Min sambo och jag med andra :)

Under tiden 2005-2007 bodde vi i USA då min sambo Lena jobbade på ett amerikanskt företag och hade blivit placerad där under denna tid. Jag fick då förmånen att kunna studera engelska och lite smått och gott under dessa år, vilket jag hade velat göra en längre tid. Min sambo skulle fylla 30 år under året 2006 och jag tänkte överaska henne med en resa till Las Vegas, där jag hade tänkt fria till henne och gifta oss.

Jag hade pratat med hennes chef, så hon visste om att Lena skulle överskas, men vara ledig, så på hennes födelsedagsmorgon när jag sjöng för berättade jag också om att i skulle ta flyget från NY till Las Vegas för att fira henne under en långhelg och att jag också hade tagit ledigt för hennes del. Hon blev jätteglad och vi började göra oss i ordning och bege oss iväg.
Väl framme i Las Vegas tog vi en taxi till hotellet och jag hade bokat in en massa aktiviteter vi skulle göra i staden. Ingen av oss hade varit där tidigare, så det var spännande för oss båda. Vi bestämde oss för att samma kväll som vi hade anlänt att vi skulle gå på en runda runt de närmste hotellen för att se hur det var och eventuellt hitta ett bra ställe att äta middag på.
Jag måste berätta att det var rätt coolt att gå på alla ställen vi hade sett på film tidigare. Vi kom in på ett hotell som verkade mysigt med fina restauranger och vi bestämde oss för att välja buffématsalen.
Vi gick in, fick en bordsplacering och började hämta mat, satt oss och pratade lite när jag såg att Lena inte lyssnade på mig och blir röd om kinderna och tittar snett bakom mig. Jag valde att gå upp för att hämta lite efterrätt för att se vad hon tittade på och såg då att där satt fem killar i 25-30 års ålder som flirtade vilt med Lena. Lena är en riktig going, blond, fasta lagom stora bröst, jon har den perfekta kroppen och riktig snygg. Vi hade många gånger i våra sexfantasier pratat om att ha gruppsex, antingen med flera killar med Lena i centrum, eller med både flera killar och tjejer där alla hade sex med alla. Men vi hade aldrig vågat prova det på riktigt. När jag såg hur Lena tittade på killarna och hur de flirtade med henne, trodde jag först att jag skulle bli svartsjuk, men jag blev jättekår och kände hur kuken bara reste sig.
En av killarna såg att jag tittade på dem och sa till sina kompisar och de slutade genast att stirra på Lena. Lena såg det och tittade på mig och skämdes lite. Jag gick genast fram till henne, satte mig ner och frågade om hon ville knulla med grabbarna och sa ”NEEJ, är du dum eller?” Jag visste dock att hon egentligen ville det och jag ville inget annat än se henne bli knullad av de där killarna, som alla såg rätt bra och vältränade ut.
Jag sa till Lena at jag ville se henne knulla killarna och då log hon lite och sa ”vill du?” ”Hur vill du att de knullar mig?” Frågan gjorde mig ännu kåtare och kuken verkligen dunkade i brallorna. Jag sa att jag skulle visa henne och bad henne gå upp till vårt rum och vänta. Hon frågade om jag verkligen menade allvar och när hon förstod att jag gjorde det, reste hon sig och kom fram till mig gav mig en kyss tittade på grabbarna log och slickade sig runt munnen och gick.
Jag gick direkt till grabbarna bord som visade sig vara collagestudenter som var där på fotbollsläger. De blev lite ställda när jag kom dit och frågade om de gillade Lena. De visste inte vad de skulle säga, men en av de frågade om hon inte var min tjej.
Jo det är hon, men vi gillar att ha skoj och jag vet att ni tycker att hon är sexig och hon gillar er, vill inte ni hjälpa mig att göra det riktigt skönt för henne ikväll? Hon fyller 30 år i kväll och jag vill ge er som present till henne, vad sägs?
Killarna ville försäkra sig om att jag inte var en skojare och att jag inte skulle filma dem osv och när jag förklarade vem jag var och att vi inte var några skojare, efter att ha visat mitt svenska körkort osv, gick tre av dem med på att komma upp. Det var perfekt, de följde med, men jag hade inte tänkt på att vem som helst inte kan gå upp på rummet om man inte har nyckel och min sambo hade vår nyckel. Så det blev att jag fick muta vakten för att släppa in oss till hissarna. Klockan var nu cirka 22:30 och det pirrade i min kropp. Det här hade jag verkligen drömt om och nu blev det verklighet.
Grabbarna var lite nervösa och frågade vad de fick göra och inte göra och då jag visste att lena var en riktig kåtis som inte hade emot nåt i sexväg sa jag att de fick göra allt förutom att slå henne eller göra nåt kinky. De frågade om de fick komma i hennes mun eller ta henne analt och svaret blev så klart jakande. Lena älskade att svälja spärma och älskade att ta kuken i stjärten, så det var inga problem. Hon brukade stoppa in en dildo i stjärten när jag knullade henne och sa alltid vad skönt det skulle vara att ha en kuk i varje hål. Hon visste att jag blev stenkåt av det.
Väl framme vid rummet blev jag nervös, jag hade inga nycklar så knackade på dörren och efter ett tag öppnade Lena dörren. Hon hade bytt om till en blommig kort, sexig klänning som gjorde henne ännu sexigare. Hon hade hunnit ta en dusch och hade vått hår och nysminkat. Hon sa inte ett ord, utan böjde sig fram kysste mig och viskade i mitt öra hur mycket hon älskade mig för denna överraskning.
Jag visade in grabbarna som blev lite chockade över hur stor vårt rum var, så jag visade dem in till vardagsrummet och bad dem ta för sig från baren och sätta sig i soffan. Sen bad jag Lena komma fram och välja en kille hon ville börja ha sex med, då hon svarade att hon ville att alla tre skulle börja samtidigt, men att hon skulle vilja vänta med mig till sist. Hon ville dock att jag berättade för killarna vad de skulle göra med henne. Killarna kollade på mig nickade.
Ja bad dem då att gå fram till henne smeka henne, kyssa henne tills hon var riktig blöt. De gick fram till henne en började kyssa henne, en kille började ta på hennes bröst medan en tredje lyfte på klänningen och smekte henne på trosorna och Lena började stöna samtidigt som hon kollade på mig. Jag blev stenkåt och började ta fram kuken och smekte den. Det droppade om min kuk, så kåt var jag. Jag ville dock inte komma ännu, så jag ville inte runka, utan bara smeka kuken.
Killen som tog henne på trosorna vände sig till mig och sa, hon är redan blöt, trosorna är genomblöta. Jag bad honom ta av trosorna och börja slicka henne. Han tog av henne dem och poängterade att hennes fitta var det snyggaste han hade sett. Den var helrakat och den finaste fitta jag någonsin sett. Slät och vacker.

Han slickade henne ivrigt och hon började stöna högre och tungkyssarna blev djupare och djupare. Killen som smekte hennes bröst hade nu börjat slicka henne på brösten och tagit av sig kläderna. Hon hade hans kuk i handen och runkade den, samtidigt som kysste den andra killen och tredje killen slickade henne. Nu skrek hon högt och sa att hon var nära, då bad jag killen som slickade att sluta slicka henne och börja ta av sig, samtidigt som jag bad Lena suga kille som hon runkade. Den andra killen hon kysste tog också av sig och ställde sig bredvid Lenas ansikte, så Lena kunde även suga honom. Hon varvade att runka och suga killarna som stod framför henne. Den tredje killen fick ligga ner så att Lena kunde rida honom, samtidigt som hon sög av de andra killarna. Jag var så kåt att mitt hjärta ville stanna, så kåt hade jag aldrig sett Lena och som hon kunde suga. Hon tog in hela kuken i munnen och det bara rann saliv från hennes mun. Plötsligt spände det i kuken i ena killen som hon sög och han började spruta, hon såg det och tog hans kuk i munnen på en gång och svalde varje droppe. Killen hon red började också spruta in i hennes trånga fitta och det såg ut som om Lenas ögon skulle vända sig in och ut. Hon hade den andra killen kuk nere i halsen när den andra killen kom in i henne. Tredje killen satt nu på soffan och tittade på.
Kille hon red på gick också och satte sig bredvid sin kompis i soffan, så jag bad Lena sätta sig i soffan mellan killarna och sära på benen i luften. Då hon var gymnast kunde hon verkligen sära på benen och jag bad killarna som satt bredvid henne hålla i hennes ben särade. När hon särade på dem började spärman rinna ut från fittan och det gjorde mig så kåt, jag bad den andra killen som det inte hade gått för att börja slicka henne, vilket han inte tvekade en sekund till. Han började slicka henne och hon stönade som aldrig förr. Killarna i soffan började få stånd igen. Jag slängde iväg en flaska med glidmedel till killen som slickade och bad honom förbereda hennes stjärt och knulla henne i stjärten. Sagt och gjort han stoppade sin enorma kuk i hennes stjärt. Hennes ögon vände sig igen och hon sa att hon ville suga någon. Det hade ännu inte gått för henne. Hon fick sitta och rida en av killarna i soffan samtidigt som hon den andra kille körde in kuken i hennes fina stjärt och tredje killen stoppade kuken i munnen på henne och sög som aldrig förr. Detta scenario är fortfarande på min näthinna, så vacker syn at jag höll på att dö. När killen som knullade henne i stjärten kom slängde jag bort honom och körde i min kuk i hennes trånga våta stjärt som var fylld med spärma. Hon sa att hon ännu inte ville bli knullad av mig, men det struntade jag i nu, jag var så kåt att jag inte kunde hålla mig. Jag sa att jag inte kunde hålla mig och fortsatte att knulla henne i stjärten. ”Men kom inte ännu” sa hon till mig och jag sa okej.
Killen som hon red kom i henne och vi fick plocka bort honom och byta ställning. Jag fick sitta i soffan och hon satte sig på mig och red mig och killen hon sög stoppade kuken i hennes stjärt. Hennes fitta var inte speciellt trång längre men den var spärma fylld och varm och skön. Jag tog tag i hennes huvud och tittade i hennes vackra ögon och frågade om hon var nöjd. Hon böjde sig fram och slickade mig runt munnen och kysste mig djupt med hennes ärliga tunga, sen viskade hon att hon ville ha oss båda i fittan, nu ville hon komma. Jag sa till killen som körde den i stjärten att även han skulle köra kuken i hennes fitta tillsammans med min kuk. Han gjorde som jag sa och det var så härligt att känna hans kuk mot min glida i hennes blöta fitta som nu kändes trång igen. Hennes andning blev tyngre och hon började närma sig och skrek att hon nu kom. Jag kunde inte hålla mig längre när hennes fitta kramade om min kuk så hårt så jag sprutade allt jag hade i henne och den andra killen kom nästan samtidigt. Vi drog ut våra kukar och såg hur de andra två killarna åter hade fått stånd. Jag var rädd att jag skulle bli svartsjuk efter att det hade gått för mig. Men jag kände mig hur lugn som helst. Lena tittade å mig och frågade hur det kändes och om jag ångrade mig (på svenska, vi talade annars engelska hela tiden). Nej då, det känns bra sa jag, varpå hon sa att hon nu ville knulla de andra två killarna och om jag tyckte det var ok. Hon ville ha både i fittan samtidigt. Ok sa jag och bad killarna göra som hon sa. killarna hade kommit två gånger tidigare, så de knullade henne rejält ett tag. När de hade knullat henne i cirka 10 minuter i olika ställningar med båda kukarna i hennes fitta, hade jag hunnit äta lite och ta en öl. Även den andra killen och jag hade pratat lite och han hade en öl i handen. Nu stod min kuk givakt igen och jag kunde inte låta bli att gå fram till henne och låta henne suga den. Hon suger som en gudinna, tar in hela kuken i munnen och runkar så skönt samtidigt som hon leker med punken och ibland stoppar in ett finge i min stjärt, det känns helt underbart när hon valde detta grepp nu när hon blev knullad. Hon sa att de nu hade gått 2 gånger för henne och hon är nära en tredje jätte orgasm. Den tredje killen satt i soffan och började runka samtidigt som det gick för en av killarna som knullade Lena. Han tog ut sin kuk som nu hade krympt och gick och tog sig en öl. Lena tog ut min kuk från munnen som var full med saliv som bara rann så där sexigt segt. Vände sig till killen som satt i soffan och sa, kom och knulla mig, varför sitter du där för. Killen behövde inte höra det flera gånger, 5 sekunder senare var han också inne i henne. Lena frågade om jag också nu ville komma in i hennes fitta, hon ville ha tre kukar i sig och vi verkligen försökte få till det, men det gick inte. Vi fick plocka fram två dildos, så hon hade en dildo och två kukar i fittan och en dildo i stjärten som en av killarna fick hantera och min kuk i munnen. Den synen fick mig att komma på mindre än 1 minut och svalde varje droppe. Några sekunder senare kom Lena och de två killarna i stort samtidigt och en av dem sa att detta nog var hans skönaste knull någonsin. De andra killarna höll med och en av dem vände sig till mig och sa, du måste vara lycklig som har en sådan kvinna. Han hade aldrig sett någon knulla så bra. Lena bara log och sa att även hon gillade detta. Hon kramade om mig och kysste och tackade mig. Grabbarna tog en dusch pratade lite och knullfesten fortsatte till cirka 4 på morgonen. Varje gång vi trodde att de skulle gå, var det något som hände som fick någon att bli kåt igen och börja knulla Lena igen. Klockan 4 lämnade de rummet och Lena kunde inte gå på två dagar för att inte tala om att inte kunna ha sex. Först tre dagar senare kunde vi ha sex igen och den historien r ännu roligare då även den gången var flera inblandade, men denna gång både tjejer och killar. Den historien berättar jag gärna lite senare. Tyvärr var dessa två gånge de enda gångerna vi har haft sex med andra. Sen vi kom till Sverige har det inte blivit av med det igen, men vi gifte oss i Las Vegas och vi drömmer dit igen. Lena säger att hon inte ville göra så i Sverige, men gärna utomlands med okända människor. Så jag får väl vänta tills hon fyller 35 snart :o )

2 svar to “Min sambo och jag med andra :)”

  1. Kent:

    Vilken fin skildring hur Lena fick knulla sig nöjd på födelsedagen. 3 extra kukar på 30-årsdagen var toppen. Väntar på nästa gruppknull för Lena, isär me bena.

  2. Sören:

    en härlig blivande fru, när hon inte kunde gå på 2 dagar förstår jag men du skulle knullad henne ändå, underbart med kåta fruar dom är bäst

Kommentera Min sambo och jag med andra :)