Sunday bloody Sunday

Söndag eftermiddag, regnet smattrade mot fönsterna. Jag satt hemma i min lägenhet och zappade mellan olika TV-kanaler, men hittade inget intressant att titta på. Det började bli lite kyligt, jag hade bara tagit på mig ett linne och trosor efter duschen. Gick till sovrummet för att hämta en filt, och lämnade TVn på en av dom många filmkanalerna. När jag kom tillbaka hade en ny film börjat, amerikansk romantik. Satte mig ner i soffan och svepte filten omkring mig. En stund in i filmen började det hetta till mellan två av karaktärerna. Jag fnyste åt deras “sweet love”. Men efter några minuter började det hetta och pulsera mellan mina ben av att kolla på deras heta kyssar och trevande händer. Jag förde sakta ner handen mot min alltmer pulserande klitta och började smeka mig själv utanpå trosorna. Tysta stönanden hördes från TVn, och från mig själv. Jag smekte mina styva bröstvårtor och skulle just föra handen innaför trosorna när det ringde på dörren. Jag slog upp ögonen och satt kvar en stund för att lugna ner mig. Vem ville något nu? En Söndag kväll?

Jag gick till hallen iklädd endast linne och trosor, som var elldeles våta. Jag öppnade dörren och utanför stod min granne Rikard. Han höjde på ögonbrynet när han såg min klädsel. “Hej, ursäkta att jag stör. Men jag undrar om jag kan få låna lite mjöl av dig?” Frågade han. Jag hade fortfarande inte hämtat mig av mitt plötsliga kåtslag tidigare, så när jag skulle svara så brast rösten. Jag harklade mig och svarade. “Självklart, hur mycket vill du låna?” Jag var redan på väg ut i köket, och jag kände hur Patrik spande in min stjärt. Nu var det hans tur att harkla sig innan han svarade. “Jag vet inte riktigt. Går det bra om jag lånar hela paketet så får du tillbaka det senare? Eller så köper jag ett nytt åt dig.” Jag såg tittade på han en stund. “Visst, det går bra.” Jag öppnade skåpet där jag förvarade mjölet, det stog ganska högt upp så jag var tvungen sträcka på mig. Och när jag gjorde det så åkte linnet upp så att det slutade just under brösten. “Vänta ska jag hjälpa dig.” Sa han och kom fram till mig. Han råkade snudda vid min bröstvårta och jag slapp ifrån mig en djup suck. Patrik drog snabbt åt sig handen. Jag log och räckte honom mjölpaketet. Vi stod och tittade på varann en lång stund. Det började återigen pulsera mellan mina ben. Det var inte samma intensiva som tidigare, men det fanns där. Och jag tänkte att det här kunde bli en mycket intressant söndagkväll.

“Jag satt just och kollade på en film, du har inte lust att hålla mig sällskap. Jag kan bjuda på ett glas vin.” Frågade jag. Patrik såg sig snabbt om i rummet innan han svarade. “Jaa, det gör jag gärna.” Han gick ut i TV-rummet och jag tog fram en flaska vin och två glas innan jag satte mig bredvid honom. På TVn hördes återigen tysta stönanden. Jag svepte filten omkring mig för att Patrik inte skulle märka hur mina trosor återigen blev våta. Jag började andas tyngre. “Blir du kåt av sånt här?” Frågan chockade mig. Hade han verkligen frågat det? Jag tittade på honom, och även han hade börjat andas mer ansträngt. “Mmm.” Suckade jag. Hans plötsliga fråga hade fått igång pulserandet igen. “Vad vill du göra åt det då?” Frågade han. Nu kunde jag inte dölja min upphetsning längre, jag andades tungt och hjärtat bultade vilt. Istället för att svara på frågan så vätte jag mina fingrar och började smeka mina styva bröstvårtor.

Rikard fattade direkt och flyttade sig närmare mig. Han tog av mig filten och synade min kropp. Jag fortsatte att smeka mina bröst, och jag var nu ordentligt upphetsad. Rikard ställde sig på knä framför mig och började knäppa upp sina byxor, han hasade ner dom men behöll kalsongerna på. Jag ivrig att få se hans hårda kuk, men istället för att dra ner dom så gled han med handen innanför och började runka. “Blir du kåt av att se mig runka min hårda kuk?” Frågade han med grötig röst. “Ooh ja!” Flämtade jag. “Får jag se hur du pullar din våta lilla fitta?” Frågade han nu. Jag uppfyllde hans önskan och började smeka mig själv utanpå trosorna. Men kände ganska snabbt att jag ville ha mer, så jag förde in handen innaför och började pulla mig själv hårt. Jag stönade högt. “Ta av dig trosorna så jag får se dina safter” Stönade Rikard. Jag gled ur trosorna och särade benen för så att han kunde få full insyn. Jag började gnugga klitoris samtidigt som jag pullade min trånga fitta. Det började pirra i benen och jag kände att jag snart var nära att komma. Rikard hade tagit av sig sina kalsonger och kommit närmare. “Åh, snart kommer jag. Får jag komma över dig?” Frågade han. “Mmm, gärna!” Han började runka allt intensivare och snart gav han ifrån sig ett stön och jag kände hur sperman landade på min mage och sköte. “Ah, så skönt. Har du kommit än?” Rikard tittade på mig med kåt blick. “Inte än.” Svarade jag. “Men det måste vi ju göra något åt” Flinade han. “Kom så förflyttar vi oss till sovrummet.”

Sagt och gjort, vi förflyttade oss på ostadiga ben till sovrummet. Värmen av den tidigare upphestningen hade lagt sig en aning och jag började känna mig generad. Visste inte om jag skulle lägga mig ner eller fortsätta stå. Vi blev stående mittemot varandra en stund. Rikard la en hand på min rygg, och det var allt som behövdes för att väcka upphestningen till liv igen. Den andra handen placerade han runt min nacke i ett hårt grepp. Han kysste mig girigt. Jag besvarade den heta kyssen. Och snart var vi båda lika kåta som tidigare. Rikards stånd tryckte mot min mage. Han lät sina händer vandra ner mot rumpan, han klämde mina skinkor och jag stönade av välbehag. Jag började kyssa hans bröstvårtor för att sedan vandra ner mot magen. Jag fortsatte tills jag kom ner till kuken. Den var härligt styv och jag började runka den samtidigt som jag sög lätt på ollonet. Rikard gav ifrån sig ett svagt stön. Vilket eggade mig till att runka och suga hårdare. “Du är så duktig. Ta hela i mun.” Jag gjorde som han sa och nu började han jucka mot. Först lugnt för att sedan öka farten. Han tog mitt hår i sin hand och började munknulla mig. Men slutade efter ett tag och sa. “Nu vill jag göra något för dig.” Glad åt hans ord sökte jag mig mot sängen. “Nej, nej.” Sa han leende och pekade mot det gamla skrivbordet som stod i ett hörn. “Lägg dig där.” Jag gick något fundersam fram mot skrivbordet och satte mig längst ut på kanten. Han kom fram till mig och tog av linnet som jag hade på mig. Han skådade återigen min kropp och slickade sig om läpparna. Det såg ut som att han tittade på ett smörgåsbord fullt med härligheter och han visste inte vars han skulle börja. Jag gillade att min kropp hade den effekten på honom. Jag sträckte på mig och putade med läpparna mot han. “Åh, vad jag vill slicka din fitta. Får slicka din våta fitta?” Han hade börjat gnugga lätt med handen på min svullna klitoris och jag kunde inget annat än stöna till svar.

Han satte mina ben på sina axlar och började varsamt slicka mig. Det dröjde inte länge förrän mina ben började pirra. Jag stönade högt. Han började slicka mer intensivt samtidigt som han fyllde mig med sina fingrar. Min kropp började skälva, och jag nöp i mina bröstvårtor för att få en mer intensiv känsla. Jag stönade högt och Rikard ökade farten vilket fick min fitta att slutligen krampa i en våldsam orgasm. Jag tittade på Rikard och log. Han log tillbaka och sänkte sin blick mot sitt kön. Jag följde blicken och fick se att hans kuk var hård. Jag ställde mig upp och gick mot sängen, och den här gången hade Rikard inga invändningar.

Jag la mig på rygg och Rikard ställde sig gränsle över mina ben. Han började runka sig själv. Det var en syn som gjorde mig så kåt så jag vred mig där jag låg. “Vill du att jag knullar dig med min hårda stora kuk?” Jag stönade och pullade mig själv. “Ohh jaa, jag vill känna hur din kuk fyller upp hela mig.” Han tog tag om mina höfter och vände mig så jag stod på alla fyra. Jag längtade efter att få känna hur Rikards kuk trängde in i mig bakifrån. “Knulla mig!” Flämtade jag. Rikard började gnida sin kuk mellan mina skinkor. Jag kved och svankade för att han skulle komma in lättare. Men han fortsatte att gnida sin hårda lem mellan mina fittsaftsvåta skinkor. Nu kunde jag inte vänta längre utan stönade högt och bad om att få bli knullad. Han gjorde som jag bad om och äntligen fick jag känna hur han fyllde upp mig. Han började genast att knulla mig hårt, och jag hade absolut ingenting emot det. Tvärtom så njöt jag i fulla drag. För att utöka känslan så började jag gnugga min klitoris. Jag kände hur upphetsningen steg för varje gång hans kuk stötte in i mig.

Rösta på Sunday bloody Sunday:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (53 röster, snitt: 3.06 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

6 svar to “Sunday bloody Sunday”

 1. Rebecka:

  shit vilken bra! man blir verkligen kåt!

 2. random:

  va? ska den inte fortsätta? :) den verkar bra hittills

 3. Anna:

  Den borde inte vara slut redan.

 4. Cat:

  Vill ha mer..

 5. niklas:

  den var grym..en bättre söndag kan man inte få..jag blev riktigt kåt!!!

 6. PL:

  Schysst grannsämja, verkligen bra – så skulle man ha det. Man blev ju sugen

Kommentera Sunday bloody Sunday