Grönsaker och Kärlek

Vid en tjärn, någonstans i sverige ligger vi. Det är platta klipphällar som leder ner till det varma vattnet. Vi har åkt dit för att ha picknick, sola och bada. Vi är helt ensamma vid den varma lilla tjärnen, och just den plats där vi befinner oss är helt omringad av en tät skog. Det är behagligt varmt i luften. Tillsammans ligger vi nakna nära varandra på våra handukar som ligger på den av solen uppvärmda klipphällen. Vi småpratar och pussas och gosar lite smått. Solen har gjort oss varma och avslappnade. Min hand vilar på din smala lilla rygg, jag smeker dig längs med ryggraden ner till din söta välformade rumpa, klämmer lite på ena skinkan och du ger ifrån dig ett svagt, svagt stönande ljud. Mellan mina ben känner jag direkt hur min snopp pockar på min uppmärksamhet genom att hårdna mot den hårda klippan. Jag fortsätter att knåda din härliga stjärt. Tar tag lite längre ner samtidigt som jag smeker vidare så för jag isär dina skinkor, du ger ifrån dig en suck av välbehag.
Jag stannar upp med min behandling och studerar ditt ansikte. Du blundar och njuter av hela situationen, slår upp dina vackra ögon och tittar in i mina, ett litet leende bryter ut på de vackra sensuella läpparna. Jag känner hur mitt hjärta slår hårdare och hur det pirrar i mig. Jag är så kär i dig så att jag vet inte vad jag ska ta mig till. Du får en hård kram och jag föreslår att vi ska bada.
Vattnet är mycket klart och man kan se klapperstensbottnen från klippkanten. Jag dyker i och du hasar dig lite försiktigare ner, så att du står på bottnen. Vattnet når dig till magen.
Jag simmar en liten vända och kommer tillbaks till dig, du har doppat dig och står kvar i vattnet. Dina bröstvårtor är styva och brösten har dragit ihop sig och ser fasta ut. Brösten har en magnetisk energi och suger mig emot dem. Ett starkt begär föds i mig. Min hand måste få känna deras mjukhet och runda form. Jag kommer fram till dig och smeker de vackra små kullarna, vårtorna kittlar i handflatan. Du trycker dig närmare mig och saxar dina ben runt min midja. Vi står och pussas och njuter av varandras munnar i det svalkande vattnet. Mina händer letar sig ner längs din rygg mot din stjärt som hänger fritt i vattnet. Jag kupar mina händer om dina stjärthalvor, klämmer till och du trycker dig lätt mot mig. Min penis svarar och börjar lite slött resa sig i det svala vattnet. Mina smekande händer på din rumpa fortsätter och du gnider dig lätt mot mitt halvstånd, du stönar lätt i mitt öra men viskar att du är lite kall och vill gå upp.
Jag lyfter upp dig på den platta hällen och hivar mig själv upp efter.
Det blir lite kallare när vi kommer upp från vattnet, så du lägger dig på mage på handduken. Jag kommer efter och lägger mig över dig, kysser dig i nacken och ner på halsen. Min andedräkt i ditt öra. Vi ligger ett tag sammansmälta och låter solen och våra kroppar värma och torka oss. Sen fortsätter mitt kyssande ner på ryggen. Pussar hela svanken upp på rumpan, slickar i dom små vecken där rumpan övergår i lår. Du skriker till och sprätter med benen, jag ler åt din kittlighet.
Istället så sätter jag mig gränsle över dina lår och tar tag i sololjan som står bredvid, sprutar ut lite i handen och börjar att massera rumpan. Du suckar och stönar lite:
- ååå…va skönt!
Jag masserar skinkorna ett tag, knådar dem medsols båda två så att skinkorna delas och trycks ihop. Du särar lite på benen och jag tittar ner mellan dem, dina läppar har svullnat upp och särat på sig, några droppar fukt skymtar mot det rosa.
Efter en stunds masserande tar jag flaskan med olja och droppar ut lite högst upp i din stjärtskåra, oljan rinner ner till ditt bakre hål. Jag smeker med fingret samma väg som oljan åkt. När det kommer över ditt hål stönar du högre och skjuter upp höften lite. Mina fingrar smeker och mjukar med hjälp av mycket olja upp ditt trånga hål. Du stönar ganska högt nu och trycker rumpan mot mitt finger. Jag tar god tid på mig och masserar sakta det känsliga hålet. Tillslut stannar jag upp med mitt smekande och låter fingret vila över öppningen, lite lätt tryck på fingret och det glider in i värmen. Jag pullar din stjärt försiktigt. Allting har gjort mig otroligt kåt och mitt stånd på gränsen till värker och skriker efter beröring.
Du läser mina tankar och ber mig att vända mig så att du når att smeka mitt kön, det gör jag glatt, fortfarande med fingret i din heta rumpa. Du vrider dig lite på sidan och sträcker dig efter min hårda lem. När du tar i den går det som små sköna stötar genom min kropp. Handen glider härlig skönt upp och ner längs mitt hårda skaft. Du sträcker fram ditt huvud och tar in min penis i din varma mjuka mun. Jag känner hur dina mjuka läppar smeker min hårda penis, mjuka moln i mitt huvud och små stjärnor dansa framför mina ögon.
Jag vill åtgällda din sköna behandling. Med min hand som inte är upptagen med din rumpa börjar jag smeka ditt våta svullna kön, ett finger letar sig in mot den våta öppningen. Du ger ifrån dig kvävda stön med min penis i din mun. Jag låter fingret glida in och du stönar och möter mig med din höft. Jag pullar dina båda kärlekshål och du arbetar gudomligt med min lem i din mun.
Ditt sugande börjar tillslut bli lite för skönt, så jag ber dig att lägga dig på mage igen. Jag tar ut mina fingrar från dina båda öppningar och sätter mig över dina ben. En idé har lirkat sig in i min kåt hjärna. Jag sträcker mig efter våran matsäck och plockar fram en morot. Tillbaks till dig så oljar jag in moroten och för den till ditt rumphål. För försiktigt in grönsaken, som är ganska tjock längst in men smal där ute. Långsamt låter jag den glida in i din rumpa, lyssnar lyhört om dina stön skulle ljuda mer av smärta än njutning. När moroten kommit in en bit så drar jag försiktigt ut den tills de yttre musklerna börjar dra ihop sig igen, jag vänder och för den åter igen in i dig. Jag pullar dig så med det orangea penissubstitutet. Det är en otroligt upphetsande syn och dina stön gör mig oerhört kåt.
Jag stannar upp med moroten och kryper in mellan dina ben som du villigt särar på. Sätter min hårda kuk mot ditt nu mycket våta hål och glider lätt in och vi båda stönar högt.Längst inne stannar jag upp, men du är ivrig nu och juckar så gott det går med höfterna. Jag börjar att älska dig i långa drag, och moroten i rumpan för jag i takt fram och tillbaka. Känner hur den även smeker mig genom den tunna väggen som skiljer dem åt. Vi stönar nu högt tillsammans, och ökar farten. Du höjer upp din rumpa och sträcker in en hand under dig för att smeka. Våran njutning är total, solen gassar över våra kåta kroppar som arbetar intensivt för att göra det så skönt som möjligt för oss. Vi ökar nu takten. Handen mellan dina ben vibrerar snabbare och snart ropar du högt ut i den svenska sommar luften:
- Ååå…Jaa! Jag kommer nu älskling!
Jag får koncentrera mig för att inte spruta i dig när du stönar allt högre och kommer i en lång orgasm. Jag fylls med lycka när jag känner dig komma, din varma våt slida kramar så skönt om mig. Jag ser musklerna i ditt anus dra ihop sig runt moroten. Kroppen krampar och spänner sig okontrollerat.
När orgasmen tillslut ebbat ut slappnar vi av och jag sjunker ner över dig och borrar in mig i din nacke. Du fnissar kittligt, vrider huvudet och ger mig en kyss. Vi pussas ett tag sen frågar du mig om vi ska fortsätta.
- Gärna, svarar jag.
Vi byter position så att jag hamnar med ryggen mot hällen och du rider mig. Så fort min penis åter glidit in i dig börjar du knulla mig. Du verkar nästan lika kåt som före din orgasm. För att få ytterligare stimulans lutar du dig fram och gnider din klitoris mot mitt pubisben. Dina kåta stön i mitt öra gör att min upphetsning om möjligt ökar. Mina händer letar sig bak till din pumpande stjärt. Jag känner moroten som nästan glidit ut, för in den en bit och du gnyr till.
- Gjorde det ont? frågar jag.
- Nej, bara väldigt skönt.
Efter att jag knullat dig med moroten ett tag och du min penis, rätar du på dig. Jag tappar taget om moroten men du sträcker bak en hand och tar dig själv med den. Vi ligger så en stund; du över mig långsamt ridande och din hand jobbandes med moroten i din stjärt. Jag sträcker mig fram och känner vid ditt bakre hål. Du har nästan fått in moroten till det grövsta.
Takten ökar nu och du svankar och gnider dig mot mig. Men du kommer inte åt riktigt så du för ner en hand som får sköta den yttre stimulansen. En ytterligare växel läggs i och jag ser målmedvetenhet och kåthet i ditt ansikte. Plötsligt skriker du till och din min förändras. Läpparna spänns. Ögonen kniper ihop sig och orgasmen svallar genom din kropp. Det hela är så vackert att jag försvinner bort med dig, och lever mig in i din överjordiska njutning. Extasen falnar och du faller ner över mig.
Efter bara nån minut av återhämtning börjar du gnida dig mot mig.
- Är du är mer kåt? undrar jag.
- mmm…Svarar du, lite generat.
Jag kramar om dig hårt och du viskar i mitt öra:
- Jag skulle vilja att du tog mig i rumpan. Vill du det?
- Ååå…Javisst! svarar jag lite förvånad, men mest kåt.
Du rullar av mig på sidan, tar ut moroten och lägger dig mot mig med putande rumpa. Jag smörjer in mitt stånd med mer olja, men precis när jag sätter mitt ollon mot ditt hål säger du:
- Vänta!
Du går upp och hämtar matsäckspåsen, lägger dig sen på plats igen. Jag sätter åter min penis på plats. Pressar försiktigt och ser hur din rumpa välkomnar mig och öppnar sig blygt. Det är mycket olja och du är uppvärmd av leken med moroten så det är inga svårigheter. Jag glider sakta in till roten. Din starka muskler klämmer otroligt skönt runt min kuk. Vi stönar båda högt och strax trycker du dig mot mig än mer. Jag drar mig ut lite och sjunker sen in till roten igen. Långsamt tar jag dig i stjärten, extatisk njutning flödar mellan våra kroppar.
Min kåthet är på väg att rinna över kanten så jag stönar till dig:
- Det är så underbart skönt älskling, jag måste komma snart.
Du stannar upp och säger:
- Vänta lite.
Efter lite trevande i matsäcken får du upp en gurka som vi har med oss. Du för ner den mot din tomma vagina, jag ser hur du sätter den mot öppningen och känner snart hur det blir trängre i din stjärt när gurkan kräver utrymme i din slida. Du för in den en bit, väntar, för sen in den lite längre. Du har tillslut gurkan djupt inne i din fitta samtidigt som jag fyller ut din rumpa. Du låter gurkan glida ut en liten bit och begraver den åter i ditt djup. Du knullar dig med den organiska attrappen och dina höga stön stiger mot himlen medan jag ligger och njuter av synen och koncentrerar mig på att inte fylla din rumpa med min säd. Jag känner hur den smeker mig genom ditt kön. Du putar nu uppfordrande med din stjärt. Jag börjar ta dig ut och in långsamt medan du i snabbare takt knullar dig med gurkan.
Gurkan stimulerar i snabb takt den känsliga undersidan av mitt ollon. jag stönar till dig att orgasmen är nära. Du svarar att du kommer alldeles snart du med.
- Kom i min rumpa. Stönar du till mig.
Vi ökar båda takten. Du för din lediga hand ner till ditt kön och hämtar safter, sen sträcker du bak den till min rumpa och låter ett finger leta sig in mellan mina arbetande skinkor och in i min rumpa. Nu kan jag inte hålla mig längre, samtidigt som jag är på väg att kungöra min orgasm skriker du ut:
- Jag kommer!
En enorm orgasm sköljer över och iväg med dig. Du rycker, krampar och sprätter med benen, dina båda fyllda hål pullserar. Mitt under din orgasm kommer även jag och sprutar upp i din rumpa. Den kommer över mig så intensivt att det nästan gör ont. Jag tappar medvetande om rum och tid, men återkommer till världen i slutskedet av orgasmen. Du vibrerar fortfarande av efterkonvultioner men slappnar strax av och vi sjunker ner i en svettig hög.
Du låter gurkan glida ut och jag drar mig försiktigt ur dig. Du vänder dig mot mig och möter mig i min stora varma famn. Vi ligger ett tag och bara andas med varandra. Men underlaget är hårt och vi är svettiga. Du tar min hand, vi reser oss på ostadiga ben och hoppar ner i det svalkande vattnet.

Rösta på Grönsaker och Kärlek:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (64 röster, snitt: 3.55 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

3 svar to “Grönsaker och Kärlek”

  1. J.:

    Åå, precis sånt här blir jag jättekåt av, helt våt i trosorna. Nu ska jag avsluta med en Orgasm…

  2. Julia:

    Mmm…Jag med, blir galet kåt av det här. Vill vara den där lyckliga tjejen som får den härliga behandlingen. Ska nog gå till kylen och se om jag kan hitta nått till min egen rumpa.

  3. E::

    Visade berättelsen för min kille o han gav mig samma behandling! Underbart

Kommentera Grönsaker och Kärlek