Onani och porrfilm på studentkorridoren

Klockarn var nästan ett på natten och Johan satt i sin soffa på studentkorridoren och slötittade på den gemensamma tv:n. Nästan alla som normalt bodde på korridoren var bortresta över sommaren och det var nästan alltid tomt. Han hörde steg i trappan och strax efter kom Hanna in och undrade vad han höll på med.

Hon hade ett oskyldigt, sött ansikte men en mycket sexig kropp. Denna kväll hade hon på sig en tajt topp och en halvlång kjol. Vi satt ihop i soffan och pratade medan vi zappade mellan kanalerna. Någon på korridoren hade fixat en digitalbox med piratkort och när vi kom till Canal+ så visades en klassisk porrfilm. Hanna bläddrade inte vidare utan tittade lite generat på Johan och log.

Killen i filmen knullade en mörk tjej hårt bakifrån, medan en annan kille hade sin kuk i tjejens mun.
- Jag brukar inte kolla på porr, sa Hanna, men jag blir ganska upphetsad av det.
Plötsligt stack Hanna in sin hand innanför kjolen och trosorna och började smeka sig själv.
- Kan vi inte onanera ihop, viskade Hanna till Johan.
Han nickade och kände att hans kuk började bli hård medan Hanna tog av sig sina trosor och drog upp sin kjol. Hon satte sig bakåtlutad och särade på benen så att Johan tydligt skulle se när hon stoppade in ett finger i sin våta fitta. Johan hade tagit av sig byxorna, satt i soffan bredvid henne och runkade sin kuk. De tittade både på varandra och på porrfilmen om vartannat.

I filmen blev tjejen knullad på rygg av den ena mannen, medan en annan runkade sin kuk över hennes ansikte. Johan insåg att tjejen snart skulle blir sprutad i ansiktet och han tittade på Hanna för att se hennes reaktion. Tjejens ansikte filmades i närbild medan killen sprutade en stor sats sperma i hennes mun och över hennes läppar.

Hanna slet inte blicken från filmen, hon verkade gilla vad hon såg. Tjejen i filmen, som hade sperma över hela munnen och samtidigt blev knullad av den andra killen, såg väldigt sexig ut tyckte Johan. Strax drog den andra killen ut sin kuk ur tjejens fitta, Tjejen satte sig på huk och började suga och runka hans kuk. Snart sprutade killen ännu en sats över tjejen., vars ansikte blev kladdigt av mer varm sperma, som rann längs hennes kinder.

Johan som runkade för fullt, kände hur upphetsad han var.
- Jag kommer snart, sa han lite försiktigt.
- Jag vill att du sprutar i min mun, svarade Hanna. Jag vill känna din sperma över mitt ansikte.
Hanna drog av sig toppen visade sina underbart runda, solbrända bröst. Hennes fitta var plaskvåt och hon smekte sin klitta och sina bröst samtidigt. Johan ställde sig upp framför henne och runkade sin kuk bara några centimeter från Hannas mun. Hon tittade honom i ögonen samtidigt som hon öppnade munnen och sög ollonet på hans kuk, medan Johan fortsatte att runka.
- Jag vill ha din sperma över mitt ansikte, viskade Hanna.
Hon öppnade munnen, sträckte ut tungan och slickade på undersidan av ollonet.
Johan, som inte hade kommit på en vecka, gissade att hans sats skulle vara stor, vilket gjorde honom upphetsad.

Nu kunde han hålla sig längre och plötsligt sprutade Johan sin sperma. Hannas mun fylldes med sperman från första strålen, medan andra och tredje strålen av sperma kom över hela hennes ansikte. Hon stönade högt och pullade sig själv hårt. Hanna blev extremt upphetsad av sprutet och fick snart en kraftig orgasm som gjorde hennes fitta ännu våtare.

Sperman rann från Hannas mun, kinder och haka, ner på hennes hals. Hon tog tag i Johans kuk och använde den för att smeta ut sperman över sina läppar. Det droppade sperma från hennes haka ner på de solbrända brösten och magen.
- Du ser extramt sexig ut, sa Johan pustande.
- Gör jag? Jag känner mig väldigt porrig, sa Hanna och log. Kan du inte ta en bild med min mobilkamera?
Johan förevigade ögonblicket genom att ta några bilder på Hanna, som poserade med kladdig med sperma över ansikte och brösten.

I framtiden visste Johan och Hanna att de hade något gemensamt, som de både gillade. Och nästa gång Hanna kände för det skickade hon bara ett MMS till Johan med bilden på sig själv, nerkladdad med sperma. Då visste både vad som skulle hända.

Rösta på Onani och porrfilm på studentkorridoren:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (52 röster, snitt: 2.67 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

5 svar to “Onani och porrfilm på studentkorridoren”

 1. fredda:

  fan vad bra novell diggar den hårt

 2. Jag:

  Mycket bra skriven! Kort men det är absolut inte någon nackdel. Efterlyser fler noveller som liknar den här!

 3. Johanna O:

  Så himmla härlig novell! Var me om en liknande grej när ja plugga i Lund. Ja å två killar i korridoren kolla p-film i den gemensamma tevesoffan på en efterfest…ja satt mellan dom å vi smekte varann tills vi kom. Va väl inte riktigt som i novellen, fick ingen sperma på mig å så men den fick mig att minnas hur kåt ja blev när ja näckade inför dom då!

 4. Johanna O:

  Förresten vill ja att Jonna_R (bästa på å skriva här) ska skriva nåt sånt här, typ om min upplevelse. Snälla? Kram :$

 5. PL:

  Mycket bra, skulle gärna upplevas.

Kommentera Onani och porrfilm på studentkorridoren