Skönaste knullet

Detta hände dagen jag tog studenten.

På kvällen gick alla till nattklubben i stan för att fira. Inne kunde man inte sluta titta på alla fina tjejer som gick runt och skakade på rumpan. Man var bara tvungen att hoppa in bland de på dansgolvet och dansa. Men den tjejen jag helst ville se var Sara, en kompis som var ett år yngre. Hon kom dit vid 11 tiden. Jag fick syn på henne och gick fram för att hälsa. Vi snackade typ en halv timma då jag var tvungen att dansa igen. På dansgolvet gjorde jag min stöt. Jag lät handen glida ner över ryggen ner mot rumpan. Klämde åt den och såg henne le. Jag kysste henne och var även bara “tvungen” att smeka hennes bröst. Blicken i hennes ögon var något jag aldrig sett förut. Hon var riktigt kåt. Hon drog inte mig på toan och drog av mig byxorna. Hon började suga som fan. Jag kunde inte hålla mig. Redan efter 5 min så sprutade jag min varma sats i halsen på henne. Hon fortsatte suga. Jag bara satt på toastolen och njöt. När hon var klar bad hon mig att dra av henne kläderna. Vilket jag såklart gjorde utan att tveka. Hon satte sig på min 24 cm långa och hårda kuk. Hon var riktigt tajt så det tog lite tid. Men vi kom igång. Hon red upp och ner. Ju hårdare hon red, ju mer av kuken åkte in i henne och ju mer hon skrek. Jag ville inte att alla utanför skulle höra, men hon brydde sig inte. Hon fortsatte att skrika:

- Knuuuuullaaaaa miiiiiiiig! håååårdaaarreeee!

Själv kunde jag inte göra så mycket mer än att knulla henne. Jag reste mig upp, ställde hennes rygg mot väggen, drog upp hennes ben och lade den på min axel. Och tryckte in kuken allt jag kunde in i hennes våta och varma fitta. Hon skrek ännu högre och kunde inte få nog.

- knuullaaaaaa miiiiig! aaaaahhhh!

Plötsligt öppnades toadörren men vi bara stod och väntade på att vem än det var skulle gå iväg. Men det tog en sån tid att Sara tog på sig först trosorna, bh och sedan sin kläning. Hon lät mig ta på mig och drog ut mig sen. Jag följde med henne hela tiden. Hon fortsatte ut från nattklubben och började gå hemåt. Hon ropa på mig:

- Vill du inte följa med eller?
- Vart då? svara jag
- Hem till mig såklart
- För att?
- Vad tror du? fortsätta knulla såklart!

När vi kom hem tog hon av sig kläderna och lade sig på rygg på sin säng. Hon särade benen så jag skulle kunna se henne rakade fitta. Hon började smeka sig och stoppa in två fingrar i fittan medan jag klädde av mig. Jag lade mig på henne och kysste hennes mjuka och stora bröst. Fortsatte att kyssa henne ner över magen och sedan kom jag fram till fittan. Hon andades tungt då hon visste att jag skulle börja slicka. Sakta började jag röra tungspetsen över fittan och började tungknulla henne. Hennes fittsafter bara forsade ner och gjorde en stor fläck på hennes täcke. Jag lät tungan röra sig över hela fittan och lät ett finger röra sig upp mot hennes analhål. Där var hon fortfarande oskuld. Tryckte försiktigt in ett finger i hennes anal så den töjdes. Jag fortsatte senare med två och tre fingrar. Hela tiden fortsatte hon att andas hårt och stöna. Bara av att höra hennes tunga stön blev jag kåtare. Jag särade på hennes ben och trängde in kuken med ett enda hård stöt. Hon skrek att det gjorde ont fast det var otroligt skönt. Jag fortsatte att knulla henne tills jag tröttnade på ställningen. Jag vände henne så hon lade sig på mage och särade på benen. Trängde in den i fittan och knulla henne tills hon kom i en stor våt orgasm. Men nu hade stunden äntligen kommit. För nu särade jag på hennes skinkor och hör henne säga:

- Nej snälla! du får knulla mig hur hårt du vill i fittan men snälla tryck inte in den i min röv.

Jag tryckte inte in den, jag masserade hennes skinkor och smekte analhålet. Lät ollonet glida mellan skinkorna och lät spetsen tränga sig in i hålet. Nu var det hon som inte kunde hålla sig. Hon bad att jag skulle trycka in min tjocka hårda kuk i hennes trånga rövhål. Och det gjorde jag också. Hon skrek ganska länge, men jag fortsatte att knulla henne. Hon spände ringmuskeln riktigt hårt. Nästan omöjligt för mig att kunna dra ut kuken igen, men jag fortsatte ändå. Tills det var dags för mig att komma. Jag knulla henne långsamt men hårt och nu kände jag att jag var nära att komma. Orkade hålla emot i några minuter till.

- Jag kommer nu!
- Åhhh! Spruta i mig!

Kände hur min sats sprutade ut och det svartnade för mina ögon. Vilken otrolig orgasm man fick. Sara var för kåt för att sluta att knulla. Vi fortsatte att knulla den kvällen i hennes säng från kl 24,00 till 04,00. Jag kände mig stolt inte bara över tiden utan att jag lyckades få henne att komma nästan varje 20 minuter. Men det som var ännu härligare var morgonen därpå. Där kan vi snacka om avsugningar och hårt knull.

Fortsättning följer..

Rösta på Skönaste knullet:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (47 röster, snitt: 2.40 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Skönaste knullet