstod hon var hon var någonstans och att det var en rätt berusad Anders som kom hem från krogen. Anders var systerns sambo – en ganska så snygg kille med ljusblå ögon, vältränad solariebrun kropp och tatuerade överarmar. Mia tyckte att Anders såg bra ut och som sagt så var hon lite avundsjuk på systern som kunnat snärja en så läcker ung man. Mia låg på mage i soffan och lyssnade till hur Anders uppenbart försökte föra så lite ljud som möjligt då han sparkade av sig sina skor och hängde ifrån sig jackan. Både en och två gånger dråsade jackan i golvet där ute i hallen och han dundrade in i skänken som stod där. Mia tyckte det var ganska gulligt att han ansträngde sig så för att inte väcka henne och systern när han rumlade hem sent på natten så här. Hon log och funderade på att göra honom varse om att hon i alla fall redan blivit väckt. Men när hon hörde hur Anders närmade sig vardagsrummet så slöt hon ögonen för att låta honom tro att hon sov djupt.

Men borde han inte ha gått in till Anna nu? Mia lyssnade på helspänn. Hon kunde höra hans tunga andning borta vid dörrposten. Han tycktes bara stå och andas där. Doften av krog letade sig bort till henne och trots att rökförbudet varit ett faktum i flera år så blandades dofterna av öl, cigarettrök och parfym och letade sig till Mias näsborrar. Stod han bara där eller? Mia öppnade ögonlocken försiktigt men inte mer än att det skulle vara omöjligt att se att hon var vaken. I det dunkla ljuset i vardagsrummet såg hon hur Anders siluett avtecknade sig i dörrposten in till vardagsrummet. Han stod stilla. Tycktes titta åt hennes håll. Vad höll han på med egentligen?

Hjärtat i Mias bröst tog ett skutt när hon såg hur Anders tog ett försiktigt steg över tröskeln in i vardagsrummet och samtidigt förde händerna till bältet i sina byxor. Hjärtat hade inte reagerat om det inte var så att Anders tagit ut riktningen helt fel och faktiskt inte var på väg mot sovrummet där hans sambo, Anna, Mias syster låg och sov i deras dubbelsäng. Istället tycktes han smyga mot Mias håll. Försiktigt tog han steg på steg. Vardagsrumsparketten knirrade men inte mer än att han faktiskt tycktes klara det här med att smyga på fyllan rätt bra. Mia kisade nu för hon ville inte att han skulle upptäcka att hon var vaken och medveten om att han närmade sig henne. Anders smög sig fram till vardagsrumsbordet som nu skilde dem ifrån varandra. Mias puls ökade. I det svaga ljuset som tog sig genom gardinerna och springan under sovrumsdörren in dit där hennes syster låg och sov gjorde det ändå rätt lätt att se vad Anders sysslade med. Han stod och iakttog henne från andra sidan bordet. Mia låg på mage och försökte verkligen ge sken av att hon sov djupt. Ljudet av hur han knäppte upp den översta jeansknappen gick som en blixt genom Mias kropp. I det svaga ljuset såg hon hur han förde ner sin högra hand innanför byxorna och flämtande knäppte han upp resterande knappar med den andra handen. Anders vinglade till och Mia trodde att hon skulle avslöja att hon inte sov i samma sekund som han med den högra handen tråcklade fram sin kuk ur byxorna.

Mia slöt ögonen. Vågade inte se just nu. Vad höll han på med? Hon låg där på mage i sin systers vardagsrumssoffa medan hennes blivande svåger stod någon meter ifrån henne och hade plockat fram sin kuk. Hon kände hans blick som svepte över henne. Åter så knirrade det i parketten och hon hörde hur han smög sig närmare och runt vardagsrumsbordet. Försiktigt kisade Mia och såg hur han sjönk ner och satte sig på bordet intill henne med kuken stenhård i höger handen. Han förde den upp och ner över kukskaftet. Hans andning var tung och från den långsamma smekande rörelsen av kuken så kunde hon höra hur förhuden drogs över det kladdiga ollonet. Mia visste varken ut eller in. Känslan av att ha sin systers kille intill sig samtidigt som han runkade sin kuk brände inom henne. Hon började fantisera om att det var hon som höll i hans kuk – gav honom njutning – samtidigt som hon kände skam över att ha lockat honom till att göra det han nu gjorde. Om Anna visste det här skulle både Anders och Mia ligga riktigt illa till. Mia övervägde att fejka att hon vaknade till, eller åtminstone vända sig om och dra det vita lakanet upp över kroppen. Men den tanken kom försent: hon kände nu hur det vita lakanet sakta och försiktigt drogs nedåt. Nedåt mot fotändan av soffan där hon låg på magen. Centimeter efter centimeter skalades det av hennes kropp och hon hörde hur Anders kvävde ett stön då hennes bak sakta men säkert blottades i vardagsrummets dunkel. Hennes andning var nu också tung. Hennes puls rusade. Det hettade på kinderna. Ja, det var inte bara där det hettade, utan hela hennes kropp tycktes koka och allra mest brände det innanför trosorna på henne. Vad var det som var på väg att hända?

Hans andning var tung. Hon hörde hur han för varje andetag kvävde de stön som hans hand framkallade då han förde handen över sin stenhårda kuk. Hennes runda bakdel lagd som en inbjudande gräddtårta framför honom. Den vita minimala stringen hon hade på sig delade hennes fasta skinkor med ett tunt snöre. Hennes ben var lätt särade och hon kände själv hur de svullnande fittläpparna knappt doldes under det tunna tyget. Det skar in. Låg tätt över hennes, som hennes ex hade sagt, rakade bullfitta. Hon kunde höra hur Anders runkade sin kuk intensivare. Hur han flämtande gav ifrån sig kvävda stön. Ljudet från förhuden som om vart annat blottade och skylde det kladdiga kukhuvudet. Mia kisade försiktigt för att se hur Anders njöt. Just då så kvävde han ett illa dolt stön och for upp. Nästan föll fram över henne, tog spjärn med den fria vänsterhanden mot soffans ryggstöd och lutade sig över hennes svällande bak. Mia hörde hur han spände sig och kände hur hans heta våta sperma spelade över hennes blottade stjärt. Det tycktes som att han inte kommit på länge för gång efter gång kände hon hur tjock, het sperma landade på och mellan hennes skinkor. Hon slöt ögonen. Kunde inte riktigt hålla sig still. Rörde på baken. Kände hur den fasta rumpan darrade till och hur hennes lår gled isär bara någon centimeter. Sperman som täckte hennes rumpa brände genom hennes kropp. Nu borde det bara vara sekunder innan Anders skulle lämna henne där tänkte hon. Men med honom lutad över sig hörde hon hur han krånglade med byxorna. Kände hur hans svajande kuk vidrörde hennes ena skinka och hur sperman som hamnat mellan hennes skinkor började leta sig ner längs stringens snöre. Med hörseln på helspänn hörde hon det distinkta ljudet av en mobilkamera som fotade henne. Den vita blixten trängde genom hennes ögonlock och det brände på kinderna samtidigt som Anders fotade hennes nedsprutade röv. Tankarna rusade, snurrade, visste inte vilket håll de skulle utan sökte sig djuriskt ned till den dunkande fittan. Hon kände hur Anders försiktigt drog det vita lakanet över hennes spermakladdiga stjärt. Hon hörde hur han taffligt försökte göra sig ljudlös och smög ut i hallen in till badrummet.

Han stängde dörren och i exakt den sekunden halade Mia av sig lakanet och förde ner händerna till sina skinkor. Dom var ordentligt nedkladdade och hon lät händerna smeka, massera in, sperman över skinkorna. Hon lyssnade intensivt och kunde höra hur Anders spolade vatten i handfatet. Med sin vänsterhand förde hon stringen åt sidan och med högerhanden kupad över de svullna fittläpparna drog hon sperman som runnit ned längs stringen över den glatta kåta fittspringan. Anders sperma blandades med hennes egna kåtsafter och försiktigt sträckte hon sig efter lakanet som hon drog upp över sin blottade kropp. Hon hörde hur Anders spolade i toaletten, och hur han tassade försiktigt in till hennes syster Anna. Han stängde dörren bakom sig och i just den sekunden började Mia att smeka sin svullna klitoris intensivt. Tanken for genom hennes huvud: det skulle bli lätt att somna snart.

Rösta på Smygsprutad på av systerns sambon i natten:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (82 röster, snitt: 3.62 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

6 svar to “Smygsprutad på av systerns sambon i natten”

 1. Den kåte:

  Fy på dej Anders vara så snål mot en stackars kåt kvinna.
  Lova att du nästa gång knullar Mia.

 2. Den Kåtaste:

  Fy! Fy! Fy! Knulla Mia Som Den!

 3. Johanna O:

  Jättehäftigt skrivet me två perspektiv. Du e min favvoförfattare här. Kan inte du skriva en novell som handlar om en grej ja varit me om? När ja plugga i Lund så hamna ja mellan två killar i soffan i vårt teverum på korridoren. Det va typ efterfest å de råkade bli p-film. :-) i alla fall blev de hångel å smek, ja näckade helt å blev smekt av dom tills ja kom där i soffan! Ja smekte dom oxå. Kan du inte skriva nån sån? Snälla?

 4. Andy:

  Mysig och välskriven historia med “förbjudet” tema. Mycket upphetsande och bra.

 5. David:

  5/5

  Fantastiskt bra!
  Bry dig inte om rop på högre tempo eller mer “rakt på”, du hittar helt rätt!

 6. Anonymous:

  skiiit bra. men hade varit bättre om han satt på dig bakifrån :D

Kommentera Smygsprutad på av systerns sambon i natten