Kaffe med dopp

Med darrande hand slog jag telefonnumret. Signalerna började gå fram. Han är nog inte hemma, hann jag tänka, bäst att jag lägger på. Då hör jag en en välbekant röst i andra änden och jag ryser till. -Hej, jag skulle bara kolla om du var hemma. -Jag råkade vara i närheten och tänkte höra om du ville bjuda på en kopp kaffe? Det lät väldigt oskyldigt, men mina avsikter var allt annat än oskyldiga. -Det går bra, jag har inget speciellt för mig, svarade du.

Tre minuter senare ringer jag på hans dörr. Han öppnar och ler stort mot mig, han är så sexig att jag blir alldeles darrig i benen.
-Kom in, jag har inte hunnit sätta på kaffet än, men du kan följa med mig till köket.
Medan vi svänger runt hörnet och går in till köket, hann jag snegla åt vänster, rakt in i sovrummet. Han har en stor härlig dubbelsäng med stadiga gavlar, tänk att få hålla sig fast i dem. Han öppnar skåpdörren och sträcker sig efter kaffeburken. -Nej, det är slut på kaffe, jag glömde bort att jag tog det sista i morse. -Det gör inget, säger jag, jag var ändå inte så sugen på kaffe.
Jag står nu alldeles tätt bakom och kan känna doften av honom, sträcker jag fram handen tre decimeter kan jag ta på hans härliga rumpa. Han vänder sig om och vi står nu öga mot öga, det är alldeles tyst, jag orkar knappt andas. -Kan jag bjuda på något annat? frågar han. -Ja, dig, får jag fram samtidigt som jag lägger handen på hans arm.

Vi står så i en evighet, känns det som, innan jag försiktigt lutar mig fram mot hans mun och alldeles lätt nuddar vid hans läppar. Hela jag håller på att explodera, jag vill ha honom precis här och nu, ingenting kan stoppa mig. Han svarar mig genom att lägga händerna runt mitt ansikte och nästan drar mig in i sig.
Jag börjar smeka honom på ryggen och ner mot rumpan, han drar händerna ner över min rygg och och sedan upp igen, för att slutligen landa på mina bröst. Jag har en väldigt generös urigning på mig och han kommer lätt åt mina bröst. Mina händer letar sig in under tröjan och smeker hans bröstkorg, jag hör att hans andhämtning blir tyngre och förstår att han vill samma sak som mig. Jag drar av honom tröjan och börjar kyssa honom på överkroppen
-Vänta lite, säger han och drar sig bort. -Följ med mig.
Jag släppte honom och följde efter. Han gick in i badrummet och tog av sig resten av kläderna, jag såg att jag inte hade lämnat honom oberörd, hans kuk hade börjat resa sig.
-Jag har inte hunnit duscha efter jobbet än sa han och började klä av mig.
-Följ med mig in i duschen. Han drog min tröja över huvudet och blottade mina fylliga bröst, som vällde ut ur min behå. Han drog ner axelbanden och knäppte upp behån, jag hörde hur han drog efter andan när han fick se mina bröst. Jag var så kåt att bröstvårtorna var alldeles hårda och stod rakt ut. Han drog lätt med fingret över dem och det gick som en stöt genom hela kroppen, jag stönade högt.

>
Han satte på duschen medan jag tog av mig resten av kläderna. Han tog min hand och drog in mig, det var härligt varmt vatten, men duschen var inte stor. Det blev trångt, men väldigt intimt.

Vi börjar trevande smeka varandra på armarna, rörelserna blir intensivare och intensivare och till slut står vi tätt ihop slingrande under det rinnande vattnet. Jag tar hans duschkräm och börjar tvåla in honom, han vänder sig om så jag kommer åt hans rygg. Mina händer cirklar längre och längre ner tills jag kommer till hans otroligt läckra rumpa, med ett fast grepp tar jag tag med bägge händer på skinkorna, faller ner på knä och börjar kyssa hela härligheten.
Jag hör hur han stönar och jag börjar flytta händerna framåt, jag drar snabbt efter andan och stönar till när jag känner hans kuk. Den är lång, grov och stenhård.
-Vänd dig om så jag får suga lite, säger jag. Jag hinner knappt prata klart förrän jag har en stor kuk rakt framför mig. Han stönar högt när jag drar lätt med tungan över uppför skaftet, jag retas lite med honom så ett par gånger innan jag sluter läpparna om hans underbara kuk, det smakar så gott och han är så otroligt stor. Jag älskar att suga kuk, det har jag gjort ända sedan jag provade första gången.
Jag suger intensivt ett tag, innan han säger att jag måste sluta innan det går för honom. Vi avslutar duschen snabbt och torkar oss, innan vi går in till hans säng.

Vi kysser och smeker varandra en stund innan han börjar leta sig neråt mot mitt längtande underliv. Han särar mina ben och börjar kyssa mig på insidan av låren, det är så skönt. Han drar sakta med tungan uppför låret och bara nuddar vid min klitoris, men det är tillräckligt för att jag nästan ska explodera. Jag tar ett stadigt tag i huvudändan på sänggaveln och förbereder mig på vad som ska komma. Sakta, sakta cirklar han han runt med tungan och jag kvider till av upphetsning.
Nu kommer hans fingrar med i leken också. Ena stunden slickar han mig snabbt och intensivt och nästa är fingrarna där för att upptäcka varje skrymsle och vrå av mitt underliv. Jag känner hur nära jag är att komma, när han stoppar in ett finger djupt inne i mig samtidigt som han slickar mig. Det känns helt otroligt skönt och när han hittar min g-punkt kan jag inte hålla tillbaka min orgasm längre. Jag börjar krampa i hela underlivet och kan inte ligga stilla längre, jag får tag i en kudde och biter tag i den för att inte skrika rakt ut.

-Oj då, inte var det väl nåt skönt för dig? säger han och ler. -Inte ett dugg, svarar jag och ler tillbaka. Han böjer sig ner och drar några drag med sin tunga. Det går som en stöt igenom mig och jag är genast lika kåt som innan. -Du är väl inte sugen på en fortsättning nu? frågar han och jag svarar att om det inte blir en fortsättning nu så vet jag inte vad jag tar mig till.
-Vilken tur att jag är lika sugen som du, sa han och körde in kuken i botten på mig med en enda stöt.
Han stannade upp en liten stund, så vi verkligen fick känna efter hur det kändes att vara så här nära varandra. Jag kände mig helt uppfylld av hans härliga kuk, jag drog upp mina knän och tog tag om hans rumpa och tryckte till, som för att få honom ännu längre in i mig, om det nu var fysiskt möjligt.

Han började röra sig lite försiktigt ut och in i mig, men ökade snart takten. -Snälla ta mig hårt, sa jag och han började pumpa fortare och fortare. Det var så härligt, men helt plötsligt drog han sig ur. -Vänd på dig, sa han och jag var inte sen att lyda. Jag älskar att bli tagen bakifrån, det blir en helt annan kraft. Kuken nosade runt lite innan den trängde in i mitt trånga hål. Med ett stadigt tag om mina höfter pumpade han på med en stadig rytm och det kändes skönare och skönare. Sedan lugnade han ner sig lite och jag kände att ena handen började röra på sig. Den smekte sakta upp över min rumpa och jag kände hans tumme vid mitt bakre hål. Sakta, sakta började han smeka mig där, han hämtade lite safter som dröp ut ur min fitta och började smörja mig med dem. Nu blev jag ännu mer upphetsad, när jag tänkte på att jag skulle få bli knullad i stjärten, det är så skönt.
Han stack in ett finger och prövade sig fram lite. -Ja, snälla stönade jag och putade med stjärten allt jag kunde. Han förde in ett finger till och jag rös till av en blandning smärta och välbehag.

Nu åkte kuken ur min drypande fitta och började sikta in sig på stjärten. Sakta trängde han in en liten bit i taget och jag kände hur jag öppnade mig för honom. Halvvägs in fick jag honom att stanna en stund, han började då försiktigt knulla mig och för varje stöt kom han längre och längre in och till slut var hela inne. Han ökade tempot lite och jag fick bita tag i kudden ännu en gång för att inte skrika rakt ut. -Hårdare, stönade jag, snälla hårdare. Det tog inte lång stund innan han pumpade på allt vad han var värd. Jag hörde hur han började stöna och förstod att det inte var långt för honom innan det skulle gå för honom, samtidigt kände jag hur det började dra ihop sig i mitt underliv och jag visste att jag var på väg mot kvällens andra orgasm. Han pumpade stenhårt ett par gånger och jag kände att det nästan svartnade för ögonen på mig och sedan hörde jag ett stön bakom ryggen på mig och förstod att det hade gått för honom också.

Vi sjönk ihop alldeles utmattade i en hög på sängen och han vänder sig mot mig och säger: -Du får komma på kaffe när du vill.

Rösta på Kaffe med dopp:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (27 röster, snitt: 2.74 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “Kaffe med dopp”

  1. KKK6:

    Kaffe med dopp blir bättre utan kaffe, kukdopp i fitta är bättre.

Kommentera Kaffe med dopp