Sara och Clarissa, del 1

Jag och min polare var på väg till historian som vanligt den här tiden på måndagar. Den var halv tre och jag var väldigt seg. Den enda anledningen till att ja kom på den här lektionen var för att klassen var skön,det fanns mycket snygga och roliga tjejer. Men historia var jag även väldigt bra på så det var rätt skönt att glänsa inför de andra.
Vi kom dit en kvart för tidigt och utanför klassrummet så satt Sara och Clarissa, vilka enligt mig var de två snyggaste tjejerna i skolan, och Sara var jag lite småkär i. Sara var en ganska kort tjej, men med otrolig kropp och de vackraste ögonen jag sett, plus en väldigt rockig klädstil som ja gillade eftersom jag var rockare själv. Clarissa var Chilenska och var lite längre än Sara, hon hade långt vacker svart hår och en fantastisk rumpa.

- Tjena Linus, sa Sara när ja satte mig mittemot dom, – hej vacker svarade jag.
- tjena snygging sa Clarissa. Clarissa hade alltid glimten i ögat och det var därför ibland svårt att veta när hon var allvarlig. Hon hade skojat flera gånger om att vi borde bli KK , men eftersom hon ofta skojade så tog ja det inte på allvar och drev skämtet vidare bara.
- hej “Clarise”, upp mot en vägg eller ska du rida av mig på sitsen på toan, va säger du?
Vi skrattade och började prata om annat.

Lektionen skulle börja och eftersom det var i slutet av vårterminen så skulle vi få reda på våra betyg.
- Grattis Linus, ett MVG till dig, sa Lars, som var våran lärare.
- Sara, G till dig, och så vill ja ha kompleterings uppgifter på Första världskriget också.
- Va? bara ett G? alla urringningar som ja haft då , skämtade Sara.

Efter att Lars berättat för alla vilket betyg vi hade fått så fick vi gå.
- Fan va skönt, skrek Clarissa, nu slipper vi den här skittråkiga lektionen, snart sommar ju.
- Jaa, men vad ska vi göra på avslutningen då? frågade jag.
- Jag och Clarissa och ett gäng tänkte grilla nere vid sjön, du och din lilla kumpan där kan ju komma, sa Sara och pekade på Emil som satt och snackade i mobilen med sin flickvän.
- På fredag efter avslutningen, kom vid nio eller nåt, och ta med er eget att grilla med.
Yes! tänkte jag, ja hade länge väntat på att få en chans med Sara, jag hade gillat henne länge. Men hon var inte lika öppen som Clarissa så ja hade mest pratat med Clarissa.
- Okej vi kommer sa jag, så länge Emil här får ta med sin flicka, dom är knappt utan varandra en sekund, sa jag.
- Självklart, så länge du kommer så , sa Sara glatt.
- Aspelut, sa jag och vi skrattade.

På fredagen hade jag, Emil och Anna , som var Emils flickvän vart och handlat lite fläskkarré,korv och Fanta Exotic till groggvirke. Vi hade även köpt två flaskor Absolut av storebrorsan. Vi kände oss som ett par fjortisar som var tvugna att köpa av brorsan men eftersom ingen utav oss var tjugo så var det bara och göra ifall vi ville ha någonting att dricka.

Vi tog bussen ner och gick genom skogen för att komma dit vi visste att man brukade grilla. När vi kom dit var det runt 30-40 personer där. De flesta var från skolan så ja morsade runt på alla. Emil och Anna gick iväg till skogen “för o kissa eller nåt” hörde jag dom skrika när jag frågade vart dom skulle gå, Men det var ju ganska uppenbart vad dom skulle göra..

Jag lämnade köttet och drickat vid grillen när jag fick syn på Clarissa och gick fram för att hälsa. Hon slängde sig på halsen på mig och kysste mig. Ja blev lite lätt chockad.
Att få kyssa en så snygg tjej som Clarissa tackade jag inte nej till. Hon var ganska berusad men inte så farligt. Ja frågade henne om Sara var här.
- Sara? varför frågar du om henne, det är ju vi som passar ihop, sa Clarissa. Innan jag hann svara på det så drog Clarissa iväg mig mot skogen.
Vi gick en bra stund och Clarissa sa inte ett ord utan drog bara med mig upp för en brant tills vi kom till toppen.
- Va gör du frågade jag? – Va tror du?! svarade Clarissa.

Jag visste inte vad ja skulle säga men innan ja visste ordet av hade Clarissa dragit av sig toppen. Hon hade ingen bh på sig och när jag såg hennes vackra bröst så glömde ja bort alla tankar på Sara och började kyssa Clarissa.
Jag lade henne varsamt under mig på berget vi låg på och jag började smeka hennes kropp. Jag kysste henne i nacken och på halsen, smekte hennes styva bröstvårtor samtidigt som jag kysste henne på magen.
Jag drog ner hennes kjol och smekte hennes lår. Hon andades väldigt tungt och hon rufsade om i mitt hår med sina händer. Jag drog av hennes trosor och började slicka insidans av hennes lår, hon stönade nu och smekte sina egna bröst.
Hennes fitta var helt len, inte ett hårstrå, och hon var genomvåt av min behandling.
Hon var verkligen kåt nu. Ja började slicka på hennes klitoris och masserar samtidigt hennes bröst ömt, Jag tryckte in två fingrar i henne och efter bara en liten stund så började hon att smått skaka, hon andades otroligt häftigt och hoppade över andetagen. Hon fick en stark orgasm och stönade högljutt.
Efter ett tag började hon lugna ner sig och log mot mig.
- Nu vill jag göra det lika skönt för dig Linus, ta av dig byxorna. Jag var inte sen att lyda, jag drog snabbt av mig byxorna och började kyssa Clarissa. Jag lade mig på henne. Jag kände hennes hand runt min kuk och drog av mig kalsongerna, vid det här laget hade jag ett ordentligt stånd.
Jag lade mig på rygg och hon slickade upp och ner längs min kuk innan hon började suga den ordentligt.
Det var en underbar syn att se henne ta in kuken i munnen, hon såg så otroligt sexig ut.
- Din kuk är så stor och skön, jag vill ha den i mig nu.
- Knulla mig, skrek hon otåligt.

Då tog jag tag i hennes arm och vände henne om och bad henne böja sig framåt.
Att ta en tjej bakifrån var en fantasi jag haft länge, men aldrig vågat göra. Jag vet inte vad som fick mig att våga men med Clarissa så glömde jag alla mina hämningar.
Hon gjorde som jag sa och jag tryckte långsamt in min kuk i hennes fitta, hon var väldigt trång och det var otroligt skönt. Jag gick in så långt jag kunde och körde långa långsamma drag, Clarissa stönade högljutt och jag var inte långt ifrån att komma, jag ökade takten drastiskt och det smackade mellan oss när jag gick hela vägen in. Hon smekte hennes klitoris samtidigt och kom nu i ytterligare en stark orgasm. Då kunde jag inte hålla mig längre utan drog ut min kuk och sprutade ut hela min sats över hennes rumpa och rygg..

Rösta på Sara och Clarissa, del 1:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (45 röster, snitt: 2.67 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

6 svar to “Sara och Clarissa, del 1”

 1. En:

  Mycket bra. Lite sämre slut bara

 2. Robban:

  gärna en del 2, kanske att sarah vill ha han :D

 3. KKK6:

  Vad skönt att få kuken grillad i Clarissas fitta.
  Undrar om Saras mus är lika trång.

 4. Johanna:

  Jättebra novell, jag blev jättekåt :)

 5. Berta:

  Det var en underbar novell. Måste läsa del 2!

 6. Jonas:

  Väntar ivrigt på del 2 och vad som kommer hända med Sara :)

Kommentera Sara och Clarissa, del 1