Jag satte på exet…av misstag…

Hmm, att säga att jag knullade mitt ex av misstag är kanske att ta i men det var i alla fall åt det hållet. Det hela utspelade sig för ett par år sedan och det började med att jag en lördag eftermiddag skulle ringa till en mattfirma – Lindells Mattor & Golv – för att bestämma tid när de skulle lägga in ett nytt golv i lägenheten. Jag hade deras nummer i mobilen så jag hittade dem och tryckte på “ring”-knappen. “Hej det är Lina!” svarade en röst. Jag tyckte jag kände igen rösten så jag tittade på mobildisplayen. Det var Lina, min flickvän från 10 år sedan som jag några månader tidigare stött på på stan, efter just 10 år. Vi hade fikat lite och pratat om gamla tider och utbytt mobilnummer, mest av artighetsskäl. Jag hade talat om för henne att jag numera var sambo med en tjej. Lina hade både hunnit med att gifta sig och skilja sig och var nu singel, det hade hon berättat vid fikatillfället.

“Ehh…hej Lina”, sade jag, “det är jag, Gunnar”. “Nej men hej” sade hon. “Du låter lite konstig, har du ringt fel?” “Ja, faktiskt” sade jag. “Jag skulle till en golvfirma. Du lägger väl inte in golv, gör du?” Hon skrattade och sade att hon nog skulle lägga in ett golv om det behövdes. Vi fortsatte att småprata lite och jag frågade henne vad hon skulle hitta på en lördagkväll som denna då. Hon sade att hon förmodligen skulle stanna inne, kolla på TV och ta ett glas vin, eftersom hon tillbringat mest hela dagen på stan i jakt på ett par skor. Undrade stilla varför kvinnor alltid gav stans alla skoaffärer en chans, när de förmodligen hittade ett par som var perfekta redan i den första affären… “Vad skall ni göra iväll då?” sade hon. “Nja, ingenting” sade jag. “Sambon är bortrest med sitt fackförbund över helgen så det finns inga planer.” “Ingen polare att gå ut med?” undrade hon. “Nää” sade jag, “jag har inga kompisar…” Hon flinade och visste att jag inte menade allvar. Hon lät så gullig på rösten och jag kom på mig med att bli lite kåt. Så for fan i mig och jag sade “du, jag är faktiskt i krokarna där du bor nu. Har du lust att ta en fika igen idag? Har tråkigt.” “Ja, det kan vi väl” sade hon. “Du kan väl komma över till min lägenhet så bjussar jag på fika. Jag köpte några mazariner igår och jag redan dåligt samvete över det. Det blir nog bättre om du kommer hit och hjälper mig att äta upp dem, så blir jag inte så tjock!” “OK” sade jag, “jag kommer!”.

Vi lade på telefonen och jag lutade mig tillbaka och tänkte över om detta var en god idé. Självklart var det ingen god idé, men troligen skulle inte något hända i alla fall. Dock, kuken började röra lite på sig där nere när jag tänkte på Lina för 10 år sedan. Då var hon en söt 19-åring, lite blyg men ett yrväder i sängen. Det här var en tjej som gillade sex och som inte skämdes för det. Det var alltid en sådan paradox, tyckte jag, att hon var så blyg och obekväm inför människor hon inte kände men samtidigt en ung kvinna som tog för sig i sängen som om varje gång vi hade sex var den sista. Jag vet inte hur många sköna avsugningar hon gett mig under årit vi varit tillsammans, till och med en gång i sitt gamla flickrum med hennes föräldrar stökandes i rummet bredvid. Nåja, det hade i alla fall tagit slut eftersom vi var ganska olika. Sexet hade dock alltid varit spektakulärt!

Jag tog en snabbdusch och drog på mig lite fräscha kläder. Nere på gatan hejdade jag en taxi och hoppade in. Jag var givetvis inte alls “i krokarna” som jag sagt till Lina, utan en 15 minuters taxiresa bort.

Jag ringde på hennes dörr. Hon öppnade genast, log och slog armarna om mig. “Hej Gunnar!” sade hon. “Välkommen in i min lilla lya!” Jag tog av mig skorna och klev in i hennes etta på sådär en 30 kvadrat. Den var liten men välplanerad med kokvrå och en liten sovalkov. Vi satte oss på soffan där hon dukat upp med kaffemuggar och de omtalade mazarinerna… Vi började prata om allt och inget och höll så på i ett par timmar. Klockan började närma sig nio och lina sade att det skulle börja en bra film då, så om jag hade lust så kunde vi ju titta på den och kanske ta ett glas vin? Jag accepterade och vi sjönk ner i soffan. Hon halvlåg lite i soffan och skrevade på benen, där hon satt i sina gråa mysbyxor och en tajt lila topp. Hon hade lagt på sig en del under de senaste 10 åren, det var klart för alla att se. Den en gång så platta magen putade nu lite ovanför byxlinningen, rumpan var ett par storlekar större och, till Linas försvar, så också hennes bröst, som nu närmade sig C-kupa. Hon var i alla fall en snygg tjej, blond och ca 1,70 lång med kvinnliga former och ett smittande skratt.

Jag satt och smygtittade på henne medans filmen rullade och i takt med att vinet började verka så blev jag kåtare och kåtare samtidigt som jag brottades med skuldkänslorna inför sambon, som förmodligen inte alls uppskattade var jag var och vad jag höll på med även om det varit alldeles så oskyldigt, tills nu.

Lina ändrade ställning och sjönk ner i soffan alldeles nära mig, så att våra axlar möttes. Hon doftade gott; kvinna och rester av en obestämbar men angenäm parfym. Jag slöt ögonen och försökte föreställa mig den unga kvinna som hungrigt brukade suga av mig och kuken reagerade direkt. Jag vet inte om Lina såg det men när jag öppnade ögonen så tittade hon på mig med glansig blick. Vi fortsatte att stirra på varandra och vi andades båda tungt. Det gick inte längre, jag böjde mig över och kysste henne. Hon svarade direkt och kysste mig tillbaka. Det tog inte mera än 10 sekunder förrän jag kände en liten hand på min bultande kuk som klämde till. Hon stönade lite när hon kände hårdheten under byxtyget och slutade kyssa mig. Sedan grenslade hom mig så att jag hade hennes runda, fina tuttar i ansiktshöjd. Jag begravde ansikten i dem och kysste hennes urringning, smekte och klämde dem samtidigt som jag sköt fram bäckenet så att min kuk tryckte mot hennes venusberg. Hon stönade igen och började gnugga sig mot mitt hårda stånd. Hon blev alldeles vild där hon satt, nafsade på mitt öra och kysste min hals alltmedan hon gnuggade sin fitta hårdare och hårdare mot mig genom mysbyxorna.

Jag drog upp hennes topp så att jag kom åt att slicka och suga på hennes bröst. “Äntligen” sade jag. “Fan vilka fina tuttar du har! Jag älskar att suga på dem!” “Mmm” gnydde hon, “sug mina bröst, det är så skönt! Du gör mig så kåt!” Jag lade ner henne i soffan och började dra ned mysbyxorna. Jag har alltid älskat att slicka en våt fitta och den här gången var inget undantag. Jag fick av mysbyxorn och Lina drog ner sina gula små trosor på egen hand. “Nu skall jag slicka dig, lilla flicka!” sade jag. “Å vad jag skall slicka dig!” Jag satte tungan mot fittan och Lina ryckte till men efter några sekunder började hon stöna högljutt. “Å ja-a-a, så ja” sade hon. “Slicka min våta fitta! Jag älskar det!” Hon var verkligen våt också och jag slickade henne länge och väl med ett finger innuti fittan så att jag kom åt att stimulera hennes G-punkt. Efter ca 10 minuter började hon rycka och kom med ett högljutt “Ja-a-a-a-a!!!!!!!” Hennes hals och bröstkorg var alldeles rödflammiga och några svettdroppar rann nedför pannan.

Jag torkade av mitt sjöblöta ansikte och ställde mig upp. Jag gick ut i köket och drack ett glas vatten och lämnade henne i sitt post-orgasmiska tillstånd. När jag kom tillbaka hade hon kommit till sans och hon sade “kom hit!” Jag log och gick långsamt emot henne. När jag var tillräckligt nära så tog hon tag i båda sidorna på mina jeans och drog mig mot sig. Hon kupade en hand över kuken och tryckte lite. Den reagerade givetvis direkt på beröringen och började trycka på byxtyget. Hon slickade sig hungrigt om läpparna, tittade mig i ögonen och började knäppa upp byxorna. Kuken spratt ut som en orm som befriats från sitt fängelse. Hon tog den i handen, runkade den långsamt och mjukt upp och ner innan hon satte sig på kanten av soffan och slöt läpparna om den. Fan, vad skönt att känna en varm kvinnomun kring kuken! Hon sög och slickade kuken om vartannat och deklarerade att jag skulle få den bästa avsugning jag någonsin fått. “Mycket bättre än vad din flickvän klarar av”, som hon uttryckte det. Just nu hade skuldkänslorna försvunnit och allt som fanns var bara Lina och hennes varma, sugande mun om stenhårda mandom. Hon tog den allt djupare i minnen så att hennes läppar till slut nådde kukroten. Hon hade lärt sig svärdslukartekniken sedan jag kände henne, den lilla slampan, och hon använde den som en proffs. Det började rycka i kuken och hon märkte det, hon drog den ur munnen, kysste den och slickade lite innan hon igen började suga. “Jag vill att du kommer i munnen på mig” sade hon. “Ge mig din vita sperma! Jag vet att du har massvis i pungen!” Hon sög taktfast och kramade samtidigt pungkulorna. Jag kunde inte hålla mig längre utan de välbekanta ilningarna i kuken kom, jag skjöt ut min sperma i munnen på henne och hon svalde för allt vad hon kunde. En del rann nerför mungipan när hon öppnade munnen för att andas. Så djälvla gott att få munknulla min lilla Lina igen. Hon sög i sig varendra droppe hon kom åt, slickade sig om munnen och log ett pillemariskt leende mot mig.

Vi förflyttade oss till hennes säng sär vi låg och gosade ett tag och pratade. Hon sade att hon inte haft sex på över ett år efter att hennes äktenskap tog slut och att det varit jobbigt. “Men nu har jag gått och varit så kåt de senaste tre månaderna att jag pillar mig i trosorna så fort jag kommer åt.” Vi låg så en stund innan jag igen kände en mjuk hand smeka kuken. “Oj då” sade hon, “det verkar som om lilla Gunnar vill leka lite till. Hon tittade mig i ögonen igen innan hon på nytt öppnade munnen och började suga. “Lilla Gunnar” tyckte uppenbarligen om behandlingen och ställde sig upp med ens. Hon satte sig på knäna, smekte sina bröst, stoppade in några fingrar i munnen och smekte sedan sin fitta med de våta fingrarna. Hon grenslade mig igen och styrde in kuken i fittan, utan att för en sekund släppa mig med blicken. Hon sjönk ner över mig och började röra på sig, först långsamt med snart i ett allt högre tempo. “Å du har en sådan skön kuk” sade hon, “stor och hård”. Hon böjde sig framåt så att jag kom åt att slicka och suga på hennes bröst. Hon vaggade fram och tillbaka med ansiktet mot taket, stödd på händerna och med mig slickandes och sugandes hennes glansiga bröst.

Jag satte mig upp och hon slutade vagga. Vi kysstes ömt och mjukt ett tag innan hon igen oroligt började röra på höfterna. Jag lade henne på sidan så att vi rörde oss mot missionärsställningen utan att kuken gled ut. Jag började sakta knulla henne, stödd på mina armar. Hon stönade för varje stöt och mumlade något ohörbart. Det var så djävla skönt att knulla min kåta, våta Lina igen och jag njöt i att plöja in min styva kuk i hennes varma, trånga hål. Jag höll fast hennes armar så att hon inte kunde röra sig medan jag knullade henne hårt och bestämt. “Ja, ja, ta mig hårt” stönade hon, “knulla mig som en dålig flicka! Straffknulla mig med din stora, sköna kuk!!!” Jag drog mig ur och beordrade henne upp på alla fyra. Om initiativet varit hos Lina innan så låg det hos mig nu.

Jag tryckte in kuken med en stöt och hon skrek till lite. Jag tog sedan tag i hennes långa, blonda hår, virade det kring handen och tvingade hennes huvud tillbaka, samtidigt som jag knullade henne bakifrån och klämde på hennes bröst. “Du skall få så mycket kuk din lilla slyna!” stönade jag, “jag gör vad jag vill med dig!” “Jag skall spruta dig full! Spruta i din våta, trånga fitta” “Ja, ja, ge mig kuk!” skrek hon. “Ge-e mig!!!”

Jag kände ilningarna igen i kuken och jag tryckte ner henne på magen och pumpade kuken hårt i hennes trånga hål. “Jag kommer!!” skrek jag alltmedans jag knullade henne som en docka. Hon juckade emot och snart kände jag sperman spruta in i hennes fitta. Jag fortsatte jucka tills allt kommit ut, varpå jag lade mig över henne med hela min tyngd. Hon stönade och svettades ymnigt. Vilken liten knullmaskin hon var, min lilla Lina.

Hon log mot mig där jag låg bredvid henne och pustade. “Du är fortfarande samma kåta lilla pojke som för 10 år sedan men jag tyckte att du knullade mig ännu skönare nu! Jag behövde verkligen kuk och jag är glad att det var du som knullade mig, för att jag vet att vet vad jag vill ha!”

Sedan dess brukar jag och Lina träffas och knulla som galningar, ibland mitt på dagen och annars när vi får tillfälle. Sexet med sambon blev bättre det med.

Man får skatta sig lycklig.

Rösta på Jag satte på exet…av misstag…:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (37 röster, snitt: 3.51 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

3 svar to “Jag satte på exet…av misstag…”

 1. Den kåte:

  Sex med ex är ofta toppen, både vet vad kuk och fitta ska göra för att allt ska bli bra.

 2. Lisa:

  Helt rätt!
  jag brukar alltid sätta på mitt ex..
  både vet vad kuk och fitta ska göra för att allt ska bli bra:K

 3. Simula:

  JA härligt var det! Med två personer som visste vad de ville. Fint driv i texten. lagom mycket detaljer. HAr lite svårt för “stökandes, juckandes, sugandes” osv. Samt “medans” de för i helskotta inte svenska utan nåt slappsnack. Men förutom gnället var det en bra text. KAn vi få vara med när de träffas en annan gång …

Kommentera Jag satte på exet…av misstag…